Коментари - Депутатите приеха разходите за бойни машини "Страйкър" в размер на 2,5 млрд. лв. | Днес.dir.bg

Депутатите приеха разходите за бойни машини "Страйкър" в размер на 2,5 млрд. лв.

Доставките трябва да започнат в края на 2025 г. и да завършат в началото на 2028 г.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите приеха разходите за бойни машини "Страйкър" в размер на 2,5 млрд. лв. | Днес.dir.bg

Коментари

Голям рев, големи сълзи и сополи се леят от русофилистичните предатели. Скимтят мурзилките, стенат чебурашките, България макар и бавно, но за сметка на това сигурно се откъсва от орбитата на путинярската кочина и азиатската руска мизерия. Честито на всички истински Българи!!!

Само имам въпрос - за тези 2 500 000 000 (два и половина милиарда) лева (нещо като един милион доста високи заплати или нещо като 3 милиона минимални заплати) не може ли да си построиме завод и там да си произвеждаме колко искаме бойни машини, при това по-читави от "Страйкър", която ще ме извините, но не е бойна, а жандармеристка машина. Не е за бойното поле, а е за разгонване на демостранти, дето най-много да мятат по машината павета.

След битката при Енгфорт попитах аз добрия сър Гвилиъм: „Как се чувствате с вашите силари?“ А той се замисли и рече: „Човек не е измислял по-мощно оръжие досега! Четирийсет и пет силни рицари посякох между първи петли и залез-слънце, а не се уморих. В брадата си се кълна, с тия неща добрите мъже ще сложат край на всяко варварство!“ А жена му рече: „А пък аз мисля, че с тия неща жестоките мъже ще усъвършенстват варварството.“ За откриването на силарите; Из хрониките на сър Гвилиъм Сюард, както са записани от неговия Дни

Ромеите имат над 4000 БТР-а, фесовете - над 6000, Русия - колкото си произведе,а пък ние - почти 200. Ромеите имат над 600 самолета, фесовете- над 1100, Русия- колкото си направи,а ние чакаме първите 8 ! Къде сме ние, къде ...?

Путедатите със сигурност не са избрани от народа за да купуват страйкъри или пък да пращат битовите потрбители на свободния пазар на ток. По действията им си личи чии интереси обслужват. И те не са на българския народ

Ако закрием посолството на ФАЩ в София,по -голямата част от нашите политици няма да знаят какво да правя... :) :)

За 2,5 милиарда лева Бай Тошо щеше да построи един завод, да произвежда за нуждите на страната и да изнася бойни маши по света. И това нямаше да бъде прецедент, защото Бай Тошо по принцип правеше така. Когато нямаше хладилници, вместо да внася скъпи хладилници от чужбина построи завод за хладилници. Когато автобусите не достигаха, построи завод за автобуси. Когато нямаше синтетични и изкуствени влакна построи заводи за такива суровини, които от своя страна се преработваха в десетки текстилни и трикотажни предприятия. Някои от тези нови и напълно обновени предприятия бяха прилапани от близки до властта. Тези предприятия все пак останаха. Но практиката на управляващите след Бай Тошо беше не да създават заводи и работни места, а да ликвидират заводи и съответно работни места. В резултат на което 2,5 милиона българи напуснаха страната, сега вече страна със затихващи функции. Е, целта е постигната, братия. Няколко десетилетия трудовият българин работеше за измъкване от калта, сега вече се върнахме отново там. Хаирлия да е.

Ще дойдат заедно с F16 - никога.

Най много се кефя, че с данъците платени от русофилистичната пасмина, се купува американско оръжие .... Мухахахахаха ....

мен па ме кефи как овчето стадо се радва на поредната американска афера платена с парите му... ББААХАХА

Не плачи на чужд гроб мурзилке... Гледай си блатата на просташката педерация, на тоталната мизерия царяща извън Москва и Питер и покрила жалкото подобие на държава, оскотялото стадо от алкохолици и престъпници. На никого няма да липсва пРоссия, когато утре изчезне от политическата карта на света.

Всичко ни е наред в държавата че ще правим мазни четки на Сащ пенсиите са ниски няма детски градини болниците са в окаяно състояние кои знае по колко милиона подкуп са получили от Сащ за тази сделка под формата на комисионна мамицата им продажна сган

А на пРоссия ли искаш да правиш "мазни четки" ?! Ако нещо не е наред в държавата, не се ли сещаш защо е така ??? Я се огледай в кои държави по света е зле - там където има миризливо руско присъствие.

