Десетки сигнали за бомби в училища в София, Варна и Бургас, евакуираха ученици и учители

Повечето от заплахите са получени на имейлите на училищата, до момента всички са фалшиви

Обратно в новината

Коментари - Десетки сигнали за бомби в училища в София, Варна и Бургас, евакуираха ученици и учители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Умните глави казват, че понеже IP адресите на атаките са американски, затова виновна е Русия. Астрономите тази седмица наблюдават парад на планетите, разбира се за това естествено е виновна Русия.

Пепетата като вземат властта ще оправят работата. Вчера се коалираха с траверсите, което ще им вдигне %.

Накрая пише дано умрете всички значи не са българи..

Сигуро са македонци те ни завиждат най много..

Комунистите се активираха

Много бързо си четат имейлите тези хора бе ! Сутринта им ги пратили и вече мигновена реакция в цялата страна. Сигурно и писма по пощата ако им пратят, пак всички ще ги отворят едновременно.

Tova ot kraj vreme si go ima. kato dojde vreme za kontrolni ili klasni i daj bomba

да няма изпити?

Отдавна трябваше да прогоните Митрофанова.

Изгоре и отпуската на Слънчака, на всеко ядене на ол инклузива ще има тревога за бомба само за нея

Да не са тъпите рашки

Това да не е тренировка за изборите от заинтересовани лица, които искат да свалят вота от 35 на 22%

Ало-ало; ДАНС - МИМАНС , ГДБОП, МВР на вашето внимание Организирана престъпна терористична група от подрастващи евроатлантически отпадъци.

Само руските капути са по подобен вид саботаж, естествено подкрепяни от назначения от тях пРезидент !!!

Саботажа на физическото хартийно гласуване не е в техен интерес. Щото ако секциите не работят, то алтернативата е дистанционно гласуване.

HAPCHETATA

Ако това е ученическа завера, би следвало да бъде лесно засечена по чатовете, които използват. Машаба е такъв, че няма как да е сътворено от едно дете по някаква самоинициатива. Децата всичко си казват, че дори и украсяват. Няма как да не се похвавалят на всеки срешнат.

Трябва само един анономен римейлър, верига от проксита да се свържрш с него и праскащ всичките адреси като BCC. Е трябва предварително да си направиш труда да ги събереш. Работа за няколко часа за човек знаещ български. Имейлът като протокол няма никаква сигурност и може да си напишеш какъвто искаш подател.

30,..години си играете със народа тука има тука нема..накъде е топчето..жалък народ.. ...президента е гол..найстина е гол..е не и материално..

Язък изборите пропаднаха тази неделя ама все някоя неделя ще се проведат

Едни били евакуирани, други не били евакуирани. Ами щом може да НЕ бъдат евакоирани някои, значи всички могат да си останат неевакуирани и лапетата ще спрат да си играят на имейли и отлагане на контролни.

Тестват дали биха моглия да повлияят на изборите...Да пратиш мейл си е майтап. Кой ще го проследи от къде е... Имали са база данни с мейлите на училищата и са пратили на всички (които имат)...Несериаоно е за това да спират учебния процес.

Интересно къде ще се провеждат изборите защото основните помещения са в училищата? Май на провал вървят изборите поради 'обективни причини' ! Кой го измисли това с бомбени заплахи преди избори ?

Както написах и по-долу службите трябва бързо да се задействат, защото подобни имейли объркват учебната програма в Република Северна Македония от няколко месеца. Надявам се, че едно общо разследване с партньорски служби ще доведе бързо да реални резултати, защото иначе проблемите може да бъдат сериозни.

А ако имейлите са генерирани от изкуствен интелект, какво като се задействат службите? Ще глобят някой нет-бот ли?

Не си спомням последната серия на Терминатор. Може ли някакво напомняне как се справиха с положението.

Ако това са ботове, значи някой някъде ги е пуснал и настроил.

Да не би изкуственият интелект ЧатГПТ да си прави шеги с хората?

Руските орки имат минимален естествен интелект и само за толкова им стига.

