Конституционният съд остави Пеевски в парламента

Конституционният съд взе решение, с което остави Делян Пеевски депутат. Заседанието на КС приключи още на обяд и информация за решението изтече веднага, но официално то бе качено на сайта на институцията след 18.30 ч.

Обратно в новината

Коментари - Конституционният съд остави Пеевски в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСЛЕДВА, ТОЗИ ОТДАВНА ПРОЧУЛ СЕ ЮГОЗАПАДЕН УНИВЕРСИТЕТ,КАК РАЗДАВА ДИПЛОМИ ПО ПРАВО, НА ПОЛУГРАМОТНИ, КАТО ПЕЕВСКИ !...

Много хора в България са за психиатър.Не е само конституционния съд.Но по добре е да минат първо на канала,конфискация и в затвора!Гадини мръсни!

Само не разбрах,на снимката,кой кого инструктира,а?!

В близкото минало, 'назабравимо" , когато бандата на тошо- съветските агенти, управляваше крепостна на ссср "държава" , ВСЕКИ члена на БКП можеше да бъде даван на съд /повдигане на обвинение/, САМО когато предварително се попита и си даде "мнението' градския комитет на бКП ..:) За по- висшите партийци - ЦК на БКП,а за членове на ЦК - само с разрешение на политбюрото им ::)) Сега хората в Конс.съд , са същите - питат се сергея или доган :) Тезу рабфаци, са задължени на БКП - на нея те дължат кариерата си, следването си , службите си , домовете си даже ..:)) Жалки бкп - продукти / с малки изключения ::)) Председателят например , съветникът на Гоце, е професор по " "История на българската държава и право " ..:)))) Една дисциплина , достойна за всеки второкурсник по право ::)) Но този знае - на кого е задължен и КАК трябва да се произнася ..:) Тези не заслужават вашето уважение , камо ли да бъдат авторитети ...Те са просто червени отреп..и::)

Не е Делян, а си е недодялан. Как може политическа сила да застава зад един толкова непрофесионален образ, че и да твърди че вкарвала компетентни личности в управлението. Ако и да беше направил нещо полезно Пеевски, досега да са ни проглушили ушите с него. Това е най-яркият пример на политиката на столетницата и сателитите й... Пълно безхаберие.

нито е умен,нито е хубав,но щеше да се разправи с мутренската шайка на СИК,нарекла се герб

млад, умен,еродиран, здрав с принципи и пари!!!дай боже всекиму!

забрави да кажеш и красив ;)

мутренска държaва

безпринципни СЛЕДИЗБОРНИ коалиции - така се КЪСА баницата в България

ivo10

КС е виновен за превръщането на НС в свинска кочина.

герб е!!!!

Ivo 10, с уважение към теб и всички колеги (като ак 47 пиша от година, и... и ... Не подкрапям БКП или БСП, от край време) но този пожарнокар от Банкя, съсипа Българския съсипа политическия морал. Страшно е когато Нане, реши да Го на Вуте.... За Него, не за ГЕРБ, е важно сега в момента днес и веднага да управлява. Г-н Борисов Твоето време оТмина... както каза (за супата) г-н Любо Пенев. Надувай бузи и.... Да ти е лек деня.

Аз съм си много готин и ДАНС ми отива!!!!

130 дни протести могат да се обобщят като протести на хората, които НЕ ИСКАТ да ги управлява Любен Гоцев.

Вие ме унижихте, трябва да се саморазпуснете.

КС е срам за Б-я. Трябва изборът на конституционни съдии да става пряко от народа. Защо сега скача ДСБ, която е част от Реформаторския блок? Когато ББ предложи на СДС да предложи съдия, и СДС посочи Президента Стоянов именно ДСБ скочиха като попарени и бяха против това предложение? Защото на ДСБ им трябват подкупни съдии, а Стоянов ясно не е от тях. Когато се изискват действия от ДСБ - такива няма, но когато трябва да разсипват демократичните сили - те са първи в действията си.

