17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Сайдерчето май му се клатят крачетата.:)))

ПОТВЪРЖДАВАМ !!! Отдавна са ми казали някои от първите хора в атакаеоод, че ппатака и дпс са скачени съдове !!! А публична тайна е, че и двете партии атакаеоод и дпс се финансират и управляват от Москва, което е по-добре от анкара , но Българските партии трябва да са Български !!!

Че Сидеров не е добре ментално е видно от космоса. Ама който е имал вземане-даване с Касабов, знае че той е бетер него. Тези двамата са в българския Парламент и "коват" закони, по правилата на които трябва да живеят нормалните българи. Ега ти филма, в който се вкарахме!

Не знам къде ходи Сидеров месечно, но този господин Касапин на снимката е сниман със турския консул, където двамата обсъждат съвместната си работа в партията Скат.

Патриоти патриоти, вий сте пълни идиоти как предадохте ни вие като юдата Христа вий на онзи там от Банкя му полегнахте в крарата за авантата ви грешна си продадохте душата. Що вий лъгахте безсрамно че ще борите крадците на народа и бедняка на страната и децата? Вий за пенсиите наши ни излъгахте търгаши и прегърнахте кат ваши гербавите богаташи.

Въпроса е кой не посещава сараите поне веднъж месечно

Две „момчета” със сербез-ченета. и в ръце с поовехтял байрак са за ГЕРБ дежурни остриета, стъпи ли пред портите му враг. А доскоро дружно са го плюли с патос безкомпромисно суров. Как се случи вчерашните хули да еволюират в славослов? Тайната е във една копанка със демократични благини – сладък пост, парламентарна банка, влогове в офшорни далнини… Ерго, очевидни са нещата, но дотам ли ГЕРБ е превъртял, та ачик си плюе във сурата с охлюви без съвест и морал? То и ГЕРБ е върла клоунада с повелител вечно изврътлив, пък и от хронична болест страда - дефицит на кадрови актив. Май с калинки някакви остана и калинчовци с крадлив адет - кой на видна мутра бил охрана, кой забърсал болничен бюджет. Някои в аферите прохождат, други – до палата нов палат, а над всички се възправя вождът - славен автократо- демократ. Но… след Славата върви Позора! ГЕРБ – каквито и да ги върти, в дълга изповед пред прокурора* свойто дело ще обезсмърти…

Senator1

Писна ни вече от дандании.Толкова много ли искат да ги виждат по телевизията и по вестниците че съществуват?

Така наречените "патриоти" са всъщност едни меркантилни кресльовци, които експлоатират по най-безсрамен начин патриотичните чувства на част от българите. Видя се, че с малки изключения - тези "патироти" не са никакви патриоти, а най-обикновени нагли лапачи с огромно его и обноски, придопити в селски хоремак. Те повече власт няма да видят. Ще си останат извънпарламентарни кресльовци с един файтон заблудени избиратели. Добре е, че сега са във властта да се види цялата им некадърност, пошлост и липса на патриотизъм.

Кога няма да видят власт? На пролет, след година, две?

веднъж ритнат ли си кофата, на която стоят /сегашното парламентарно мнозинство/ - аривидерчи.

нагли лъжци сте от НФСБ

НИЩО,СЕГА КАСАБЯН ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЯСНЯВА И ПРЕД СЪДИЯ И ДА ДОКАЗВА ТЕЗАТА СИ!!! СИДЕРОВ ВЕЧЕ МУ ЗАВЕДЕ ДЕЛО. ВРЕМЕ Е ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ДА ПРЕСТАНАТ ДА ГО ТОРМОЗЯТ САМО ЗАЩОТО ИМ КАЗВА ИСТИНАТА В НАГЛИТЕ МУТРИ!!! НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ,ЧЕ ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ТОРМОЗЕН ПОЛИТИК В НАШИ ДНИ,НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМ СЕ ОСИГУРЯВА ПЪЛЕН МЕДИЕН КОНФОРТ! ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО,НО ЗА ХОРАТА КОИТО МИСЛЯТ С ГЛАВИТЕ СИ!

от Национал Фашизоидното СБорище изглежда са притеснени, че Меди не ги прима и тях в сараите.

