Александър Методиев се отказа от депутатски имунитет

Депутатът от ДПС Александър Методиев, по-известен като Бат Сали, се отказа от имунитета си.

Обратно в новината

Коментари - Александър Методиев се отказа от депутатски имунитет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че не плащам данаци в България.Така поне не ме е яд че този лапа от моята заплата .

ТОЯ МАНГАЛ КАКЪВ ИМУНИТЕТ МОЖЕ ДА ИМА

Бандита Al Капоне са го вкарали в затвора за неплатени данъци. Дано да се намери прокурор , който да пъхне и този, дори не мога да кажа човек, зад решетките за бандитските му деяния. но едва ли. В БГ прокурори, тип Куйумджиев, съдят такива като К. Кеворкян за" обида " на ромите

Тежко на България щом има такива лумпели за депутати.

държавичката е такава защото законотворците са такива - бат'сали-та трябва IQ тест и за право на глас и за кандидат депутат все ще сме зле, докато гласуваме за по-тъпи и по-нагли от нас

Вече е 12.07 , вчера щяха да съдят Бат Сали днес вече трябва да е болен ( я от запек, я от дрисък или от болезнена менструация ) още ли няма информация от прокуратурата от какво точно за да не го съдят?

Да ви има циганската държава

Понеже току що четох коментарите под друга статия тук - за това, че прокуратурата е подпукала ДС доносника-журналист Кеворкян за проповядване на омраза и епитети и хули към циганите, и като ставнявам коментарите там с тези тук, и забелязвам един много интересен "феномен". Първо - повечето коментари тук, или поне такова впечатление се оставя, са категорично в защита на Кеврок Кеврокян, против циганите, и респ, против Бат' Сали! НО ... ИМА ЕДИН "МАЛЪК" ПРОБЛЕМ, и аз се чудя това като шизофрения или тъпотия може да се окачестви. Нека да поясня - ще говоря бавно за да схванат съответните субекти. 1) Всички тези покдрепят Кеворкян в хулите му срещу циганите, вкл. и лидерите им, какъвто е Бат' Сали, Цветелин Кънчев и други, КОИТО СА "НЕЯСНО КАК ЗАБОГАТЕЛИ", а всъшност Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО!!! 2) ДА, ОБАЧЕ ТЕЗИ ЦИГАНИ, ТАКИВА КАКВИТО СА, СА БЕЗПРЕКОСЛОВНО, АМА БЕЗПРЕКОСЛОВНО ПОДЧИНЕНИ НА ... ЛИДЕРИТЕ СИ, на такива като Бат' Сали, Кънчев и подобни... 3) Бат' Сали ИМА ИМУНИТЕТ И Е В ПАРЛАМЕНТА ЗАРАДИ ... АХМЕД ДОГАН!!!!!! Знаем кой и как поддържа пък и Цветели Кънчев, и това са пак такива от съшата пасмина и порода като Доган, ДС ДОНОСНИКА И АГЕНТ СЪШО КАТО КЕВОРКЯН! 4) А Кеврокян неведнъж, и то с голяма гордост е изтъквал ... КОЛКО ДОБЪР ПРИЯТЕЛ Е БИЛ И С ДОГАН, И С ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ И УПРАВЛЯВАЩИ!!! Е, сега някой да обясни ТОВА ШИЗОФРЕНИЯ ЛИ Е НА ЕДНА МОЖЕ БИ НЕ ГОЛЯМА, НО МНОГО КРЕСЛИВА И АКТИВНА ГРУПА ТУК В ТОЗИ ФОРУМ, КОЯТО НЕ СЕ ОТЛИЧАВА С ОСОБЕНО АКЪЛ НО ЗАТОВА ПЪК ОПИТВА ДАКОМПЕНСИРА С ГОЛЯМА АКТИВНОСТ, ОБИДИ И НАПАДКИ НА ОСТАНАЛИТЕ!!! Е, няма как и Кеворокян да е прав, и бат; Сали, и Доган, и Борисов и останалите му приятели и цигани по всички знаем каква линия...

