Десетки загинали при срутването на трибуна на религиозен празник в Израел

Събитието е едно от най-големите събирания на хора в страната от началото на коронавирусната пандемия преди една година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не си прави кумир ... май ултраортодоксалните евреи предпочитат човешките закони пред Божиите ?

земи е в повече - и при арабите и при ортодоксалните евреи

Опиум за народите - беше казал един израелец.

Жалко за загиналите евреи. Евреите са толкова интелигентен народ. Учени, изобретатели, банкери. Все хора на науката и бизнеса. Защото са умни и интелигентни хора.

Въпросния равин Шимон бар Йохай е написал книгата ''Сефер ЗОХАР'' -древен наръчник за кабалистични ЧЕРНИ МАГИИ призоваване евокация и командване на ДЕМОНСКИ сатанински сили учебно помагало на всеки практикуващ кабала РАВИН

Днешния юдаизъм е компилация от книгите на испанските семитски юдеи и руските монголски хазари приели юдаизма през 10-ти век. Компилатора на тази политическа, расова и ТЕРОРИСТИЧНА доктрина е раби Йосеф Каро от....град Свищов. Когато българите са клани в ГЕНОЦИД от турците, султана вика всички евреи в Османската империя да си живеят рахатлъкъ. Чифутите обаче не отиват в Палестина (през 18-ти век в Палестина живеят 1000 юдеи) а се заселват в Зелените Балкани. Свищов е ТРЕТОТО СВЕЩЕННО МЯСТО за юдаизма.

Никопол не Свищов В Никопол са убити много хора при военни конфликти и евреина Каро е ползвал жизнената енергия на починалите за кабалистини магии . Черните равини чрез кървави жертво приношения могат да общуват с духове на починали и демонски сили и да черпят информация от отвъдното така знаят къде има скрити заровени пари ,алтъни съкровища и кой бизнес е печеливш винаги са няколко крачки напред ,знаят тайните и слабостите на управниците имат информация за планове на вражески войски В книги като ''Сефер ЗОХАР '' и ''Сефер Раз ТОРА'' има описани свойства и имена на дявоски сили инаин за подчинявате им с цел изгода за равините

Кви демони, кви духове, кви глупости, бре... Те могат и извънземните да викат, но това не е доказателство за съществуването им. То и аз мога да викам кеф ти Шива, кеф ти Кетцалкоатъл, кеф ти Зевс или директно ламята със златната ябълка. Ае, стига глупости, суеверия и откровени шарлатании.

С тези руски монголски хазари,уби всичко детско в мен

Язък, ваксинираха се срещу ковид, а умряха от .... Кой както мисли.

Загиналите са чествали евреиския празник Лаг ба-Омер- деня в който умира раби Шимон Бар Иохай. Палят се огньове и т.н. Чества се от хасидите и изучаващите Кабала. Толкоз за християните-за неразбралите.

6000038

Чета гнусни коментари и се питам до какво духовно падение и оскотяване се докара Бай Ганьо ? Да плюе по Православието в навечерието на Великден. Иначе ще плюскат, пият и вуртят гюбеци по празниците. Почват още от Разпети Петък да се веселят, а това е най-тъжният ден в християнския календар...Падение и безумие ! Олигофрения до шия ! Ето защо нишите в празните ви души ще ви. Ги запълват с джендър идеология, смяна на пола, едннополова любов, гей бракове, гей паради, истанбулска конвенция.

Ганю плюе като камила срещу всичко и всеки: срещу съседите ни: гърци, турци, македонци, сърби...плюе срещу Русия, без която още щяха да мятат шалвари из Диарбекир...плюе по Православието ни... Но не пропуска да се наплюска изобилно по християнски празници. Не пропуска и да осере морето на "гнусните" гърци и турци, както и да пазарува като за последно от "гнусните" турци и сърби...и т.н. Много гнусно семе.

Плюе срещу САЩ и Европейския съюз! Без които щеше да живее като пешерен абориген! Пълен Ганю!

На теб пречи ли ти някой да си вярваш в химери та насаждаш на другите да вярват в такива ? Нямо по - жалки от каквито и да е религии , ако не си от тяхната такава си "неверник" и подлежиш на "превъзпитание чрез унищожение" ! Та завирате си религиите , без значение какви са , там където Слънце не огрява и не ги натрапвате ! Ето примерно в случаят , техният си боК ли не ги е опазил или просто ги е подложил на "изпитание" ?

