Коментари - Депутатите решиха: Пада забраната за внос на зърно от Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предатели!

Сега ще ги принудят ьа свалят нвкои цени

май кат одим за леб ше требе да си носим вече и гайгеров брояч

А бе какви са тези простотии каква е тази радиация, какви 5лева. Аман от руска пропаганда.

Сме били богата държава! Купуваме житото на наркомана и ще даваме компенсации на зърно производителите! Чудна работа! А инфлацията 40 процента! Чидеса!

Кокошкшти ми отказват за се хранят с фуража от прословутото вносно и половшното измряха. На кого да вярвам сега ? Оставям Вие да прецените.

Очаквам да имаме качествен, че и евтин хляб.

Обади се като те хване рачето! А ние ще почакаме!

Значи е било правилно. И така или иначе трябва да се опита, дори някой зърнар да не си купи нов майбах.

Ако паднат цените, лично не ти препоръчвам да се храниш с тези продукти.

Защо?

Реши

Надеждата ми е във Възраждане !

Една сфирка може и да подкрепя Израждане.

,

Нямаш проблем - може и 5 да ми направиш! Ако са ти малко, ще повикаме още хора - да им направиш и на тях по една две сфирки!

Решения за които никой не иска да носи отговорност се дават на Послушковците в НС .

Виждам че руските трол-ферми работят на пълен капацитет.

Вие само това ли се научихте да пишете бе, грантаджийчета? Все такива прости и безродни ли ви избират?

Кел файда.До Нова година сме в Шенген.

Значи ще внасяме зърно, от което нямаме нужда, и ще плащаме компенсации на родните производители заради това. Това въпреки че дугите европейски държави без изключение удължиха ембаргото на укропското зърно - веднага лъсва на чие разпореждане са Боко и Киро. А иначе усоробите се опитват да ме убедят, че Русия работела срещу българските интереси и че американсерите ни били приятели и съюзници.

Управляващите си вкараха хубав предизборен автогол. И продължават да си вкарват, с доставката на ракети за Украйна и друго въоръжение

Боли ги! Имат си машини за изборите и МВР.Тоталитарна държава.

Как сме избрали толкова продажни мизерници в Парламента ? Как ?

Ми прости и злобни сте. Ходите да гласувате само за да направите гадно на другите, за "да не влязат ония". Пет пари не давате, че отново и отново слагате на власт вече били в парламента и доказали се като боклуци и антибългари, важно ви е да прецакате другата страна и да гласувате, точно както ви карат ония същите, които иначе увисват по липса на всякакви гласове.

Прав си. Но аз не ходя да гласувам. Моят въпрос е хипотетичен. Все пак съм българин

Браво на теб в такъв случай. Един от малкото съзнателни хора, които си държат на принципите и не гласуват доверие на доказани боклуци, само и само да направят мръсно на другите доказани боклуци. Или защото са прости като истински българи и поради това вярват, че като вкарат в парламента доказани боклуци, за да не са другите, мразени от тях доказани боклуци, то това положително ще "ни оправи".

На всичко се съгласяваме, а ни потупват по гърба и ни казват че трябва още да се постараем за Шенген, да клекнем за Македония и т.н. Докога???

Оправете си заглавието - не депутатите, а от Посолството решиха.....

По-добре отколкото от Кремъл.

Остана само едно да ни включат във тяхната кауза на фронта на 100 % че засега сме само на 30%.!

Първо си мислех, че ДБ е съкратено от ДеБил и това е партия на ДеБилите, но после разбрах, че означава "ДаБългария" - партия на Йес-мените, които казват "Да" на всичко, което им се каже от ЕС или Посолството ... и за които гласуват дебилите.

Къде са доблестните членове на БКП, които едно време твърдо и гордо защитаваха националния интерес пред Москва и ни защитаваха от замърсените храни след Чернобил?

Посолски гадни подлоги.

Тези от бардаци ли излазят няма ли достойни хора сред тах

И ква стана тя - от русороби на украинороби.. пълно падение - от слуги на господарите на слуги на слугите на господарите. Междувременно Полша,Унгария и Словакия удължават забраната.

Българи, на местните избори да не гласуваме за ГЕРб-СДС, ДПС, ПП-ДБ! Нека покажем, че сме народ, а не мърша!

УКРАИНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО РЕШИ ДА ПАДНЕ ЗАБРАНАТА ЗА ВНОС НА РАДИАЦИОННОТО ЗЪРНО В БЪЛГАРИЯ. СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ БЪЛГАРИ, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА "ДОНДУКОВ" № 1 Е УКРАИНСКО, А НЕ БЪЛГАРСКО?

