Коментари - Депутатите прегласуваха и отхвърлиха вота само с хартиени бюлетини на местни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво си мечтае насран г.з - еми за хартия, разбира се! Хем да се изтрие, хем да се прикрие.

Мислех си, че сме овце и скачаме в пропастта по команда, уви и овце не сме, и стадото има водач... Българският народ никога не е бил толкова разпилян и изгубен.. Това вече минава всички граници и повярвайте ми няма как да действа старата рецепта- всеки да се оправя сам, кой както може.. На ръба сме.

Иначе пък чул и видял през плет че давали 1милион за квантов компутър. и пробиване на прости числа,. Абе научи се да си изкарваш парите, кво си се лепнал за държавата като за ткзс. Ако го оставиш два лева нема да изкара, ако е една овца не може да се напасе. Аман от тези позери програмисти. Само като гледам кви пари им дава държавата, и кви тъпаци са събрани на тези срещии ми се повръща. Най-големите некадърници, крадци. Ние работим на свободния пазар и се ма4им да направим нещо, плащаме данъци, а тиа изроди, само крадът, и работят срещу нас. Значи аз плащам данък за моя продукт, държавата ги дава на тоя тъпак да ми прави конкуренция.

Толкова ли сме смотан, че не гласуваме масово за да на трием носа на Данчо ментата, който открито се подиграва на депутатите имащи за Родина майчица та ни България! Как не ни е срам поне заради срама от децата да се опълчи срещу тези наглеци! Голям резил! Имали сме хора не, а ЧОВЕЦИ..... ИМАМЕ, АМА НА МАСА! Ще се съпротивляваме ли или ще си вирем краката!

Истерията с която ПП и ДБ защитават машините събужда мноого подозрения. Премахването на стаичката и замяната с параван подобен на тези на машините дава достатъчно гаранции за честност, а и комисиите са съставени от представителите на всички парламентарно представени партии.

Не баце! ПП и ДБ не защитават точно тези машини. ПП и ДБ защитават подмяната на вота от платени поставени лица на ГРОБ и ДПС Утре като идеш да гласуваш и като ти изкарат бюлетината невалидна дали ще ти е приятно?

фикцията на парламента вече е само да се заимава с изборния кодекс.......

За Гласуването - БЕЗ Манипулации и Фалшификации От Петър Евтимов Как да не ни крадат и подменят ВОТА? Как да сме сигурни, че няма Изборни Измами? Как да гарантираме, че тези за които е Гласувал Народа ще влязат в Парламента? Как да не подменят ВОТА в Референдумите? Има Решения - Системите за Гласуване на Петър Евтимов. 1. Гласува се с Таблети, свързани с принтери 2. Таблетите са свързани по Интернет със Сървъра на ЦИК 3. Сървъра на ЦИК Генерира Случайни числа - кодове - които се разпределят по Таблетите за гласуване. 4. При Гласуване гражданите отиват да ги проверят в списъците, и гласуват на Таблетите за Гласуване. Таблета за Гласуване присвоява на всяко Гласуване по един Код от Централния СЪРВЪР-НОМЕР НА БЮЛЕТИНАТА, по един Код за сигурност и Всеки Гласувал въвежда Собствен Код ЗА ГРАЖДАНСКА ПРОВЕРКА. Отпечатват се два броя Контролни Бюлетини с всичките тези Кодове и едната се пуска в Урните, а другата остава в Гласувалия Гражданин. 5. Таблета веднага изпраща Резултата от Гласуването към Сървъра на ЦИК. 6. В 19.00 ЦИК обявява РЕЗУЛТАТИТЕ от Гласуването и предоставя Файл с Електронна Таблица на Вота 7. Там има Номерата на Бюлетините и КАК Е ГЛАСУВАНО С ТЯХ. 8. Всеки гражданин при желание ПРОВЕРЯВА дали ВОТА му е коректно отразен. 9. Публикува се КАРТА на ВОТА по Адреси - за да се види дали Списъците не са Манипулирани. В тази карта се вижда, от коя сграда колко човека са Гласували. Така всеки може да види дали в Блока му не са писани 200 вместо стоте живущи. Или, че в къщата на съседа имало 30, вместо 2ма човека, както е реално... Така се елиминира фактора Мъртви Души в списъците. 10. Софтуера на Сървъра и на Таблетите са с Отворен Код и постоянно тече Конкурс за Хакери, за пробиването на сигурността им с награда 1 милион лева. Така няма опасност от Манипулации. 11. Хартиените отрязъци се пазят 10 години. 12. За Изборите се използват Таблети, които след това се дават на Българските Ученици да ги използват. При държавна поръчка таблет и печатащо устройство струват ПОД 100 ЛЕВА! Тоест за цената на Машините за Манипулирани Гласуване можем да купим над 20 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ТАБЛЕТИ! Има още няколко Варианти, които са с криптиране по методите на Електронните Валути, и същия вариант, но с изцяло Електронно гласуване. Искате ли ВОТА ви да е реално и честно регистриран? Подкрепете Петър Евтимов и се Борете за Промяна в Изборния Закон!!! Петър Евтимов 2022