Загиналите вярващи са били православни християни, доколкото става ясно. Бог да ги прости ! Истинска трагедия... А нашенските безбожни катили плюят по тях и религията им. Пълна деградация ! Плюят по хората, по паметта им, по Православието... Хайде на гей парада разпасани сатанизирани джендъри !

то даже от чисто човешка гледна точка да плюеш по загиналите хора, отделно че са православни християни също като нас, отделно че "сборището" им е по повод на православния Великден

Православните Християни нямаме за идол равин Шимон бар Йохай и не пируваме на Разпети петък!

Българите масово пируват на Разпети Петък, и това се вижда всяка година. А тези хора не са се събрали да пируват и не на Разпети Петък, а вчера, в четвъртък, когато православните боядисват яйца и ходят на църква.

И гладни ли трябва да седят само защото днес е петък ?

Къде видя православни християни?

Поправям те - загиналите вярващи не са православни християни. Явно религията и вярата са далече от тебе. За да не се излагаш, опитай да почетеш малко и да се просветиш.

тия имат шапки колкото гума на трабанче)! как не са ги предпазили?

Радмва се! Религията отравя всичко!

това отнасяли се за путин, гундяев и шойгу, и новопостроеният им храм ?

За всички религии се отнася. Ти ако имаш някакво специално отношение към руснаците, нас не ни интересува.

Айде, ти си готов за гей парада ! Там няма да се отровиш, а ще се обогатиш...

ултраортодоксалните юдеи почти винаги имат семитска жилка, тоест нещо общо с евреите! за разлика от ционистите! които като правило са от типа на ашкеназитата - потомци на юдеизирани хазари и всевъзможни мелези евреите не долюбват ционистите и обратното :) нещо повече ,някои от от евреите са против създаването и съществуването на израел! по религиозни причини и е нормално ,че ортодоксалните са дори срещу провеждането на спецоперация Коронавирус! А тя се провежда в израел по пълна програма - пълна изолация, вкл блокиране на бен гурион, масово ваксиниране, вкл на невръстни дечица, открито предоставяне на бих дейта на Фарма Мафията служеща на банкстеризма, пилотно въвеждане на новите жълти звезди - рожските сертификати за ковид с 6 м. валидност и т.н. та се питам - дали държавната терористична машина на израел не се е погрижила за този инцидент !?

голяма каша ти е в главата относно юдеите!

Е де го дедо Боже да ги спасява?

Тези изроди и демони тепърва ще си получават заслуженото за всички убийства, изродщини и престъпления срещу човечеството!

Грешиш, нищо няма да си получат, защото обвиненията против тях са ФАЛШИВИ, плод на конспиративни теории. И всеки, който ги обвинява за нещата, които им се приписват, той е, който си плаща, защото обвинява лъжливо, това и заслужава, както и се случва в историята!

Това е наказание от Бог за това, че в този ден вместо да се каят те пируват като изроди и демони, каквито са! Неслучайно "Израил" на техния език (иврит) означава "който се бори срещу Бога"!

Ти как разбра, че се събрали да пируват ? Просто спазват православния канон. В четвъртък се ходи на църква и се боядисват яйца.

Маймунарник, струпване с подскоци.

бави, но не забравя! Всичко се връща на тази земя, рано или късно!

Ортодоксалните евреи слагат чаршав с дупка върху жените си преди полов акт. Жените са със статус само за разплод.

Нито една религиозно фанатизирана, а и въобще фанатизирана държава не е издържала теста на времето. И тези хора не ги чака нищо добро. Тъпчат се като добитък при клане, същите са като мюсюлманите в Мека. Колко пъти трябва да се получи такава трагедия, за да се научат? При християните е друго - ето, идва Великден, най-страшното, което може да се случи е няколко опърлени коси и капки от парафин по якетата(излизат с ютия). Жалко за хората, но колкото повече наблегнат на живота, а не да се филмират в молитви и религиозни празници, толкова по-добре за тях. Шепа разбойници ги водят като стадо на заколение.

PEYTSCH

Досущ като хомосексуалистите в Германия...

