Коментари - Депутатите промениха договорите за самолетите F-16 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самолети има- един самолет вече дойде и прибра 70 агента къмто Москва Ся чакаме следващия и за другите 70

Някой друг път, ако слушаме.

Епа оно не става така, баце - пръво да разтвориш гъзерете санс смазочни матеряли, и после да ратифицираш, че си ректална девица...

Хем си готов да защитаваш чужди интереси, хем си купуваш оръжията от този, чийно интереси защитаваш, за да му ги защитаваш (демек - той да не си хаби парите и усилията сам да си ги защитава), хем ставаш пушечно месо за неприятелите му (демек тези, които се опитва да обере, излъже, измами и прецака)! ТРИ В ЕДНО, дето се вика...

Казаха хората бре: няма да има промяна. Демек самолети не е имало, няма и няма да има :)

Ситуацията около тези самолети се описва с едно единствено изречение - Човека взе парите и каза "Ще видим"!

Ще имате самолети ама друг път когато им мине времето. А Томата да не забравя че каза че вторите 8 ще струват много по-малко а вместо това се оказа че струват много повече 3 000 000 000.

Вече няма нужда от самолети, то руснаците останаха без авиация. Минават на ирански дронове и делтапланери, хиперзвукови. Ще ги пазаруват на бартер за газ.

Как у вас погода дорогой?

Шило

Доообре, само трябва да почнат да ги сглобяват, че докато станат, ще са наполовин цена на тази, която сме платили.

Няма да са на половин цена. Други догатки?

Шило

Още на по-ниска ли ще са?

Шило

И, не са догадки, мой човек, реалности.

"Депутатите промениха договорите за самолетите F-16" Аз си помислих, че ще ни върнат парите а ние самолетите А то се оказва, че нищо няма да върнат а самолетите заминават за Украйна!

То по тази логика, американците са останали без танкове, защото така и не се научиха да правят оръдия за тях ами си ги купуват от германците! Къде Ви намират такива идиоти!

Шило

Остава само да ги боядисат. Ама, бояджията е в отпуск. Докато чака доставка на боята, че такова "метализе", трудно се докарва.

ПРомяната в договора е, че поради недоствен от Русия алуминии самолетите ще се направят от пресовн картон. Хем по-леки, ще носят повече бомби, хем като кацнат във вода няма да потъват.

Шило

А бе, тези еФки, да не са свръхстелт технология? Че, много се говори за тях, пък никой не ги е видял?

Ами за Ф-35 има готови заводи, за Ф-16 няма нищо ама нищо.. кой ще строи заводи за 8 самолета?

2 no gi imat, problem?

Он Марч ин Уенсдей :D :D :D

САЩ на България не вярват.

Шило

ми да връщат парите.

Бояджиите са руски гастербайтери. Ще боядисват колкото е нужно.

Шило

Нема боя, бре. Нали това ти казвам. Нема боя. Ора, все ще се намерят.

100про ф ущърб на БГ

Шило

Не, на онкоболните, например и нуждаещите се от трансплантации.

Ганю цървули няма, НО,..калпак ще си купува !! Абе, Главанаци ...и скъсаните потури ще ви събуят и ще ги вземат! За Къф чеп са ви тея самолети, СРЕЩУ ...КОГО ще се биете ..Нали сте в НАТО, нали съгласно член 5 от Договора ...НАТО ще ни "пази"??? БОЖЕ,....КАКВО....БЕЗУМИЕ !;(

Ама те вече нарисувани ли са,пардон начертани.И колко ще струват тези картинки /чертежи. Нещо ми подсказва вътрешният глас ,че ще има и трета , и четвърта доставка и така до краят на столетието.Ние ще плащаме ,ще плащаме ,та така до краят и на по следващото столетие.Територията ,която имитира колония ,но не и държава ,за това е и взета от САЩ ,за да дава

Шило

Само идиот може да не иска пари да се дават за раковоболните и другите, които се нуждаят от животоспасяващи операции. Ама, кво ли се чудя?

Какво казва проф.Христов за българите, помни ли НЯКОЙ?

Преди да получим първите осем в никакъв случай не трябва да купуваме още.

Самолети ще получите веднага от САЩ, но първо трябват гаранции, че няма да ги използвате срещу страни от НАТО.

"""""" Сигурно са били променени сроковете за доставка, което означава, че вече България няма да има никакво право да търси неустойка. """"""""" България да търси неустойка от САЩ,??????? Ама не ставайте наивен.България има право само да изпълняма каквото И заповяда и най-незначителният чиновник от ДД ,та бил даже и чистач

Ти не виждаш ли че ако не поръщаме сега ще чакаме още 5 години доставка?!

Майстор си на демагогията. Още нещо?

На чуждополоници не ги показват.

Идиот

Добър напън, но резултата е фекален. Опитай пак.

Платихме ги, но не ги искаме?

Американците не могат да си изпълнят поръчката. Има електронни компоненти които се произвеждат само в Китай, а те отказват да им ги предоставят заради санкции. Отделно променят фюзелажа, вече няма да F16V, а F16C. И съответно крилата няма да са от новите композитни, ами ще са си старите алуминиеви, отново защотото не могат да ги произведат. Нооо цената си остава същата ... типично национално предателство!

Велик си. Не се бях сещал за по-голяма простотия.

На украинците могат всякакво уръжие да харизват а ние трябва да чакаме с години

важното е да платим , а самолети ...

Ама за промяна на един договор трябва и двете страни да са съгласни. Не мое само едната да си гласува промени и договора да се промени.

как да получиш самолет веднага , когато вече за автомобил се чака с месеци.

"летци - 2 души, и инженерно-технически състав - 5 души"

Заков, не те ли е срам, бе, цървул? Заплатите в армията не са увеличавани от 2 години, а обявените 16 до 25% вече са 10 до 15% за цивилните и още се бавят...?

Това са инструктори, които ще обучават други летци тук в България..

Тома Биков да си пие редовно хапчетата! За каква промяна става дума, ако самолетите бъдат доставени от Франция или Швеция например? Забранено ли е? Що за сделка е това да платиш авансово милиарди и да си чакаш стоката с години?! Биков на теб кой ти каза, че техниката за българската армия трябва да се купува от САЩ и само от САЩ?