Отправете Вашето предложение и до парламента. Страхотно като замисъл.

не гласувайте за никого ,боклуци не ни трябват

ти ли ги произвеждаш тия таблети/принтери етц? как ги тенерираш тия случиности? кав Интернет? бягаш и опъваш кабел с макара на гърба. То ако можеше така, меркел нямаше дя я подслушват. Нямаше 4ок тарикатите да се срещат на четири очи. 12 точки и всяка пробиваема.

къде става броенето? ти може да си проверяваш гласа колкото си искаш.

Спира ТОКА и кво прайм? Нема Интернет и кво прайм? Хакери правят DDOS атака на конкретна СИК, и кво прайм? Извадете си главата от задниците и разберете, че изборите не се ЛАЙКВАНЕ във Фейбук и Инстаграм, щото с тези Инфлуенсъри дето ги лансирата, скоро ще разберете, че без ТОК всичките ви демокрации отиват на кино. Да гласуваме с БИТКОЙНИ а?

Всичко хубаво, но как ще гарантираш, че няма да има DDoS атака от мадър раша? Таблетчето като не може да се свърже със "кораба майка" какво правим? Щом си толкова грамотен, я намисли нещо с блок-чейн. -> Според мен това е единствения начин да няма пипане на вота, Успех

Просто и Кокоросто си извършиха пладнешкия грабеж, за който бяха забучени и като бонус върнаха крадливите гербаджии. Тиквата пак е печеливш.

важното е ердоганчовците и циганите да гласуват с хартийките те са важните

всички умнокрасиви амбреажи с маймунска шарка на Парапета,Кокоран и Бойкиев тази вечер е теменужена са излезли на оргия в чест на озовбождението на българският народ от лгбт мадуровките на преебаната мафия и задкулисието.

До кога ще променят Изборния кодекс всеки път,когато им хрумне?!

И колко недействителни гласове да чакаме с лесното гласуване на хартия?! 400000 или 500000?!

Ако вземат и направят анкета сред възрастните хора ще разберат , че само идиотите на средна възраст имат проблеми с машините ! И разбира се мангалите които са верни на ГЕРБ и ДПС !

Упокойната молитва свърши , време е покойника да бъде изнесен.

От брифинг на говорителя на НАТО Джейми Шей. Брюксел, 25 май, 1999 г: Въпрос: Ако казвате, че югославската армия разполага с много генератори, защо лишавате страната (бивша Югославия) от 70% от електричество и водоснабдяване, след като според ваша официална информация НАТО нанася удари само по военни обекти? Отговор: За съжаление системите за управление и контрол също зависят от електричеството. Ако Милошевич наистина иска гражданите му да имат вода и електричество, той трябва само да приеме условията на НАТО и ние ще спрем тази кампания. Докато не го направи ще продължим да атакуваме целите, които снабдяват армията му с електричество. Ако има последици за населението това е проблем на Милошевич. Водата и електроенергията се използват срещу народа на Сърбия, ние ги отрязахме за постоянно или за дълго време в името на живота на 1,6 милиона косовари, които бяха прогонени от домовете си и чийто живот беше сериозно накърнен. Не на всеки ще се хареса тази разлика, но за мен тя е фундаментална.

