Нинова: Борисов, кои депутати са земесени в наркотрафик?

Искаме Бойко Борисов да посочи в парламента поименно кой депутат се занимава с наркотрафик и кой е купувал гласове от затворници, призова Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Борисов, кои депутати са земесени в наркотрафик? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мен ако питате и в иманярския бизнес са замесени. например парите за партията на националистите от коj сектор са?

имаше един изтъкнат "фармацевт", производител и трафикант на метамфетамини, май е загазил?

Твоите ма Ниновице-ТВОИТЕ депутатчета дето ги пазиш.Тоя където със брат си са продавали наркотици и са имали заведение за разпространението им,тоя дето го пазиш за копуване на гласове,тоя дето обижда ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД НА ДЕБИЛИ. Ние ако сме на твое място ще се махнем моментално от парламента ,защото такива като тебе СРАМЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД .Но ти че си проста няма съмнение ,но явно имаш подкрепа за действията си от президентчето и Путин -да СЪСИПЕТЕ ДЪРЖАВАТА.Само че тоя път няма да ви изпуснеме като едно време ,а ще отговаряте за всичко.....

сичките олиго-герпъви на амбразурата. "Огън по вразите"

От твоята кочина,са!

Вие си ги знаете другар които Нинова

Ако бяхме народ,щяхме да сме по площадите.Но ,не ние сме дебили.

Отговорът е: ВСИЧИ дупетати

е част мафиотизираните приватизатори намерили спасение при извергите в комуноидната сган и за да им вдига тонуса се държи като креслив луд в усмирителна риза.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Дали Ниновая е умна , или проста, корумпирана, или не засега това не влияе кой знае колко на държавата, защото е далече от властта, но с Тиквта начело на държавата повече не може да продължава. Видно е отвсякъде. Цацаров си затваря очите и не се самосезира за гафове, за които всеки премиер би подал оставка: записания разговор с джобния му прокуроро Кокинов, Ало Ваньо. Освен това е тъп и ни излага. Така че с Нинова , или не е дискусионно, но с ТИКВАТА НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА ВЪРВИМ КЪМ САМОУБИЙСТВО

БСП вече влезе в роля, тази на непродуктивна, злонамерена, понякога истерична опозиция, която мобилизира управляващите. Останаха една бледа сянка на наистина тиранична партия, но която все пак успя да изгради индустрия и селско стопанство за приблизително толкова години, колкото сега ги рушим. Накратко, БСП необратимо се претвори в един хейтърски сбириток.

Той и БОКО е един от тях.

Али баба !

Айде стига с тази простакела вече ,тя не се ли усеща ,чв става за посметище,ми като толкова обича комунизма да прати сина си в русия или северна корея а не в америка и то с кви пари ....от мъжлето сигурно...аре българите вече не пият оцет....другарко курнелия...!!!

След като цигарите са вид наркотик /от другаде прочетено ...Никотинът е силен и бързо действащ наркотик./, то нинова като управлявала в Булгартабак спокойно може да се сложи на първо място в списъка.

ЕТО ТОВА ОТ СНИМКАТА Е ИСТИНСКИ ДЕБИЛ !! НАПОМНЯ МИ ЗА МЕСАЛИНА И КЛАВДИЙ, ЗА КОЕТО ЦЯЛ РИМ ЗНАЕЛ САМО КЛАВДИЙ НЕ ЗА ПОХОЖДЕНИЯТА НА ЖЕНА СИ !!!!ЦЯЛА СЕДМИЦА СЕ ГОВОРИ, ПИШЕ, АРЕСТУВА, РАЗСЛЕДВА СЕМЕЙСТВО НА ЧОВЕК ДЕПУТАТ ОТ БСП ЗА НАРКОТИЦИ, САМО КОРНЕЛИЯ НЕЗНАЕЛА !!! А В ЗАТВОРИТЕ ИМА СТОИЦИ НЕОСЪДЕНИ АРЕСТАНТИ, КОИТО ИМАТ ПРАВО НА ГЛАС !!! ЖАЛКО, ЧЕ БСП СЕ ВОДИ ОТ ТАКАВА ТЪПАНАРКА !!!

Да отговори къде е роднината на мъжа и Васил Нинов -лежи в затвора в Гърция за наркотрафик .А с какви пари купи хотел "Родина"?

Ми,твоЙте другари,как кои?!

Ето кои са новите мутри с лъскави лимузини пред дискотеките-Новите мутри са крадци на ДДС,изучени в чужбина деца на олигарси и подставени лица които държат официалният бизнес на големи контрабандисти наркобосове и измамници .Това показало проучване на "168"часа в подземният свят ,охранителните ф-ми и полицията....Децата на олигарсите пък са завършили образованието си в чужбина и харчат парите на бащите си, както когато са извън пределите на страната, така и като се завърнат на родна територия. В ресторантите и баровете новите мутри влизат заедно със своите гардове. Наркотиците, които употребяват, се ограничават само в кокаин и екстази. Не само в нощните заведения, но и денем понякога новите мутри държат да покажат, че могат да си позволят да ходят с охрана.....Въпросът "Кой и защо в днешно време ходи с охрана?" възникна след изнасянето на бял свят на списъците с хората, влизали на среща с Цветан Василев в сградата на КТБ. Оказа се, че всеки втори от тях е бил придружаван от бодигардове.

