Депутатите не се разбраха за антикорупционния закон, но получиха окъсан трибагреник

Раздраното флагче символизирало България в момента, предаде Тошко Йорданов посланието към НС от протестиращите миньори

Обратно в новината

Коментари - Депутатите не се разбраха за антикорупционния закон, но получиха окъсан трибагреник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да се визуализира истинското положение в българия трябва вместо окъсан флаг да се развее използвана от някой евродепутат тоалетна хартия....

Тошето си мисли, че е в студиото на продуцентите.

Това е български депутат,срам и позор.

Тошко Африкански пак се прави на интересен. Проблемът е че всчки разбраха, че си е жива маймуна.

Не! Маймуните сме ние!

Правителството се разбра и с фермерите. Тошко са върне знамето там от където го е взел. От анала си

Да, правителството "ще настоява Украйна да спре износа си, докато се намери решение.....................". Това превителство ли е, което настоява някой да не внася нещо в Бългаиря? Това са пологи, управлявани отвън, по-мръсни от уринатор.

е тоя парцал до трибагреника?!

Това е маймуна.

Някой прост жълтопаветник дава ли си сметка, че пакет дъвки струват колкото 4 келограма българска пшеница? Това е резултат от вече близо 15 години управление на догат, барисов и пеевски - все наши хора. Каква е тази държава, бе тъпаци?

Субсидиите не стигат за Майбах? Кофти! За дъвки ще има

ами това е нашата лайнария и ние сме достойни нейни граждани.... .

Тошко е най - големият комик в парламента.

Не! Други са големите комици в парламента! И са други и са много...

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----->- https://marketl.ink/biocom

В парламента има доста сексуален живот, Излишно се тревожиш за депутатите български!

Каква корупцията в парламента? Някой от тях, няма нужда от такъв закон! Да не вземат да ги хванат...

мишоците пак не слушат народа си.

Сички чалгари са руски кавали

Правителството се разбра с миньорите. Тошко може да върне флагчето обратно в дупето си

няма да се разбере с родните производители,ти си го заври отзад.

сега, на дългия педал идеята е точно такава, нищо да не зависи от него, да не го пипа никой за нищо но да ползва всички благини в парламента, от самото начало е наясно че е прост и не става за политик....

Има Такива Нещастници

От БСП БКП и ДС, възраждането, са!

Не се научи, че НС не ти е сцена да си разиграваш нескопосаните просташки скечове! Айде стига с евтиния театър. Времето ви мина отдавна на групичкта селяци и учиндолския ви шеф. Политика с кривене по трибуната и нескопосани опити за оригиналничене не се прави. Отивай си в Ямболското село и не си показвай глупавата мутра, алчен популистки селяк.

Това флагче е точно като Тошко-окъсан жалък депесарски БОКЛУК!

Той пак ще си обръсне главата, И ще видите вие!

Боже какви отрепки са вкарани в парламента. Политически предложения според конституцията могат да правят САМО ПАРТИИТЕ и нямат право на предложения никакви НПО-та. Те трябва да бъдат закрити в България като вредни чужди организации.

Щом сценаристите на ГОЛЕМОТО шоу ни дават акъл за така важни теми нещата са на пропадия Големия Тошко разбира от всичко от бюджет до края света Смешник

Ами да спрат да си тикат трибагреника в дЪто!

Руснаците са известни с това, че има най-добрите миротворци в света. Както и самата Русия - най-миролюбивата в света.

Български депутати да пишат закон против корупцията, е все едно културисти да пишат закон против допинга.....

Има Такива Нещастници

Тошко да отива да седи на канапето до чалгарят и да не дава ъкъл.

Денков едвам го спасиха от линч, ха ха! https://youtu.be/Pxp6d06ddt0?si=BYYzk1-jh4deqENS

sawo

Кое му е смешно че мафията пак ви определя живота а вие даже се радвате?

знаменце го забий в задните части на Славчо.

Хайде да направим една партия на протестиращите не протестиращи. Че то така ще раздадат милионите на протестиращите и ще сме капо.

Без партии, Колега. …Без АбсолютноНикакви партии. - ерго ала Началото Ни !, след Съединението.

И чалгарите започнаха да яздят стачкуващи. Белким някой гласува за тях. Не можаха ли да разберат, че нямат място в Народното събрание. Гледайте си скечовете и чалгата, политиката не е за вас...

Само до края на миналата година в Украйна е имало 640 инцидента в критична инфраструктура и други 840 събития, които са могли да доведат до отравяне на почвите, подпочвените води и т.н., което влошава качеството на зърното. Това означава, че е възможно вносът от там да е отровен и негоден за употреба нито от хората, нито от животните. Успоредно с това оттам започнаха да изнасят технически култури. Или поне житото оттам влиза в ЕС като техническо жито. Така заобикалят строгите изисквания за качество в ЕС и сменят предназначението му - не е за консумация, а за производство на биомаса. Но едно разследване в Полша през пролетта на тази година обаче, доказа, че поляците са консумирали 110 т от това "техническо" жито и в буквалния смисъл са били натровени. https://duma.bg/aferata-tehnichesko-zhito-ot-ukrayna-zastrashava-zdraveto-na-natsiyata-n280835?fbclid=IwAR0N3LcshrfgBeicQa4LHCKZHkvFcNtBR1FMj5EG-T_V1HM9Y-T6nNtIAFY

Е някак грозничко да Се цитира РаботническоДело…упс. 24 часа, Колега… …колкото до Контролът на Входа-уНас на неща от Украйна - просто Вси”наште” “управляващи” и Топ”бизнесмени” —- НЕ залагат Такъв Обхват на контрола. ….отделно че “контролът” ДъСъ “прави” от Ясно#Кой “наши” “проверяващи”.