(Между другого Кеворкян кто пишет теми нападки за цыганите и възхишението си за Логан да не забывая, че според съседи и познати на Доган от детството му ТОЙ МАЙ СЪЩО Е ... ЦИГАНИН,РОЖБА НА ЦИГАНИН!!! И тогава възниква въпросът дали думите на Кеворкян за циганите важат и за Доган, и епитетите, ако не - ЗАЩО!)

Няма какво да ти се обяснява как и защо. Ти си толкова безмозъчен, че си наредил един куп несвързани изречения и отгоре на всичко искаш някой да ти отговори на идиотизма

Не плащайте КАКВОТО И ДА Е към държавата ! Вземете бат сали за пример !!! Отречете се от българското ! Да върви където е тръгнало !!! Да живей народа ни в изгнание !!!!! Александър Методиев се отказа от депутатски имунитет, а ние ИМАМЕ САМО себе си, даже НЯМАМЕ Дом, РОД, РОДИНА !!!!

Нито аз, нито вие всички тук ще имаме парите на бат сали !!!!! Та какво ако е направил новината ?! Само повече пари !!! За него ! Ние какво ??? Да се изядем тук ли ??? Това е ПЪРВО !!! Разделяй и владей ! Бъдете ЗАЕДНО, Българи !!!!!!!!!! Не се взимайте за врагове !!! Разбирайте се ! Никой не е по-силен от най-слабия ! ВИЕ СЛАБИ ЛИ СТЕ ?????? НЕ !!!!!!!!!!! Александър Методиев се отказа от депутатски имунитет. А АЗ Се отказвам от Българско гражданство !!!! Докато не се смени УПРАВАТА ни !!!!!!!

да има -няма 300 000 българи в така наречената държава BG , другото е извънземно население от неизвестни планети !

Факт- Българи колкото щете ! Друг е въпроса кои приемаме за българи ??? Англичани - приемаме ! Французи - приемаме ! Да продължавам ли ???? ЕС ни ИЗГРАДИ като не-държава, а като територия !

Страхотно цялата вселена е Българска !

МНОГО ВАЖНО И когато отново лъсне скритата истина, че ББ се е провалил в Иран, и че ние всички тук се занимаваме с бат сали, не винете мен ! Има поръчки към мас-медиите ни: занимавайте народа с нещо , докато се върна :) Ето ви - Александър Методиев се отказа от депутатски имунитет. Супер, а :)))) Всички се хващат :)))) Добре дошли в чип-света !!!!!

аѝде да сте живи издрави във следващият парламент поне 10 депутати като този че и по прости

прости , ама баш тарикати ...живеят на нашия гръб , нали ?

И на бай Мангал ли"наказанието"ще бъде,колкото това на Фикуса?!?

На тоя само като му видя физиономията и разбирам, че един нормален българин не е гласувал за него. Но си е платил/ заплашвал и ето го депутат. Толкова отвратителна държава сме станали. И продължаваме безвкусно в същата посока.

НЕ !!! Интересното е, че продължаваме по европейски... Благодаря !

Вземете се в ръце и се ДРЪЖТЕ !!! ВИЖТЕ ТОВА - излизаме на протест срещу НАТО - 20 човека... Излизаме на протест срещу циганите - 0 човека !!! А от циганите - 500 !!! Кой ще победи ??? Александър Методиев се отказа от депутатски имунитет, УВАЖЕТЕ поне ЕДНО коректно решение !!! То е за смях, но това е друга тема....

Е КАК ТАКА НАЛИ ТОЗИ Е КАНДИДАТА ОТ Б С П ЗА ПРЕЗИДЕНТ

Не е, Местан е. Четете повече :))))

и не може да бъде съден. Новината за утре де.

не се е отказал безплатно , без да поиска някоя привилегийка , но шшт, това е тайна !