Протеста е мъничък. Твърде мъничък:))) Като дойде новия посланик на САЩ, ще има правителсво. И няма да има протести:))) Изведнъж всичко ще се успокои. Сега политиците се пъчат кой е по-демократ, за да ги забележи новия шеф:)))) Идва старата гвардия, с огромен опит, леко кисел поглед и мрачни, хитри очи. Ранг - "Кариерен министър", демек - ас ветеран от дипломацията. Чичко Кенет Мъртън. Очаквайте силни размествания след Херо Мустафа. По-умерен Ради и много по-утихнали политици.

Тези да отидат в един тото пункт и ще видят машините за сканиране. Работят винаги, безотказно, независимо как ще маркираш числата със Х или точка винаги ги познава и е толкова елементарна и сигурна тази система, че може да се приложи дори и на самите урни при вкарване на бюлетината да я сканира.

Прав си. Затова американците и англичаните гласуват с такива машини. Само Киро Лъжеца, кокорчо крадеца и мазания евреин Лорер искат да гласуваме с мадуровки, защото им качват процентите с фалшивия софтуеър

ГугЛенооо, къде си ма? Яко съм се затъжил за парапета ти. Надървил съм се като горски на незаконна сеч. Чакам те пред паметника на цар освободител, идвай по бързо!

"Честито" на ЦЕЛИЯ Български народ. Още поне 8 години Б.Б. Тиквата ще бъде на власт! Сега 4 години, на следващите избори ще си направи далаверите с протоколите и пак ще е още 4 години Още 8 години разБойко ще ограбва клета Майка България. ЧЕСТИТО!!!!!!!!!!!!

работата лека полека отива на бой. :)

са в потрес!

Абе, за какво са ни избори въобще,имаме си ГЕРБ,Възраждане,Атака,БСП,ДПС!Това е все едно БКП но привидно разделено за заблуда на българинът и европеецът!Те ,са други няма така,че въобще е безмислено въобще да има избори,по добре да си глрдаме живота прагматично,който има бизнес да се съобрасява със тези партии и толкова!Ето бай Тошо и бате Бойко толкова години несменяеми на власт и слънцето пак си свети!

депесарите по колко ще дават на глас ?

Areeeee KIRO alto palto I asvalto .beganiya kum Kanada

Трябва да има избор за хората дали да гласуват с бюлетина или машини!!! Това е демокрация, това е свобода!!!

Не е демокрация когато бюлетината ти влиза валидна в урната, но излиза невалидна от нея. Герберчетата така я разбирате демокрацията - да можете да си манипулирате гласовете и да унижавате неудобните бюлетини.

Експресна новина! В Катар се провежда конкурс за най красива камила, по случай световното първенство. Първа награда на конкурса спечели камилата на България Киро лъжеца.

ПП. Наградата камилата я спечели след като направи свирки на цялото жури.

Няма го Азис, Слави го няма, няма я чалгата... Остана само мъката и клоуните останаха.

Добре де, нека Просто Киро, Дейба Иванов и Кой беше тоя Янев да инструктират гласоподавателите си да гласуват САМО на машини. Тогава няма да има недействителни бюлетини. Недействителните ще са само от ГЕРБ, ДПС, БСП. Т.е. ползата е за пипитата, те защо вият на умряло?

Мръсни гербо-боклуци + дпсарски дс-мутри... KILL'EM ALL! - 1 по-здрав от METALLICA

Мръсни ПП патки + ДБ дебили... ФЪК Юуу!!!!!!!!!

Мангал шибан,можеш ли да я изпишеш тази простотия,дето я публикуваш,и на английски,педал нещастен?Че като ви знам,всички гербо-боклуци + турските дпсарски свине сте от 4-то Весело 1-2ри клас неграмотници...

Я си ЕПМ, амбреаж недоклатен!

Мангал шибан,можеш ли да я изпишеш тази простотия,дето я публикуваш,и на английски,педал нещастен?Че като ви знам,всички гербо-боклуци + турските дпсарски свине сте от 4-то Весело 1-2ри клас неграмотници...