Aз говорих с бота на Майкрософт . Когато темата е пиперлива , прекратява темата . Такъв бот не би атакувал училища .

Лепилар?Разлигавен умнокрасив Келеш? ЛГБТ? ППП ? ДБ? Бой на умиргане и Дърво!

Имейлите супер лесно се следят. Сега намирате тия от ПП които са ги пуснали и бой с тънки кожени колани на голо пред парламента

Интересно, но изглежда че всички са в райони на кметове от Герб/ПП/ДБ.

Може ли да се обади в мойта работа че ме мързи нищо че съм от 14ч на работа

Много сте работлив - 14 часа!!! Аз повече от 5 не мога изкарам и си тръгвам.

Аха, почнаха контролните и лапетата научиха мурафетите ... ццц

Интевресното е, че тези обаждания са все в слабички училища, където така или иначе не правят кой зн какви контролни.

51-во в Хиподрума хич не е слабичко.

И 119то не е от слабичките;)

Щом така смятате, няма да ви чупим хатъра.

Някой си прави тренировка за 02 април. Логичен въпрос е: На кого му пречат изборите у нас и това, че президента може да изпусне едноличната власт след тях?

Как хора като тебе замярят опонентите си с етикети като "конспирации", но в същото време ни най-малк0 не се свените да конспираторствате и то доста нескопосано.

ИП адресът се подменя лесно :) Успех на милицията да намери изпращача. Сигурно ще кажат, че е руска дейност.

Много ясно, че ще кажат, че е руска дейност, така е по-лесно и по-лесно за замазване. Лумпенизираната тълпа иска лесни отговори.

Русия повече не е фактор нито в България, нито на Балканите, нито в Европа. възхитен съм от борбата на платените русофили в България, които водят неравна и обречена борба. Мога да предположа, че приходите им вече са силно намаляли, но те продължават със същия ентусиазъм. Дерзатайте! И както е казал Димитър Талев: "И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."

Не е ли? Я виж как настойва македноци срещу българи. Русия в момента се опитва да запали Балканите за да измести фокуса! Само промит руски мозък може да разпространява партенки, ,че пияндетата не са фактор! Гледайте към Македония и се страхувайте! Гледайте и към Турция... и там нещата стават страшни! Ултрарелигиозност и национализъм заявява пръдльото там.

Северна Македония е под влиянието на нтересите на Сърбия, там няма директно руско влияние. Руското влияние е остатъчно в Сърбия, но тамошното ръководство вече подготвя собственото си население за промените. Вучич прие предложенията на САЩ и Европа и няма повече да създава проблеми, нито с Косово, нито по отношение на Русия. Нека не бъркаме промяната в политиката, с настроенията в обществото. И в България, и в Сърбия, Русия е имала огромно влияние и промяната започва с политиците. Нима БСП не беше в правителство, което изнесе оръжие за Украйна на стойност милиарди левове? Нима някой политик си позволява да каже, че и ние като Китай може да продаваме оръжие на Русия? Нито Радев, нито БСП, нито дори Възраждане, Атака или АБВ си позволяват подобни идеи. Русия е слаба държава с ядрено оръжие и съвсем скоро ще се сравнява най-вече със Северна Корея.

Бързо хапчетата, казах ти , че като не ги взимаш редовно и има много лоши side effects!

Проследили са Ай-Пи адреса !? И какво показва той ? Че имейлът е изпратен от Шотландия, въпреки, че изпращача може да е в България, нали ?

Украинци са. Долнопробна напаст .... Вкарват безмитно развалена пшеница и слънчоглед и се месят в българските работи

Мани другото, ами днес по настояване на майка ми купих яйца по 43 стотинки ( на промоция ) . Оказаха се украински ! Сега плуват към пречиствателната станция ! Макар , че можеше да ги използвам и за друга цел …

Ахах, кажи честно, че се бъзикаш. :) Я събери 2+2 и кажи как според теб един евентуален внос от Украйна на жито, яйца и каквото друго се сетиш би повлиял на цените в България на тези стоки - дали ще ги повиши или понижи? Говоря за краткосрочен ефект при настоящето състояние на родното земеделие, което е съвсем друга тема, че е в батака.

