Депутат намери портфейл с голяма сума и го върна

Депутат от Патриотичния фронт намери изгубен портфейл със значителна сума пари и публикува съобщение във Facebook, за да издири собственика му.

Обратно в новината

Коментари - Депутат намери портфейл с голяма сума и го върна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма по крадлив човек от Искрен Веселинов.Може би само Божидар Йотов може да краде колкото него.Този цял живот не е роботил,само с избори и кражби се занимава.

Човека инвестира в реклама и се опитва да направи голям удар. Къде е тук "безкористната" постъпка. Платените журналета лъснаха, а и торлко обгрижване има - това е все пара. Много повече от сумата за която се дърдори безспир.

Пропусна да отчетеш, че е върнал парите. Човекът е върнал парите! Прочети пак, дано ти влезе в главата.

Дупетат си направи реклама. Върнал пиисе лева а на журналетата дал 50 000 за да го отразят :)

Голяма, ама за нас. За него са джобни.

Чудеса стават ... даже и в Народното Събрание

Браво, браво. гордейте се всички с нашите депутати. Благородни, всеотдайни и състрадателни. Това е новина номер едно и трябва да се вземе интервю с този благороден човек. господ ще му прости прегрешенията.

Не се безпокой от утре започва совалки по всички телевизии водещите ще го изкарват герой и възвеличават до небето!

....АМИ БИЛ Е НА ПО-ВИСШ МАФИЯ-БОС....НАЛИ ХОДЯТ ПО ЕДНИ И СЪЩИ МЕСТА...((((((((((((((((( ОТ ДРУГА СТРАНА -ДИРА САМО ЗАЛИВА ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО С ЖЪЛТА ПОМИЯ ВСЕКИ ДЕН....ГНУС МЕ Е (((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Не знам защо това трябва да е новина? Така би постъпил всеки нормален/морален човек, а депутатите би трябвало всички да са такива, не е повод за поздравления или възхищение. Такива новини по принцип касаят например деца, намерили портфейли, тъй като при тях ценностната система е в процес на формиране, а изкушенията за купуване на благинки - по-неустоими. Но тук е неуместно.

да не е намерил сумата в банковата си сметка? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Когато човек от ПаричниятФронт ви каже добър ден трябва да гледате къде е слънцето.Избори наближават и такива сцени на тези до вчера артисти ще зачестят.Все пак трябва да излъжат някой друга заблудена личност да гласува пак за тях.

Депутатие от ПФ трябва да върнат всичките си заплати, защото излъгаха избирателите си.

Ееех, идват избори. Трябва пак да се хвърля прах в очите на избирателите. Театрални сценки не са подсъдни.

То за Искрен е ясно,интелигентен човек е,естествено че ще върне портфейла!Но редно е да похвалим и човекът който пръв му посочва кой е собственика на порфейла.Това е Ивайло Тотев(хубавеца)социално ангажиран огнеборец с дългогодишен стаж!Потушил доста пожари по време на службата а и в сърцата на разгонени Русенски девойки!Бивш футболист известен с техничната си игра,партнира си успешно с Меси от Острица!Завършва кариерата си в механа Боляри!Да го похвалим за бързата реакция и многото познанствата на женски екземпляри в града ни!

Чудя се как така депутат върви пеша и намира портфейл, те обикновено и до кенефа са с коли

Как не си ли гледал "Столичани в повече" всичко е постановка за предстоящите избори.И тия лъгаха като дърти цигани само за да влязат в парламента,а сега се въртят само около "чантаджиите" с парите.Та сега ги интересуват само те и рейтинга за да останат там ако може цял живот.

каквото и да пишете, както и да го плюете - то си е събитие - депутат да върне, а да не прибере пари!!! Само се питам защо не обяви по същия начин хората които два пъти са му връщали портфейла с пари.

Какво събитие бе Саше? какво въобще е върнал? рекламата , която си прави струва милиони! Всеки ще ти "върне" пейсе лФчета ако ще взема няколко милиона на среща. Тролска измет

ПО-ДОЛЕН И НАХАЛЕН ПИАР НЕ МИСЛИХ,ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪТВОРИ. И стига с тези сапунки, не си пиши сам постове и не се предлагай за премиер и прпезидент. Я малко по-скромно. Имаше един кантонер, който намери ама десетки пъти по-голяма сума и я предаде на полицията и- нищо - забрави се, а и деца бяха намирали портфейл. Голям герой си - няма що. Прошляк.

