Десетки ранени след турбуленция по време на полет до Хаваите (видео)

Инцидентът е станал малко преди кацане в Хонолуло в условия на гръмотевична буря

Обратно в новината

Коментари - Десетки ранени след турбуленция по време на полет до Хаваите (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аааа, ами той Господ като е дал 7 континента с 4 раси не е предвидил такова пътуване и кацане на всеки час с междуконтинентален полет. Нито мешането между расите. Нито нападението и воюването помежду им, камо ли завладяването им . Щото природните дадености са ДАДЕНИ и НЕ се нарушават, поне от страх от неизвестното. Бог е вярвал, че с развититето на цивилизациите, научната мисъл и откритията, човечеството ще бъде достатъчно зряло да не убива, граби или експлоатира чужда земя, чужд контитенент, камо ли да се бърка в развитието на друга раса Да насилва хода на развитие на друга култура, духовност и зрялост. А пък е вярвал, че развитието на по-високо в научна степен цивилизация няма да се впусне в чужд климат, еко-среда, бактериален фон, за да си навлече непознати болести. НО.... инстинктът за пари и алчността се оказали по-силни от инстинкта за оцеляване ! Та.....затова е днес туй, що виждаме и туй що преживяваме в световен мащаб. . Сблъсък на различни в степен на развитие и според климата си култури, различни раси, различни религии, производни на изминатия им живот, премеждия климатични, определящи цивилизационните им постижения НО ...... изнесени, разместени от земите и средата си, неразбрани, посрещнати в благороден опит да ги адаптират и асимилират с цел изхранване и технологично да ги развият, което си е чисто НАСИЛИЕ, АНТИБОЖЕСТВЕН подход, опитващ се да прескочи степента и времето на развитие на която и да е култура и народ с разлика до поне 1000 години. Как ще определите човек, взет от времето на Златния век на цар Симеон и му дадете мобилен телефон, за да оцелее? И го вкарате в постройка, а при физиологична нужда да търси тоалетна чиния, която дори не знае какво означава и дали не я мисли за ваза ? Това не е ли насилие ? Не акат ли зад градските мотриси в Германия африканските бежанци ? Не акат ли на стълбищните площадки в модерните бизнес-сгради с асансьори, африканските бежанци в Германия, чакайки в бюрата по труда и социалните служби? Не акат ли на спирките, зад спирките в парка ?

Е това не е ли цивилизационно и псих-насилие над хора, карайки ги да прескочат 2 000 години развитие ? Ако и това не е насилие ???

И защо са на седалката без колан при светнати табла "Fasten your belt"? Щото са тъпи мисирки...

Баси ужаса! Който не го е изпитвал, не знае какво е и се подиграва. Като ти опре до твоя, ще разбереш, че не е майтап.

И затова трябва да си с колан...а не да се прайш на бабаит....

Не е майтап, колко ли са се насрали или опикали от страх. Не дай боже лесно е и инфаркт в такива ситуации и се случва много по-чето отколкото оповестяват.

Поне една положителна новина преди коледа. Пропаднал самолета няколкостотин метра и дебилите без колани в болница. За персонала си е риск на професията...

Явно е имало 10-20 бабаита, които са си преценили, че колани не са им нужни. Не само Ганя се има за безсмъртен.

Пак някой жОрналист превърна притестнителната в комична новина... с негрЪмотността си...

Кой е идиота диспечер, насочил за кацане самолет през гръмотевична буря ??

Вероятно не имало къде да го пренасочи или е бил зле с горивото. Отделно турболенцията е много по-неприятна за пътниците отколкото за самолета

Ако някой започва изречението си с "идиот" не заслужава да му се обяснява. Честно казано не зная кога българите ще се научат, че на са специалисти по всичко и ще спрат да квалифицират на база "капаците" на очите си!

Самолетът в полет се пилотира от пилотите и управляващият такъв отговаря за безопасността. Ако не е командирът на екипажа, последният винаги може да поеме управлението ("май контрол") и да осигури безопасното кацане. Какво и защо се е случило ще установи NTSB - Националната служба за безопасност в транспорта. Там при тях няма дъра - бъра. Където се появят плебеите спират да дишат.

В ХонолулО има много добър магазин за акОмулатори

Богу, грамотни са близззз