Депутатски спор: Годни или дефектни ракети за С-300 даваме на Украйна, извикаха военните да го решат

Народните избраници засекретиха заседанието, за да изслушат шефа на отбраната и зам.-началника на ВВС

Обратно в новината

Коментари - Депутатски спор: Годни или дефектни ракети за С-300 даваме на Украйна, извикаха военните да го решат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чета че ние нямаме възможност да ги ремонтираме ми става тъжно защото ние нямаме възможност почти за нищо, направо сме безпомощни във всичко, едни тротоари в градовете не можем да направим, няма хора за нищо, къде отидоха подготвените хора и имали ли сме ги въобще ?

ПОЛША,ЧЕХИЯ,СЛОВАКИЯ И КИТАЙ ПО ПРИНЦИП МОГАТ ДА ИЗВЪРШАТ ТЕХНИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА С-300.........А ГАНЯ С КАКВО ПВО ЩЕ ОСТАНЕ????? КЪДЕ СА Ф-16БЛОК ЛЕГЕНДАРНИТЕ МИТОЛОГИЧНИ СУПЕР УЛТРА МОДЕРНИ САМОЛЕТИ?????СЯ МОЕШЕ ДА СИ ИМАМЕ 20 БРОЯ ГРИПЕН....... НЕМАМЕ НИТО ЕДНА МОДЕРНА ПОДВОДНИЦА.........ГАНЯ Е НИДЖА ВЛАДЕ ДО СЪВЪРШЕНСТВО СИЛАТА НА СЛАБИЯТ ДЖЕДАЙСКИ РАЗУМ И 15 КРЪЧМАРСКИ БОЙНИ СТИЛА, ОРЪЖИЕ МУ НЕ ТРЕЕ ТОЙ КОНТАКТУВА ДИРЕКТНО С АВАТАРИТЕ,ГАНЯ Е ЕКСТРАСЕНС С МОЗЪЧЕН ИНПЛАНТ С ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА ВАНГА-М.......СВЛЯ РАКЕТИТЕ ОЩЕ ПРЕДИ ЗАПУСК ....ГАНЯ Е ПОВЕЛИТЕЛ НА ВРЕМЕТО,ПРОСТРАНСТВОТО,ГРАВИТАЦИЯТА И КВАНТОВИЯТ МИР ,ГАНЯ КОНТРОЛИРА ВСЕЛЕНСКИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ПОТОК.............

Ами то и на малките деца е ясно ,че даваме абсолютно годни ракети.За какво са им на украинците дефектни ракети,те са нахални и искат само най хубавото.

Не били дали списък с въоръжението на българската армия на Украйна? Кулеба какво чете, когато дойде да проси миналата година в парламента?

Всяка бататрея си има част за техническа поддръжка. Служил съм на ОСА - ракетите се преглеждаха на всеки 2 години и се запечатваха отново. Негодните се утилизираха незабавно. Това че ще предадем "негодни" ракети е долна лъжа.

Ново дъно на Тагаренко и цялата войнстваща пасмина, първо неизправни и лоши БТР подаряваме? Еми за чий са им на украинците като са неизправни?! После блокове за АЕЦ - пак лоши, но глупавите украинци ще си ги монтират? Сега пък ново 20 - "По-добре е да не съхраняваме неизправни зенитно управляеми ракети, защото това е опасно и може да бъде застрашен живота на личния състав" Абе наглеци, еми като са неизправни, за чий са им на украинците?! Така ще ги застрашите и тях?!?

Дали има наивници ,че тези ракети са дефектни... .и се дават няколко бройки...сигурно към стотина

Излиза, че ние подпомагаме Русия, защото даваме на Украйна дефектни ракети, които според началник щаба на въоръжените ни сили тези ракети са много опасни за личния състав на българската армия. Значи той иска да унищожи част от въоръжените сили на Украйна с тях като им ги дава и украинците са толкова прости , че не знаят че са опасни и ще ги вземат.Моля предайте на украинците че тези ракети са много опасни за тях да ги използват и че това се прави да се подпомогне Русия защото тези ракети не могат да летят и ще се взривят още при украинците и ще ги убият. Някой да се обади на 112 и да ги предупреди!

