ДПС не можа да прокара поправка за депозитите в КТБ

БСП не позволи да минат внесени от ДПС законови промени, с които да се ускори изплащането на гарантираните депозити в КТБ и да се отворят кредитни досиета.

Обратно в новината

Коментари - ДПС не можа да прокара поправка за депозитите в КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЗИ КАЗУС ТРЯБВА ДА ИМА ГЛАСНОСТ И ДА СТИГНЕ ДО СЪД, ДА СЕ ВИДИ КОЙ КАКВО , КОЛКО И С КОГО!

Динамични събития, драги мои съграждани! Затова, другари, не така, моля ви! Току виж, че в следващия парламент, този `убав чиляк, този неповторим еничар, под име славно Даньо Ментата, който досега ви вършеше чудесна работа, няма др. Доган да го назначи за депутатин! Недейте така, не е хубаво! И той има семейство, носи от скъпи, по скъпи вратовръзки, обича да се вози на още по-скъпи лимузини, с охрана, разбира се, той е най-речовития депутатин, който си позволява да дърпа за ръкава свойски дори др. Станишев, да се лигави с този или онзи, работи извънредно, та си иска сегиз-тогиз още и още увеличение на недостатъчната си заплата, и пр. И кой тогава ще ни приспива с словоблудства от трибуната на НС или кулоарни, или от синия екран? И кой тогава ще изпълнява трудната роля на сивите кардинали и сенчестите бизнеси, как ще ни оковават в обръчите си от фирми?! Вижте колко много трудни въпроси, което не е шега работа! Че то така и Великия Учител Местан, няма да може да му помогне, че и ще се чуди какви ли не тези, аксиоми и теореми умно да развива, за да може да бъде разбран поне от електората си, нали? Защото ние можем само да четем, но не можем да разчитаме Великият Волен откри кампанията си в Москва спомняте си нали? И спечели всички видяхме! Та сега предлагаме Ментата да открие кампанията в Турция, без значение в кой град, за да спечели като Волен. Най-малкото защото Волен си е техен човек.. Може и в Анадола. Но преди това този еничар да прочете какво се е случило по време на Руско-турската война с Ески Заара?! Защото на 31 юли се навършиха 137 години от геноцида и опожаряването на Стара Загора от войските на Сюлейман паша по време на Освободителна война. И чувал ли е този по-първи еничар за най-голямото документирано клане в българската история? Защото като че ли и Батак бледнее пред Ески ЗаараЗа да не забравямеИ да помним историята си! Но пък ние да помним какво е казал Щастливеца: И пак този народ е клет и нещастен.Трижд нещастен!

ДПС и БСП са за затвора... така ни разклатиха, че повече не искам да чувам за тях!

Народа за толкова глупав ли го смятат? Схемата е проста .КТБ си е банка на мръсните пари ,това са пари на бивши и сегашни министри и депутати също и магистрати. Просто едни разбойници са обрали други разбойници .Защо , който има влогове не в КТБ не докаже произхода на парите си ,всичко е обвито в мъгла.

Тъпако, ти съзнаваш ли, че цял живот да работиш, ще печелиш само тъпите си левове, а соц. дъджавата ти ще трябва да краде нашите евра, за да ти купува бензин за купеното автомобилче - съшо купено с НАШАТА валута II-ро направление от дилърите?... Защото за кирливите ти левове никой няма и да се изплюе върху тебе в нормалните държави...

В нормалните държави търсят ,кой е обрал банката , не чакат бандитите да върнат парите. А ти като не си тъпак , какво правиш в чужбина , луди гъбки ви правят , после ще имащ право само да си избереш лекар в България

Исках да сложа минус, но без да искам натиснах плюс.

Ще гласувам за ДПС. И каквото спечеля, ще го консервирам в буркани докато комунягите са на власт. Нека си купят газ с левове, а не с моите евра!

ТОВА КОЕТО НИ СЕ ПРЕДЛАГАШЕ, БЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНИМ ВЪВ ВТОРА ГЪРЦИЯ!! ТАМ ДЪРЖАВАТА СПАСЯВАШЕ ИЗТОЧЕНИ ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ ИМ ЧАСТНИ БАНКИ, КАТО ТЕГЛЕШЕ ДЪРЖАВНО ГАРАНТИРАНИ ЗАЕМИ, КОИТО ГРЪЦКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ ТРЯБВА ДА ПЛАЩА !!! ЗАСЕГА ТОЗИ НОМЕР У НАС НЕ МИНА !! ЗАСЕГА !! ЩЕ НАБЛЮДАВАМЕ ЦОНЕВ И ОСТАНАЛАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ОТ ДПС С ТЕХНИТЕ ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ И СПЕЦИАЛИСТА ИМ ПО РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА ДЪРЖАВНИ ПОРЦИИ КАК ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩАТА ЧРЕЗ НОВОТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО !!