Или кажи нещо съществено и смислено, или се скрий. Българинът изобщо не се интересува какво става в Русия и как се оправят там. Това което го вълнува е ситуацията тук, в България, неговата лична съдба и съдбата на децата му.

50 милиарда трябват за оръжие

Машините са добри но са малко, за 15000 пехота трябват 2000 бронирани машини

А кой ще ги плаща? Тоя пискюл от пандиза?

естествено, че паричната сума не ще я плати - понеже след някоя и друга година не ще е републикански действащ депутат - ни един от народните републикански избраници ... просто остава за парично изплащане от пра-пра-правнуците на сегашните законотворци, живи + здрави

нямало пари за пенсии?

Може да е необходимо но начина по който действа министъра е глупав и отвратителен

Най-добрия военен министър! Браво!

Тагаренко ли? Ако беше в някоя друга държава, вече да са го обвинили в държавна измяна...

Интересно все пак - сексоложката толкова лице добра в свирките, та тоя прави каквото му кажат ?

Продажни депутати, които трябва да бъдат научени да работят.

Мда, в каменна кариера под дулото на автомат.

А България продължава да няма никво въоръжаване ....

Идиоти ...а на овцете спряха топката вода в съотношение фия, откак обявиха по фашистките медии че ще пускат парното, нито парното пуснаха, обаче спряха топката вода ....поне в Младост София това стана

Шибан телефон ...

Който не може да си представи какво са 2,5 милиарда, нека си представи 2500 милиона. И това ли не можахте да си представите? жалко.

Тагарев пак е измъчен и стреснат. Милият, като агне на заколение. Отвсякъде го дебне линч :( А той е просто много здраво заклещен и притиснат. Нито един от тези несретници не е нито нагъл, нито безумен. Всички са жертви на ФАЩ-кия паразит, впил пипала в жизненоважните им органи.

Копейки рев, давай Тагарев само така!!!!

Още колко имаш да патиш Андрешко

Проститутки краварски

Доколкото разбирам, въпрос на дни е славната украинска армия да избие руснаците до крак. А дори и да останат такива, ще са напълно фалирали като държава, благодарение на санкциите от САЩ и ЕС, изобщо няма да имат възможност да водят войни. Тогава защо са ни страйкъри? Кой ще ни напада, с кого ще воюваме? Та то остава само НАТО, в което членуваме и ние!

Турците нещо почнаха да надигат глава. А и се репчат на братята ни от Израел. Мисля, че съюзници или не в НАТО те са наред. Предполагам, че смелата ни армия ще ги размаже за около 2-3 часа. Прав си. Руснаците ще ги опука Украйна до към Коледа. Няма да остане за нас. Да оставим шегите и да палим свещ за мир, че хич ни няма. А и няма нужда българи да умират в окопите. За това си имаме пътища и коли.

Оса и Българин ме напсуваха и нарекоха парцал. При все, че зададох проси въпроси. Без никакви обиди и лични нападки. Моля да си оставят телефоните. Ще се обадя да се уговорим. Да се видим събота-неделя някъде към Ярлово до София. Закътано е. Или другаде без свидетели и камери. Ще дойда. във вашия дух - да ви еба в гъза майките. Смели ли сте? Напсувайте ме в очите. Не анонимно. Чакам отговор. Ако не ви стиска - отивайте да лижете нещо си. Чакам катамити.

Ма ако псуват псувай и ти.Не се връзвай ще те излъжат само да се разкарваш.

Ни виждам защо трябва да има народен съд, нужен е само наказателен взвод за продажниците гласували това предателство.

ледам, какво коментират руснаците и то е, че Путин ще воюва до последния руснак. Няма да допуснат армията, която сега е в Украйна да се върне живи в Русия, защото могат да устроят поход към Москва като Пригожин и затова ги държат без ротация, докато ги убият. Което горе долу означава, че войната ще продължи, докато ВСУ избият 400 000 руска групировка, която е на фронта, след което Путин ще обяви пред руснаците, че е победил и ще поиска преговори.

Редовната армия не е аскер.

според теб до неделя войната ще свърши. Колко му е на смелите бандеровски воини. Туй добре. А сега да обясниш как безсмислицата ти се връзва с новината за харчове от нашия бюджет.

Нещастник май не ти отърва истинския развой на войната

Аз си лягам, спокоен, доволен и щастлив от покупката на "Страйкър" ите!!! И това е само НАЧАЛОТО!!!! А вие нещастни проруски ПАЧАВРИ продължавайте да квичите! Всеки ден е пирон в ковчега на руската кочина! А пък най ми е кеф, че за тези пирони и вие давате данъци!!!! Така че КВИЧЕТЕЕЕЕЕ!!!!