Винету е станал основен доставчик на фалшиви новини за новия регистър на ГЕРБ. Не казва никакви имена не защото го е страх. Борисов сигурно е единствения, който не го е страх от нищо, дори от Сретан и от Чък Норис. Няма да каже имена просто, защото лъже. Фалшива новина, поредната, като разследването на приватизационните сделки, което не го направиха за 15 години управление, но сега са се навили за да спрат Нинова, която има ЕБ ПТКТ ЛЕЛИНА. :)))

Гледам има един господин с претенциозния линк "Господин Истина". Истина, истина, няма лошо. Обаче, нека ми обясни, обаче по бавно, та да си записвам; КАКВО ЛОШО ИМА В ИСКАНЕТО НА НИНОВА?! За мен по логично от това няма. Щом премиерът е казал "А" нека каже и "Б""! Дайте по именно да ги видим тези хора! Защо трябва да стоят анонимни? Щом Борисов твърди такива неща, значи знае кои са хората, а те си имат имена.Приказките просто така, лаф да става, да подхвърлим нещо в публичното пространство, да пуснем димна завеса, а след това да си траем, свършиха! Ако тия хора нямат влязла в сила присъда, спокойно могат да съдят Борисов. Казват, че Манол Генов е купувал гласове и има повдигнато обвинение от прокуратурата. Добре! Осъден ли е? Има ли влязла в сила присъда? Когато това стане, чак тогава можем да говорим за доказано купуване на гласове. Другото са инсинуации. Интересно е и друго:КАКВО ПРАВО ИМА ПРЕМИЕРА С ПОДОБНИ ИЗКАЗВАНИЯ ДА ВЛИЯЕ ВЪРХУ ИЗХОДА НА ЕДИН СЪДЕБЕН ПРОЦЕС, КОЙТО НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛ? Демек, тоя е престъпник, бързо го осъждайте! Фактите и доказателствата нямат значение! Аз пък да ви кажа господа "демократично мислещи"; такава "демокрация си я сложете, знаете къде!!

Такава глупост и Румен тъпото не е казал!

Интересно, дали това човече с неясен пол може да говори нормално. Дали е възможно да мрази по- малко България и останалите българи. И въобще, да мрази по-малко. Има много хора които знаят колко много тя се облагодетелства от държавата. Е, има и друга дума.............. Но може би и е малко и сега е като бясна.

Дай сега по-същество,може ли всеки да подхвърли телефон на затворник от пловдивско общежитие и да натресе телефона на Манол Генов.

Кажи моме, защо го усукваш? Защо говориш общи приказки? Има директно поставен въпрос от Нинова. Кажи права ли е в искането си или не! Аман от партийни защитници. Щом симпатизираш на ГЕРБ, трябва да си сляп, така ли? Кажи защо не си съгласна с искането на Нинова? Какво лошо има в това?

по скоро въппроса е кой депутат не се занимава с трафик на наркотици.

Дали в Народното Събрание има бивши нарктрфиканти не е сигурно, но в Министерски Съвет със 100% сигурност има поне един :)

Ясно е. Пак нищо няма да стане. Дай да включим и авто джамбазите и проститутките на околовръстното та хептен да замъглим положението. Нинова така яко е забъркана в приватизацийте, че никога няма да се остави да я изобличат.

Още да се разшири закона! Да се разследва и национализацията. Ако другарите не бяха национализирали, какво щяха след това да приватизират?

нали затворниците, като лица лишени от свобода , НЯМАТ право да гласуват ? кви гласове, кви пет кинта ! а печатницата с фалшивите бюлетини ,що ги забравихте ?

Г-н Истина , или г-н Малко Тикве, както предпочиташ. Дали Нинова се е натоварила , или не, засега не е потвърдено, не е и отречено. Но това , че Голямата Тиква- твоят патрон , е работил за СИК ,( да ти напомням ли предмета на дейност на СИК?) покривал контрабанда (Ало, Ваньо), произвеждал нелегално цигари в Крайморие ( и бабите го знаят там), питал президента на Франция дали говори френски,т.е. тъп ...та всичките тези факти нямат нужда от доказване- те са обществено достояние. Е , според теб, г-н малко Тикве, нормално ли е този човек да води държава от ЕС?

Баницата свършва и "елита" почна да се хапе! Тежко ни и горко ни.....

тази снимка е барната от фотошоп ,много убава жена бре

Баницата свършва и "елита" почна да се хапе! Тежко ни и горко ни.....

Това, че едната е престъпен приватизатор, прави ли наркотрафиканта и убиец невинен?

