Депутатите решават става ли субсидията 1 лев на глас

Партиите в управляващата коалиция не са единни по този въпрос

Обратно в новината

Коментари - Депутатите решават става ли субсидията 1 лев на глас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,,С намаляването на субсидиите партиите влизат в сивия сектор". А сега къде са? Партии, политици, депутати, всичко е на частната хранилка на големите фирми. До сега не взимаха ли комисионни за обществени поръчки?!?! Вижте Вожда. Само той колко асфалт изяде.

Защо ѝ е на малка България да паразитират 200 и повече партии? Някой смислено да обясни и убеди! Като става дума за олигарси и купуване на партии няма ли силови агенции и министерства, там не са ли хора на заплата, а и прокуратура да следят кой купува цяла партия?! Със субсидии могат да се купуват гласове, да се злоупотребява финансово и още да се живее охолно от политическата класа. На олигарсите не е ли мястото в затвора?

Цензура! Цензура! Тук е невераятна! Да не сте споменали Б...О слънцето! Свобода на изразявянето-друг път и другаде ...!

Става дума само за половин година, другарки госпожи и господа другари. Промяна трябва да се гласува в Закона за политическите партии, а не в Закона за бюджета. Не искаме повече да хрантутим търтеите, които и без това работят само за новобогаташите, които точно те създадоха и са оплетени като свински черва с тях. Ако някой реши да работи за нас, то ние ще му плащаме членски внос. Нека първо се намери такъв.

PEYTSCH

Комуто намалението на субсидята не му харесва ДА ЗАКРИВА ИЗМИСЛЕНАТА СИ ПАРТИЯ. И да напуска ЕС....

Ако изобщо има субсидия, този 1 лев е решение, взето на инат от партия, от която си признават, че ги субсидират чужди фондации и само те си зная кой още. Затова не им трябва субсидия и си я държат по сметка в банка. Който няма пари, използва субсидията по предназначение. Не е нужно да си гений, за да го разбереш.

га нагъваа кюфтаци не реваа сега ривът нема кюфтаци

няма оправия в тая цигания .

ГЕРБ уж насочва "удар"срещу БСП , но това е най-голямата партия в страната с най-големи постъпления на членски внос!Май ще пострадат нещастните патерици , ДПС да не ги мислим с техните " обръчи от фирми"!Но останалите ...... направо изчезват без ромски гласове купени на ръка!Винаги ГЕРБ е убивал "приятелите "си!

БСП е оцелявала в много по-трудни условия, ще оцелеят и сега, защото трудните моменти обикновено консолидират. Важното е, че Нинова умно устоява пред онези, които искат колаборация с герб. Животът доказва, че коалиция с тях е равна на "прегръдката на боата". Това може да разбие БСП, но дано никога не се случи.

По силата на простотията днес управляващи и коалиция трябва да приемат субсидии от 1 лев, а от утре да гласуват за увеличение в рамките на 5-6 лева. Така се прави в Мутростан.

им е много.

против съм, нека стане 12лв, може и повече

Искатели да се хванем на бас, че няма да стане 1 лев?! А и да стане, горанов ще я “коригира”...

ХА ДАНО ГО НАПРАВАТ! ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ НА ПАРЛАМЕНТОТ, КОЕТО МЕ ИНТЕРЕСУВА! ДАВАЙТЕ, 1 ЛЕВ, С ВАС СЪМ!