може би Пеевски е избран от марсианците за депутат!?

В Конституционния съд 12 топ-юристи (поне на теория, а често и на практика, защото заедно с някои доказани некадърници, партийни и президентски протежета плюс осветени и неосветени ченгета, там винаги е имало и отлични професионалисти), повтарям 12 топ-юристи по цели 9 години получават огромни заплати, значителни привилегии и невероятно висок статут, за да бездействат, за да се раздуват от бюджета с парите на българските данъкоплатци и да ерозират политическата система, при това като гледат средно по 1.25 дела на година и в същото време си гонят бизнеса, преподаването, мързелуването, богатото живуркане и личните си и корпоративни интереси, смята Слатински.

ИСКАМЕ ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И НОВА КОНСТИТУЦИЯ.

ИСКАМЕ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИ ПОЛИТИЦИ, ОЛИГАРСИ И ДЪРЖАВНИЦИ,КОИТО ПРЕДАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ОГРАБВА НАРОДА СИ.ВЪН НА РУСКО-ТУРСКАТА-ЦИГАНСКА МАФИЯ.

Допускам, че Пеевски е избран, за да се разправи с мафията на Бойко. Каквито и да са съображенията, мене това ме устройва. Ама било погазване на закона... А тия, които искат оставки на законно избрано правителство и парламент и призовават да се измете червеният боклук, те законни методи ли използват?

Така, както минаваш, продължавай и спри на Позитано 20 да си вземеш хонорара.

Не ми плащат, мразя Цар-тиква безплатно. И смятам, че мястото му е в затвора и в забвение. По същия начин искам да бъде изритан и Станишев, защото съвсем обезличи БСП и я подчини изцяло на олигархията и задкулисните игрички. Не че изобщо някъде има почтена партия, но тия поне имат по-интелигентни кадри и щем - не щем, ще разчитаме на тях.

Пеевски е искал този пост за да източва държавата а не да се разправя с когото и да било - не се заблуждавайте от театъра който ни се разиграваше

Сигурно е така, но в момента първостепенна задача е да се изрита банчанската отрепка, която блокира и малкото разумни ходове на управляващите. Другото наложително е да не се позволява на сегашните да си разиграват коня, а с тези малоумни протести няма как да стане.

МИНУВАЧ ПОВЕЧЕ МИ ПРИЛИЧАШ НА СЮНЕТЧИЯ ДУХАЧ

ivo10

Ха, ха, ха. По-голяма простотия и олигофрения не бях чел скоро. Все едно да сложат Ал Капоне да воюва с мафията в щатите. Представете си как ще воюва. Ще я оглави и ще прибира печалбите. Същата работа и с Пеевски.

Аз пък искам пеевски да докаже от къде има толкова пари на тая възраст.Всички знаем, че в България за да може това да се случи трябва да си или престъпник или мафиот. Защо никой не иска това от нашите корумпирани политици.ВСЕКИ ДА ДОКАЗВА КАК Е ПРЕДОБИЛ БОГАТСТВАТА СИ

Бащата на Ирена Кръстева(на делян маиката) е от Плевен, заемал е позиция на секретар на ОНС по време на комунистическа България. Майка ѝ е учител по математика. Разследващият журналист Григор Лилов твърди: Бащата на Ирена Кръстева е полк. Ангел Кръстев, който е бивш заместник-шеф на управлението на Държавна сигурност във Враца! Бившият съпруг на Ирена Кръстева отхвърля тази информация. В архивите на Държавна сигурност, които изследвам, действително се засича съществуването на оперативен работник Ангел Кръстев, който е работил в ОУ на МВР-Враца-ДС. Това е, което мога с документи, сигурно, без никакво съмнение да потвърдя. Но само толкова. За това дали този човек е бащата на Ирена Кръстева засега нямам документи и не се наемам да удостоверя, че е истина.Славчо Пеевски е живял с Ирена Кръстева и Делян Пеевски около две и половина три години, след което започват много остри конфликти между тях: Тя започна... да употребява алкохол и имаше... неща, които са много лични и които не бих искал да ги споделям. Според свидетелства на бившия съпруг на Ирена Кръстева тя съвсем откровено изповядвала следната житейска философия: Казваше ми - все пак трудът е неприятно усилие. Няма нищо по-грозно от това да работиш, за да изкарваш пари, с които да живееш. Като завършила класическа филология знаеше, че в античните гимназиуми преподавателите само са разсъждавали, без да работят. След това Делян изцяло възприе тази философия, както и другата че всички и мъжете, и жените, са продажни.