Да бе, да..верваме ви!..не тегне сянката на ДпС върху КТБ, ама друг път...

ТОВА Е САМО ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА ТОЧНО ДПС И ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ДОВЕДОХА КТБ ДО ФАЛИТ

ДПС нацяло се оакаха с тяхната банка !! КАК ДЪРЖАВАТА ЩЕ ВИ ПЛАТИ ВЛОГОВЕТЕ КОИТО БАНКАТА ВИ ДЪЛЖИ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ СЪЩАТА НЕ Е ФАЛИРАЛА !!! АМИ УТРЕ АКО БАНАКАТА ЗАПОЧНЕ РАБОТА ЩЕ КАЖЕТЕ БЛАГОДАРИМ ВИ , ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ТАКА ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА ПЛАЩАТЕ ДЕПОЗИТИТЕ НИ !! СОРИ, НО ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ВИЕ ДА СИ ПЛАЩАТЕ МАСРАФИТЕ КОИТО ПЕЕВСКИ С ОБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ СЪТВОРИ В КТБ !!

От ДПС са здраво оплетени в схемата с КТБ и ми се струва, че имат пръст в цялата схема.

Ако може някой да омбясни как едно писмо може да е обтекаемо,този да не е специалист по аеродинамика, щото ако е така е сбъркал комисийте.

само брояхте парите на прокудените имигранти и накрая за благодарнос ги обрахте ,какво се казва на това?

Ми аз от кога го повтарям това. Изгониха ни по чужбина да работим до скъсване , и парите които спестихме сега ни го откраднаха.

играете си със садбите на хората но няма да ви се размине

Без герб и бсп, ще гласувам за дпс на изборите ! Те единствени защитиха, или поне направиха опит за защита на интереса ми като дребен вложител. Всички останали да духат една супа!

А кой разклати банката!?

ГЛАСУВАЙ !! ЗНАЕЛ СИ, ЧЕ КТБ Е ТАЗИ ЧРЕЗ КОЯТО АХМЕД ЧРЕЗ ОБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ Е РАЗПРЕДЕЛЯЛ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА !! РЕШИЛ СИ, ДА СТАНЕШ С ВЛОГОВЕТЕ СИ ЧАСТ ОТ ТАЗИ СХЕМА !! ИЗГЪРБИЛИ СА ТЕ !! СЕГА НИЕ СМЕ ТИ ВИНОВНИ, ЧЕ СИ СЕ ДОВЕРИЛ НА ДОГАН И БАНКАТА МУ !! НА НАС ЛИ ДАДЕ ПАРИТЕ , ЧЕ ИСКАШ ДА ТИ ГИ ВРЪЩАМЕ !! БЯГАЙ В САРАИТЕ НА ДОГАН , ПРИПАДАЙ МУ И СИ ИСКАЙ ПАРИЦИТЕ !!! ОТ НАС НЯМА ДА ВИДИШ ПАРИЦИ !!

Надявам се всички пари на хората от ДПС и БСП в КТБ да изчезнат и никога да не ги видят!

бъде актуализиран-точката е отпаднала от дневния ред. Гледа се само този на ЗОК.

Плащайте влоговете до 100 000 евро и не се ослушвайте. Мизерници крадливи.

ДПС са некадърници, които могат да се справят само с низането на тютюна!

И с усвояването на милиардите от Евро фондовете също се справят доста добре.

:Царя е гол! Вече се чудех,как е възможно умни млади ,образовани хора да стигнат до нивото на Борисов. Радвам се Радане,желая успех на ДСБ дано и останалите от РБ разберат по какъв грешен път са тръгнали.

Господа, държавният бюджет няма нищо общо с частните депозити в КТБ - частна банка. Те са гарантирани от частен фонд - с пари на частните банки, но управляван от държавата. Държавата може да разпореди изплащане на гражданите от този фонд и да определи срокове за това - не го прави! Досега нито един управник, политик или журналист, не е обявил какви суми трябва да има в този фонд и какви има. В същото време, КТБ не обслужва и не може да обслужва вложителите, но им събира такси за обслужване на сметките им! А сега да помислим, не е ли редно г-да депутатите да отговарят чрез съд пред народа и държавата за лично внесени и лично гласувани от тях закони, вредни за гражданите? Не е ли редно и неизпълняващи задълженията си във вреда на гражданите и в полза на банкерите държавни служители да бъдат съдени, осъдени и наказани? Ако партиите не могат и не желаят да служат на народа, не е ли редно от да им се изземе участието в държавното управление и да им се остави само възможността да пропагандират виденията си за обществения ред!

