Десетки жертви при престрелка между полицаи и наркодилъри в Рио де Жанейро

Полицейската операция започнала след като били получени съобщения, че наркотрафикантите вербуват деца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаха а тука тия наште смешници и стойкаджии се возят в Г класи и се мислят за престъпници. Като най голямото и престъпление е когато са минали на червен светофар:)) мишоци:))

По време на соца, на такива като ВОРЕ им викаха "ескадрони на смъртта", щото много трепели нашите от пролетариата и без да се церемонят.

Време е да се събудите и да видите че сме 2021 година

Ковид 19 трябва добре да поиграе в бидонвилите по света. Много излишни хора, много...

Като тебе

БОПЕ пак са показали на какво са способни. 24 срещу един ... дребните риби - една по една. За съжаление хората във фавелите от липса на бъдеще избират този път. Тъжно е ... и е работа на политиците им да дадат бъдеще на хората. Сега убиват 24, утре ше изникнат 240.

То за това си трябва система. Да има квартален който да познава всички бабаити в района. Като стане нещо да знае кой да привика и кого да прибере в панделата. А пък от време на време да ги посъберат в Белене на "обучение". От време на време да разстрелят някой подкупен политик .. те така се прави. А не с такива показни акции от време на време.

Тропа дже еличе, осо дуру дже руер, както се пееше. Накратко - мисъу дада е мисъу кумприда, или перифразирано по нашенски "речено - сторено".

Ха, ха, минусджиичета неграмотни... Първо гледайте Tropa de elite 1 и 2, за да сте поне малко адекватни в разговора.

Ахъм...бразилски на кирилица. Грамотнико...

-.........Пиши каквото си искаш, така де тук не е Куба, Китай или Северна корея, така че свободата на словото я има реално затова и плюеш по това което имаш,.....ноо не се наричай Българин ти си проз комунист а комунистите нямат род и Родина!

Абе където е текло, пак ще потече.. няма да можете да безчинствате до безкрай като се тупате в гърдите че сте били Демократи!

Нали пуснахте някаква статия, че ръце, които не държат оръжие са достойни само за белезници? Това ли е целта на подобни статии - да подстрекават към кръв младите хора в България?

Не глупако това са новини, ако не искаш да разбираш какво се случва по света си изключваш интернета и седиш в ъгъла на стаята си и ревеш...ебати малоумниците сте

Те това са последствията на Демокрацията, Бразилия, Мескико, Хондурас, Ел Салвадор, Гватемала... уличните банди и нарко картелите свирепстват и реално управляват тези страни хората бягат в САЩ и така САЩ си решава проблема с популацията. Куба, въпреки икономическата блокада осигурява далеч по - спокоен и балансиран живот за гражданите си!

Тия глупости дето сте ги написал, сам ли си ги измислихте или ги прочетохте някъде.

С кое по - точно не си съгласен? Що в Куба или Китай няма нарко картели и улични банди?

То и в Северна Корея няма улични банди! Върви там да живееш, комунде!

Ами ти бегай да живееш в Хондурас! Нали Демокрация и свобода искаш, тука е пълно с комунета и русофили, там уличните банди ги трепят и няма такива!

За китайските триади да си чувал случайно? А за руската мафия?

Прав си, чувал съм за китайските триади .. които действат в Демокрациите с голямо китайско население.. хубаво е интернета да се използва и за самообразование по някога! "Триада (на китайски: 三合會) е термин, използван за описване на множеството разклонения на китайските престъпни организации, действащи в Хонконг, Виетнам, Макао, Тайван, а също и в държави със значително китайско население, като Малайзия, Сингапур, САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия и Обединеното кралство. .. Когато Китайската комунистическа партия идва на власт в континентален Китай през 1949 г. правоприлагането в страната става по-строго и принудени от натиска на правителството, триадите мигрират в Хонконг, който по това време е под Британско управление. През 50-те години на 20 век в Хонконг е имало 300 000 членове на триади. .. "

То щото в Хондурас хич нема комундета и русофили! Там в Латинска Америка друго няма!

Ако вярваш на комунистическата пропаганда, в такива страни цари раят на земята. Обаче някои по-възраастни като мен са живели в такъв строй и знаят колко много се различават действителността и официалният ѝ пропаганден образ. В Китай самите комунистически функционери са си чиста организирана престъпност, а голяма част от населението - роби. В Куба нещата също са много мътни. Един елементарен въпрос - ако в тези страни е толкова съвършено всичко, защо е необходимо да се прилага такъв терор над населението, да се ограничават всички права? Защо кубинците масово бягат в САЩ, често рискувайки живота си? Биха могли да си живеят в прекрасната страна, ръководена от гениални вождове. Те пък бягат.

Е! Не знам за кубинците но в САЩ наплива е точно от Хондурас, Салвадор, Мексико... хората ходят пеша хиляди километри за да избягат от Демократичните си държави и да стигнат САЩ!

От доста време платените тролове се опитват да вкарат думата демокрация в негативен контекст. Този метод на манипулиране се нарича рефрайм и целта е опит за промяна на мирогледа и ценностната система. Идеята е демокрацията да се превърне в нещо негативно а тоталитарното управление в нещо позитивно което носи сигурност. Разбира се всичко това обслужва интересите на автоританите лидери по света като Ердоган, Путин и т.н.

Там поне полицията дава вид, че се бори, а тук мутрите назначават полицаите и си правят оперативки в сградата на Министерски съвет.

вЪВ БГто шофьорите на НАРКОбосовете стават шефове на МВР или премиери а президентски съветници женят дъщерите си иракски пласьори

Нормален следобяд в Бразилия

Явно дилърите не са носели маски и не са се дезинфекцирали добре... и сега ще ги пишат жертви на Ковид:)))

Видяни са Галабин Боевски и герб общински съветник Орлин Алексиев да бягат с големи КУФАРИ с двойни дела към плажа на посто 5 Копа Кабана където ги е чакала моторница ''Цигаерете'' която да ги закара на малък рибарски коран с бирмански моряци за да отплават за Кейптаун Саут Африка

Чудесно е в Брикс! Натам ни влекат Мунчо ушати и комундета!

Защо си мислиш, че има нещо по-различно в американските градове?!? Там също има НоГо зони! Напоследък такива се появиха и в големите европейски градове, та не знам тях кой ги води към БРИКС!

Ние сме в ЕС, не сме в САЩ!

Ние нашите не си ги закачаме засега. Снасят добре.