Коментари - Депутатите гласуваха комисията за имунитетите, не можаха да изберат председател | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момичетата искат запознанства! - meetcity . site

Защо изобщо отразяват БСП и ИТН, Нинова казала това, Тошко Африкански казал онова! Те нямат тежест в нашето общество, просто трябва да ги игнорират!

Целта на тази комисия е да изперат имиджа на прокуратурата! Сега има съмнения, че исканията за отнемане на имунитета особено на Борисов и Кирил Петков са с цел да се попречи на политическата им дейност. Ако комисията установи, че има нови обстоятелства, възникнали след прекратяването на обвинението срещу Петков преди година и половина, тези съмнения ще отпаднат! Същото важи и за Борисов, Барселонагейт е от три години!

НАПЪЛНО ПЕДЕРАСКО УПРАВЛЕНИЕ

Създаване то и съществуването на такава комисия в НС нарушава Конституцията и основния принцип за разделение на властта и ненамеса във функционирането на съдебната система. Конституционния съд би трябвало да се произнесе категорично против. И що за законодатели са това дето могат, искат и правят такива простотии. Те очевидно искат да има само една власт и това да са те. И тази власт да е закрепена поименно само за тях.

Няма повече да се съставят такива комисии, обаче след като се произнесе КС!

Възраждане пак се сложиха на Бойко.

много ревете за Европа и Атлантика, но истината е, че там щяха да са обсадили парламета още след онзи запис. А в момента щеше вече да върви пълна блокада на страната докато продажниците не се махнат от парламента. А тук у нас - няма проблем.. Не е виновно Посолството - което и да е посолство да ви хване ще ви ... цигани по душа.

Там има нетърпимост към незаконните записи, изобщо към каквито и да е незаконни дейности!

Целта на обвиненията на прокуратурата са да разкарват депутатите, като циркаджийски мечки. Събираш журналята и викаш депутата в в прокуратурата. Цирк. Това води да имиджови щети на депутата. Така може да го притискат, да взема определени решения. Да не е обективен. За това са имунитетите. За да няма външен натиск. Но за да се осъзнае трябва ум, който липсва в повечето зрители в парламента.

Имунитета на депутатите е създаден за да се защити интереса на избирателите а не на самият депутат, тъй като ако има доказателства за виновност така или иначе имунитета пада, няма такава комисия която при ясни доказателства да не свали имунитет просто няма избор. Докато при Кики има ясни доказателства трябва да се докаже умисъл обаче, при Баце досега не сме видели едно доказателство което да може да мине в съд. Апропо те и Тил Линдеман от Рамщайн разправят за него какво ли не ама никой не повдига обвинение, защото за да стане това трябва да има яснота кога, къде и как нещо се е случило а не просто приказки май той лош човек на неговото парти здраво се начерпихме и после не е ясно какво стана.

ВгъРаждане пая осраха - хем комисия хем не искат… няма сигнал с Мутрофанова :)

гербаджийски патерици.

Като матросовци ПП - ДБ застанаха с измислената комисия на амбразурите ДПС и ГЕРБ ,за да са спокойни Делян Пеевски и Бойко Борисов .Тези двамата не ги лови ни Магнитски ни Закони докато зад тях са ПП-ДБ.

как се управлява с 10% иначе? :) Изнудване и натиск , като има кой да се дава... ЛГБТ така работят

Протакат естественно..., като и да изберът някой, в бъдещ, най-вероятно ще е поредния гол-охлюв...

SirBob

"Мнозинството успя да приеме, че временната комисия се създава на паритетен принцип със задача да проучи дали са налице достатъчно данни за извършени престъпления от общ характер по исканията на главния прокурор Иван Гешев на имунитетите на четиримата депутати. " Новата коалиция продължава да дълбае дъното с наглостта си и тоталната липса на юридическа компетентност. Явно не са наясно, че проучването на това "дали са налице достатъчно данни за извършени престъпления" е в компетентността на прокуратурата.

Как го беше казал Каскета? Политически боклук, нали? Доста точно определение, жалко, че му коства службата. Този Каскет може и да не е толлкова глупав колкото го изкарват от ППДБ.