В историята на България от създаването й като държава такъв период на бездържавност и некомпетентност какъвто е последната година няма. Сигурна съм че историята ще го отбележи като най черната страница след турското робство. Дори социализма бледнее пред това което се случва от година насам.

Ама много ти е тясна...времевта рамка Лилче- да не би преди това течаха реки от мляко и мед!?

Сигурно са се употили да я прокарват тази поправка "народните" представители- да ги ожалиш чак! Сега всеки ден ще се пускат димни завеси какво смятат да правят и как ще спасят вложителите- че и как не?! Все пак е иницииран нов заем и докато народа се забавлява с фалшивото театро, трябва да се окраде и той! Евала! Друго може и да не могат, но пък в съвършенство са усвоили изкуството на стригане на безволевите овце!

и Законите, които сътвориха в годините на Преход, с цел да се облагодетелстват и защитят личните си интереси - са за изхвърляне от Парламента! Нови лица са нужни, които да направят промени в Конституцията и да изчистят сътворените лобистки закони, противоречащи на интересите на народа! Побъркаха народа, ей ! Докараха го до страдания и мъки и не им и пука.!Наглеци!

Жестокост и безумие цари в България! Някой сложи ръка на спестяванията на гражданите! Гражданите потъват в кредити защото нямат достъп до спестяванията си! Други граждани злорадстват! Държавни органи нехаят! Сега жестоките към другия, не могат да очакват снизхождение после! В кризисна ситуация като сегашната, общество, граждани, държава, солидарност.... . кухи думи с празно съдържание

Уважаеми "ха", не сте точен. Солидарноста не е куха дума с празно съдържание. Има солидарност - на държавата само с бизнеса. Социализъм. Има едно общество, а не много общества. Социализъм. И държава има - на мафията е. Социализъм. Няма безумие - има умишлено вредно за народа управление. Социализъм. Жестокост ли? Към мафиотското общество няма, а от него към ограбваните има. Социализъм. "Граждани" не е куха дума, а дезорганизирана от властта, закона и партиите тълпа, предназначена да плаща прищевките на магията. Социализъм.

Българи, не псувайте и не се оплаквайте! Да направим нещо смислено! Да легнем и да дремнем!!! Няма да оправим света, нито България! Нищо не можем да променим и нищо не зависи от нашата воля! Наздраве!

ха , та ние си дремем вече 25 години ... не си ли забелязал ???

ври и кипи. Р.Кънев с оставка като говорител на РБ., обвинява М.Кунева и Лукарски в несъгласувана подкрепа при президента.Силни думи по отношение на ролята на Герб. Е.....,време беше да се усети най после,най после разума на автентичното дясно надви над жаждата за власт на всяка цена у някои.

Прав си, ама разумът не стига. Нужни са и парите на Кунева, нали, щото Костов не дава от джоба си. Пък и разумът като остане извън властта, ще пише по форумите без полза.

ДАНЧО МЕНТАТА НЕ ТРЯБВА ЛИ ДЕ Е В ЗАТВОРА??? ОТГОВОРИТЕ ДАВАЙТЕ НА АДРЕСИ - ЦЕНТРАЛЕН СОФИЙСКИ ЗАТВОР, ГР. БОБОВ ДОЛ-ЗАТВОРА, ГР. СТАРА ЗАГОРА - ЗАТВОРА, ГР. БУРГАС - ЗАТВОРА, ГР. ВРАЦА - ЗАТВОРА. ПРИДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО!

След като ЕК казаха че сме надминали закона за изплащане на гарантираните депозити, то кой ще плаща глобата, като ни осъдят? тези в парламента ли?

То е ясно кой ще плаща за кражбата. Просто обикновените хора няколко години ще получаваме по-ниски заплати...

Радан Кънев ,хвърлил оставка,не искал да е говорител на Борисов. И още за намесата на Герб в работите на РБ -статията е в пик.

Навсякъде ГЕРБ им се привижда..Аз пък чух,че Боко гръмнал ягуара.Той ще да е бил.Кой друг?!

