Депутат от ВМРО: Не правим сериозна политика, но при нас е успешна

Първо казваме, че се разпадаме и не работим, после лидерите се събират и се разбират, каза Александър Сиди

Обратно в новината

Коментари - Депутат от ВМРО: Не правим сериозна политика, но при нас е успешна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само делите кокала! За България и народа нищо не сте свършили!!! Какво заслужавате за вашето нищоправене и крадена на пари от народа или предназначени за народа? Смърт!

ПатрЕота със типично българското име Сиди каза,че нищо не правят,но го правят много успешно.Паразитите в политическият живот са 95% от участващите в него.

каза сиди!

Малоумник! Нищо не правят, но го правят успешно....

Мунчо Патреотски. Даже не чета статиите, писани за подобни мунчовци вече..

Ама това че не правите сериозни политики хората го знаят, ама поне сериозно се облажвате от властта..

"Много ни хареса да пребиваваме в парламента, да получаваме хубави заплати, да се возим на скъпи коли, да имаме всичко необходимо, в тази оглозгана и тромаво функционираща държава. Да се ползваме с имунитет, да се ползваме с връзки и т.н , а да даваме много малко усилия за това. От нас се иска само да сме послушни, което ни отърва, като калкулирането какво получаваме в замяна. И за да продължим този охолен депутатски живот, лишен от всякаква отговорност, ние започваме да се появяваме активно в медиите, да обещаваме нови добри неща които ще опитаме да направим за вас. С една единствена цел, да се задържим на повърхността. Не искаме да се връщаме там от където сме дошли, да работим, да правим бизнес, като знаем колко е лесно да се живее на гърба на народа. Ние сме велики мъже, патриоти, смели, родолюбиви, поне така ви казваме, въпреки това ние знаем че не сме такива!"

Предадохте и продадохте хората, които ви гласуваха доверие - съюзихте се с ГЕРБ, не направихте нищо по програмата си, сега ще духате супата и то яко! Патриоти друг път. По скоро предатели и продажници!

Политиката ви е най-успешна с даване на българско гражданство,драги ми депутате от ВМРО.В 21 век, защо още сте Вътрешна македонска и то революционна организация ? Къде са ви македонците? Каква революция и къде ще я правите? Като сте вътрешна логично е да вдигнете революция в България. заспалият българин на революция.

и какви са резултатите от несериозната ви политика, че била и успешна на всичката отгоре. Това е някакъв оксиморон - хем несериозна политика - хем успешна....Чудите се как да замажете положението с такива дълги статии и безмислено ланкане.