Какво мисли нашата армия, утре как ще воюват със съседите ни, мисли ли това или мислят само за заплатите си тези салоподобни

Заседанието се предава пряко по турската телевизия

Ще си траем ли или имаме мнение!? Народе!?

Не ни правете на глупаци !!!Дефектни ракети НЯМА!!!!! Като ги дадете на Усрайна -С КАКВА ще покриете НЕБЕТО над СОФИЯ и АЕЦ-Козлодуй ??????? Бъдете Б ЪЛ Г А Р И , а НЕ слуги на САЩ !!!!!!!

Сократ е казал “Ако ме ритне магаре, няма да се оплача на съдията” А руснака казва “не оспаривай глупца”…

Още на парада на Гергьовден стана ясна какво точно ще се даде на Украйна. Защо мислите много от техниката беше прясно боядисана и нямаше никакви символи на нея?

Бед фейс, дебил си ти, а аз съм военен ракетен инженер

Дано поне да знаеш значението на думата ingénieur, защото намирисваш на наследствен дебил? Такива инженери като теб с дипломи от задочно обучение в Университета на Ленвуново, в България с лопата да ги ринеш.

До Bad Face Аз не знам дали Good Face е инженер или не, но ти определено си неграмотник който се пражи на голям капацитет. Избрал си си англофонски ник (Bad Face), поправяш човека с франкофонски текст (сорри нямам френска клавиатура с аксони за да го цитирам). Явно си някое от франкофонските лекета. А на езика на който ти е ника се пише "engineer" .

кога ще ги харижем без пари на укр.? Нека всички от взаимноизчагъртващите се партии (Посолствено Позициониране, Герб и ДПС , да отлитат за Киев и да коват "компетентни" закони за тях. Нали всичко е в името на укр.? Тогава с много болка в сърцето ще се разделя с моите представители, били те дефектни или не. Там фронтът ще ги ремонтира.

И целите С300 да дадем, те са уникален боклук. Работят само в безоблачно и слънчево време. Украинците ги взимат за да стрелят с тях по Крим.

Как разбра? Времето при рях не е фактор, дори работят по добре при дъждовно и снежно време, ако беше учил малко повече физика няма да пишеш такива смехории. С 300 работи в 360 градуса, за разлика от смешният "Пейтриот" който може само в 120 градуса ... да не споменавам, че живота на "Петриот" приключва в момента в който руснаците го локализират. За разликата в цените дума бе отваряй.

Известно ли ви е, че електрониката на руските ракетни комплекси е още на лампи, защото руснаците не произвеждат чипове и защото генералите им са тъпоъгълници ( като мунчо) и мислят, че полупроводниците са уязвими от ядрената радиация, а радиолампите не са? Твърде е вероятно нашите военни инженери да нямат такива радиолампи и да няма откъде да купят за да ремонтират ракетите, а украйнците да ги имат, защото са били в СеСере то

Много обичам да чета написаното от дебили като теб, за това и влизам в този сайт! Поне да ви плащат, а вие тролите за без пари! Последният "лампов" руски ПВО комплекс е "КУБ" който без проблеми в Сърбия свали "Стелт" самолет, а преди година в Сирия свали Ф 35 на Израелската авиация. От тогава с това направление те не изпращат повече такива самолети.

Не лъжи не КУБ а С-125 свали стелт 117

Sorry, Прав си, сърбите са го свалили със С 125 "Нева", който е по-голяма антика дори и от "КУБ", също е "лампов".

Българската държава е като решето! Тече към нас информация по всички Канали!

Пуснах молба до Лавров за още Денги ! Копейкин ги заслужава!

Навеждам се пред смелостта на Героите от Разграждане и БСП!!! Я люблю Вас !!! Болгарские Матросовци

"Едно голямо навеждане е това, навеждане и хващане за палците - на това ставаме свидетел"!!! Комично и гротестко е да го чуеш от субект, който изповядва схващанията на една партия, чиято поза още от ембрион, та до сега е единствената в нейното съществуване - а обекта на преклонение и самопредлагане е сянката на кулите на Кремъл.

