Десетки хиляди души в цяла Франция поискаха по-смела борба срещу климатичните промени

Французите настояват за по-амбициозни цели от тези, заложени в закона, който се разглежда в парламента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да отидат заедно със сърдитата Грета при Си дзи Пин да го помолят да намали вредните емисии. Тази година Китай задминаха всички страни по света взети заедно по замърсяване.Интересно ми е другаря Си какво ще им каже...

Т.е. "десетки хикляди" души се опитват да наложат волята си на 67 милиона французи?

защо не ги дадат да ги видим тези климатични промени в края на краищата? Само говорят и говорят, но нищо налице няма. Всичко е точто така както винаги е било. Понятието "Климат" идва от гръки и означава нещо от сорта на "наблюдение на промените за дълъг период от време", тоест климата не е нещо което съществува без да се променя или е написано на камък веднъж завинаги, климата де факто Е промените които виждаме, ако някой ги вижда изобщо де, защото периода от време е твърде кратък и като миг спрямо историята на планетата. Никога не съм успявал да разбера как може да има толкова неграмотни хора които да вярват в затоплянето. Те го замениха с "промени на климата" защото запоплянето е нещо което всеки може да види има ли го или го няма, сега "промените" на климата са много по- як термин: например имаме хладна пролет - това е заради промените на климата. Имаме топла пролет - това пак е заради промените. Имаме горещо лято - промените са виновни. Хладното лято също е заради промените. Има сняг - промените го правят. Няма сняг - това е заради промените. Снега е нормален - няма нормален сянг, това е заради промените. Наистина гениално, признавам.

Само че, те показват мнението на десетките а не на милионите. Винаги се показва в медиите това, което трябва да насочи общественото мнение в дадена посока.

Целта е на администрацията да се осигурят нови потоци пари.

А аз още си спомням как ни предричаха вечна зима вследствие на високите нива на CO2. Да не говорим че по същите прогнози петролът трябваше да е свършил преди 10 години. След това беше озоновата дупка. Тя взе че се затвори....

Чат-пат пускат едно шоу-мисля че се казваше шоуто на Пен и Тейлър. Та в една от сериите, една от заместник директорките на грийнпийс подписа петиция за забраняване на водата. Толкова разбират всичките така наречени екологични организации от екология. Между другото жилетките и знаменцата дето ги носят, се произвеждат при доста добро замърсяване на въздуха. За плакат четата и листовките сами ще се сетите.

Все по-често правителствата ще усещат натиска от активните общества да не се правят на ударени, за да си пазят рейтингите, ами да вземат Адекватни, Реални мерки в подкрепа на опазване на природата.