Гледайки тъй нареченото "НС" разбираш колко е прост т.н. "избирател" Той Тикво ди Тути Тикви го каза - аз съм проЗт, вие сте проЗти и затова се разбираме! Един друг депутат разкри, че 85% от електора е дебилен! При това положение вместо МС трябва да се назначи Лекарски консулт! Лошото е, че простотията е велика сила и срещу нея кек няма...

Тези амбреажи нали имаха спешни задачи - бюджет трябвал, инфлацията щели да борят, в шенген щели да влизат, евро щели да въвеждат и т.н. тинтири-минтири. За 2 месеца и половина грам работа не са свършили, сега комисия за изпиране на лекьосани парцели седнали да правят. Ай сиктир!

Погазиха всякакви закони с тази комисия! Не би ли трябвало КС да се самосезира? Не може депутатите да решават дали има основания за престъпление?! Това е работа само и единствено на прокуратурата.. Какво става!? Такова своеволие не е имало досега.. А на Възраждане им лъснаха задниците.. Единствената реална, но слаба опозиция са БСП и ИТН. И Президентът, доколкото му позволяват правомощията.

Вие нали чухте записа? Създаване на комисия, която да замазва исканията на имунитети.

идвам.

Що бе? Ей ти Дамаджаната, ей ти Баджо Миро - бъдещият уж татко, ей ти Мравояда, чиято идея е тази комисия! Все отбор юнаци, подходящи за подобно извращение!

Що бе? Сега извращение ли стана? Гешеф сиреч лъже за имотите в Барцелона и кюлчетата в чекмеджето ли?

Що бе? Съдът, дето се вика, ще отсъди най-накрая, аз предлагам измежду най-видните юнаци-шарлатани за поста! Не се прави, че не си разбрал поста!

Не знам Гешев дали лъже, но знам че тази комисия няма никакво основание да съществува. Нито в закон, нито в Правилника на НС, нито в конституцията. какво ще ми разследват разни хора, на които това не им е работата и нямат съответните подготовка и умения. Най-меко казано. Като искаш да не се свърши една работа, назначи комисия. Както вече отбелязах - поредните циркове.

Предлагам собствената си кандидатура, мисля че е подходяща, с оглед състава на комисията и предмета й на дейност. Ако уважаемите дупетати не смятат така, предлагам кандидатурата на Руди Гела.

Мачкайбойко е най-подготвен за председател на каквото и да е.

Нямало председател.Ами направо да избират Свинян Пеевски.Той така или иначе управлява вместо отдавна да е нахранил червеите.Или може би Тиквата с кристално чистото си престъпно битие..Има и други достойни кандидати като прост Киро заедно с персоналната му проститутка .Богат избор от боклуци.

И защо разделихте публикацията на две с един и същ предмет, за да не се вижда народното недоволство ли от политическия боклук, събран да защитава престъпниците?! А недоволството ще го видите съвсем скоро, да не се чудите после какво стана......

Това ли искахте, герберасти? За това ли гласувахте?

Тия маймуняци в НС няма ли да работят нещо смислено? Или се канят да се занимават с глупости докато дойде ваканцията им, пък наесен я камилата, я камиларя. Наистина човек започва да се чуди за какво ни е такава "парламентарна република".

То беше ясно, че Тиквата не стана случайно депутат точно като има дело срещу него, след като два пъти преди това си лъга избирателите, за да ги накара да гласуват за него. Отъствието му също не е кой знае каква изненада. Още когато беше премиер си позволяваше да обяснява пред медиите как бил казал на "депутатите си" как да гласуват. Това може и да е брутално нарушаване на принципа на разделение на властите, заложен още в конституцията, но нашият най-велик прокурор на всички времена някак разсеяно го пропусна.

Преди и по време на избори се чуват само обещания за решаването на проблемите на народа и нацията. До съставянето на кабинет пък стигнахме на Шенген, еврото и съдебната система. И сега в залата на НС както в песента на Ъпсурт "той плюе,а оная гълта" всички "дебатират" за това кой е на по висок кон от другият. И евентуално дали и как да се премахват имунитетите. Бюджета който не е актуализиран от близо две години? А няма страшно има време. Инфлацията и цените? А вярно държавата отказва да води война за цените. А нещо от реално значение за нацията? А вярно вярно промяна на Конституцията за съдебната система, макар депутатите да не могат да направят каквото и да било и ако имаха 4 години време и се занимаваха само с това!

