Коментари - Трима напускат новата партия на Димитър Стоянов и Капка Георгиева | Днес.dir.bg

Трима напускат новата партия на Димитър Стоянов и Капка Георгиева

Само месец след учредяването на новата политическа формация на евродепутата Димитър Стоянов и майка му Капка Георгиева - Национал-демократична партия (НДП), трима нейни членове обявиха, че я напускат.

Обратно в новината

Коментари - Трима напускат новата партия на Димитър Стоянов и Капка Георгиева | Днес.dir.bg

Коментари

Терапия при психолог и да се занимават със земеделие. Стига толкова неуравновесени са искали да цуцкат пари от държавицата.

Ама колко нежничко сте го изписали последния абзац, Дир.бг :-) -- Браво ! По Темата ( Финансиране на прпрпппартии чрез Наши Данъкоплатски пари -- нали е точно-тази ?! ) : -- Баста ! Ни наностинка !! ( Икономиката в колапс ... Данъчната система доказано-нефела ... Пари ще даваме на не-знам-кои-си от кол-и-въже ! ) Да си търсят поддръжници ( Също не на Наша сметка . ) да ги финансират !!!

Хайде! Трансферният прозорец е отворен! Започва търсенето на верния кон, който ще осигури още едно мандатче. Тежко му на който не уцели в залога! Ще трябва да се вози на метрото. Мъка, мъка, мъка...

Стига циркове! Защо от моите данъци отиват пари за измислени семейни кланове, наречени "Партии"? Може би заради успешните лобистки закони, които се гласуваха за държавни субсидии на политическите партии? А бе седнете и изкарайте като мен някой лев с труд, стига чакахте от т.н. Държава! Май че вече и нея я няма.

Мнозинството задници, опитващи се да се изкарат лице на нещо, са под прожекторите от дълго време и трябва да си или идиот, или слепец, за да не можеш да различиш задник от лице. Другият вариант е да си бил съвсем наясно, че това пред суратя ти е задник и сега нямаш право да се оплакваш, че ти миришело. На мен ми се струва, че комай имаме работа с втория случай и мухите просто търсят най-тлъстото сещаме се какво, на което да кацнат. Хубавото за мухите е, че има много от същото. Лошото е, че има и много мухи и конкуренцията е голяма. Лошото за нас е, че и мухите много, и едикаквосито много - за хората, искащи да им е чисто и свежо, все е лошо. Интересен е въпросът докога ще търпят тези хора, преди да хванат четките и кофите и да почистят наоколо.

Кунева добре се пълни с всякакви ренегати, но да не се окаже, че ренегатите са си направили криви сметки... Моите сметки показват, че Куневица много трудно ще влезе в бъдещия парламент...

Партията на Пръмова се напълни с предатели начело с Кунева и Вълчев-оставиха НДСВ да ги ядат вълците-там келепира свърши!Тях идеология не ги интересува.Спомнете си лъжата на Кунева във връзка с изборите и евродепутатството и-тя излъга избирателите си!Така че ,няма нищо за чудене!

Партията на Пръмова се напълни с предатели начело с Кунева и Вълчев-оставиха НДСВ да ги ядат вълците-там келепира свърши!Тях идеология не ги интересува.Спомнете си лъжата на Кунева във връзка с изборите и евродепутатството и-тя излъга избирателите си!Така че ,няма нищо за чудене!

В политиката влизат само хора, готови на всичко за едната кражба и облагодетелстване. Ако някой си мисли че в БГ има политик, който да мисли за народа, значи е безнадеждно глупав наивник.

Защото няма приложени у нас от самото начало на прехода ПРАВИЛАТА НА ЕВРОПЕЙСКАТА ПРАВОВА ДЪРЖАВА . Ние работим нашата ДОКРИНА с тези правила и ще ви кажем скоро какви са те.

Да, така е Днес . Хайде да помислим за Утре ?!

Партията на Пръмова се напълни с предатели начело с Кунева и Вълчев-оставиха НДСВ да ги ядат вълците-там келепира свърши!Тях идеология не ги интересува.Спомнете си лъжата на Кунева във връзка с изборите и евродепутатството и-тя излъга избирателите си!Така че ,няма нищо за чудене!

Не е само с НДСВ, големите ( и провалени в управленията си) партии у нас БСП, НДСВ, СДС сега мимикрират в други партии с цел олигарсите им да запазят богатствата си, да захванат политическите позиции, черните каси и "влиянието" на старите партии-майки.. Такава ще бъда и съдбата на ГЕРБ слязъл от власт.