потърсете с гугъл : politikaiikonomika/bulgaria/2007/05/11/338798namama_sincheto/ статия в капитал бг интересна е

,

Управляващите от всички институции се подиграват с българския народ. Осен пари и бласт те не виждат вече нищо друго! Дори циг..ните не са посрамили България колкото вас! Вие всичките сте позор за България!!!!

Днес рано сабахлян Гоцето яко захапа Станишката по кокалчето-решенията в столетницата се вземали в тесен семеен кръг, а не от широките партийни маси и пленуми....Убавата Моника командвала парада...Ха ха Гоце ти чак сега ли го разбра бре...дърто ченге..

През 2007 г. срещу Делян Пеевски има повдигнато обвинение за изнудване. Христо Лачев се оплаква, че Пеевски поискал на близки до него фирми да бъде осигурена работа с Булгартабак. По обвинението е образувано дело за използване на служебно положение за набавяне на противозаконна облага. Това води до уволнението на Делян Пеевски. Прокуратурата преустановиява разследването срещу него поради липса на доказателства, а Висшият съдебен съвет го възстановява и като следовател, тъй като законът пази местата в съдебната власт на депутати, министри, зам.-министри, кметове и общински съветници. Две седмици по-късно Пеевски е възстановен на поста зам.-министър на бедствията и авариите.

И сега какво,вместо стройната Федосова екранът ще се запълва от дебелия врат на Пеевски.

към снимката: И вече да слушкаш, Делянчо. Без мое разрешение няма да говориш и да заплашваш депутати! Разбра ли? Обещай ми!

Трагикомичното е,че Пеевски държи с нещо Доган,иначе защо ще е толкова важен за него?А ,че политиката на страната ни е заложник на лични интереси вече е досадно да се коментира и нищо да не се променя.

Мафията пак си има държава.

Мафията в държавата работеше за правителството на Герб, а сега правителството работи за мафията. Не трябва да се разединяваме, а трябва всички-българи, цигани, помаци, турци да се обединим и да се борим срещу МАФИЯТА, ОЛИГАРСИТЕ И ПОДКУПНИТЕ ПОЛИТИЦИ ЗА ЕДИН ПО-ДОБЪР ЖИВОТ.

БСП и КС обслужват интересите ЕДИНСТВЕНО на Любен Гоцев - това за тях е "народът".

Право седи - криво съди. Що е то?

ЗАЩО ЛИПСВАТ имената на петимата подкрепили искането на ГЕРБ? Защото те пък са избрани по времето на ГЕРБ по съображния произтичащи от интересите на ГЕРБ.

Когато за едно червено коп.ле, без да е завършил висше- се прави шеф на пристанище,.. е внук на червен бок.ук - генерал от ДС , се променя цял един Закон /за ДАНС/ , защото е негоден иначе, смуче пари - държавни .от една банка и си купува вестници и медии- за да ни УБЕЖДАВА , същият този , че е един \"успял\" паразит..:)) и да МЪЛЧИШ на тези комбинации на ДС - значи наистина си червен ДЕБ.Л ::)) Когато и едни смешници, и комедианти в КС го възстановяват , въпреки , че няма право/ изключение има само за министрите/ , и ни правят на будали , когато ДОГАН - татарчето прозира зад всичко това ?- мълчи и го защитава САМО лумпена ...:)

' обидно ми е да те гледам бе

Решението на КС звучи, като хитрост на иначе мъдър старец, който обаче лукаво отсъжда винаги в полза на своя султан. Тежки времена идат - България няма достойни и независими хора и държавно органи! Мафията е превзела всичко и всички, от които зависи нещо във властта!