Ми то и по гей парадите е същото... Религията поне формира здрава ценностна система. И няма нищо лошо в ортодоксалната християнска религия, напротив. Липсата й се заема от извращения, перверзии, гей паради, джендъри...

Ти как разбра, че са фанатизирани ? По твоята логика и по нашите християнски празници са струпват фанатизирани християни. Айде, молим те ! Аман от безбожници, които все ни призовават да забравим религията си и да спрем да ходим по църкви, щото вече не е модерно и е отживелица. Модерно е да се гъзуриш из джамиите ли ? Или да си джендър ? Или да си смениш пола ? Или да въртиш гъза на гей паради ? Фанатици са ислямските идиоти, които избиват християни. В Германистан е пълно с тях, не може да не си ги виждал.

Ще се опитам да обясня на всички - не, не съм против религията. Няма нищо лошо в това да си мюсюлманин, юдеин или християнин ... или будист. За мен Господ е в теб, по един или друг начин. Аз не вярвам на църквата, като институция. На коя? На тази, която е изгорила на клада Джордано Бруно, или на тази, която отрича абортите,дори и детето да е недъгаво или да са изнасилили жената? Или може би тази на Торквемада? За съжаление, божиите хора в една немалка част са проводници на политика и единствената им задача е била, да държат населението в подчинено положение.Сега храмовете, особено в западните общества са със затихваща функция - тук говорим за джамии, църкви, синагоги ... просто, защото се създадоха други методи за контрол на хората. Но очевидно по тези ширини си вярват, и то много силно - щом се стига до това. А колко е лесно един обсебен от "Бога" човек да го накараш да извърши дяволски дела? Отговорете си сами! Преди около година се получи подобна история в Иран.

PEYTSCH

Жертвите са 44. Минимум.

Евреите не са богоизбран народ. Всъщност те нямат общо с божествената същност. 99 процента от евреите са ваксинирани и са с променена ДНК , нямат право да се наричат човеци.

И ти си ваксиниран по рождение. само не го знаеш.

Не забравяйте как евреите осъдиха Исус Христос. Те избраха престъпника пред Исус Христос.

Аре стига с тази идиотска мантра! Първо, само НЯКОИ евреи осъдиха Христос! Една голяма част от тях се покаяха след това! Второ, всички вярващи в Христос в началото са били ЕВРЕИ! Самият Христос е бил евреин! Тогава що за лъжа дрънкаш, все едно че ВСИЧКИ евреи нарочно са убили Христос? Да не говорим, че Христос сам е казал, че това ТАКА Е ТРЯБВАЛО ДА СТАНЕ! А все едно че ако беше Христос сред някой друг народ, той никога не би го разпнал ли? И изобщо, какво си се загрижил за Христос, след като Той самия никога не би мразил евреите, въпреки това, през което е преминал?

Каза го ¡!Чух го !!

Може малка част да са осъдили Иисус, може повечето след това да са се разкаяли, но щом евреите като цяло не ГО познаха...МЛЪКНИ!!!

Hitler did nothing wrong

антисемитизъм?

Joe69

Нали са ваксинирани? Как така не са вечни?

Само душата е вечна,а найното спасение е вярата в Отец,Син и Свтия дух.Амин!

Само глупостта е вечна!

Колкото повече, толкова по-малко.

Ако Бог им зачиташе празника, нямаше да се случи това. Проблемът им е, че не познаха когато той ги посети в лицето на Христос, за което Бог допусна римляните да разрушат храма и ги разпръсна из света.

Затова ли всяка година у нас по Великден все стават трагедии с много жертви ? Аман от българи. Кажи му българин и не го обиждай повече...

21 век? Се едно първобитно общинния строй и получовеци

Абе,какъв е тоя празник преди Разпети Петък,тия нормални ли са?

Йехова ги е наказал защото со грешни !

Като отговор не изстреляха ли няколко ракети по Сирия, Палестина ....

замълчи си най добре...не се показвай като инфалтилен дебил

Що бе тъпако? Израел да не се изживяваха като най великите българи нямаше да има такива коментари. Я обади тъпако, каква е логиката за една ракета паднала в пустинята, ония да убият няколко чужди граждани? Бягай да можеш портрета на Биби (нашия или израелския) и не се опитвай да мислиш и най малкото да обвиняваш други в своите недостатъци.

А би трябвало, всяка ракета по ислямистите е бял гълъб.