Кой ще победи в таз епична битка само Съд Божи може да определи.

ПРОСТИЯТ НАРОД ВКАРА В ПАРЛАМЕНТА ЕДИНСТВЕНАТА ТЕЛЕВИЗИОННА ПАРТИЯ В СВЕТА

Сидеров е за психиатрията, но истината е, че тия двамата изключително неприятни и нагли същества - Касабов и шефа му Симеонов, се набутаха в парламента с на негов гръб. Те са абсолютно доказателство за "храни куче да те лае". Дано всички, които незнайно как са се объркали да гласуват за тия псевдо политици, се осъзнаят и никога не повторят грешката си.

Всеки си брани " копанката " и иска все по - голяма , защо ли ? Много настървен бре !

Доган никога не е работил за руски интереси.Не е ходил в Русия и не е посещавал руското посолство.Напротив,американският посланик го посети.Доган си гледа собствените интереси.Той може би е от задкулисието.Най охраняваните хора в страната ни са Доган и Пеевски.Охраната им е по голяма от охраната на Тръмп и Путин.На срещата в Сингапур на Тръмп с Ким ,били са охранявани само от 8 човека,а гавазите охраняващи Доган са много по вече.За Сидеров,може и да ходи на инструктажи в сараите.,това не е изненада.Родителите на Доган,майкаа циганка,баща татарин или обратното.

Има сведения ,че Перхидрола си е хванал двама любовника от рязаните пазванти на доганя ,който редовно го плющят на караминюл в сараите,след това се отчита като плюе Бойко и Валерката!

добре приемаме, че е така белата златка отива на отчет и инструкции всеки месец в централата на дпс. Защо мълчахте досега, защо досега това беше приемливо щом сте го знаели, а сега не е. Ако не се бяхте развели за пореден път това щеше ли да бъде ''предателство'' Реторични въпроси - всичките в тази коалиция сте хора лишени от морални качества, а и това не е типично само за тези партии, а като че ли за повечето - но няма изненада, обитаващите територията са същите. Така, че енджой

Бялата Златка ходи в сараите за същото за което ходи в х-л "Льо Морис" в Париж. Там имало една услуга - "почистване на стаята" за 700 евро на ден.

Според Касабов,Сидеров работи за интересите на Русия !Ходи,обаче при Доган,веднъж месечно на инструктаж !Излиза,че Доган ,работи за интересите на Русия !Доган руснак ли е или турчин ?

полуцигански мутряк

АКО СЕ НЕ ЛЪЖА ТОЗИ ПРИМАТ .... ОБИКОЛИ НЯКОЛКО ПАРТИИКИ ...... ДЕМЕК Е РОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУТКА .

В. К.: "По думите му лидерът на "Атака" работи срещу правителството и България. Тези действия са не само против България, той работи за интересите на Русия" Ех, работниците на Сорос един по един ще плюят срещу Волен. Горкичките - работят само за ИК. И накрая ще гледаме продължанието на "Прелъстени и изоставани"... .. А да коментираме лицето Касабов - СДС; "Георгьовден" ; Атака"; НФСБ, все едно да коментираме пиявица.

Бате Бойко ще им дърпа ушите, да има мир в коалицията, и да си върви кервана.

Този за малко и президент да го направите... Не че и Гоце и Радев не са слуги на Доган и Русия, ама поне имат някакво средно ниво... За който иска да гледа, нещата са ясни...

КЪТ ТЪ ГЛЕДЪМ ТЕБ ...... МАЙ ВСИЧКОТО СОРОСОИД СТЕ ПОД СЛЕДНОТО НИВО . Я КАЖИ ПОНЕ ПЛАЩАТ ЛИ РЕДОВНО ХОРИЦАТА ЧИЧО СОРОС ИЛИ ПАК ЩЕ ХОДИТЕ НА ПРОТЕСТ ?

ми ще ходи те помиярите обикалят обикалят навсякъде,сигурно е излизал някое сарайско говно.