Унизително и оскърбително е да даряваме негодни ракети и оръжие, това няма да направи нито една цивилизована държава. По добре нищо, отколкото боклук.

Това са изкуствено повредени ракети, които са годни за експлоатация. Нещо от типа да извадиш кабела на свещите от твоят автомобил. Не им вярвай, те са шарлатани които най-нагло лъжат.

Нашите в Парламента отново са закъснели защото вчера В интервю за испанския вестник ABC секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана (СНБО) на Украйна Алексей Данилов потвърди информацията, че руски военни са ударили украинския полигон и завода към него за събиране на ракети. "In an interview with the Spanish newspaper ABC, the Secretary of the National Security and Defense Council (NSDC) of Ukraine, Alexey Danilov, confirmed the information that the Russian military hit the Ukrainian missile collection site."

Русия спешно да прати някой кинжал към сградата с народните предатели. Време е.

дефектна е комисията по отбрана. Те ако не стават за нищо тези ракети, защо укрите да ги вземат? Да се самоубиват? Пълни лъжи на шайка предатели. Дано виснат по стълбовете.

Може ли компетентните военни да публикуват поне една диагностична разписка от АКИПС (автоматизирана контролно изпитателна станция) с която се установява неизправността на ракетите за да им повярваме? Срока на годност на ракетите принципно е 10 години, след заводски "рефърбиш" се подновява с допълнителни 7 години. Това означава, че на практика ние нямаме изправни ракети. Да не забравяме, че това не са съвременни западни електронни изделия, а руска военна техника в която изкуствено състаряване не се използва и те на практика са вени като хладилник Мраз, на който пантите са изгнили, но продължава да охлажда.

Евроатлантически идиоти писна ми от вас.време е да ви наритаме задника!

"Украйна не е съюзник на НАТО и на България, какъв е мотивът от тройната коалиция да подарят българските ракети, а след това и българските ракетни комплекси, това е следващата стъпка" Мотивът, путиноид е, че ако не дай Боже ни дотрябва някога и на нас такава помощ, да се надяваме,че тези, които сега се ползвяат от нашата помощ ни върнат жеста.Освен това, ако С-300 бяха толкова способни, както тези, които обичат всичко руско твърдят, крайцерът "Москва" -флагмана на руския черноморски флот щеше още да си плава, а не да е на дъното, щаба на черноморското командване в Севастопол нямаше да е уцелен от украинска ракета, нямаше да се разбие дрон в кулите на Кремъл. "Безаналогови" ха-ха-ха!

На какво "о-о-о неразумний и юроде"сте написали минуси? Кое от написаното не е 100% истина? Посочете ми го и ще се извиня лично на всеки един.

Вече ни взеха за идиоти!Започва да стана лично!

Нов народен съд се задава с бясна скорост. Искам да отбележа, че тези са олигофрени и тъпанари. Не за друго, но като почнат да висят по стълбовете, да не реве някой че са избили "интелигенцията".

Да не забравяме най-главното!!!!! Този Парламент и Министерски Съвет ТРАКТОР ГИ СЪЗДАДЕ, а МАГНИТСКИ ги КРЕПИ!!!!

много слушкат Сватбарите,чак укронацитата са готови да станат.

Браво само това остава....без самолети са и без противовъздушна..... явно че купиме патриоти с доставка през 2050

Чети: "На живо в Dir.bg: Парламентът изпълнява да дадем на Украйна ракети за системи С-300"

Позже они были заменены на ракеты 5В55Р https://dzen.ru/a/ZCVr0EphsVnvzpJD?utm_referer=www.google.com

Абе така и така сме тръгнали да даваме аз предлагам да дадем най-безценната и голяма възможна помощ, нашето национално богатство - всичките 240 депутата дето са в парламента! Може някои от тях да са леко дефектирали, ама ще вършат идеална работа на фронта. С тях контраофанзивата на украинската армия ще успее!

Отлична идея. Даже може и да ги въоръжим за да могат с оръжие в ръка да защитавак каузата си на фронта.