Сега кажете че са родолюбци! Полша каза не на украинското жито,а нашите престъпници -да! НАКАЗАНА ДЪРЖАВА!

НИЕ САМИ С МЪЛЧАНИЕТО И ОВЧЕДУШИЕТО СИ СЕ САМОНАКАЗВАМЕ - НАС И ДЪРЖАВАТА.

Модерния разрешен начин за корупция се нарича компенсация !Никой няма право да корумпира производител за да си мълчи.

И земеделците решиха. От понеделник блокади и протести

Като не ходят да гласуват или като не знаят за кой да гласуват, сега ще си плащат и със здравето…

От утре да спрем консумирането на хляб ! И без това не е полезно . За 1-2 месеца никакъв хляб да не купуваме . Да се поинтересуваме от нашите производители на зърно как да си купим по 1 чувал и да си меляме собствено зърно за брашно. Да купуваме от Италианеца или от Гърция само вносно брашно. Така ще унищожим решенията на това предателско антибългарско правителство, които се отчитат на чуждото посолство.

Точно така пълен бойкот това , е демократично право на избор!

Това демокрация ли е или диктат ? По закона за конкуренцията плюс възможна поява на тежки метали и радиация.Какво да правим с вас хора как мислите?

Ние не. Ужас! Представяте ли си какво следва? Още нещо- Зеленски ще товари кораби по море!!! Ще искат ние да ги охраняваме. Ние ще помолим САЩ. Ще дойдат военни кораби. Не става въпрос изобщо за зърно а за Черно море!!!!

Глупости, глупости и пак глупости, както всяка възрожденска пропаганда. Кораби на САЩ не могат да влизат в Черно море, освен за малко дни, при малък тонаж и брой. Справка - Конвенцията от Монтрьо.

Глупости! ФАЩ правят каквото си поискат, зато светът е на този хал!

Ще ни "продадат" корабите и те ще влезат. И дори ще си ги плащаме. Въпреки че няма да има един българин на тях. А какво ще пренасят корабите е отделен въпрос.

Посолството нареди да изкупим отровите от Украйна/които в голяма част са американска собственост/. Оказа се че нашите про западни боклуци са най големите такива в Европа.И ще ядем отровите за да намалим загубите на господарите.Време е да получат заслуженото и то е куршум в тила.

Мисля че и руснаците имат боеприпаси с обеднен уран. Разгеле сме свикнали на руска радиация.

Но не ги ползват!

Под булото за национални интереси ,всички копейкафжии изпълняват директивата спусната от посолството.Няма да се затрият нашите зърнопроизводители,всичко е много шум ,за пари.

Вижте колко пшеница консумира България и колко произвеждаме сами. Разликата идва от Украйна така или иначе. А българските производители вдигат цените защото предлагането е малко без украинско зърно. Искат с малко количество да правят много пари, и кой плаща всички ние. Българските производители не искат да се конкурират, така им е по лесно. А ако ни е много, винаги може да го продадем. Заради Русия, Африка ще е гладна догодина така че ще го вземат без въпроси. Разбира се, про-руските глашатаи се опитват да манипулират население и да настроят народ срещу народ. Що се отнася до геополитиката, да България има интерес Русия да загуби тъй като Русия е заплаха за мира в глобале мащаб и вреди на България и нашите интереси.

Не си наясно колко произвеждаме и колко ни трябва на нас... ние сме износители на зърно.... на нас въобще не ние нужен внос. Коментара ти е пълна глупост , че разликата я взимаме от Украйна.

Понякога може да прочетеш нещо друго освен от краварника! Русия праща безвъзмездно зърно за Африка! Чети!

тия си подписаха оставките!

Ей, много зърно, много стока, много нещо се произвежда в тази Украйна! Нали Африка щяха да хранят!? Те руснаците почнаха да го давт тяхното за без пари, само и само да има проблеми с украинското. Испанските фермери си храниха телета, крави, говеда, овце, свине, кокошки, даже слагали и по горите за дивеча, запасили са се за няколко години напред и няма свършване това зърно. Ако са тарикати, западняците ще започнат да изкупуват украинско зърно и ще си изхранват добитъка, дивеча и ще си утроят рибните стопанства! Това слънчогледа да го понамачкат малко и в океана може да хвърлят, Норвегия може за кратко да угои цялата си популация от сьомга и да продава три пъти повече количество на двойно по-ниски цени, което означава сериозни обороти. Цената на петрола също ще падне, на горивата, особено на дизела, защото с подходяща обработка и поне половината може да се получава от слънчогледово или рапично олио, а тировете директно могат да си минат на олио.