Преди да питаш Борисов, г-жа Лъжа, първо ти кажи с колко, като тогавашен кадър на СДС, се натовари от приватизацията, та си купи апартаменти и плащаш образованието на сина ти в американски университет. И, още нещо: защо, като червена принцеса русофилка, в такъв "утрепан, затрит" университет си го пратила, а не във висококачествен, като например академията във Витебск или Псков.

Нинова не играе в моя отбор, но ме изпълва с възхищение-биткаджия в рокля. Между другото, не изглежда никак зле. Тлъстия от Банкя с увисналите сланини и обръчи по баджаците се държи за въжетата и гледа часовника кога ще свърши рунда. Кажи бе, Мутро проста! Защо покриваше контрабандата на Мишо Бирата?, Защо назначи мутра-шофьор на най- висока длъжност в ЧЕЗ с 30 000 лв заплата?. Вярно ли е че по този начин си му върнал дълг от мутренските години.? Близък ли си с Маргина, Маджо и Пашата? Последните занимавали ли са се с рекет и контрабанда? Защо подари на турците Южен поток? Защо наддаде 70 кила за 3 мандата? Защо питаш президента на Франция дали говори френски? Защо лъжеш че хората те искат след като Радев те би в директен мач 64:24.? Защо по 5 пъти на ден клатиш сланини на 1-ва страница на ДИР и плещиш дивотии?

Да, наистина тук не трябва да се намесва кой на кого симпатизира. Но този така наречен премиер да престане да хвърля думи и цифри в пространството, които после не ги доказва с нищо. Особено в този случай, като си казал, че сред депутатите има, такива които се занимават с наркотрафик, значи ги знаеш кои са. Назови ги, или са му аверите от старите времена. Ако не го направи, значи е страхливец. Значи ги прикриваш.

Голяма скука в този парламент! Умните и красивите не попаднаха там и гледаме сеира на 80те%. А май са и повече, иначе все някой от останалите 20% щеше да е представен.:)

Нинова кажи за преватизацията ко праим, не ми се влиза в затвора!!!

Ох, гербери,гербери,вече сте прецъфтяли и карате на "шумим,брат,шумим".Ох, грешка - това него разбирате, не го пише във "Винету".Но ме е яд,че в къщи дори и от ютията излизат фалцетите на беквокалите на ББ,ама много фалшиво пеят, пък ТОЙ явно страда от липса на слух. и сега вся цивильная сволочь-разни десенца и какви бяха там другите,не си заслужава да ги помни човек,са се хвърлели да ГО защитават (и герп), щото "сега ако махнем Делянчо, утре кой ще бъде"(караянчева).А ТОЙ в това време ходи като първи клоун из Европа-та, та и радва населението със селфита от всяка крачка.Да не би да го забравим,но това явление природно се не забравя.Изумява ме всеки ден, вече и аз не знам - с глупостта си или простотията, май и с двете.

АМИ ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ

Ау, Борисов, кой е занесен в приватизацията на външнотърговските ни дружества, продадени на безценица??? Корни нищо не знае!!!

"Галъп": Преобладават българите, които подкрепят вота на недоверие към управляващите

според българския съд и брендо не е

Император Суджук ага Симитлийското Слънце lll----е замесен в трафика на никотин, най-подлия наркотик!!!:))))))

Яаааа, "хуйчо" пак пелтечи компетентно.....

Абе, верно, кой е замесен в наркотрафик? може да питаме Байърли...

По "Наказателния кодекс" ако знаеш за извършено престъпление и си мълчиш е престъпление!

Сваляйте наркотрафиканта Борисов и слагайте Цветанов на неговото место , той ще върши по -добра работа !

Не по-добра работа, а и ЦветанЪТ трябва да свърши в Затвора...!!! Дааа...!!!

То и Рахой ако знаеше за способностите и потенциала на Цвъки, щеше да го ангажира за изборите през декември.... То "сепаратистите" ще имат - 2%

Не е далеко времето когато тази жена ще я гонят с камъни от всякъде. Като чумава.

те и сега я гонят. Защото казва истината.

А като я питаха дали се е срещала с ген. Решетников, тази дето казва истината какво каза, а? Народа не случайно и даде прозвището "ГОСПОЖА ЛЪЖА"!!!

Борисов много лесно може да отговори на въпроса кои са наркотрафикантите. Огледалце, огледалце, я кажи...

ДО ТОВА ГО ЗНАЕМ-ЗАБРАВИ И РЕКЕТА ОТ ГЕРБ!

Дръж го мутрагеньо за гушата.

пак ще фане на Бойко суджука!

за съджука сте се хванали вие, герберастите

Наркотрафиканти както можете да се сетите са все комунисти и турци от побратимите БСП-ДПС

Ма т'ва верно Пашата, БОКо&co. са станали турци?... :::))) Щото това го знае всяко дете, че са наркотрафиканти, и членове на БКП...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

А и освен това са си просто наркотрафиканти и това го изнесоха в Конгреса на щатите, не някъде другаде.