Дайте им всичко бе, пратете им и вашите спестявания в офшорките и любовниците ви и челядта ви бе дупедавци проклети.... България и това ще надживее

ебати медузите, включително и офицерите

Как така не стават за нищо тези "дефектирали" ракетни комплекси и ракети? Като не стават, защо им трябват на Украинците? Значи те могат да ги ползват за резервни части, а ние не можем? Как така? След като имаме на въоръжение същите комплекси не можем ли ние да си ги ползваме за резервни части, при положение, че Русия няма да ни даде и едно болтче за тези комплекси повече? Всички които са гласували за изпращате на "дефектиралите" комплекси са Прозападни ПОДМАЗВАЧИ. Хора без достойство, кукли на конци, предатели. Като кученца лягат по гръб да им чешат коремчетата - Мастии.

Явно и другите са им дали дефектни ракети и после тези ракети падат върху украинските блокове и избиват украинци и поляци.

Щом тези проклети подлоги и продажници предадоха с лека ръка за няколко месеца всичко ценно, което се намираше налично в българия, не виждам какво ще ги спре да започнат да пращат и наши хора за пушечно месо в подкрепа на киевските укро-фашисти. Вероятно това предстои да се случи.

https://rns.bg/%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%80-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%BE%D0%BD-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D0%BD/

Тоест 90% от ПВО ракетите ни ще бъдат изписани като "негодни", ще ги ДАРИМ на Украйна, а след това т.нар. ни правителство ще обяви, че се нуждаем от съвременни ПВО системи, каквито ще закупим (естествено без конкурс) от братски САЩ. А богатият български данъкоплатец ще плаща, за да могат влечуги като Тагарев, Денков, Бойкикиев, Гнома и вся остальная жълтопаветна сволоч, да бъдат потупани по гърба от американския посланик. Е как да не си щастлив с евроатлантизма ни?...

Абсолютно си прав

Това е идеалния вариант за България.

3 Март е дата на подписан Предварителен договор между 2 страни,но България не е страна Борисов е сниман в реално време,като герой-злодей от сериал на Дисни Аз злодея

После да не се чудят от сглобката, защо има народен съд. А ако зависи от мен, и съд няма да получат а директно пред наказателния взвод.

по IP адреса си много лесен за намиране.

Това и децата го знаят, да не мислиш, че откриваш топлата вода бе, нещастник.

Всички виждат, че българите нямат правителство. Сбирщината от проклети, продажни подлоги в парламента от ден първи обсужва украинците, но не и българите. Проклетниците първо натовариха всички български танкове от Казанлък и ги пратиха на Украйна, после обраха и БТР-те, а сега наред са последните ракетни комплекси. Българската държава само за няколко месеца беше ошушкана и оглозгана от тези марионетки и подлоги на чужди господари. Въпросът е какво следва? Токът от АЕц Козлодуй ще се изнася тайно за Киев... Ще пращат насила българи за пушечно месо? Колкото повече тази небългарска некоалиция стои на власт, толкова по-големи щети, несгоди и рани ще търпи българския народ. Това е видно от всички.

Аматьори, Сър ! Горби продаде цял СССР, и си живучка до скоро. Ние ги караме на дребно, но затова пък редовно .

СССР е съюз от 15 независими държави Къде е област русия?

РСФР, бе малолетен нещастник!

Русия не са ни питали, преди да започнат тази война, така че да не се сърдят, когато ние вземаме решения, свързани с нея, без да ги питаме. Ние сме ПРОТИВ промяна на държавни граници по съседски,демек анексиране.

Русия не започна тази война, САЩ я започнаха още през 2014г

така че, дгд троле.

Много добре знам кой какво и кога е започнал , центаджийче

Копейките квичат, значи всичко е точно!

И ние нормалните НеВъзраждане така да се наречем също квичим, защото сме служили в Армията на Република България и знаем, че трябва да има минимални количества запаси от всеки вид ракети, резервни части и др. обслужващи боеспособността на Армията ни. Когато оглозгат складовете, армията не я брой - Ще има желание да ни защити но няма да има способност. Дано не съм прав и случая не е такъв, но така изглеждат нещата отстрани.