сега може да очакваме не само тройни, а вечечетворни коалиции...-:)

Измислени герои

Хахаха... абе тези явно верно са много тъпи. Че каква партия да направи този неизвестник, като не е виждал друг тип партия?! Нали се маха заради болни амбиции от Атака... пък и Атака вече си загубва смисъла...

Пука ми и ми дреме за партията на Стоянов. Какви и са идеите- куча марка като тези на Сидеров?! Естествено е че, в една такава партия БЕЗ ИДЕЙНА ОСНОВА малко свестни хора ще искат да участват или подкрепят. Стоянов си мисли, че с тлъстата заплата в Европарламента ( месечно 11 000 евро) и държавните субсидии в НС месечно по 17 000 на парче ще купи готов електорат или привърженици. Ще купи само СЛУГИ и интерисчии, каквито са пълни останалите също БЕЗидейни бизнес партии на България, в такива партии отиват само "пасажери по интереси". Дори и "силната фигура" на Костов не бе в състояние да спаси партията му, та камо ли дребни политиканти със сополи и лиги.

Партия да се регисрира при минимум доказани 100000 членове

Добро предложение, така е в правовите държави на Европа, където се гони членска маса на базата на ИДЕЙНОСТ, а не партията да е бизнес картел управляван от олигарси, каквито са всички партии сега у нас. Там има и партиен регистър със специален софтуер който засича дублажа на членовете чрез ЕГН. Понеже сега у нас това го няма, най-безразборно се регистрират партии с членове на други партии.

то куе депутат, аз съм слон! :))) Я не се ебавайте с нас! Или то вече е свършено. тоа кви ги дялка в европарламента? какво е направил за българия? за Европа? :)))) не е луд тоз дет изяда зелника, ам тоз дет му го дава! А сега се оплачете на арменския поп! :)))))

Хахахаа Българска работата, даже и предателство не можем да извършим сговорно. Предателите предадоха предателите хаха тъпи Българи !!!!

Виновни са всички, които са гласували това хлапе да стане евродепутат.

За да членуваш в семейната партия на Митко лудото и майка му, самият ти трябва да си напълно луд и да си контингент на 4-ти километър.

А бе, защо ни занимавате с глупости. И този Димитърчо, до там ли опря, че да си търси работа в политическото блато. Изглежда му свършва мандата в европарламента, където, между впрочем, ще се запомни с няколко простотии. Жалко за бай Радой, ще се обърне в гроба ако знае какви ги върши.

Бай Радой от толкова обръщания в гроба вече кокалите или са разбъркани, или вече са се натрошили...

Партията на Пръмова се напълни с предатели начело с Кунева и Вълчев-оставиха НДСВ да ги ядат вълците-там келепира свърши!Тях идеология не ги интересува.Спомнете си лъжата на Кунева във връзка с изборите и евродепутатството и-тя излъга избирателите си!Така че ,няма нищо за чудене!

Предателите най-добре могат само едно... предателството. Ще предадат и Кунева

Цепят се, сливат се, пак се цепят... и накрая се чудим как сме я докарали да тази каша. Това момче трябва да слезе завинаги от политическата сцена, защото освен, че врещи небивалици, с диктаторски наклонности и ни излага навън. Също така, като човек е непочтен. Волен Сидеров (не съм му фен) го издигна, направи го депутат и то ЕВРОПЕЙСКИ!!! и това лай-но го предаде. На такъв човек няма да доверя нищо... нищо! Щом не уважава човекът, който му сервира стремителна политическа кариера и развитие (която той няма да успее да развие) за мен е... долно същество, достойно за неуважение

Идват избори и хрантутниците търсят "силоваци" с които да са пак на държавната трапеза..Нищо ново под слънцето в "многопартийна"България..

Един прекрасен сценарий за напълване на "партията " на Кунева !

А стига вече вее! Такова цепене и разцепване и аз не съм правил!

Предал ли е един,ще предаде и друг!Предателят си е предател!Той става единствено за презрение!

Те заявяват, че няма да прекратят усилията си в търсене на ....... келепира!

Виждате ли, като ви казвам, че животът е радост и тъга! Днеска ти му ги отцепиш, утре на теб ти ги отцепят.... (депутатите де...) Важното е да има евро, евродепутати и каквото още там има.Капка по капка, партия след партия... Ще видим кво ще стане, вир ли? Сеир ли?

ТОВА СЕ ОЧАКВАШЕ. КОГАТО СИ ПРОДАЖЕН -ПРОДАЖЕН СИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ. А В ТЕЗИ ПАРТИИ - ВСИЧКИ СА ТАКИВА!