И това е ясно, прочетете по-долу... ПР кампания Винаги се заплаща ! Нещо ново имате ли ?

ще влязат в затвора за подслушване с цецомобили, офшори, неоправдани полети с държавни средства до Банкя за посощения на местните кривокраки футболисти и други?

Както ЖЖ и СП, никога ! Желю Желев, Соломон Паси

Е, и? Те всички се отказват, но има ли осъдени.

Досега мислех, че хора хванали клавиатурата и добре пишещи на български са добри българи... Днес един ме разубеждава в това... А отказването на имунитет е просто съгласие с прокуратората - ЕДНА от властите в България ! Никого не защищавам, вижте си отново форума, не гледайте само +/- за Вас ! Прочетете ПЪРВО ! После обиждайте ! Макар че мен никой не може да ме обиди :)))) Над теб съм, Смешний !!!

ivo10

Аман бе Бат Сали и сега какво ще правиш? Като нямаш имунитет, я рядък сюргюн, я някой летен вирус ша та лепне. Лоша работа Бат Сали, ша та боли гъза яко.

Днес цял ден ходих в София по различни болници с различни превозни средства, и болниците и пфевозниге средства гъмжаха от цигани и никой не плащаше нищо. Двама контрольори свалиха на Овча купел едно сиганско семейство грстисчии и им поискаха личните карти, тогава циганьорите се нахвърлиха да ги бият. Циганите не трябва да се допускат на публични места, трябва да бъдат държани в оградени с електричество резервати и да нр им се оказва каквато и да е помощ, нито храна, нито здравеопазеане, нито безплатни електтричество, вода и транспорт. Да мрат гадините в резервати, това не са хора, а животни.

Ами имам идея за Вас ! Съберете подписи, предизвикайте Референдум за ЕВГЕНИКА на българите и дерзайте !!!! :)))) Успех и с ЕС, между другото :)))

Qu'est-ce que ЕВГЕНИКА ?

Даже по времето на ненадминатата комунистическа демагогия в Плямпамента нямаше мангали. Та тоя Сали може да напълни с въшки останалите посерковци-дупеклати.

осъдете го най накрая този самозабравил се циганор

Виждате или не, ТОВА е новината на деня !!! Александър Методиев се отказа от депутатски имунитет !!! Посочете ЕДИН българин да го е направил от 89 година до сега ????? Шамар за псевдо-политиците ни !!! Нека е ПР кампания, нека е замислено и премислено, но Е ПРИМЕР за ОТГОВОРНОСТ !!!

примери колкото щеш. всички го правят и то не от висок морал а за да не навредят на партиите от които са избрани

Моля, дайте ПРИМЕР, иначе звучите като депутат...

всички на които са им поскани досега са се отказали доброволно от тях. Сидеров,Чуколов,Бъчварова...

Това че ти не знаеш за такъв случай говори зле за теб - само един пример - Христо Бисеров - не само се отказа ит имунитета си, но и от зам. председател на парламента, а и от депутатското си място се оказа.И какво от това - оказа се поредният невинен мошеник.

А Христо Бисеров е ? Възроден ? Пак опираме на камък...

Бат Сали си е просто бай Мангал.

По телевизията му показаха домът му Щото е Циганин - от Вътре добре подържан от жена му подреден нормален дом - от вън нормална къщичка но защо не покажат и домовете и сметките Паричните на другите Депутати и какво притежават

Държава сме ,та дрънкаме.Сиганин в парламента не е за коментар.Мъка ми е за българите. ;Народа прост,озъбено свирепо куче живот без маска и без грим.;

Последен мой кментар, извинете реплика. Народа е преименуван на електорат, озъбено и свирепо куче е заместено от чалнати заместители на покупатели в магазина. Заместиха ни във всичко ! Щото не ми е весело - до писане...

Що бе, какво му на Обама?Да не би да въвежда турския в САЩ?

