Липса на кворум провали дебатите по вота за недоверие

Заседанието на парламента се провали заради липса на кворум и дебатите по вота на недоверие не се проведоха. БСП, ДПС и "Атака" нямаха общо необходимите 121 депутати, а ГЕРБ отказаха да се регистрират при това положение.

Обратно в новината

Коментари - Липса на кворум провали дебатите по вота за недоверие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И при ВСИЧКИ си-си, ми-си ОБЩА СТАЧКА си-си, ми-си

ГЕРБ се доказаха като кръгли идиоти!

Липса на кворум провали дебилите , внесли вота! По- добро заглавие !?

липса на кворум изкуствено създаден от вносителите на вота и това ако не е пълна педерастия на която е способен малоумника боко здраве му кажи

Сещам се за една приказка на ББ преди избори: - Политиците да внимат какво приказват, че после ще идват при мен.

Всеки път, когато се предложи нещо градивно, гербеджийте включват лайн*метите и вувузелите да го оклепат! Въпрос на манталитет, а какъв манталитет може да се очаква от последователи на второразрядна мутра с бухалка?!

Борисов наистина е загубил чувството си за преценка! Той още си мисли , че хората търсят зрелище и палячовщина в политиката! В момента българите се нуждаят от гаранции и ясни стъпки за подобряване на мизерията, в която живеят. А единственото, което Боко предлага е сеир, платени протести и словестна помия!!!

Бойко , Бойко , то вотове на доверие не е като да се пъчиш като пехливанин из коридорите на Парламента!Ако много се пънеш, ще си получиш шута в задника!А на изборите , когато и да са, си направо в нокаут!!!

Приоритет Номер 1 : БОКО БОКЛУКО и ЦЕЦКО СЛАБОУМНИЙ - в пандиза ! Другото само ще се оправи .

Хей Тиквуне ,това да не ти е театрото на онова нахитрело селянче от Банкя, та да гледаш, тука с гледане не става, требе акъл да прочетеш, да вникнеш, управлението не е да джиткаш от сутрин до вечер напред назад, малко тенисче, некое мачле, софричка и ред други само не и работа!

Бойко тикваря като няма какво да прави ша внася вот на недоверие само си чеше езика ,какво не е направил орешарски въпреки че има голям натиск от протестиращите пак е свършил някаква работа ,аа ти драги ми тикварю има ли нещо с което може да се похвалиш тияя дето викат оставка са ти последните платени хора от ттеб бойкоцялата политическа партия герб са КАЛИНКИ начело с тебе спри да се възгордяваш спри да се хвалиш.

Съвсем нормално е след като за Министър председател назначиха пожарникар и то мафиотска мутра всичко вече е възможно!

Това с митингите е изключително грозно! Но гербаджиите са веимоверни наглеци, лицемери и лъжци! Пердета та дрънкат! Абе куче срам има ли бе та и герберунгелите!

Митингите на Боко са пълна глупост!БОКО БОКЛУКОВЦИТЕ и тиквочите имат огромна нужда от психиатър . Направо въпиюща!!!Хайде МАРШ!!!

Борисов не осъзнава ли, че след управлението му, Орешарски и вълшебник да беше, нямаше да може за 100 дни да реши проблемите на България.

Как може да имаш наглостта да искаш вот на недоверие за цялостна политика към правителство, което не е изготвило държавен бюджет с изтъкнати в него приоритети!!???!! ГЕРБ и Б.Б. са най- лошото нещо, което се е случвало на България!!!

Доживехме мафията, освен в певачки, бентлита, хотели да земе да инвестира протести. Все пак е прогрес. Но когато почне да инвестира в образование /немам предвид Кембрич/ тогава че се опрайме!

във фризьорски салони

Народа на 12 май реши - Боко Тиквата да не е премиер. Какво искате още? През ден избори? Не, най-малко през 2 години. Другото е излишно харчене на пари. Аз не давам от моите пари да се правят постоянно избори!А вие?

Най-богатата и престъпна олигархична партия ГЕРБ тръгнала да говори за социална политика,все едно хиената да говори за политика на запазване на сърните.

А Пожарникаря е върха на сладоледа! Добре че е той, Борисов, че иначе и слънцето няма да изгрее!!!!И да се прегледаш при психиатър, боклук миризлив!!!

КЪМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ - А вие, "ентелегентните" боклуци, воглаве с престъпника Борисов и Плевнелиев, по-известен като Роско Офшорко, ще я оправите, така ли???

Ние искаме независимост от мафията, тоест от колегата ви в протестите мафиота, сикаджията и престъпника Борисов! Долу ГЕРБ, мръсни животни, престанете да се гаврите с националното знаме, ОСТАВКА няма да има, дебили тъпи!!!