Що не е пред парламента, та да изрине тази измет, ам?

ПЪРВО ДА ИЗГОНИМ МИТРОФАНОВАТА.

Абе теб да не те е евал някой руснак?

Да не скалпираме боклука от Козяк?

Отвратително е всичко в България - хората са озверели всичко е заради корупцията и престъпността, която и днес трябва да се изпере и избели с някаква много по-висша цел - а висшата цел е НАТО да победи Русия

В парламента вместо да се обсъжда как да се помогне на бетстващите хора от наводненията, останали без домове, покъщнина, превозни средства. Днес депутатите с часове обсъждат как да направят комисия, която да пази имунитетите на Бойко Борисов и Кирил Петков. Цял ден шикалкавене и хвърляне на вина на опонентите, само и само да се тупа топката с цел а мине времето доато Гешев бъде отстранен. И упреци от ГЕРБ, ПП и ДБ че Гл. прокурор държал на трупчета делата за пачки, кюлчета и Барселонагей. Ей, на това му се вика наглост! Ген. Анатасов и Хр. Иванов както и гербаджии защо се правят на гръмнати? Че нали Гешев до оня ден играеше точно ролята на бухалка и техен чадър и затова ги държа на трупчета. Точно за да пази Тиквата. Ама сега се правят на гръмнати, защо ги бил пазел. Това е то политическия боклук. А Тиквун дори днес се е скрил и от Парламента от страх и чака някъде в сянка да го защитават и изпират неговите хора и Кирчовки и Кокорчовци. П озор, Позор, Позор!!!

Ала-бала през комисията. Както беше предвидено в Записаното обсъждане. Циркове, брате!

lu4ka

Винету ще стиска имунитета, докато изтече давностният срок за престъпленията и кражбите. Той, срокът, ще изтече, ама Бибитко пак няма да може да похарчи откраднатото. При мафията давност няма.

Населението в България е много просто, но за сметка на това е с ограничен интелект.

Така е, Вие сте типичен пример.

Мъжкият мъж от Банкя що го няма на работа? Пореден менискус ли скъса?

няма го , защото раздава пачки на ВСС и т.п. да го защтават

lu4ka

Е сега вече ме е яд. Викаше ми баба, стани съдия, ама аз-не.

Те във ВСС не са само съдии, има и прокурори. И такива назвачени от НС има. Така че не се отчайвай.

Шило

По закон, единствено прокурор може да преценява дали да се образува наказателно производство. Образува го прокурор при наличие на законен повод и достатъчно данни за да се направи извод, че може да се приеме, че е налице престъпление. По закон, единствено прокурора може да прецени, има ли достатъчно доказателства за това, да се направи обосновано предположение, че определено лице е извършило престъплението и може да бъде привлечено в качеството му на обвиняем. Парламентът няма такива правомощия. Това е правна дейност. А не дейност по рапиране, танцуване на пилон, и други такива. Така че, наистина няма възможност по закон, да се изказват разни депутати по тези въпроси. А, че Петков и Тиквата, освен всичко друго, са и страхливци, е повече от ясно. Основният проблем е, че за да си спасят задниците поставиха ,като заложник българския народ

lu4ka

Абе не е ли “обосновано подозрение”? Защото все си мисля, че “обосновано предположение” го въведе физкултурника с апартаментите от тъщата, по повод атентата в Сарафово.

Не ме интересува Борисов там ли е или не. По - интересното е как губят времето за решаването на проблемите на българите с това как да си спасят депутатските задници. Нека не забравят, че избирателите им за един ден могат да решат това дали да имат депутатски имунитет! Осъзнайте се навреме! Къде е самоотвержения Кирил Петков да предложи депутатите да си дарят заплатите за пострадалите в Берковица, Врачеш, Богдан, Каравелово и още и още. Явно посолството няма интерес. ДО БОЛКА ВЕЧЕ СТЕ ПРОТИВНИ НА ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО!