Всеки нормален Българин би разсъждавал по този начин !

Всъщност е тъпо да си отговаряш сам. Но щом те кефи - действай. Кой ще е нощната смяна?

После да не се чудите защо има народен съд.

Лягай и не забравяй халоперидола,по- точно халоперидола.

Това е началото на края .Идват Ярсовете ,така че спи докато не си станал на тухла

Ако си пронатовски дебил увреждането е до живот. Не подлежиш на лечение...

Пиша се българин, но съм циганин-педерас и ме ебат на Околовръстното всяка вечер.

Калашников боен патрон може ли да пробие това чудо на техниката?

Питам?Ако ДА,да си ползвам Москвича щото ламарината е от немски каски.

Като се нахвърлям в хоремака изправям всички дивари на село с Москвето.Меверето идва ма несакат да го конфискуват-щело да им загрозява само двора а пари никакви.

Всяка сделка за американско оръжие е музика за ушите ми. Докарва русофилията до истерия и припадъци. Разберете, тая свърши - руски боклуци повече няма да се купуват, запишете си го това на челата. В Украйна се видя, че руското оръжие е смешно на фона на Западното. И то говорим за "най-модерно" руско, срещу западно на 30 години. Палячовци.

Че ти смазват анала редовно с черните кожени масажори и никога няма да имаш хемороиди !

Безпомощно манипулират/натискат минуса, щото руските отпадъци нямат други доводи ....

Браво! Сега поръчайте 2 модерни подводници. френски например ! И няколко батареи противокорабни ракети със сухоземно базиране.

Веднъж слушах някакъв анализ на Владо Каролев, лека му пръст, относно финансите на българина. Казваше, че ако по света видиш човек да кара Бентни (примерно), значи той има бизнес за доста милиони. А у нас нищо не значи, защото някои хора теглят кредити за да си ги купят. Горе-долу и със страйкърите е подобна ситуацията - оня ден взехме кредит от два милиарда и нещо при не особено добра лихва, за да рефинансираме друг кредит, а днес си купуваме страйкъри за 2.5 милиарда. Ненормално! Особено на фона на това, че събираме капачки за линейки и кувьози, а по Коледа мнозина от нас (някои и по-често) заделят от собствения си залък, за да съберем някой и друг милиОН за децата без родители ...

...БентЛи...

Нормално е, когато тези които вземат решенията не работят за интереса на избирателитре си!.

Всеки 3-4 години нашите плащаха на руснаците по 500 милиона да "ремонтират" 2-3 двигателя за Миг-29. Не ви чух да протестирате!

Защото не е вярно. А и да не мислиш,, че разходите за американските боклуца ще са по-малко, напротив.

Не си философ, а си изключително елементарен.

Тагаренко не заслужава народен съд а наказателен взвод, за национално предателство.

,,национално предателство” за нови бойни машини за армията ни и откъсване от руските зависимости?

Точно така, национално предателство. Първо се оправя стандарта на хората а тогава се правят такива инвестиции, които ще носат само разходи за в бъдеще. А не можаха да намерят 100млн за майките по майчинство например. Да не говорим за довършването на АЕЦ Белене, която щеше да носи милиони печалба на държавата. За това такива уроди като тагарев са за наказателен взвод, не заслужават и съд дори.

Ти не разправяше ли, какви чудни съветски танкове цели 1000 броя сме имали при соца? И още 1000 гаубици и 2000 БТР-а? Аз съм си оправил стандарта сам. И данъците, които плащам искам да идат за армия, а не за цигани като теб да си оправят стандарта! Намери си работа, циганино!

А дали някой се интересува от мнението на руски ескремент .... ?!?!

Това с европейските бойни и транспортни машини от Европа сме го виждали вече и този театър се изигра много успешно от един генерал преди години. За справка виж машините Мерцедес които се използват в БА колко са, и лесно може да се изчисли размера на 'взятката', която влизе в джоба на онзи генерал. А сега този сценарий се повтаря ама със САЩИНИСТИТЕ и има нови актьори, които ще бъдат печеливши.

Руската кочина, подобието на държава в севрените части на Азия, задължително трябва да бъде ликвидирана !!! Тази язва на днешната човешка цивилизация, оперативно трябва да бъде изрязана с помощта на модерното американско оръжие!

То руснаците верно ще се гътнат от това оръжие…само че от смях.