ЧУВАМ, ЧЕ МАФИЯТА СЕ ОПИТВАЛА, ДА "ПРОБИЕ" КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ! АМИ, КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД И ВСИЧКИ СЪДИЛИЩА В БЪЛГАРИЯ(ВЕЧЕ 23г), СА ЗАВИСИМИ ОТ ЧЕРВЕНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ ! ТАКА ЧЕ, НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО !...

Големи са много тия от този съд , съдят право , криво седят , уплашено гледат.Пазят си привилегиите и хляба и гледат влажно господаря .Добро решение са взели-Дилянчо да се върне в Парламента и там закони да кове , иначе какво да прави по цял ден , кой ще го гледа да не направи някоя беля , по добре там при чичковците да стои и кюфтета има и копчета разни там има за натискане и какичките го закачат , с две думи - да се връща при чичко Сидеров , той ще му даде да си поиграе и с пистолетчето и с палката

има няколко въпроса: 1.Беше ли Пеевски предложен от Орешарски и избран от НС? 2.Даде ли клетва пред НС? 3.Даде ли интервю пред Валерия Велева като председател на ДАНС? 4.Срещна ли се с главния прокурор и с министъра на МВР като председател на ДАНС? Отговорите на тези въпроси са доказателство за отстраняването на Пеевски от депутатското място. Нека той самият да отговори........

Не разбирам какво толкова е станало? Това че КС изсипа още една торба лайна в клоаката наречена парламент, надали ще увеличи чувствително вонята, която ежедневно се носи от там.

как така Пеевски ти си преуспял Как изгони 2 милиона българи поне половината от които са преуспяващи в капиталистическия свят но не можаха нищо да направят в родинага си заради мутри като теб Бог да ти е на помощ за престъпленията и за мъките на всички емигранти

иде Азия иде ! но тия дето крадят и ви баламосват те ходят и живеят в Европа с вашите пари Азия е Азия Какво избирате Не си мислете че сти Гърция Тя е с често море и понеже е европейска ценете са и сносни Търъпана към Гърция И всеки в Света иска поне веднъж да иде в Гърция тя е история а не Слънчев бряг задника на курортите

е господа от бкп и дпс-дс game over

е тоя ако не е отврат и безумие Все си мисля че сме стигнали дъното на унижението и се появявя нещо по зле

Начело на КС е един папуняк на име Токушев. Същият смята т.нар. Народен съд за нещо съвсем нормално. Под това се подразбира одобрение на всички противочовешки практики на комунистите. В лагера до Белене и по островите свине са изяждали живи затворници, чиято единствена вина е, че никога не са щели да бъдат комунисти. За Токушев, председател на КС, сталинската инквизиция е съвсем в реда на нещата.

цирка бг дурява в дежствие.срамувам се че сум булгарян!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Nema Voenni. Za 24 4asa Balgarija e opravena.

кой е по голям КС или една партия в случая Герб ?!?!?

Пич, по важният въпрос е дали изобщо имаме работещ КС или не... Поне за мен след като видях коментарите на съдиите е ясно че отговора е НЕ.

Виж сега, има няколко въпроса: 1.Беше ли предложен от Орешарски и избран от НС? 2.Даде ли клетва? 3.Даде ли интервю пред Велева като председател на ДАНС? Отговори но тези въпроси искрено и тогава намесвай Герб.

това българина е щедър човек обича да дава но най вече акъл и то особенно когато го нямат като чета коментарите те всички сте специалисти и прависти по КП?

Къде ви е морала ? Къде ви е достойнството ? България стана за смях в целият свят ! Малеееееееееееееееееее, жалко за нашата МИЛА БЪЛГАРИЯ !!!