Пръмовица и седянчо вълчев яко са се разшетали.

"Меглена Кунева, което се очаква да стане партия."... Интересно защо ДС е дала нареждане на комунягите-агенти(доносници) да ходят в новата "дясна-демократична" партия на другарката Пръмова(Кунева)??? Защо не си възобновят БКП?!

Щото Кунева се очертава да я лансират като новия месия който ще ни ни оправя (нищо че е жена)

Скоро ще стане партията, която има повече напуснали членове, отколкото приети.

Също като партизаните. След 9 септември са били 3 пъти повече отколкото преди 9ти.

... Година преди изборите. И като се започна с едно цепене ... най-го отнесе младата депут/ат/ка, която и разцепиха устната ... с камък пред джамията!

Вчера седемнайсет, днес трима. Щъкат разни бубулечки от паница към копанка.

...каза: "КОГАТО ВЕЖНАЖ ПРЕМИНЕШ ГРАНИЦАТА, ЗА ТЕБЕ ВЕЧЕ ГРАНИЦИ НЯМА!"

Правилно са решили да напуснат партията на семейството.До кога ще има все нови партии с нови лидери аман от такива партии....

Депутат партията си мени, но нрава никога. Най-логично е отцепниците на някоя полит формация, не да ходят в друга партия, а да си хващат рейса за на село. За 20 години все едни и същи идиоти се въртят. Не визирам тези 3-мата, а като цяло упетатите въобще. Колкото до семейната партя на тези двата - абе гола вода са.

Е ного бърже бре Танасе!

Ще ви дойде ъкъла в кратуните ама само да не е късно!!!! Атака почти не съществува защото е "семейна" партия. "НДП" също е семейна партия - т.е. в нея също е заложено скрито напрежение!

Кой му се вързва изобщо на тоя тъпак.

Далаверата се разсъхва. ДСБ било - Демократи, стягат багажа.

Не ги мисли ДСБ!Иска ви се на вас червените боклуци и тиквите -милиционери да се разпаднат и разсъхнат сините..А какво ще правите с нас сините поддръжници-все едно няма да дойдем при вас.Нали знаеш приказката за коча и ...този дето върви след него ...та дано му паднат таша.....Наздраве от нас !

Идват избори! Ренегати от всички страни (цветове) - ориентирайте се!;о)

Коментари - Трима напускат новата партия на Димитър Стоянов и Капка Георгиева | Днес.dir.bg

Трима напускат новата партия на Димитър Стоянов и Капка Георгиева

Само месец след учредяването на новата политическа формация на евродепутата Димитър Стоянов и майка му Капка Георгиева - Национал-демократична партия (НДП), трима нейни членове обявиха, че я напускат.

Обратно в новината

Коментари - Трима напускат новата партия на Димитър Стоянов и Капка Георгиева | Днес.dir.bg

Коментари

Терапия при психолог и да се занимават със земеделие. Стига толкова неуравновесени са искали да цуцкат пари от държавицата.

Ама колко нежничко сте го изписали последния абзац, Дир.бг :-) -- Браво ! По Темата ( Финансиране на прпрпппартии чрез Наши Данъкоплатски пари -- нали е точно-тази ?! ) : -- Баста ! Ни наностинка !! ( Икономиката в колапс ... Данъчната система доказано-нефела ... Пари ще даваме на не-знам-кои-си от кол-и-въже ! ) Да си търсят поддръжници ( Също не на Наша сметка . ) да ги финансират !!!

Хайде! Трансферният прозорец е отворен! Започва търсенето на верния кон, който ще осигури още едно мандатче. Тежко му на който не уцели в залога! Ще трябва да се вози на метрото. Мъка, мъка, мъка...

Стига циркове! Защо от моите данъци отиват пари за измислени семейни кланове, наречени "Партии"? Може би заради успешните лобистки закони, които се гласуваха за държавни субсидии на политическите партии? А бе седнете и изкарайте като мен някой лев с труд, стига чакахте от т.н. Държава! Май че вече и нея я няма.

Мнозинството задници, опитващи се да се изкарат лице на нещо, са под прожекторите от дълго време и трябва да си или идиот, или слепец, за да не можеш да различиш задник от лице. Другият вариант е да си бил съвсем наясно, че това пред суратя ти е задник и сега нямаш право да се оплакваш, че ти миришело. На мен ми се струва, че комай имаме работа с втория случай и мухите просто търсят най-тлъстото сещаме се какво, на което да кацнат. Хубавото за мухите е, че има много от същото. Лошото е, че има и много мухи и конкуренцията е голяма. Лошото за нас е, че и мухите много, и едикаквосито много - за хората, искащи да им е чисто и свежо, все е лошо. Интересен е въпросът докога ще търпят тези хора, преди да хванат четките и кофите и да почистят наоколо.