Страйкър е тестван 2004 в Израел и е отхвърлен, поради множеството недостатъци. Въпроса е, защо толкова държим да сме като Северомакедналдя, Тайланд и Тимбукту и да купим точно такива. България е в огнеопасен регион и не трябва да се купува, без да се мисли.

Следващото гласуване ще бъде да ги подарим на усрайна! Тоя ще ни прати на оня свят понеже е предател на България и българското! Честито !Откъде го изкопахте тоя ръб за мин. на осраната?

Нема се плашиш - санкциите "не работят" .... а вие чебурашките, продължавайте да квичите ....

Я сравни новите БТР и този боклук.Ще кажеш то и американците имат по хубави.Добре тогава защо копуваме боклук?

Каква Украйна?Първите ще ги получим 2025 последните 2028.Дотогава ще си стоим без ПВО,без изтребители и без БТР-и ,,Страйкър”

Хаха печени Холи са в тенджерата страйк

Русия няма национална кухня, защото са примати, и крадат всичко от съседите си ... Май само гризането на сурови брезови клони е традиционно "национално ястие" ...

Мухаха само на лайно каца и от кухня не разбира .Смучи фекала и се радвай на топлата есен

На гол корем - чифте пищови !

кажи си руското име, защо се срамуваш от руския ти произход ....

Пасуе

Леле, БСП, Възраждане, ИТН - направо са си коалиция на Русия. То не бяха ваксини, 5Г мрежи, машинното гласуване било страшно, сега Страйкър били лоши машини.

Ха добър ден ..... и има "българи", които гласуват за подобни предателски боклуци ....

Следваш зададените команди като робот. Стъпка по стъпка предаваш и последните български интереси. Отблагодаряваш се на господарите

Г-н Тагарев е достоен Българин и български министър, но ти си жалък руски парцал, видимо от мисленето ти ... пРоссия ке падне, помни ми думата !!!

Предаталят ,Магарев освем да предава друго не знае.

На кого и какво "предава" бе мурзил ???

Забравете за Русия! Няма вече такава държава. Има едни блата с много орки. И един Кремъл с един малък, злобен и алчен гном. Нямат сили да превземат един Харков, на 30км от границата им. За каква Русия си говорим?! За каква могъща армия? Както всичко в Русия и армията се оказа нискокачествена, корумпирана, опоскана, пияна, беззъба. Украинците ги направиха сами да си приказват. Свърши се! Лъсна им голият, изцапан задник.

КВО НОМИСВОШ РИСИА С ТОЯ ВРАЖЕСКИ ЕЛЕМЕНТ ТАГАРЕВ даде да Америка 5милиларда без да вземем инищо от АМерика Някой да носи дрехи от америка в България НЯМА едни обувки дори от американски завод. Може да имима американски фирми но те са прекупвачи .

Значи подарихме нашите на Украйна. Сега ще купуваме от САЩ. Като държава член на ЕС можехме да си ги купим от друга държава членка така поне някой евро щеше да се върне в България. Но най ми е чудно колко трябва да си прост да гласуваш за ПП и ДБ. А за ГЕРБ, те направо чупят тъпомера..

Какво си подарил на Украйна бе, гений?

Не го ли виждаш, че е от Варна .... Не го обиждай повече ....

пРоссия ке падне ...!

Ке падне вчера

Евроатлантически способ за повдигане на нещастният дух е като записва черно на бяло мокрите си фантазии за Русия. Прочете после новините и изпада в дълбока депресия - Русия не само съществува, ами и мачка всеки който се опитва да ѝ навреди

Сащ от ВСветовна знаят , че от военни доставки най-добре се печели . Това ги направи най-богатите ! А ние сме си национални предатели .. Единия от асфалта краде , от всичко що пипна краде , другите изнасяха оръжие , другите изсякоха горите , сега от парите за София ще крадът , от парите по плана за възст и развитие ,..... Държавата на крадците и лъжците !

мвр и мо са коптори на 8 хиляди мърши пенсионери на пенсия тавана-пенсионерска 3000 лв и заплата офицерска 3000 лв+добавки+извънреден+бакшиши на месец по 8хилки.Айде памперси слагайте минусчета .

Чета по-долу един идиот, който пише под различни имена. Не мога да разбера. Какво общо имат безсмислено дадените пари на САЩ с Русия и русофили. Дори той не си вярва, че Русия се е засилила да напада България. Та какво търси в темата Русия? Освен дохода на свинеподобния драскач. поне за съседите да беше казал, че ще ни гняват. То с тая армия файда от камиончетата и ез друго няма.

