Десетки български джебчийки задържани в Гърция

Тарторът на бандата, който е наш сънародник, не е открит

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пишете правилно Дами и Господа журналисти, ПРАВИЛНО!!!! Десетки циганки упражняващи професията "джебчиики" и притежаващи български паспорти бяха задържани в Гърция.....

поне в Гърция не им прощават както в БГ

ЦИГАНИ лек контрол на сганта по автобусите с по десетина чавета и фалшивите инвалиди просяци и бизнеса на тая смрадлива сган спира - спира, но само при добро желание.

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НАРИЧАТЕ ВСЕКИ ПЪРШИВ МУРДЖО КАФЯВОКРАК - БЪЛГАРИН - НЕ СА БЪЛГАРИ - НЯМА И ДА СТАНАТ !!!!! гюпти цигани египтяни индийци ...

И кое им е българското?? Засраха цяла Европа с името ни!

В България не ги ловят , защото се отчитат на полицаите.

да хванат и циганина за който крадат, те не са отишли сами циганките в Гърция , иначе той ще си доведе още 30 нови ....българки от цигански произход и ще продължи

Е на това се казва фалшива новина ! Когато трябва да се защитават правата им са цигани, а когато са престъпници българи!!

Не, не ли е сънародник! Сънародник значи от нашия народ, а той е от друг народ - циганския. Какво лошо има да се напише "български граждани от цигански произход"!? Лъжа ли е? Нещо невярно ли е? Но така както сте го формулирали е лъжа. И кого заблуждавате, читателите, чужденците или себе си!?

Да си ги хранят по техните затвори

Десетки български джебчийки задържани в Гърция Там по бързата процедура ще лежат поне 5 г.

В Гърция има постоянно дежурни съдии в полицията, при доказано престъпление и наличие на свидетели /свидетелите могат да бъдат двама полицаи/ присъдата се издава на място и директно заминаваш за затвора. Преди няколко месеца осъдиха нашенски манг... само са опит за телефонна измама на 7 години затвор.

Имал съм удоволствието да наблюдавам в Атина около омония и монастираки какво става когато полицията хване някоя циганка джебчийка , гръцките полицай така я сурвакат с палките докато я натоварят в камионетката че става в течно състояние. В Гърция полицията бие зверски дори открито на улицата пред хората , явно там това е прието за нормално.

сиганите нямат националност, те са граждани на света!!! Престанете да ги наричате Български граждани, те не са ничии граждани, та си ... ами сигани са !!!

Защо сте написали в заглавието "български джебчийки". Тези циганки имат само български паспорти, нищо друго българско.

В България бърже-бърже щяха да ги пуснат, едната част понеже не са пълнолетни, а другите - защото окраденото е под минималната работна заплата. Добре че са гърците, да се наказва изметта.

Кой университет са завършили тези българки, Техническия или УНСС?

командироват в Гърция един зам.министър на МВР,няколко директори на големи ОД на МВР в страната,както и експерти,да ги научат съседите като как така се ловят наведнъж десетки джебчийки.

Е как така не сте написали "българки"? Нима почвате вече коректно да отразявате "български джебчийки", "наш сънародник"... ? Ако е така , Браво!

начело на групата цигани джебчии е стоял българин...бъл-га-ри ю-на-ци!

абе, кво се правиш на улав, бе?! тоя е "българин", колкото са и джебчийките му с лилавите венци...

начело на групата циганки от България и цигани от Египет е стоял циганин пак от България, но ключовата дума тук е ЦИГАНИ