ПО-ДОЛЕН И НАХАЛЕН ПИАР НЕ МИСЛИХ,ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪТВОРИ. И стига с тези сапунки, не си пиши сам постове и не се предлагай за премиер и прпезидент. Я малко по-скромно. Имаше един кантонер, който намери ама десетки пъти по-голяма сума и я предаде на полицията и- нищо - забрави се, а и деца бяха намирали портфейл. Голям герой си - няма що. Прошляк.

кражба е,когато намериш нещо и не го върнеш - ама това ТВОЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ МОЗЪК НЕ ПРИЕМА - СВИКНАЛИ СТЕ ОТ ВРЕМЕ ОНО ДА КРАДЕТЕ ОТ МАНДРИ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЕКСПРОПИАЦИЯТА НА ЖИЛИЩА БАРАБАР С ОБЗАВЕЖДАНЕТО комунистически мозък .

Чичо, Крали са комунистити но по тяхно време България цъфтеше никои не ровеше по кофите за Боклук, а сега ???

ПРОСТО НЕ Е ПРИЕЛ , ПОДКОПА ! НЕ Е БИЛО ДОСТАТЪЧНО ПЪЛНО ! УЖ СЛУЧАЙНО ТОЧНО ТОЙ ГО Е НАМЕРИЛ ?!!

Браво...един свестен човек!

на парламентарни партии ще почнат да намират портмонета.

Като са му връщали 2 пъти портфейла не е организирал същото медийно покритие на случката, каквото има тази? Нима тези хора не заслужават същото одобрение, или даже по-голямо, щото славата няма да я използват за да печелят избори?

Депутат намери портфейл с голяма сума и го върна .... на жена си! )))))))

То затова политиците са такива...Образ и подобие на повечено от избирателите си...И колкото да повтарят някои поговорката за рибата и главата и, при нас важи правилото за човека и краката...Ама както и да е...

не всички са комуняги и няма да върнат пълен портфейл. Имаше и деца, които намираха и един кантонер, който намери много голяма сума пари и дори не го наградиха подходящо. Та мисълта ми е че не всички са комвуняги-крадци като теб.

От кога Лупнен грозен,намерено портмоне за теб е кражба а???

Konstantin

Ами от много отдавна господин умнико... Закон за Собствеността: Чл.87. Който намери движима вещ, е длъжен да я предаде на собственика или на този, който я е изгубил, след прихващане или заплащане на възнаграждението и разноските. Чл.88. (1) (изм.,ДВ,бр.33 от 1996 г.) Когато собственикът и изгубилият вещта не са известни, онзи, който я е намерил, е длъжен да я предаде незабавно в съответната служба "Общинска собственост". Наказателен кодекс: Чл. 207. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., попр., бр. 31 от 1982 г., изм., бр. 10 от 1993 г.) (1) Който намери чужда движима вещ и в продължение на една седмица не съобщи за нея на собственика, на властта или на този, който я е загубил, се наказва с глоба от сто до триста лева. (2) Същото наказание се налага и на този, който противозаконно присвои чужда вещ, която е попаднала у него случайно или по погрешка.

Искрен - премиер!!! Точно такива хора са нужни на Републиката, за да оцелее. Тиквочът му дай само да прибира - къде с портфейл, най-вече без!

Евтин пиар, като от сапунка. Ако беше толкова лесно Хилъри до сега да е намерила и върнала 100 портфейла и ето Белия дом й вързан в кърпа :)

Боже, Боже до къде ли ще стигнем като наближат изборите. То бива, бива гьонсуратлък, борба за власт ама чак толкова.Чрез интернет е най-сигурния път за раздухване на имидж.

Не се правете всички тук които пишете че ако намерите пълно портмоне със пари ще го върнете,много добре се познаваме ние Българите какъв ни е манталитета,тук може да говорите че ще го върнете,но ако го намерите веднага ще си го приберете във джоба и чак когато се приберете у вас,ще го претаршувате,не се правете че сте много честни тук,поне си казвайте истината като мен де.

Считам, че всеки човек трябва да постъпи така. Обаче последно имало ли е сума или друго в портфейла или не. Вчера беше публикувана статия, че в портфейла не е имало нито документи, нито пари, а само една снимка. К'ви са тези реклами, к'ви чудесии.

предизборен пиар. Аз си загубих заплатата, сега шурея ми ще ми я върне безкористно, че се е кандидатирал за общински съветник.

къде го е намерил портфейла? А тук един комуняга, не знам как намери в ситуацията на плюе ББ и Плевнелиев, а да - нямало да върне портфейла, щото било голяма мизерията сътворена от ББ. И без твоята кражба знаем че комунягите са крадци.