Ако още не си разбрал, че всяко джепане което се копува е ПРОТИВ Русия и Сърбия, да се наречеш ИДИОТ е малко!

Много добре разбираш за какво иде реч, но копейките дрънкат в скъсаното ти джобче и се правиш на ударен с мокър парцал ... пРоссия НЯМА право на съществуване !!! Съгласен си с тази теза, нали ...

Гробовете Но май си мисля че българин мама да седне в това

Коментари - Депутатите приеха разходите за бойни машини "Страйкър" в размер на 2,5 млрд. лв. | Днес.dir.bg

Депутатите приеха разходите за бойни машини "Страйкър" в размер на 2,5 млрд. лв.

Доставките трябва да започнат в края на 2025 г. и да завършат в началото на 2028 г.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите приеха разходите за бойни машини "Страйкър" в размер на 2,5 млрд. лв. | Днес.dir.bg

Коментари

Голям рев, големи сълзи и сополи се леят от русофилистичните предатели. Скимтят мурзилките, стенат чебурашките, България макар и бавно, но за сметка на това сигурно се откъсва от орбитата на путинярската кочина и азиатската руска мизерия. Честито на всички истински Българи!!!

Само имам въпрос - за тези 2 500 000 000 (два и половина милиарда) лева (нещо като един милион доста високи заплати или нещо като 3 милиона минимални заплати) не може ли да си построиме завод и там да си произвеждаме колко искаме бойни машини, при това по-читави от "Страйкър", която ще ме извините, но не е бойна, а жандармеристка машина. Не е за бойното поле, а е за разгонване на демостранти, дето най-много да мятат по машината павета.

След битката при Енгфорт попитах аз добрия сър Гвилиъм: „Как се чувствате с вашите силари?“ А той се замисли и рече: „Човек не е измислял по-мощно оръжие досега! Четирийсет и пет силни рицари посякох между първи петли и залез-слънце, а не се уморих. В брадата си се кълна, с тия неща добрите мъже ще сложат край на всяко варварство!“ А жена му рече: „А пък аз мисля, че с тия неща жестоките мъже ще усъвършенстват варварството.“ За откриването на силарите; Из хрониките на сър Гвилиъм Сюард, както са записани от неговия Дни

Ромеите имат над 4000 БТР-а, фесовете - над 6000, Русия - колкото си произведе,а пък ние - почти 200. Ромеите имат над 600 самолета, фесовете- над 1100, Русия- колкото си направи,а ние чакаме първите 8 ! Къде сме ние, къде ...?

Путедатите със сигурност не са избрани от народа за да купуват страйкъри или пък да пращат битовите потрбители на свободния пазар на ток. По действията им си личи чии интереси обслужват. И те не са на българския народ

Ако закрием посолството на ФАЩ в София,по -голямата част от нашите политици няма да знаят какво да правя... :) :)

За 2,5 милиарда лева Бай Тошо щеше да построи един завод, да произвежда за нуждите на страната и да изнася бойни маши по света. И това нямаше да бъде прецедент, защото Бай Тошо по принцип правеше така. Когато нямаше хладилници, вместо да внася скъпи хладилници от чужбина построи завод за хладилници. Когато автобусите не достигаха, построи завод за автобуси. Когато нямаше синтетични и изкуствени влакна построи заводи за такива суровини, които от своя страна се преработваха в десетки текстилни и трикотажни предприятия. Някои от тези нови и напълно обновени предприятия бяха прилапани от близки до властта. Тези предприятия все пак останаха. Но практиката на управляващите след Бай Тошо беше не да създават заводи и работни места, а да ликвидират заводи и съответно работни места. В резултат на което 2,5 милиона българи напуснаха страната, сега вече страна със затихващи функции. Е, целта е постигната, братия. Няколко десетилетия трудовият българин работеше за измъкване от калта, сега вече се върнахме отново там. Хаирлия да е.

Ще дойдат заедно с F16 - никога.

Най много се кефя, че с данъците платени от русофилистичната пасмина, се купува американско оръжие .... Мухахахахаха ....

мен па ме кефи как овчето стадо се радва на поредната американска афера платена с парите му... ББААХАХА

Не плачи на чужд гроб мурзилке... Гледай си блатата на просташката педерация, на тоталната мизерия царяща извън Москва и Питер и покрила жалкото подобие на държава, оскотялото стадо от алкохолици и престъпници. На никого няма да липсва пРоссия, когато утре изчезне от политическата карта на света.