Кунева добре се пълни с всякакви ренегати, но да не се окаже, че ренегатите са си направили криви сметки... Моите сметки показват, че Куневица много трудно ще влезе в бъдещия парламент...

Партията на Пръмова се напълни с предатели начело с Кунева и Вълчев-оставиха НДСВ да ги ядат вълците-там келепира свърши!Тях идеология не ги интересува.Спомнете си лъжата на Кунева във връзка с изборите и евродепутатството и-тя излъга избирателите си!Така че ,няма нищо за чудене!

Партията на Пръмова се напълни с предатели начело с Кунева и Вълчев-оставиха НДСВ да ги ядат вълците-там келепира свърши!Тях идеология не ги интересува.Спомнете си лъжата на Кунева във връзка с изборите и евродепутатството и-тя излъга избирателите си!Така че ,няма нищо за чудене!

В политиката влизат само хора, готови на всичко за едната кражба и облагодетелстване. Ако някой си мисли че в БГ има политик, който да мисли за народа, значи е безнадеждно глупав наивник.

Защото няма приложени у нас от самото начало на прехода ПРАВИЛАТА НА ЕВРОПЕЙСКАТА ПРАВОВА ДЪРЖАВА . Ние работим нашата ДОКРИНА с тези правила и ще ви кажем скоро какви са те.

Да, така е Днес . Хайде да помислим за Утре ?!

Партията на Пръмова се напълни с предатели начело с Кунева и Вълчев-оставиха НДСВ да ги ядат вълците-там келепира свърши!Тях идеология не ги интересува.Спомнете си лъжата на Кунева във връзка с изборите и евродепутатството и-тя излъга избирателите си!Така че ,няма нищо за чудене!

Не е само с НДСВ, големите ( и провалени в управленията си) партии у нас БСП, НДСВ, СДС сега мимикрират в други партии с цел олигарсите им да запазят богатствата си, да захванат политическите позиции, черните каси и "влиянието" на старите партии-майки.. Такава ще бъда и съдбата на ГЕРБ слязъл от власт.

сега може да очакваме не само тройни, а вечечетворни коалиции...-:)

Измислени герои

Хахаха... абе тези явно верно са много тъпи. Че каква партия да направи този неизвестник, като не е виждал друг тип партия?! Нали се маха заради болни амбиции от Атака... пък и Атака вече си загубва смисъла...

Пука ми и ми дреме за партията на Стоянов. Какви и са идеите- куча марка като тези на Сидеров?! Естествено е че, в една такава партия БЕЗ ИДЕЙНА ОСНОВА малко свестни хора ще искат да участват или подкрепят. Стоянов си мисли, че с тлъстата заплата в Европарламента ( месечно 11 000 евро) и държавните субсидии в НС месечно по 17 000 на парче ще купи готов електорат или привърженици. Ще купи само СЛУГИ и интерисчии, каквито са пълни останалите също БЕЗидейни бизнес партии на България, в такива партии отиват само "пасажери по интереси". Дори и "силната фигура" на Костов не бе в състояние да спаси партията му, та камо ли дребни политиканти със сополи и лиги.

Партия да се регисрира при минимум доказани 100000 членове

Добро предложение, така е в правовите държави на Европа, където се гони членска маса на базата на ИДЕЙНОСТ, а не партията да е бизнес картел управляван от олигарси, каквито са всички партии сега у нас. Там има и партиен регистър със специален софтуер който засича дублажа на членовете чрез ЕГН. Понеже сега у нас това го няма, най-безразборно се регистрират партии с членове на други партии.

то куе депутат, аз съм слон! :))) Я не се ебавайте с нас! Или то вече е свършено. тоа кви ги дялка в европарламента? какво е направил за българия? за Европа? :)))) не е луд тоз дет изяда зелника, ам тоз дет му го дава! А сега се оплачете на арменския поп! :)))))

Хахахаа Българска работата, даже и предателство не можем да извършим сговорно. Предателите предадоха предателите хаха тъпи Българи !!!!

Виновни са всички, които са гласували това хлапе да стане евродепутат.

За да членуваш в семейната партия на Митко лудото и майка му, самият ти трябва да си напълно луд и да си контингент на 4-ти километър.

А бе, защо ни занимавате с глупости. И този Димитърчо, до там ли опря, че да си търси работа в политическото блато. Изглежда му свършва мандата в европарламента, където, между впрочем, ще се запомни с няколко простотии. Жалко за бай Радой, ще се обърне в гроба ако знае какви ги върши.