Намерих го в Интернет. Публикувано е на 14.06.2014 "ДПС и "Атака" имат общ финансов покрив. Всъщност това е слух от няколко години, но Осман Октай извади доказателства, които още повече навеждат на идеята, че двете партии всъщност представляват неделима политическа симбиоза. Ето какво твърди той: "Един и същи бизнес център управлява и "Атака", и ДПС. Не е необходимо двете партии да се финансират взаимно, на тях просто им плащат от едно и също място. Волен Сидеров и Ахмед Доган привидно се държат като врагове, но знаят добре, че кукловодите им са едни и същи. Навремето през 2001 г. бях поканен на обяд от вицепрезидента на "Мултигруп" Радоспав Ненов, който бе и вицепрезидент на "Подкрепа". Бизнес формацията, оставена от Илия Павлов, тогава бе поддържана изцяло от Ахмед Доган и ДПС. Радослав Ненов е от Ямбол и Волен Сидеров бе лансиран в този град за депутат. Една от срещите на Илия Павлов и Волен Сидеров На този обяд Ненов ми сподели, че стартира проект "Атака" от три офицерски формации, явно контролирани от службите. "Мултигруп", която беше основата на ДПС за финанси, създаде "Атака", а целта бе да реанимира Ахмед Доган и да върне доверието лично към него, като му създаде уж враг. Целта им не е да влезнат в парламента, а да консолидират мюсюлманите и турците в България в полза на Доган. Целта беше една - националистите да изплашат турците и отново да влязат под строй под чадъра на Доган. "Атака" и ДПС са като скачени съдове, управлявани обаче от един бизнес център. Електоратът на Доган е мобилизиран от 2005 г., откакто се появи явлението "Атака".

ЩЯХ ДА ТИ ПОВЯРВАМ, АКО АТАКА НЕ СЕ СЪЗДАДЕ 20Г. СЛЕД ДПС И ПО ТОЗИ ТРУДЕН НАЧИН?! НЕ БЕШЕ НЕОБХОДИМО! МОЖЕШЕ ДАЛЕЧ ПО-ЛЕСНО СИДЕРОВ ДА СЕ ДОБЕРЕ ДО ВЛАСТОВИ ПОЗИЦИИ,АКО ТОВА Е ВЯРНО. НЕ БЕШЕ НЕОБХОДИМО ДА ОТНЕСЕ ТОЛКОВА НЕГАТИВИ,ДА ПОНЕСЕ ТОЛКОВА ИНСЦЕНИРАНИ"ПРОИЗШЕСТВИЯ",ДА СИ РИСКУВА ЖИВОТА ДОРИ! АКО БЕШЕ ПРОСТО "ПРОЕКТ",КАТО ЦАРЯ НАПРИМЕР,ЩЕШЕ ДА МУ Е МНОГО ПО-ЛЕСНО, НЯМАШЕ ДА ИЗПИШЕ ЕДИН КУП КНИГИ,СТАТИИ И ПР. И ДА ЧАКА ЦЕЛИ 10 Г.! НЕ,ТОЙ Е НЕУПРАВЛЯЕМ И ТОВА ИМ Е ПРОБЛЕМЪТ НА КУКЛОВОДИТЕ!

в Сараите се влиза с бурка и как са познали ,че е Сайдера, те това не моа си обясня

Не съм фен на Сидеров и на Атака, но това нещо ,касабов, е най- неприятното нищожество, пръкнало се в политическата копаня на валери симеонов!

Телевизията излъчвала, но под друга форма D:)

Какво не ти е ясно? Дали ще излъчва тъпотия или статичен надпис е все едно.

Всичко ще си кажете, гиди мискини гнусни и крадливи! Чиба бе, чиба майкя ви свинска! Оставка подавайте, всички вкупом!

Ако е “чиба”, тогава майка им няма как да е свинска, а само кучешка! ;-)

ДПС и Атака затриват България.

А ГЕРБ ?

Бардука отново прелъсти и похити бялата Златка , както Зевс похитил Европа,ама без евродепутатство. Легендата се повтаря-Капута се превърнал на бяло летящо говедо и сгащил Златката на морския бряг ,докато си играела с приятелки на морския бряг край Слънчака и се гмуркала със скафандър да бере водорасли край шамандурата. Понесял я нависоко към райските си палатите до сараите и там се превърнал във висок и строен младеж консерватор,засипал я със много европейски съкровиища ,тя му се отдала и той я напъпил.От любовта им само да не се родят пак кентаври,уруди и цезурирани говеда на ларгото като през 2013!