от АзБ ли го организират? Да "подготвят" изборите?

нито му се работи вече! Само им се консумира, сере и да се правят на голямата работа по т.нар. "социални медии". Гнус!

Подготвят “неманипулираните” избори. Опразват училищата и поставят каквото им е нужно

Това са украински навлеци и тъпаци. По цял ден са свободни, ядат и спят в почивните бази на България. В свободното си време правят протести, размахват чуждоземни байрачета и плашат децата в училище.

По вероятно е да са руски безработни, които са съкратили от западните фабрики и представителства. Сега се чувстват затворени в собствената си страна, без право на глас и с голяма вероятност за военна кариера.

Най-вероятно са ГЕРБ МЛАДЕЖКА организация /известна с това че ИМАТ ПИСТОЛЕТИ-Макаров и Глок,и членуват в асоциации на барети/

А бе защо при Бай Тошо немаше такива заплахи ?

Бай Тошо играеше хоро на площада с хората

То нямаше много телефони . А , имейли и sms още не съществуваха .

При това положение как да подкрепим членството на Македония в ЕС ? Цакат ни с топла бира, но ще видят ЕС през крив макарон !

С 'френското предложение' България вдигна ветото за РСМ. Повече нямаме думата по този въпрос и Радев просто си придава важност, когато говори за ново вето.

От няколко месеца подобни мейли получават и училищата в Република Северна Македония. За момента там нямат решение на проблема и не успяват да установят кой ги изпраща. Доколкото си спомням бяха стигнали до извода, че са се сдобили от мейлите на училищата от приложенията за електронни бележници, които се ползват.

Кой знае кой ид т не си пие хапчетата а и не изключвам Русия да е замесена.Комай само тях настъпихме по мазола.

емигрантите не сте от най-умните

Кой не скача е червен!

Еее, навремето всяка седмица имаше, докле не престанаха да им се връзват от МВР. Ай сиктир!

Защо украинците си мислят че като заплашват децата ни ще им пратим оръжие да убиват други деца.

Впечатление кои са градовете първо са Герб и второ украинците !!!

ДЕМОКРАЦИЯ СЪЪЪР,ДЕМОКРАЦИЯЯЯЯ.

Че днешните български ученици не им се ходи на училище ама никак това е.

Няма да са децата . Това е организирано за цели 3 града .

Що да не са те ? Не могат да ползват фейсбук и да се организират 10 човека от различни градове и да пуснат имейли? Даже по малко от 10 човека трябва

Децата не ползват имейли.

Не се връзва да са децата . Организирана заплаха до училища в 3 града . По-скоро щеше да 1 , там където учат . Мотивът ще е друг . Най-вероятно е свързан с изборите .

Защо табелката "ВХОД" от снимката е със зелен цвят? Реклама на Възраждане ли правите? Не ви е срам!

Спокойно, сладури. Терористичните заплахи минават транзит през нас и ги запращат на изток.

Някак МНОГО УДОБНО ДАТО ЩЕ ВННЕСАТ чувалите с ГОТОВИ ФАЛШИВИ ГЕРБ бюлетини супер евтин трик гербаджийска поста и фалшификация .Номера на ГЕРБаджията милиционер от БАНКЯ който НЕ може да спи ако не крадне от някъде

Малко рано започнаха със ,,заплахите". До изборите има време и народът ще свикне. Може да са украинци. Те са настървени, защото ядат бой по цялата фронтова линия. Но пък са твърде глупави и трудно могат да напишат правилно изречение. Най-вероятно са компютърните ,,специалисти" на ДБ и ПП. Виждат, че хората не ги искат и тяхната работа няма да стане ....

1923-2023 ... в чест на стогодишнината от септемвийското въстание евро-атлантиците и новите белогвардейци ще ни докарат и гражданска война... народа съвсем похахавя!