театър. То даже в сапунките е по-интересно измислено. Примерно в "Столичани в повече", Рангелчо се снима предизборно как спасява коте в един от епизодите :) Ако публична личност наистина намери пари ще ги върне тайно, щото няма как да намери толкова пари, колкото струва рекламата във връзка със случая, стига да мине пред аудиторията естествено.

TIREX

а истината е че Не е намерил а са Му Дали ама са били малко и той ги Връща...с намек за Още

ега си рекламата, която си направи. Всчки телевизии тръбят. А защо не уведоми веднага полицията. Сигурно щяха да го открият по съдържаниетно на портофела. Ама не, как ще се разтръби най-много - чрез фейсбуг.

Всеки петък по една телевизия тече много актуален Български филм . Там ерудиран депутат спасява бесзащитно коте в леген , който пък е изпуснато от синът му докато жена му заснема акция та .

Похвално!

Многото пари са по-малко от пиар акция при някои от известните журналета за 10-15 мин. Още по-евтино е ако сам си ги е изгубил. Да седне да раздува тази си постъпка като геройство преди местните избори е по-користно отколкото сам да беше преджобил нечий портфейл като джепчия - залога е по-голям.

Че откога 1100 лева е голяма сума за депутат?!

до тази мизерия ни довели чехльо и Мутрьо. Браво бе, а като беше орехчето, великата тройна коалиция - да я напомня ли - комунисти, турци и атакисти влезли във власта без избори през задния вход - всичко мед и масло. Я, не лъжи - нищо не е забравено. Затова не ви искат хората - помниш ли кога за последно сте печелили избори - тъпанар.

полицията? Да разбираме ли че се доверява повече на фейса? Кофти реклама за управленец.

Най-сладкият виц, който съм чувал в последните 6 месеца!

Портмонето е мое,къде мога да си го получа???

Оооо чудо!

Зарадвахме се! Имало един честен. А аз твърдях, че нито един не е честен от тях.

Не знаех че си толкова прост :) До сега ми се е случвало поне 10 пъти да помагам на хора, да връщам загубени неща, да давам пари на изпаднали в нужда почти непознати и т.н. но нито веднъж не съм се снимал по медиите да ме изтипосат като хироу. Щото то доброто се прави или заради самото добро, или заради славата, в последствие властта, която носи след себе си. То и в Библията пише - да не се правите на много набожни по площадите, нито да парадирате с високия си морал, а тайно и без корист да вършите добрини.

айде бе, не ми се вярва.

Аз не бих го върнал,честно ви казвам във тази мизерия която ни докара Чехльо и Мутрьо,всичко което намеря ще ми бъде добре дощло.е документите бих ги върнал във някое районо,но парите ще си останат за мен,намерена къща не се връща,нали така???

Така е но гледай сега колко минуса ще ти сложат "моралистите" Ето това е проблема на Българите всички са много честни и почтени а всъщност , ако могат да те прецакат ще го направят без да им мигне окото

Аре по един минус и на двамата. Въпрос на ценностна система. И 200 милиона да спечелиш от тотото, пак беден ще си умреш.

Затова страната ни затъва - лоши сме и това е !Зарадвайте се, хора! Нека сме по-добри и положително настроени, по-малко агресивни и може би ще потръгнат нещата.

Още от баба ми знам че направиш ли добро не е нужно да го афишираш. Той господ вижда всичко. Тоя веднага във фейсбук го метнал. Прилича ми на ПР. То имиджа на депутатите е такъв че това прилича повече на постановка.

Ти разчитай на Господ да занесе портфейла на жената. Той да не е куриерска служба? Депутата е действал по правилният начин за да върне загубената вещ.

Намерени вещи с документи се носят в РПУ

дкми

ти чакай на твоя господ...

Мисла че това ще е рякцията на всеки ако намери изгубен портофел. Но много от вас немогат да се зарадват зашото разбират само от злоба и ефтини напатки.

Мисля, че това ще е реакцията на всеки, ако намери изгубен портофейл. Но много от вас не могат да се зарадват, защото разбират само от злоба и евтини нападки.

Така да опетни името на българските депутати. Веднага да бъде изгонен от парламента!

Последвайте примера, другари депутати. Половината от вас да си загубят портфейлите в парламентарната лафка, другата половина да ги намерят и сложат във фейсбук :)

А значителни суми ще има ли в тях? :)

В момента заседава моралната комисията в Парламента и се чудят как да го изключат. В неписания правилник на депутата ясно е казано: "Кръв повръщам - пари не връщам!". Ами както е тръгнало, този утре-вдругиден ще предложи да се намалят кражбите, после ще иска да се наказват престъпниците в Парламента... абе, безобразие !!!

Му правиш евтина реклама тролче. :))))