ли кой на Тошко флагчето да му го завре отзад :)

Служебните правителства на Радев бяха много по-стойностни и добри от разни сглобки на Козяк, правителства на Борисов, или на Киро .... Ред и спокойствие, балансирана външна и вътрешна политика, няма парламент, пълен с безмозъчни дрънкалки и продажна гмеж ...

Кире”харвардо” - Ни го Натресе Именно г.з.Радив, Колега .

След това Радев си посипа главата с пепел и се отрече от тях

“Посипа” . …с “пепел”. …всъщност - Къде Бе Кирцата та НЕ се яви в първите раб.дни ?

Доста вярно - разкъсана България от алчните и безродни евроатлантици ! А ти Тошко - обясни защо гласува заедно с герП и дпс и предадохте народа - ей това обясни ! После размахвай знаменцето, един от тях си тошко, не се прави на загрижен за България !

Прост народ, прости депутати, слаба държава, вървиме към гибел.

За глупавото тролче с крясъците оставка и еднотипните коментари. Значи не уважаема тролче, по същия начин пак такива некадърни трудове като тебе крещяха срещу правителството на Борисов. Да тогава мантрата ви беше че всичко друго е по-добре от ГЕРБ. Както всичко видяхме всичкото друго не само че не е по-добро от ГЕРБ, Ами е доста по-лошо от ГЕРБ. Та като искаш оставка хайде сега да ми кажеш правителство на кои парти пита задоволило. И като махнем тия кои да сложим на тяхно място.

Ако позволите, Колега - да НЕ се адресираме парциално/на-парче…т.е. да Сме ВсеОбхватно и Резултатно Действащи ! …т.е. - Мрежата ! …и РеИнженеринг+НовНюрнберг !

Пак трябва някой да сложиш. Пък като ви гледам какви ги избирате уж все нови уж се честни уж се неопетнени- нещо кой знае защо не се доверявам на преценката ви и здравия ви разум.

Бъркате ме с Ясно#Кой, Колега….и Всички Знаем че Нямам касателства с “изборите” и/или “сътворяването” “фигури”. ….но Сте прав(а/и) ! - Се Налага да Се Изчисти АбсолютноВсичко изОснови ! …..как - Ясно !, именно Мрежата.

Кратък опис на “ставащото” у Нас : - “Протести” ! …то “енергетици”…”миньори”…”земеделци”….та И “профсъюзИ” (НЕ един) ! - Продължаваща “Активна” “Работа” с “Видими” “Резултати” на “наште” “избранници” ! ———— Мрежата. ….ииии - РеИнженеринг+НовНюрнберг. …т.е. Бинго !

Деси общата се бори срещу корупцията, олеле майко!

Защитничката на мутри и престъпници да ти прави законите.

И щях да допълня, да отидат на борсата, ама не, по-добре е да си търсят работа сами, защото ще "изядат" много народна пара. Където искат да ходят, но да се махат, и без тях ще се оправим, може и по-добре да бъде... До кога ще бъдат все 240, населението вече е наполовина.

тука яко се блокира в този сайт, сайтът е руски

Тц, шведски е, нито един с Шведско IP не е блокиран ! Обърканите админи просто масово блокират всички, които не споделят евроатлантическите ценности - педерастия, наркомания и укрофашисти ! Нов собственик, нови редактори - нов късмет нали така админчета ?

…и кат Дойдат швед(к)ите - ДъСъ Става ли От Масата ?

Ако състоянието в момента на България прилича на този трибагреник, то тогава по времето на Герб сме процъфтявали:)))))) Или с други думи- всичкото друго дето щеше да бъде по-добро от ГЕРБ, се оказа много по-лошо от ГЕРБ.

Чалгарчетата носят основната вина за дереджето, но инак много им знаят устите

антикорупционен закон кви са тия работи, ще разтегляме докато можем, ще въртим сучем да оставим вратички, подводни камъчета, и всякакви пинизи за измъкване и оневиняване на наши но пък ще вмъкнем достатъчно инструментариум за ползването на закона за политическа бухалка.. То трябва да се мисли внимателно как да го извъртим така че хем туй в онуй , хем душата в рая

Магнитски. …Още. …СъвсемСкоро.

Ти на гадните окупатори американците ли се надяваш:))))))))

Добър Хумор ! …колкото до Същността: - Ако&Когато Ние у/чрез-у Нас задействаме Необходимото по Акта - Незабавно Ще Помогнем на Америка да Изясни Доста от “енигматиката’Там ! …а Нашите шушута из ЕС/ЕП/ЕК - Ще Ни Дойдат НаКрака за Съвет&Консултинг ЗА Управление.

Напускаме правителството преди изборите и им еваваме майката

Не може 500 милиарда субсидии за България и на края едно кръгло НИЩО. ОСТАВКА БЕ БАНДИТИ.

Това пиянде на снимката , както и останалите 240 фигуранти на държавна издръжка трябва да бъдат избесени по дърветата..

Пиянде и тъпанар си точно ти.

в една и съща вода в реката" - китайска мъдрост. Така е и с България. Онази България от преди 1989 та, няма нищо общо с тази сегашната със извехтялото и изпокъсано знаменце. Така е когато продадеш страната си за жълти стотинки на англосаконците и станеш подмандатна колония.

Поне 16 имаш ли? Защото виждам че нищо не знаеш за оная България.

На мафиотската сглобка и явна коалиция ГербППДБДПС.

Мафията пише антикорупционен закон

Помиярчето на Тиквата и Сопола, кво размахва туй байряче?

Вижте в какво превърнахте България. Вижте флага