Тоя Касабов ли се прави на "не се сърди човече" заради това, че не води листа?

10 години някой ми беше казал, че Касабов ще стане някога депутат, щях да се изсмея ! Този няма мозък и колкото едно пиле!Сега просто ми е тъжно!

че тези всичките си имат по една охранителна и разузнавателна служба около себе си! Днес по обяд,значи, Касабата получил данни . факти, записи, СРС-та и надлежно заверени протоколи на ИСТИНАТА....

Лицето Касабов наклеветило лицето Сидеров, защото лицето Сидеров казало, че лицето Симеонов било агент на Сорос!? Истината е, че те не са никакви лица, а най-обикновени задници....!

Добре го пълнят с малки човечета в сараите!

вижда се, който е бил знае....

Опаа,завиждаш май на сестра си,ша та оредин да минеш на финна настройка при Мустафа манаф

Тоя пък шантавия да не би да е ходил по петите м, че да знае къде ходи Сидеров веднъж месечно. Излагат се като кифладжии всички без изключение.

един друг...време е да си ходят всички. Ако и след тия гадости излеце Каракачанов и съобщи че коалицията е стабилна...и че просто Сизеров и Симеонов така си говорят по принцип щото са емоционални..... Направо трябва да ги изгоним със шут. ОСТАВКА!

Политици се надпреварват като мръсници

На Парламентарните избори 2005г. ДПС беше на косъм да изпадне от Парламента, защото и турците прогледнаха какво е ДПС и агент Сава, агнет Павел... Но точно тогава се появи Атака и Болен Ибрика, наплаши турците, затегна матрияла... и ДПС беше спасено...

Кой задокеански приятел скоро се снима с ДПС

Перхидролената примадона е била онодена многократно от Рамзан при последната екскурзия в мАсква, понеже не може да забрави любовната болка- но не може и да се сърди за да не обиди Путя-затова е толкова нацупена и сърдита.

Всеки има поне по един телефон, с по 2 камери. Ако е ходил да покажат запис. Ако не е и това е клевета, тоя да бъде съден до дупка. Иначе Сидеров си е агент на някой и е прекалено луд и непоследователен

А в руското посолство, колко пъти ходи, продажната курвенска бляд!?

По-лошо е,че тук идват мръсните янки при подлогите си

АМИ ДАЙТЕ СНИМКИ ДЕ! ДАЙТЕ ДА ГО ВИДИМ КОГА СЕ Е СРЕЩАЛ С ПОСЛАНИЦИ! ЩОТО НА КУРНЕЛИЯ И НА БОЙКО И ЦЕЦО-СНИМКИ КОЛКОТ ЩЕШ! ИЛИ ХОДИ ПРЕДРЕШЕН ТАМ,ДА НЕ ГО ПОЗНАЯТ?

И тоя, и Цв. Ризова бяха отвратително гнусни в поръчковото й предаване. Абстрахирам се от темата, защото В. Сидеров си е пълно л...но.

А Касабов ще съди ли перхидроления педрАз за това, че в национален ефир нарече Симеонов приятел на Сорос?! Мазния хомо-хермафродит Белата Златка заслужава да бъде ошамарен с права лопата!

какво обидно има в това да наречеш някого "приятел на Сорос":-)

тежи ли му куфарчето на излизане?

А, добрутро, то не е тайна за никой от доста време, че Доган, Волен и БСП са троянските коне на Вова.

Отдавна се знае, че Болен е човек на Москва и работи срещу българските национални интереси. Няма значение дали е ходил в сараите, нали редовно посещава руската Дума, това е достатъчно.

Сърбежа прави чудесааа, та затова Сидера оди там при чешалката на бившето ченге на ДС. Парата ебава и фукарата.

Какви са тия '" Сарай " и то с главна буква ?!!!! На Беловодски път има бивша почивна станция , собственост на Българската Държава . Чрез престъпление е присвоена от някакъв криминално проявен ... хидрофилософ . Районът околовръст е отцепен с яка охрана , която всички ние плащаме . Което си е скандално ! Като се страхува толкова турчинът сам са си плаща на гавазите .