Искате омраза ?! Искате мъст ?! НЯМА как да стане, когато ЕДИН циганин се оказва по-българин от един депутат от герб !!! Александър Методиев се отказа от депутатски имунитет. Кой ДРУГ го направи ИЗОБЩО ??? Никого не защищавам и не оправдавам, казвам че има личен ПРИМЕР за повечето ни политици...

Това е специалитет на ДПС - справка Христо Бисеров!

Нека да е на ДПС, от КОЛКО време живеен с ДПС ??? И кой може БЕЗ ДПС в България ??? За политиците говоря. А сега и ни засрамиха супер яко ! Дайте герб, БСП, РБ, тинтири-минтири...всички се крият зад имунитет. А сега - срам ! От кой ? От бат сали ! Както и да е, мен ме е срам от българските политици, убиват, крадат, корумпират и ИМАТ имунитет завинаги !!!!!!!!!!!!

Методиев си е позволил да демонстрира грубо, арогантно и цинично държане към полицаи, искане на отчет за дейността им и е отправил заплахи, че ще бъдат уволнени. Според прокуратурата това са непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяват явно неуважение към обществото.

Правилно ! И той не се крие както един от герб, блъснал пешеходец, а отказва имунитет. Т.е. приема да го съдят.

НИЩО не разбирам !!! Бат Сали, Кеворк Кеворкян... По-българи от българите май... ОБЪРКВАЦИЯ !!! Та ЩЕ се замислим ли ние, политици български, журналисти български ?? Много ясен и точен личен пример към всички !!! От президента, до най-низшия...нека да съм аз най- низшия... Каква ВИНА поемаме изобщо, отговорни ли сме ? МОЖЕМ ли да казваме - СГРЕШИХ ??? Аз Греша !!! А вие ???

Преди 1989 година този щеше да храни в прекия и в преносния смисъл прасетата на остров Белене.

Тоя не е циганин,.......тия не си признават Н И К О Г А !!!

И не е ! Българин е, служил съм с цигани, по-добри приятели не съм имал когато съм бил в тежко положение, беден ум, но богата душа...Бяхме равни пред Устава ! Защитавахме се пред 'старите кучета' взаимно ! Благодаря ! + от мен.

d4

Какъвто бат ви Сали, такъв и Парламента. Пълен с измамници, рушветчии, интересчии и т.н. Пак гласувайте за дебелогъзите пръдлювци!!!

Фъндъка да ходи да спасява Сампко, а да не се занимава с град в който не е родом. Той Сали не е случаен...

Самоков*

Това му е най- малкото престъпление.Ще го осъдят на два месеца пробация, а той трябва да лежи докато е жив.

Май няма кой да обясни на този клет циганин, какво ще му спретнат червените чичковци - същите ония дето го вкараха в параламента............

Какъв мазен циганин имаме в парламента ? Какъв парламент е това ? Че ние сме за оплакване бе !

Няма такова нещо, доброволно съгласие. Щом има искане от прокуратурата, то трябва да бъде гласувано, независимо от мнението на конкретния депутат.

Ха ха ха

Ами с часнуту енергу какво ша става сига бе батеее.

Името ДОСТ направо си показва проевропейската същност на местановата партия!

а тези от ДПСто, напук на протестите на българите, го направиха депутат и то в един от етнически най-чистите райони на страната - Кюстендилския избирателен район и това ако не гавра с българите и българщината здраве му кажи!!! А сегаседнал този мерзавец Местан да се прави на светена вода ненапита и нова партия да прави та отново скрит зад думите за демокрация и евроатлантически ценности да провежда антибългарската си политика у нас и да служи на интересите на Турция! Де да ми паднеш някъди когат си на лов, Местане, та да видиш как ще ми бягаш из шубраците като подгонен дивеч и ще забравиш и пушка и стрелба и всичко на този свят а панически ще бягаш като преследван дивеч та дано да се отървеш, ама надали!!!