Кандидат-кметът на БСП за Дупница смени Манолова в НС

Кандидатът за кмет на Дупница от БСП Иван Ибришимов заема мястото на Мая Манолова в 43-ото Народно събрание. Ако бъде избран обаче, ще го напусне.

Обратно в новината

Коментари - Кандидат-кметът на БСП за Дупница смени Манолова в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕСТИТО ДОКТОРЕ!Гордеем се с теб,ти си достоен ДУПНИЧАНИН,доказал се професиналист с интелект и потенциал!УСПЕХ и на кметските избори!

ЧЕСТИТО ДОКТОРЕ!Ти си един от малкото ДОСТОЙНИ,интелигентни млади хора в Дупница!Бъди жив и здрав и не чети простиите на анонимните недостойни простаци!Ние старогражданите те подкрепяме!УСПЕХ!

Аватарите на "Братя Галеви" окупират депутатските места и държавни постове. "в листите на БСП е и друг знаков фен на Галеви - общинския съветник Иван Ибришимов. Сред съпартийците си Ибришимов е известне като "посрещача на братя Галеви". Подобно на депутата Емил Гущеров и той нашумя около подписката в подкрепа Галеви по време на първият им арест през 2008 г. " И на Сестра Галева ЧЕСТИТО - Омбудсман на България, тя жертвоготовно се изхвърли на площада на Дупница да спасява братя Галеви, които рекетираха цяла Дупница под чадъра на прокуратурата и висшата власт. Но рибата започва да мирише далеч извън границите на България, това е което се изисква от УСА - България да има тъпи и продажни политици , защото на такива държави разчита икономиката на УСА .

Леле... Съгласно развитата в статията теза всеки лекар, продавач, келнер, учител и т.н., който е упражнявал професията си , е свързан с "братята Галеви" и е недостоен човек. Леле, какви измишльотини на журналистически мозъци с обем на грахово зърно... Но какво да се прави - това са изискванията към работещите в "свободните" медии . Т.е. това е новата линия на новата партия и НПО-та, финансирани от едни задокеански "рядко тъпи парчета" с мозъци с размер на грахови зърна , но с его и надъхани, че са супермените на света и всичко им е позволено ...

и този е потвърждение на това, че от злобата и греховете се погрознява!

Докторе, така ги излекувахте, че ги нема!

що за заглавие?! ех, бедна българска журналистико....

А на сестра Галева какво си правил докторе?

Само като му видиш мутрата и ти става ясно .......

Това му е работата. Заклел се е да лекува. За него всеки, който е на свобода е добър. Впрочем медиците лекуват и болни по затворите.

Стоматолози, пред манго от Смаоков, който си мисли, че има ПРАВО ДА ЛЪЖЕ!

А, той пък тоя не лъже :-)))))))))))))))))))))000000 Циганинът поне го казва в прав текст.

То един гавазин на Тато стана генерал,кмет,премиер, вие на зъболекар кусури ще търсите,хахаха!

Ами той и един правешки хитрец,стана какво ли,не но ,за него мълчиш,като задник,нали?!

Правешкият хитрец беше голям държавник, с инстинкт за вътрешна и външна политика. От неговите платонични целувки с Брежнев се изгради силна и модерна България, а от хардкор секса на политическата утайка през последните 25 години със Запада последва нашата поредна национална катастрофа. Живков се спомина с едно одеяло като собственост,а на "демократите" парите им не можем да преброим.

Разбрахте ли сега.че като кмет се лапа повече от колкото да си депутат,когато си кмет лапаш сам,и сам си правиш игрите.

А доктора дето е правил клизма на майка им какъв ще става, а малоумници нещастни?

Какъв стоматолог трябва да си, за да влезеш в политиката?

Има има. Има една пуйка от ГЕРБ Джема някаква си там.

мода за манипулиране е: неспособните, некадърните - да напират в политиката и в управлението ... Обаче, поговорката"Дай власт на некадърния и му гледай сеира", ни писна!Време е да охладим мераците им и да ги възпрем!

Ебаси схемите - нов бардак със стари к...и

Има разместване на леглата.