Бай Радой от толкова обръщания в гроба вече кокалите или са разбъркани, или вече са се натрошили...

Партията на Пръмова се напълни с предатели начело с Кунева и Вълчев-оставиха НДСВ да ги ядат вълците-там келепира свърши!Тях идеология не ги интересува.Спомнете си лъжата на Кунева във връзка с изборите и евродепутатството и-тя излъга избирателите си!Така че ,няма нищо за чудене!

Предателите най-добре могат само едно... предателството. Ще предадат и Кунева

Цепят се, сливат се, пак се цепят... и накрая се чудим как сме я докарали да тази каша. Това момче трябва да слезе завинаги от политическата сцена, защото освен, че врещи небивалици, с диктаторски наклонности и ни излага навън. Също така, като човек е непочтен. Волен Сидеров (не съм му фен) го издигна, направи го депутат и то ЕВРОПЕЙСКИ!!! и това лай-но го предаде. На такъв човек няма да доверя нищо... нищо! Щом не уважава човекът, който му сервира стремителна политическа кариера и развитие (която той няма да успее да развие) за мен е... долно същество, достойно за неуважение

Идват избори и хрантутниците търсят "силоваци" с които да са пак на държавната трапеза..Нищо ново под слънцето в "многопартийна"България..

Един прекрасен сценарий за напълване на "партията " на Кунева !

А стига вече вее! Такова цепене и разцепване и аз не съм правил!

Предал ли е един,ще предаде и друг!Предателят си е предател!Той става единствено за презрение!

Те заявяват, че няма да прекратят усилията си в търсене на ....... келепира!

Виждате ли, като ви казвам, че животът е радост и тъга! Днеска ти му ги отцепиш, утре на теб ти ги отцепят.... (депутатите де...) Важното е да има евро, евродепутати и каквото още там има.Капка по капка, партия след партия... Ще видим кво ще стане, вир ли? Сеир ли?

ТОВА СЕ ОЧАКВАШЕ. КОГАТО СИ ПРОДАЖЕН -ПРОДАЖЕН СИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ. А В ТЕЗИ ПАРТИИ - ВСИЧКИ СА ТАКИВА!

Пръмовица и седянчо вълчев яко са се разшетали.

"Меглена Кунева, което се очаква да стане партия."... Интересно защо ДС е дала нареждане на комунягите-агенти(доносници) да ходят в новата "дясна-демократична" партия на другарката Пръмова(Кунева)??? Защо не си възобновят БКП?!

Щото Кунева се очертава да я лансират като новия месия който ще ни ни оправя (нищо че е жена)

Скоро ще стане партията, която има повече напуснали членове, отколкото приети.

Също като партизаните. След 9 септември са били 3 пъти повече отколкото преди 9ти.

... Година преди изборите. И като се започна с едно цепене ... най-го отнесе младата депут/ат/ка, която и разцепиха устната ... с камък пред джамията!

Вчера седемнайсет, днес трима. Щъкат разни бубулечки от паница към копанка.

...каза: "КОГАТО ВЕЖНАЖ ПРЕМИНЕШ ГРАНИЦАТА, ЗА ТЕБЕ ВЕЧЕ ГРАНИЦИ НЯМА!"

Правилно са решили да напуснат партията на семейството.До кога ще има все нови партии с нови лидери аман от такива партии....

Депутат партията си мени, но нрава никога. Най-логично е отцепниците на някоя полит формация, не да ходят в друга партия, а да си хващат рейса за на село. За 20 години все едни и същи идиоти се въртят. Не визирам тези 3-мата, а като цяло упетатите въобще. Колкото до семейната партя на тези двата - абе гола вода са.

Е ного бърже бре Танасе!

Ще ви дойде ъкъла в кратуните ама само да не е късно!!!! Атака почти не съществува защото е "семейна" партия. "НДП" също е семейна партия - т.е. в нея също е заложено скрито напрежение!

Кой му се вързва изобщо на тоя тъпак.

Далаверата се разсъхва. ДСБ било - Демократи, стягат багажа.

Не ги мисли ДСБ!Иска ви се на вас червените боклуци и тиквите -милиционери да се разпаднат и разсъхнат сините..А какво ще правите с нас сините поддръжници-все едно няма да дойдем при вас.Нали знаеш приказката за коча и ...този дето върви след него ...та дано му паднат таша.....Наздраве от нас !

Идват избори! Ренегати от всички страни (цветове) - ориентирайте се!;о)