На Ицо Качамака, му взеха качамака. Да го в тлъстата въшка.

отново паднаха в киреча...

нелегалните печатници на партията имат опит и стаж във печатането на бюлетини,за тези печатници на нашите хора има славни книги писани!

сега с това смесено гласуване да не стане така че от 6 милиона гласоподаватели машинно са гласували 4мил. а с хартия 5 мил.

Със сигурност! Че даже и 1 млн. недействителни ще има :) :) :)

" От "Продължаваме Промяната" и от "Демократична България" не бяха в залата. " После защо избирателите "ходели за гъби" в деня на избори! А какво праявят избраниците, които трябва да гласуват против и така да увеличат негативния вот? Напускайки залата те директно правят услуга на оставащите, защото отрицателния вот ще бъде значително по малоброен и предложението ще бъде прието. Няма как да убедите обикновения сънародник, че всички не "пърдят в едно гърне"!

Българи, това ли заслужавате? Това ли искате за вашите деца? Това ли искате за вашите родители, които с честен труд, работиха за да я има тая държава? Господ ви даде късче от рая. Една прекрасна страна. Вие не знаете какво да правите с нея.

всеки народ си заслужава управниците

герб, дпс и бсп до гроб! честито на гласувалите за тях! няма по проста измет от българския полуграмотен идиот избирателя...

ТИЯ Б ОКЛУЦИ СЕ ИЗСРАХА НА ВОТА НА 2МЛН БЪЛГАРИ НА РЕФЕРЕНДУМЪТ ЗА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ

серат по всичко, а народа е отворил широко уста... споко, от Козяк ще има безплатни салфетки

Сега с това смесено гласуване с хартия и с машини ще стане як карабатак. Хартиените крадци ГРЕБ, ДПС, БСП ще правят познатите манипулации с хартията , а машините далавераджии от ПП , ДБ ще фалшифицират с машините. Накрая ще излезе че са гласували общо 6 милиона, от които за едните уж 4, а за другите пак 4, недействителни 1 милион Яко аааа....

Както е все известно още от времената на партизаните и ятаците българинът е имал най добрите нелегални печатници,и е най добрият печатар на фалшиви долари и евро,какво остава за едни мижави изборни бюлетини,съвсем не е проблем да се печатат фалшиви бюлетини и за да се печели власт ,пари,еврофондове

ПП са ... нямам думи От Възраждане и от БВ го очаквахме, но ПП уж го раздават "демократи", ама си всъщност са абсолютни играчи на каишка от мафията

Използваш методите на главния бабуин на стадото ви .... очаквано е от всяка една ваша бройка .

БСП са за смесено гласуване,но срещу предложеното от ДПС ччисто хартиено гласуване.

Най-добре е лекарите да дойдат.

Сега хартиената мафия ще направи правителство!

Не, ще отидат на избори и там ще отпаднат част от гласовете за ПП и ДБ и нещата ще се наредят ;)

ДПС опита да вкара Само хартиено гласуване, и гласуване със Сканиране на бюлетините!!!!???? В Истанбул например...организатора на ДПС там...взема сто бюлетини,и за 10 минути ги е сканирал и оправил на един скенер само. Затова ДПС искат бюлетини с баркод,и без машинно гласуване. Така техният турски вот се увеличава, на фона на Негласуващите глупави българи.

ПП са ... нямам думи От Вързаждане и от БВ го очаквахме, но ПП уж го раздават "демократи", ама си всъщност са абсолютни играчи

с хартията ще откраднат изборите

с харитята просто ще има 10тина процента невалидни бюлетини така ще изберат подходящи "наши" хора

ГЕРБ са ... нямам думи От ДПС и от БСП го очаквахме, но ГЕРБ уж го раздават "демократи", ама си всъщност са абсолютни играчи

Днес гледах Кирчо да истерясва, да крещи и да тропа от парламентарната трибуна. Единственото, което мога да кажа, е че за ПП всичко приключи. А за Кирчо е редно лекарите да дойдат...

Kak върви протестчето, кирчовисти?

Много правилно и демократично,а не налагане на всяка цена мадуровки.