Дори и слепите виждат, а глухите чуват, как се реализира начертаното от Мравояда планче за "танто за танто" - власт срещу изпиране.

Допуснахме в парламента неподготвени и неподходящи ,които дори и конституцията не са прочели лица, давам пример-танцьорка на пилон, бакшиш, братко на пилотко, борче рапъри и други дето Гешев ги нарече политически боклуци и цирка в НС започна. Този парламент я изкара до есента, я не. Явно наесен пак ще гласуваме две в едно. Не имунитета на Борисов е моя проблем, а това, че държавата продължава да е на автопилот, нямаме бюджет , а тия в парламента съвсем изтрещяха.

Тая парламентарна кочина трябва да се разтури по най-бързия начин. Надписа на Кочината “Съединението …” да се заличи/изчегърка, сградата сравнена със земята. София престава да бъде Столица на България - в този град има всичко друго но не и Мъдрост. На референдум българите избират един от трите града Плиска, Велики Преслав, Велико Търново за нова столица на България. Велико Народно Събрание, двукамерен парламент, полупрезидентска република, въвеждане на пряката демокрация от суверена. Натирване на ПОСОЛСТВАТА дето ни редят кабинети, обучават партии и медии на майната си - ПОСОЛСТВА ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ И ЕВРАЗИЙСКИ.

По традиция, днес е Бойкоявление. Според легендата, в нощта на 12 срещу 13 юни цялата вселена притихнала, а над Банкя изгряла нова звезда (в пряк и преносен смисъл - б.а.). Всички животни и зеленчуци се събрали в обора, за да почетат младенеца - Паяка, Вълка, Сокола, Тиквата, Компира И Т.Н. Според поверието на късмет е да оставиш паничка с пари или златò до камината, за да може през нощта осемте джуджета да ти ги откраднат и да ги занесат в Нощното шкафче. На днешния ден най-арните селски девойки се обличат в най-предизвикателните си носии и обикалят по центъра, за да бъдат забелязани. Вярва се че най-хубавата от хубавите може да получи къща в Барселона. Пак според поверието младежи и девойки изнасят празни сертификати и удостоверения, носят ги при обиколката си и пеят песни. Вечерта празните сертификати и бележници се слагат под възглавницата. Онези от тях които имат късмет, на сутринта се събуждат с фалшиви дипломи. Ритуалът е известен като "калинуване", а хората - като "калинки". Друг, по-стар обичай, наречен "Сурва" и датиращ от 90-те, се изпълнява от собствениците на дребен бизнес, които връзват оборота от предходния ден на входа на магазина, за да не дойдат да им го подпалят. Парите се събират от специална група младежи, които обикалят от врата на врата със сопи и пеят песни и закани по повод домакина и семейството му. В други краища на етнографския ни ареал вярват, че на този ден трябва да започне полагането на асфалта и да се режат лентичките на всичко, което може да се открие. Според легендата, младенецът сам прерязал пъпната си връв като видял ножица в ръцете на акушерката. Като цяло обичаят повелява, че на днешния ден се пие и яде обилно, пушат се пури и се слуша попфолклор. Живее се за момента и нищо не се къта, защото се вярва,че докато младенеца е във власта всяка следваща година нещата ще стават все по-зле от предходната.

Боклуци , какво значение има какъв цвят сте... Същността ви е гнила и смърди. Вие ще се саморазложите от собствената си алчност и глупост.

"Временната комисия се създава със задача да проучи дали са налице достатъчно данни за извършени престъпления от общ характер по исканията на главния прокурор Иван Гешев" Тази комисия от следователи, прокурори, разследващи полицаи или какви ще е съставена? Какви хора изобщо ще преценяват "дали са налице достатъчно данни за извършени престъпления"?

Положили клетва., Ама текста и дали е одобрен от посолството. ПРЕДАТЕЛИ

Искат ви се скандали! Ха!

"тупкате топката", докато си назначите ваш прокурор? какъв ви е проблемът сега?

Пакса изсули от татамито..

Нека "изпирането" на всички политически боклуци започне сега.

Боко е пътник...мутроида изпрал милиони в Барса

Отсъствала мишка със заешко сърце.