Десетки дариха кръв за родилката Стела, акцията за спасяването й продължава

Младата майка е с животозастрашаващия ДИК-синдром, вече е по-добре, но състоянието й остава критично

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано жената се оправи, за да си гледа детенце. Но, моля "Уникален момент на обединение" - мисля, че вече доказахме, че в такива ситуации се обединяваме и помагаме, не е единствения случай и не е уникален. Аз няма да го нарека уникален, а Поредния случай на обединение, в който показваме, че каквито и дрязги да имаме, колкото и овълчени да сме, когато става дума за помощ на човек в беда, някак ги загърбваме, а това е прекрасно и показва, че човешкото у нас /говоря, като маса, а не за отделни индивиди/ е тук :)

Хвала на лекарите и на кръводарителите ! Успех в лечението на Стела !

Дано се оправи и да се радва дълги години на детето и семейството си!

Родилката Ваксинирана ли е?! Щото то е лесто да го пишеш DIC (Disseminated Intravascular Coagulation)!!

А мен ме интересува момичето да е оживее ,всичко останалото са етюдчета в общата картина .Преди всичко човек ,трябва да бъде човек , а не скот. Младите жени са най-голямото богатство на една държава

особено ако раздаж от Мигранти!

Колко страшно стана за всички! Преди 1989 г. имаше мощна превенция срещу всякакви заболявания. Пълни изследвания и ПРОФИЛАКТИКА за всичко. Днес какво правим? Откриваме биолаборатории на чужди държави за да се грижат за здравето на българските мъже и жени, и деца?! А ние умираме от рак, тук в Дир.бг имаше инфо от СЗО за 2020 г. по 20 000 българи от скоротечен рак умират годишно. Да не говорим за ЛИПСАТА на каквато и да е защита и превенция срещу ей такива заболявния! Господ здраве да даде на това момиче, да си отгледа бебето.

Добър ще е изходът! Да се молим за Стела!

Дай боже! Пожелавам и успешно оздравяване!