Всичко ни е наред в държавата че ще правим мазни четки на Сащ пенсиите са ниски няма детски градини болниците са в окаяно състояние кои знае по колко милиона подкуп са получили от Сащ за тази сделка под формата на комисионна мамицата им продажна сган

А на пРоссия ли искаш да правиш "мазни четки" ?! Ако нещо не е наред в държавата, не се ли сещаш защо е така ??? Я се огледай в кои държави по света е зле - там където има миризливо руско присъствие.

Или кажи нещо съществено и смислено, или се скрий. Българинът изобщо не се интересува какво става в Русия и как се оправят там. Това което го вълнува е ситуацията тук, в България, неговата лична съдба и съдбата на децата му.

50 милиарда трябват за оръжие

Машините са добри но са малко, за 15000 пехота трябват 2000 бронирани машини

А кой ще ги плаща? Тоя пискюл от пандиза?

естествено, че паричната сума не ще я плати - понеже след някоя и друга година не ще е републикански действащ депутат - ни един от народните републикански избраници ... просто остава за парично изплащане от пра-пра-правнуците на сегашните законотворци, живи + здрави

нямало пари за пенсии?

Може да е необходимо но начина по който действа министъра е глупав и отвратителен

Най-добрия военен министър! Браво!

Тагаренко ли? Ако беше в някоя друга държава, вече да са го обвинили в държавна измяна...

Интересно все пак - сексоложката толкова лице добра в свирките, та тоя прави каквото му кажат ?

Продажни депутати, които трябва да бъдат научени да работят.

Мда, в каменна кариера под дулото на автомат.

А България продължава да няма никво въоръжаване ....

Идиоти ...а на овцете спряха топката вода в съотношение фия, откак обявиха по фашистките медии че ще пускат парното, нито парното пуснаха, обаче спряха топката вода ....поне в Младост София това стана

Шибан телефон ...

Който не може да си представи какво са 2,5 милиарда, нека си представи 2500 милиона. И това ли не можахте да си представите? жалко.

Тагарев пак е измъчен и стреснат. Милият, като агне на заколение. Отвсякъде го дебне линч :( А той е просто много здраво заклещен и притиснат. Нито един от тези несретници не е нито нагъл, нито безумен. Всички са жертви на ФАЩ-кия паразит, впил пипала в жизненоважните им органи.

Копейки рев, давай Тагарев само така!!!!

Още колко имаш да патиш Андрешко

Проститутки краварски

Доколкото разбирам, въпрос на дни е славната украинска армия да избие руснаците до крак. А дори и да останат такива, ще са напълно фалирали като държава, благодарение на санкциите от САЩ и ЕС, изобщо няма да имат възможност да водят войни. Тогава защо са ни страйкъри? Кой ще ни напада, с кого ще воюваме? Та то остава само НАТО, в което членуваме и ние!

Турците нещо почнаха да надигат глава. А и се репчат на братята ни от Израел. Мисля, че съюзници или не в НАТО те са наред. Предполагам, че смелата ни армия ще ги размаже за около 2-3 часа. Прав си. Руснаците ще ги опука Украйна до към Коледа. Няма да остане за нас. Да оставим шегите и да палим свещ за мир, че хич ни няма. А и няма нужда българи да умират в окопите. За това си имаме пътища и коли.

Оса и Българин ме напсуваха и нарекоха парцал. При все, че зададох проси въпроси. Без никакви обиди и лични нападки. Моля да си оставят телефоните. Ще се обадя да се уговорим. Да се видим събота-неделя някъде към Ярлово до София. Закътано е. Или другаде без свидетели и камери. Ще дойда. във вашия дух - да ви еба в гъза майките. Смели ли сте? Напсувайте ме в очите. Не анонимно. Чакам отговор. Ако не ви стиска - отивайте да лижете нещо си. Чакам катамити.

Ма ако псуват псувай и ти.Не се връзвай ще те излъжат само да се разкарваш.

Ни виждам защо трябва да има народен съд, нужен е само наказателен взвод за продажниците гласували това предателство.

ледам, какво коментират руснаците и то е, че Путин ще воюва до последния руснак. Няма да допуснат армията, която сега е в Украйна да се върне живи в Русия, защото могат да устроят поход към Москва като Пригожин и затова ги държат без ротация, докато ги убият. Което горе долу означава, че войната ще продължи, докато ВСУ избият 400 000 руска групировка, която е на фронта, след което Путин ще обяви пред руснаците, че е победил и ще поиска преговори.

Редовната армия не е аскер.

според теб до неделя войната ще свърши. Колко му е на смелите бандеровски воини. Туй добре. А сега да обясниш как безсмислицата ти се връзва с новината за харчове от нашия бюджет.

