Депутатите си гласуваха 10 дни ваканция за Коледа

Народното събрание ще е във ваканция 10 дни по великденските празници, от Велики петък включително. Всяка сесия на парламента ще се открива с химна.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите си гласуваха 10 дни ваканция за Коледа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ли ще ги отработват или на някое кръстовище?

Да си останат постоянно ваканция.Бай решава вместо тях.

Не са ученици. По Конституция всички български граждани са равни, съответно всички трябва да ни пуснат ваканция.

Не разбирам какво всъщност коментираме. Няма никаква връзка между заглавие и текст на т.н."статия", тъй като не става ясно за Коледна или за Великденска ваканция става въпрос. Принципен според мен е въпросът защо в България трябва да се прилага различен календар за официалните празници на част от държавните служители и те сами да си определят колко и кои да са тези почивни дни.

всички равни пред закона заплаща се само отработените човеко часове гласуването на почивка означава че няма какво да работите

ейййй не 10 дни. 10 години поне трябват на България и народът и за да си починат от такива кърлежи като вас. Изчезнете поне за 10 години. ИЗЧЕЗНЕТЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ

Знаем ли, на каква платена отпуска имат право депутатите и дали тези ваканции са от нея?

Много се изморихте, много работите .... мамините те .... То няма такива политически боклуци като вас в целия свят ! Айде д аги сваляме вече тези, писна му на всеки,а само се чешат клавиатурите !

Бравос, Пуснете ги в непрекъсната отпуск! По-добре ще сме.

Какво добро предложение - всичките са за каторга, не само по празниците, ами от сега до края на живота им.

Както е казано в древната книга "по делата им ще ги познаете"! Така че, драги "твърди" електорални единици, спрете да гласувате с ушите си и да давате гласа си за "вашата партия" само заради едната "партийна дисциплина"!;)!

Евалата ДИР!!!!! Това ви е рекорд за поставяне и сваляне на новина от първа страница!

Абе тия наистина са се взели много насериозно ,че са БЕТОНИРАНИ във властта ! Народът ,не знае как ще докрета до Коледа или дали ще оцелее до Първа пролет , а тези наглеци вече си определянт Великденските почивки ! Безобразницииии... Особенно най-големите от тях са тези ОБЕДНЕЛИ "ПАТРИОТИ" от НСФБ,ВМРО и АТАКА ...Царе на демагогията и заблудата на все по-оредяващата им маргинализирана маса от привърженици !

Друг е въпроса, тези депутати, които трудно говорят на български език, как ли ще пеят ! Но, те се справиха чудесно преди година с "... Кой развя байряка...."

Както се държат тези глупаци май Слави ще събере 1 000 000 на митинга си в събота

Да не е лесно да се работи сряда, четвърък и петък. Даже 10 дена е малко, трябва 1 месец да е ваканцията.

Абе тия за какви се имат, те да не акат жълтици, егати наглеците!!!

Байрактаров!!!каторгата ще ви се струва като курорт!!!ще дойде време когато ще е вярно "я кемер долусу,я хендек долусу"какво падение !реди две години да джавкаш срещу ББ сега да му ближе т ш аците и то от към г ъза Божеееееее Боже къде си????????????

Държавните ваканции никой не е отменил. Пък и те не са народа. Те са неговите избраници. Богоизбраници.

аз мислех че са 365 дни и отиват в парламента само да си почиват малко... то какво било :/

Не знам що за нахалство имат тия хора, премахнаха по дългите почивни дни по празниците на обикновенните работници, уж влияели на бизнеса в отрицателен план , а пък за тях колкото може повече, нали сами си определят правилата на работа. Забравят за какво и пред кого са се заклевали да служат.

А ДеПутатите въобще работят ли ...

Както каза майката на нацията цецко цачев. ДУпетатите работят много и трябва да почиват много, те не са като нормалните българи, дайба ма...и им.

Осигуриха кой да им работи, вече могат да се оттеглят в заслужена почивка. БРАВО!

Наистина защо им е на депутатите толкова дълга (поредна) ваканция? Ако не им стигат силите да работят - прав им път!

Имам предложение. Вместо да си гласуват постоянна ваканции и отпуски, защото наистина станаха много, по добре да определят колко дни да работят през годината. Пък и съвсем да не работят, едва ли ще станем по зле.