Както се вика ще си видим парите ама през крив макарон!Мафиоти мръсни,изедници, на оня сват да си ги носите тия пари!

нието си служебното правителство да тегли заеми,то не е разглеждано в бюджетната комисия,това ни съобщава агенция ПИК. Дали е вярно това предстои да видим.

при тях всичко е предпоследно

непредвидимите от ГЕРБ? Или си мазохист?

ЗАЩО ГИ НЯМАШЕ В ПАРЛАМЕНТА ЗА ТОЗИ ЗАКОН АТАКА И ГЕРБ МАЙ ТАМ СА ИМ ПАРИТЕ НА ТЯХ И АПРТИЙНИТЕ ИМ СУБСИДИИ СЕГА ЦИГАНИТЕ ЗАГАЗИХА НАМЯ ДАИ МА КЕБАПЧЕТА И 20ЛВ

Днес на дневен ред е КТБ! Преди 15 години цялата банкова система!!! Чудя се кога ли на нас българите ще ни омръзне да ни ограбват така както башибозука не ни е ограбвал на времето!!! Защо сме си завряли главата и ума в подхвърлени и недоказани историй и слухове, а не вдигаме глава да видим че нито ЕС нито САЩ нито Русия, милеят за нас! Защо постоянно се радваме когато някоя велика сила размаха пръст на родните ни управляващи....

Служебно правителство-ЦЦ министър на правосъдието. Лилито-финансов министър. Шеф на МВР- Вежди. Здравеопазване- ББ. Министър председател - Добрев. Кабинета ще е такъв, тъй като ГЕРБ няма да управлява след изборите и са им нужни заемчета-последно крадене

Цитата на "деня" : "..В края на миналата седмица Бойко Борисов обеща ГЕРБ да осигури кворум. ...." Е затова ли ние ги избираме? За да се правят на важни и високопоставени. "Обещал" бил... Пффф .. Обещал да иде да си върши работата за която сме го избирали... Този човек се е самозабравил. А още по-самозабравени са хората които все още му вярват и ще му гласуват доверие! Не , че са кой знае каква стока и БСП , ДПС или АТАКА! БОКЛУЦИ.. ВСИЧКИ СА ПЪЛНИ И ЧИСТИ БОКЛУЦИ... Какви "падащи кворуми"..какви пет лева..?????? Спасението от тази чума на България е в масово 100 процентно "негласуване",..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! То се е видяло , че така и така пак бсп герб и дпс ще са ТАМ.. Заедно с още една две техни "подлоги" ..Било то РБ , или ББЦ ..или ДСБ... всички до един са "КОМУНИ"... АЛЧНИ , ЛЪЖЛИВИ И КРАДЛИВИ КОМУНИ...

Всички са ЕДНАКВИ и само разиграват театъра с "доброто" и "лошото" ченге.... Но представленията им се изтъркаха и все по-малко хора ги слушат и вярват... Не им вярвам , на ДПС , че са "искали" да прокарат този закон.. Знаели се , че няма да мине..или просто изобщо всичко е био предваритено договорено.... Чудно защо има хора които не вдяват , че разликата между партиите е само в имената им.иначе всички са еднакво крадливи , лъжливи , алчни и безпринципни..И НАЙ-ВЕЧЕ - СА С ЕДИН ПРОИЗХОД...ТОЗИ НА БКП И ДС.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Приятел, не си хаби нервите за нещо което не можеш да промениш. Разочарованието и отчаянието ще са още по големи, когато видиш как ще изберат същите. Гледай си здравето и живота до колкото можеш, че тези нерви и истини който говориш, няма да спечелиш. Няма кой да те чуе с отворено сърце и душа. За съжалени близките десетилетия България е загубена кауза

Vasquez

Другарю/Господине, Трябва РАБОТНИЧЕСКА ПАРТИЯ, която да предложи АЛТЕРНАТИВА на псевдосоциалистите, псевдодемократите и псевдореформаторите от всякакъв вид! Всяка партия защитава икономически кръгове - срамота е да няма РАБОТНИЧЕСКА ПАРТИЯ, която да защитава трудещите се българи! Спасението от тази чума са ЧЕРНИ ЧУВАЛИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ, но както може би се досещате някой трябва да ги натика вътре след аутопсия и подписване на смъртен акт с номер на палеца, след което да ги метне в пещта за пълно унищожение на техния заразен БАЦИЛ! Труповете не знаят, че са мъртви - сами няма да влязат в ЧУВАЛА! Напротив - колкото повече смърдят и се разлагат, толкова повече ще тръбят, че са в разцвета на живота си и трябва да им се даде народна подкрепа да ни закопаят още по-надълбоко...