Много сме за независимост от мафията. Малко сме обаче тези, които смятаме, че оставка на правителството ще помогне да победим мафията. Напротив, т.н. протестиращи подкрепяте на практика мафията на бойковци и цветановци. Сега това е най-опасната мафия защото е била на власт и знае как най-добре да ни работи мутренски. Така, че не можете ни заблуди с лозунги на крадеца, който вика "Дръжте крадеца !"!

ПРАВИТЕЛСТВОТО РАБОТИ ВЪПРЕКИ НАТИСКА ОТ "ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ" ПРОТЕСТИРАЩИ. НА НИКОЙ В "ПРОВИНЦИЯТА" НЕ МУ ПУКА ЗА ВАС, ШЕПА ХОРА КОЙТО СЕ ОПИТВАТ ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ СТРАНАТА. ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ДОКАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ НА БОКО, А ПОСЛЕ? НИКОЙ НЕ ВИ ВЗИМА НА СЕРИОЗНО, САМО ДЕТО ГРАЧИТЕ И НЕ ОСТАВЯТЕ СОФИАНЦИ НА СПОКОЙСТВИЕ. НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ ,ВАЖНО Е ДА СЕ СЪЗДАВА НАПРЕЖЕНИЕ В ДЪРЖАВАТА! ДА МЪКНЕШ ДЕТЕТО СИ ПО ПЛОЩАДИТЕ САМО И САМО ДА ВЗЕМЕШ НЯКОЙ ЛЕВ В ПОВЕЧЕ Е МНОГО ГРОЗНО! ТОВА Е ПРОСТОТИЯТА НА ЕДИН НАРОД!!!

И пак ще повторя-ГЕРБАДЖИИ ПОМНЕТЕ! Великият доктор от Симеоновското милиционерско училище, каза,че е прост, привържениците му са прости и затова се обичат.Това е същноста на ГЕРБ, а неговите подръжници са лош материал,според създателя му. За да те приемат в Симеоновското милиционерско школо,трябваше да си тъп и физически здрав!!!

Хитър ход на ГЕРБ. Пак лъснаха голите з*дници на тройната коалиция и най-вече на зависимостта на кабинета от олигофрените от АТАКА.

Ъ ? ГЕРБ не Влязоха да обсъждат Собственият си ,жалък вот !

Ясно, пак Костов е виновен.

След като го БАСТИСАХА на 22 септември, Боци очевидно е изпаднал в тежък делириум! На всичко отгоре го удариха и с многомилионнити плащания извършени от неговото"правителство" и това на Офшорко Плювналиев по спряния от парламента обект АЕЦ "Белене". А в европейската ОЛАФ се мъти нещо, което тепърва ще друса кочината на ГРОБарите! На фона на тази катастрофа, недоумение будят дрънканията на мултачето Московски и кръжочника Горанов! Днешният цирк в парламента категорично доказва, че Боци Боклука вече няма полезен ход, стремежа му е да пречи... още колкото може и да забавя максимално бъдещата си битност на VIP пандизчия

ГЕРБ не се Регистрираха и Заради това Нямаше Дебати по вота !! ... Нямаше Дебати по Смешният вот на Смешните ГЕРБ, защото ГЕРБ нямат какво да кажат, и за какво да критикуват ! ГЕРБ са сбирщина елементарни хора събрани заради Финансови Облаги ! Както и членеовете им ! Смешни, жалки,безсилни и Зависими !

Аз искам да попитам БСП и ДПС ТЕ НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИСТИ ли са или ХЕРМАФРОДИТИ!

BIG AL ..::))))))) Националсоциалистчетааааа.......::) Комунистчета и фашистчета - в ЕДИНЕН строй ::)) Хахахааа..... И ДС- турчетатаааааа.... Вместе ...:)) Хахааааа....::)))

Важно е да се види и в ЕС - и по света, от КОГО зависи правителството на България !!! От един лумпен и руски агент !!! От един анти ЕС- тип , който се пише за "патроит" , а всъщниост е агент на Империята на ЗЛОТО !! Дори вотът не е важен в случая ::))) Може и други вотове да има , но ФАКТЪТ - воленчо и дс-дпс - в съюз с комунистите - си стои и пред Европа ::)) Дотам сме се докарали ...Поне да го знаят в ЕС::)))) Maфията управлява България !!!

Замириса на предизборни кюфтета :) Хайде БСП-то време е да нахраните мургавите си избиратели :)

... Станиш баба, Местан ага и Болен ефенди...