Нещастник май не ти отърва истинския развой на войната

Аз си лягам, спокоен, доволен и щастлив от покупката на "Страйкър" ите!!! И това е само НАЧАЛОТО!!!! А вие нещастни проруски ПАЧАВРИ продължавайте да квичите! Всеки ден е пирон в ковчега на руската кочина! А пък най ми е кеф, че за тези пирони и вие давате данъци!!!! Така че КВИЧЕТЕЕЕЕЕ!!!!

Всеки нормален Българин би разсъждавал по този начин !

Всъщност е тъпо да си отговаряш сам. Но щом те кефи - действай. Кой ще е нощната смяна?

После да не се чудите защо има народен съд.

Лягай и не забравяй халоперидола,по- точно халоперидола.

Това е началото на края .Идват Ярсовете ,така че спи докато не си станал на тухла

Ако си пронатовски дебил увреждането е до живот. Не подлежиш на лечение...

Пиша се българин, но съм циганин-педерас и ме ебат на Околовръстното всяка вечер.

Калашников боен патрон може ли да пробие това чудо на техниката?

Питам?Ако ДА,да си ползвам Москвича щото ламарината е от немски каски.

Като се нахвърлям в хоремака изправям всички дивари на село с Москвето.Меверето идва ма несакат да го конфискуват-щело да им загрозява само двора а пари никакви.

Всяка сделка за американско оръжие е музика за ушите ми. Докарва русофилията до истерия и припадъци. Разберете, тая свърши - руски боклуци повече няма да се купуват, запишете си го това на челата. В Украйна се видя, че руското оръжие е смешно на фона на Западното. И то говорим за "най-модерно" руско, срещу западно на 30 години. Палячовци.

Че ти смазват анала редовно с черните кожени масажори и никога няма да имаш хемороиди !

Безпомощно манипулират/натискат минуса, щото руските отпадъци нямат други доводи ....

Браво! Сега поръчайте 2 модерни подводници. френски например ! И няколко батареи противокорабни ракети със сухоземно базиране.

Веднъж слушах някакъв анализ на Владо Каролев, лека му пръст, относно финансите на българина. Казваше, че ако по света видиш човек да кара Бентни (примерно), значи той има бизнес за доста милиони. А у нас нищо не значи, защото някои хора теглят кредити за да си ги купят. Горе-долу и със страйкърите е подобна ситуацията - оня ден взехме кредит от два милиарда и нещо при не особено добра лихва, за да рефинансираме друг кредит, а днес си купуваме страйкъри за 2.5 милиарда. Ненормално! Особено на фона на това, че събираме капачки за линейки и кувьози, а по Коледа мнозина от нас (някои и по-често) заделят от собствения си залък, за да съберем някой и друг милиОН за децата без родители ...

...БентЛи...

Нормално е, когато тези които вземат решенията не работят за интереса на избирателитре си!.

Всеки 3-4 години нашите плащаха на руснаците по 500 милиона да "ремонтират" 2-3 двигателя за Миг-29. Не ви чух да протестирате!

Защото не е вярно. А и да не мислиш,, че разходите за американските боклуца ще са по-малко, напротив.

Не си философ, а си изключително елементарен.

Тагаренко не заслужава народен съд а наказателен взвод, за национално предателство.

,,национално предателство” за нови бойни машини за армията ни и откъсване от руските зависимости?

Точно така, национално предателство. Първо се оправя стандарта на хората а тогава се правят такива инвестиции, които ще носат само разходи за в бъдеще. А не можаха да намерят 100млн за майките по майчинство например. Да не говорим за довършването на АЕЦ Белене, която щеше да носи милиони печалба на държавата. За това такива уроди като тагарев са за наказателен взвод, не заслужават и съд дори.

Ти не разправяше ли, какви чудни съветски танкове цели 1000 броя сме имали при соца? И още 1000 гаубици и 2000 БТР-а? Аз съм си оправил стандарта сам. И данъците, които плащам искам да идат за армия, а не за цигани като теб да си оправят стандарта! Намери си работа, циганино!

А дали някой се интересува от мнението на руски ескремент .... ?!?!

Това с европейските бойни и транспортни машини от Европа сме го виждали вече и този театър се изигра много успешно от един генерал преди години. За справка виж машините Мерцедес които се използват в БА колко са, и лесно може да се изчисли размера на 'взятката', която влизе в джоба на онзи генерал. А сега този сценарий се повтаря ама със САЩИНИСТИТЕ и има нови актьори, които ще бъдат печеливши.