ЗАЩО ГИ НЯМА В ПАРЛАМЕНТА ТИЯ ОТ ГЕРБ И АТАКА ХОРАТА СА ПОД ВОДА В СЕВЕРНА БГ А ТЕ ДАЖЕ НЕ СИ ПАРВЯТ ТРУДА ДА ВЛЕЗНАТ В ПРАЛАМЕНТА АКО ТОВА Е БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ НЕКА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА Е ДИРЕКТНО В НС ЗАЩО ХОРАТА СТРАДАТ ВМЕСТО ТИЯ ЗАЩО ГОСПОДА ОТ ГЕРБ И АТКА СТАНАХТЕ ТОЛКОВА АБЕЗВЕРЕНИ ЗА ПАРИ В ДРУГИЯ СВЯТ НИКО НЕ Е ЗАНЕСЪЛ ПАРИТЕ СИ НАРОДА НЕКА ВИДИ КАКВИ ХОРА ИСКАТЕ ДА ИДВАТ ПАК НА ВЛАСТ ХОРА ЗА КОИТО ВЛАСТА Е САМОЦЕЛ БЕЗ ДА ВИЖДАТ ДРУГИТЕ

Сали,поне една точка да беше сложил...Някъде...Има си правителство.Какво търсиш от ГЕРБ?Право казват хората.Само галфоните са почитатели на бсп

"От БСП обаче гласуваха "въздържал се". По думите на Петър Кънев от левицата подобно предложение има внесено от Янаки Стоилов и то трябва да бъде разгледано преди или заедно с това на Цонев, съобщи БГНЕС. " Какво, нямахте председател на НС, за да включи предложението на Янаки в дневния ред ли? Тия средства са гарантирани от държавата, трябва да се изплатят! Колкото по-веднага, толкова по-добре за населението на България. Ами давате ли си сметка, че ако БиБи стане министър-председател и ги изплати (а следващия министър председател ще ги изплати, който и да е), ще му се вдигне рейтинга.

Пич, нещо се мъти около банката. Преди няколко дни в едно предаване по ТВ журналист от в-к "Банкер" разясни одитния доклад на БНБ за състоянието на КТБ и май се оказва, че банката си е читава и всичко което се прави е умишлено, за да се срине. Едно прибързано изплащане на влоговете до 100000 евро без добър анализ може да срине банковата система. За да се изплатят тези пари трябва да се обяви фалит на банката. Дали пъ нямат интерес някои хора наистина да я фалират? Много активно някои партии искат актуализация на бюджета и да се налеят пари от нас в банката. Много странно известни политици и банкери от БНБ искаха банкова ваканция без да има нужда от това. Защо, след като знаят, че ще се срине икономиката и държавата ще фалира? Много въпроси за преди избори! На някои хора май пасианса им се обърка и стават нервни и прибързани. Президентката и тя нещо е много активна, защо ли?

Банката определено не е читава! Читава е Фибанк, опитаха да я събортят, но тя изплати парите на всички от вложителите си, които пожелаха.

Това "ттт" от ТЪП ли идва или и ти си решил да се облажиш покрай И. Костов, В. Рашидов и В. Найденов от големите лихви?

Не, не идва от тъп. И нямам влог в КТБ. И моя пост не защитава Ив. Костов и В. Рашидов, техните са над гарантираното от държавата. А нормално е хората да си вложат парите, при по-добрата лихва. Ако на БНБ тези лихви не са и се сторили нереални, то какво остава за обикновенния човек?

ДПС е най-успешният проект на КГБ в България. Дестабилизацията на страната е във връзка с провалените в България енергийни проекти на руснаците.Това няма да е последното "активно мероприятие". Доган изигра ролята си тъй като кгб проектите имат срок на годност 25 години,след което се променят "играчите" и политическият субект с друг-трансформиран. По тази причина доган го гръмнаха символично с тапешник и той е на заточение в сараите.Пеевски няма сили да поеме и ще отпадне,негоден субект-без данни и качества.Чрез него доган искаше да остане в сянка,но не би. Лавров не случайно беше в София и на четири очи е предупредил какво следва когато се бъзикаш с големите. България е последното убежище на руснаците на Балканите и лесно няма да отстъпят.Плюс това сме първите в Южен потокол от където ще стъпят в Европа. Да се на кръстопът е не толкова изгодно,колкото проклятие,особено ако си слаб и малък. Чукът и наковалнята те смазват.Следва продължение....