ГЕЙ, БЕЙ и ПИГМЕЙ

Какъв им е проблема на ГЕРБ дали има мнозинство или не? Защо не се регистрират да си проведат дебатите да си кажат болките а когато се насрочи гласуване ако искат да гласуват ? Сбъркана работа сбъркана партия сбъркан лидер

Само ти не си разбрал.... добър ден :) Бойко пак насра БСП-ДПС 9:0

Целото правителство,и целия парламент со заспали зимен сън.

На вас все некой ви пречи!Браво на ГЕРБ.

ГЕРБ! Вотът на НЕДОВЕРИЕ е поискан от Борисов, а не от БСП. Ако беше поискан от БСП като вот на ДОВЕРИЕ, би съществувал теоретичен шанс Борисов да излезе победител. Обаче не е така, вотът е поискан като вот на НЕДОВЕРИЕ. При това положение изобщо не съществува никакъв шанс вотът да бъде спечелен от Борисов, защото е невъзможно той да спечели 121 гласа, освен ако не купи за много пари депутати от ДПС, БСП и Атака! На ДПС и БСП изобщо не им пука, че гласуването се отлага. Колкото пъти и да се отлага им е все на оная ...! Като не се справя с аритметиката, на Борисов изобщо не му е мястото в политиката, където за пореден път, независимо от обстоятелствата той си ВЕЧЕН ПОБЕДИТЕЛ по принцип! Чудя се като е толкова тъп и не владее аритметиката,

Станишев отново страшно остроумен ..Оставка!

И този път отново излезе от фрейма и се запъти към безпределното, където е неговата истинска реалност! Голяма услуга ще направи на всички, ако изобщо не се връща обратно и си остане да си живее там, където всичко е такова, каквото на него му се иска да е!

тук в реалността е пълно със Станишвци, Местани, Догани, Октоподи...., изобщо с чудивища и по принуда трябва човек да се охранява заради тях и вечно с охранители и бронирани коли. Не възможно да вземе си седне човек на някоя пейка и да си гледа как минават хората, без във всеки момент да не мисли за някое от чудовищата да не вземе да се опита да те премахне физически!

Можете да забавите с 1-2 дни, но оставка ще трябва да има!

С вота на недоверие Бойко искаше да разберем дали Болен е задоволен, о се видя само че още се работи по въпроса..

Атака разбрахме всички, че прави всичко на пук и работи за БСП!!! Оставка!

Поредната неадекватна реакция на Борисов! Чудех се как да си обясня подобно поведение и стигнах до заключението, че Бойко иска да е Сив гръб! За тези, които незнаят ще поясня, че това е доминиращата мъжка планинска горила, т. нар. Абсолютната маймуна. Ей такъв е и наш Бойко, и по визия и по манталитет и по интелект. За последното има регистриран случай партия шах между ББ и оригинален, 250 килограмов планински сив гръб от джунглите на Конго. Партията завършила предсрочно. Наш Бойко местил два последователни хода в началото, но за разлика от Веско Топалов и Магнус Карлсон на М-тел Мастерс 2010 , горилата не оценила тарикатлъкът му и оттогава прякорът на Бойко се променил от Рапона на Тиквата, както и формата на главата му!!!

след като БСП+ДПС са 118, това още повече ги прави зависими от АТАКА.......вие го казахте!!!!

Бойко все още си живее в измисленият свят на лентички, платени журналисти и покорни нему институции ! Предстои му тежко отрезвяване, предхождано от масово отлюспване и роене на калинки!

Бойко с всеки изминал ден прилича все повече на Тато! И не забравяй другата година да отвориш завод за и цели проводници!!! Но за разлика от Живков, който каза "Това, което съм построил не може да го боядисате", Борисов може да се охарактеризира с думите: Това, което съм откраднал, не може да си го представите!!!

Живков беше нормален!

Борисов наистина е загубил чувството си за преценка! Той още си мисли , че хората търсят зрелище и палячовщина в политиката! В момента българите се нуждаят от гаранции и ясни стъпки за подобряване на мизерията, в която живеят. А единственото, което Боко предлага е сеир, платени протести и словестна пом*я!!!

Бойко Борисов: Вотът на недоверие успя Радой Ралин: "Г.ЗЪТ СИ С РОЗИ НАКИЧИ, НАСРАНОТО ДА НЕ ЛИЧИ!"

Сензация!!! НАСА официално потвърди!!! Бойко Борисов е антропологичната мистерия на Цивилизацията! Учените от НАСА категорично доказаха, бившият български премиер е липсващото звено между политик и парапитек, нарекли го Полипитек!!!

Поредният кретенски автогол на Цецо Крайслера и Боко Винету-то !!! Толкова са хистерясали от злоба, страх и безсилие, че успяват да се саморитнат в топките на международно равнище !!! Евалам ви, Герберуги !!!