Това платено ли ревете или просто по цимпатии. Не ми казвайте, че всички смятате, че до сехга сте яли хляб само от наша пшеница. Недейте, че ще се получи голям виц. Изобщо давате ли си сметка що украинско жито сте олпюскали и омятали в тоалетните през последите 20 години?

Войната там не е от 20 години.

Хляб повече няма да ям ! Това зърно и прасетата не искат да ядат, а аз да го ям !!? Ъпсурд ! И второ, къде отива българската пшеница ? Изнасяме я , за да ползваме Украинска ? Бравос !

Квот било - било. Само не разбрах как на Кокорчо ще му се вдигнат приходите от факта, че се внася нещо, което е налично в България? Просветете ме моля.

Уранави доставки?!

Айдеее съсипаха българското производство. Сега ако зърнопроизводителите не направят нищо, значи са идиоти. Оставка!

Ако зърнарския бизнес беше децентрализиран с хиляди малки коопериращи се фермички щях да съм с 2 ръце и два крака зад техния интерес. Но при положение, че този бизнес се държи от 200 семейства червиво богати с марж на печалба от 25% и европомощи за милиарди.. много моля. Фалит и малко декомасация. Нека да се развият повече малки стопанства, а не 200 богатири. Нека да има конкуренция, да има пазар за повече играчи, да се разпредели по справедливо пазара. Не е ок 200 семейства да се гушат с толкова милиарди.

Братчед, земеделци са към 70 000 души. Две трети от тях са зърнари с по 500 до 2000 декара. Има още едни 100-200 с по 10 000 до 100 000 дка

За членове и избиратели на "Израждане", БСП, ИТН да се въведе специална цена на хляба 9,99 лв (вид Добруджа). Тамън да ги видим колко са, щот май са на измиране! :)

А за тролове като теб - доживотен в Белене!

Хляба ще свети в тъмното. Дано в стола на народно събрание хапвате само такъв. Да ви е сладко продажници долни.

Аааа, те хляб не ядат, само безглутенови торти от витрината на Линда

Ще пропадне новият Майбах

Четейки коментарите, разбираме едно - тролетариятът милее за по-скъпи зърнени и месни храни, и техни производни. Защо тогава се оплаква от скока на горивата?!

Мечтае да яде каквото му предложат без да се интересува дали е вредно за здравето му. Интересува се само да е по-евтино.

И как разбра кое е вредно - Путин ли ти го нашепна?!

А на тебе Зеленски ли ти нашепна, че не е вредно?

Четейки коментарите, нищо не сте разбрали.

И да четеш няма смисъл, тъпи мисли на родоотстъпник, ако си се раждал на тази територия.

Ама верно ли не го обвързахте това с Шенген бре майкопродавци?

Дупетатите решиха : Правителството Пада

Дай боже, но с коментари по форумите няма как да стане

Няколко месеца слушаме, как служебното правителство ни е лъгало с цените на горивата. Добре, че се сформира редовно такова, че цените вече с обяснение се повишиха :) Вдигнаха минималната заплата, инфлацията галопира- на каква цена цена очаквате да купуваме българското зърно и зависещите продукти от него? Земеделците имат разходи, искат и някаква печалба, отделно спазват изискванията за продукцията. Украинците воюват, никой не се е грижил за посевите, така че застоялото зърно и каквото се е народило, безспорно ще бъде на по-ниска цена. Ама нас "кучета ни яли", важно е да се погрижим за менталното състояние на Тагарев и сие, нали трябва да бъдат посрещани с отворени обятия на Запад. Защо ли се сещам за едно малко, зелено човече, което съсипа народа си в името на ценностите на същия този Запад...И защо ли ми се струва, че разликата между него и нашите управляващи е..ами, всъщност, няма такава.

Навремето, по бай Тошово време имах възможността да посетя Швейцария през зимата . Влязох в магазин за плодове и зеленчуци и гледам - оранжерийни домати и краставици в касетки, на които пише “”Булгарплод “ . Брат ми, който работеше по това време в Швейцария ми каза : “ Ето, тези наши зеленчуци , за да се появят на швейцарския пазар са минали най-строг контрол за пестициди . Цената им обаче, сега, през зимата, е много по-ниска от цената на швейцарските домати и краставици, които ще се появят през лятото . Тогава, вноса на българските домати и краставици ще бъде забранен !” За какво говорим ? За държава, която стимулира своите производители и ги рподкрепя нали ?

Така беше баи стояне,при тошо имаше народ и държава. Сега е кочина с овце и просто племе.от 12 год.съм в швеция и никакво връщане в тинята