Руската кочина, подобието на държава в севрените части на Азия, задължително трябва да бъде ликвидирана !!! Тази язва на днешната човешка цивилизация, оперативно трябва да бъде изрязана с помощта на модерното американско оръжие!

То руснаците верно ще се гътнат от това оръжие…само че от смях.

Страйкър е тестван 2004 в Израел и е отхвърлен, поради множеството недостатъци. Въпроса е, защо толкова държим да сме като Северомакедналдя, Тайланд и Тимбукту и да купим точно такива. България е в огнеопасен регион и не трябва да се купува, без да се мисли.

Следващото гласуване ще бъде да ги подарим на усрайна! Тоя ще ни прати на оня свят понеже е предател на България и българското! Честито !Откъде го изкопахте тоя ръб за мин. на осраната?

Нема се плашиш - санкциите "не работят" .... а вие чебурашките, продължавайте да квичите ....

Я сравни новите БТР и този боклук.Ще кажеш то и американците имат по хубави.Добре тогава защо копуваме боклук?

Каква Украйна?Първите ще ги получим 2025 последните 2028.Дотогава ще си стоим без ПВО,без изтребители и без БТР-и ,,Страйкър”

Хаха печени Холи са в тенджерата страйк

Русия няма национална кухня, защото са примати, и крадат всичко от съседите си ... Май само гризането на сурови брезови клони е традиционно "национално ястие" ...

Мухаха само на лайно каца и от кухня не разбира .Смучи фекала и се радвай на топлата есен

На гол корем - чифте пищови !

кажи си руското име, защо се срамуваш от руския ти произход ....

Пасуе

Леле, БСП, Възраждане, ИТН - направо са си коалиция на Русия. То не бяха ваксини, 5Г мрежи, машинното гласуване било страшно, сега Страйкър били лоши машини.

Ха добър ден ..... и има "българи", които гласуват за подобни предателски боклуци ....

Следваш зададените команди като робот. Стъпка по стъпка предаваш и последните български интереси. Отблагодаряваш се на господарите

Г-н Тагарев е достоен Българин и български министър, но ти си жалък руски парцал, видимо от мисленето ти ... пРоссия ке падне, помни ми думата !!!

Предаталят ,Магарев освем да предава друго не знае.

На кого и какво "предава" бе мурзил ???

Забравете за Русия! Няма вече такава държава. Има едни блата с много орки. И един Кремъл с един малък, злобен и алчен гном. Нямат сили да превземат един Харков, на 30км от границата им. За каква Русия си говорим?! За каква могъща армия? Както всичко в Русия и армията се оказа нискокачествена, корумпирана, опоскана, пияна, беззъба. Украинците ги направиха сами да си приказват. Свърши се! Лъсна им голият, изцапан задник.

КВО НОМИСВОШ РИСИА С ТОЯ ВРАЖЕСКИ ЕЛЕМЕНТ ТАГАРЕВ даде да Америка 5милиларда без да вземем инищо от АМерика Някой да носи дрехи от америка в България НЯМА едни обувки дори от американски завод. Може да имима американски фирми но те са прекупвачи .

Значи подарихме нашите на Украйна. Сега ще купуваме от САЩ. Като държава член на ЕС можехме да си ги купим от друга държава членка така поне някой евро щеше да се върне в България. Но най ми е чудно колко трябва да си прост да гласуваш за ПП и ДБ. А за ГЕРБ, те направо чупят тъпомера..

Какво си подарил на Украйна бе, гений?

Не го ли виждаш, че е от Варна .... Не го обиждай повече ....

пРоссия ке падне ...!

Ке падне вчера

Евроатлантически способ за повдигане на нещастният дух е като записва черно на бяло мокрите си фантазии за Русия. Прочете после новините и изпада в дълбока депресия - Русия не само съществува, ами и мачка всеки който се опитва да ѝ навреди

Сащ от ВСветовна знаят , че от военни доставки най-добре се печели . Това ги направи най-богатите ! А ние сме си национални предатели .. Единия от асфалта краде , от всичко що пипна краде , другите изнасяха оръжие , другите изсякоха горите , сега от парите за София ще крадът , от парите по плана за възст и развитие ,..... Държавата на крадците и лъжците !

мвр и мо са коптори на 8 хиляди мърши пенсионери на пенсия тавана-пенсионерска 3000 лв и заплата офицерска 3000 лв+добавки+извънреден+бакшиши на месец по 8хилки.Айде памперси слагайте минусчета .