A бе погледнато от правилния ъгъл Банката би трябвало да няма лиценз още щом са и хлопнали кепенците. Ам тъй де. Ама политиците след като се наиграха време е да я отворят. Така ще си опазя и лихвичките. А дУпетатчетата дето си играха изобщо да не си мислят да се кандидатират, за следващия парламент, за да не им се види есента черна.

Бавно и славно РБългария слиза надолу,и няма изгледи в близко и далечно бъдеще положението за населението и да се подобри! Подобрението не може да се случи изведнъж, то е бавно и мъчително!! Народа ни исторически е свикнал да се съпротивлява на ччужди сили, но от повече от 100 години имаме национална независимост?!? Доказваме за сетен път че не можем да управляваме собствена държава! Турците не са си го изсмукали от пръстите като са ни нарекли Булгари Стан! Ние българите не сме и не можем да ъдем солидарни пред проблемите на Отечеството ни, защото малцина могат да се олицетворят като българи! Преди интернационалисти сега космополити и глобалисти..... Няма защо да се чудим че в БГ няма напредък, как да има като никой не го интересува България да е достойна и просперираща ДЪРЖАВА!

са проявили популизъм,защото предварително са знаели че това няма да мине. Пита се обаче защо БСП е била против поправката да започне изплащане на малките депозити.

Приятелю, като си толкова печен, защо не си зададеш въпроса кой има интерес от нашите данъци чрез бюджета на държавата да се платят дълговете на частната КТБ??? ? Ми както е по цял свят, акционерите на банката, които печелят огромни пари, са длъжни да се бръкнат и да платят. Нали помниш, че специалният фонд за гарантиране на влоговете също не е на държавата, а на частните банки?!

на банките в Гарантирания фонд?

Цвьк

Въпросът, който трябва да си зададем, колеги, е защо комуните са гласували. "Въздаржал се" и защо гербаджии не са присъствали в залата? В крайна сметка, ЕК призовава да се спази закона...българския закон, но според комуните писмото било. " обтегаемо"". Ай сиктир.

ей тролчета не виждам ни плюсове ни минуси - гробно мълчание, май съм уцелил десетката

Върнете ми парите! :((((((((((

тия вложители в КТБ които ме обраха да ми върнат парите като им ги върнат на тях

Първо да крадат, после да се мъчат да приемат закони. Да вземат да изкарат от джобовете си крадените пари.

Ние българите и европейците нямаме нищо общо. Вижте как бързо ЕК и ЕЦБ спасяват португалската банка и успокояват и удовлетворяват Португалия и вижте какви прости мръсници са нашите политици и банкери. Голяма роля в правенето на нищо има и българския народ, който гледа отстрани и се кефи, че стотици хиляди други българи са пострадали. НЕ НАРОД, А МЪРША.

вече нема да гледаме отстрани ние народа утре идваме пред банката и изплащаме на който има нужда

ще помогнем бре, само кажете кои имат спестявания там, та да му дадем и последното дето не са ни взли

При лехвен депозит от 4% алчните си набутаха парите в КТБ за лихва от 8%. Когато прибираха лихвите ние останалите-спасителите нищо не разбрахме. Сега когато рискът им ги блокира ние да ги спасяваме - не ставай смешен ! Колко тарикати изтеглиха кредит 'Джеръми" с лихва от 3% и си сложиха кредите на депозит в КТБ с лихва 8% и прибираха разликата, а уж този кредит е с цел инвестиция на малкия и среден бизнес Ха Ха Ха

Целувката Станишев- Местан ръда не хваща. А Сидеров е обиден и не влиза в парламента , защото вече Догам не му плаща.

МЕСТАН ЩЕ Е ПО- ВЛАЖНА!

Трябваше да викнат и Христо Бисеров и нещата щяха да им се получат таман!

Сложен казус-за да се изплатят гарантираните задължително банката трябва да бъде във фалит,който никой не обявява.Упорито се крият големите " депозитанти" и големите кредитополучатели.Няма да е лошо прокуратурата да се размърда малко.

прокуратурата е вътра в далаверата - с двата крака. И тлъсти сметки имат там....и много лапаха....пак от там

абе щом европейската ковисия се грижи за нас да ни изплащат влоговете, да земе да пише едно писмо до "народното" събрание, да ни дадат и работа на нас безработния голям процент

Европейската коВисия по-скоро ще ти прати една граматика за трети клас. Определено ти е необходима.

объркал съм се - европейския комисариат, комисарите де, исках да кажа