Депутат: Има и деца с фалшиви инвалидни пенсии

Много сме либерални, в Германия, хората, които получават инвалидни пенсии, не работят, а тези, които работят, не получават инвалидни пенсии, каза Поповски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩО СЕ КАСАЕ ЗА ДЕТСКИТЕ ИНВАЛИДНИ ПЕНСИИ НОРМАЛНИТЕ ГРАЖДАНИ НА СТРАНАТА НИ ИМАТ СТРАХ ОТ БОГА И НЕ БИХА СПЕКУЛИРА ЛИ С ТЯХ,ЗА СМЕТКА НА ЕДНИ ДРУГИ ОТ ОПРЕДЕЛЕН ЕТНОС ЗА КОИТО ТОВА СЕ Е ПРЕВЪРНАЛО В ИЗТОЧНИК НА СРЕДСТВА.ДОРИ К ПОВЕДЕНИЕТО СИ НА РОДИТЕЛИТЕ СТИМУЛИРАТ ПРЕДПОСТАВКИТЕ ЗА ИНВАЛИДИЗАЦИЯ НА ДЕЦАТА СИ.

Не е вярно точно които най малко очакваш най много спекулират, а ти пиши с малки букви като нас.

прав е за децата дето го е казал

Мога да повярвам че на толкова хора е направило впечатление.

"проблем идва и в детските пенсии, където децата са между 30 и 40 000 души...." И 95 % от тези деца са от маалите, в които населението е леко мургаво.

1 700 000 000 лв на година. Това са +42 лв върху заплатите на всеки работещ у нас.

Този пъпеш защо лъже за Германия? Аз познавам лично един такъв(българин) с германско гражданство, работи и взема и пенсия за заболяване! Да не би да е искал да каже, че ако вземаш пенсия в Германия за заболяване няма нужда да работиш? Ако е това - вярно е, че е достатъчна!

Господин депутат, може в Германия хората с инвалидни пенсии да не работят, но защо не кажете какви са размерите на тези пенсии? Аз имах такава от 222 лв, която сега и тя ми е отнета- мислите ли че един болн човек/ и не само болен/ може да живеее с толкова пари и не само да живеее, а и да се лекува?

Схемата е проста-циганката ражда без граждански брак и се води самотна майка.За 3 от децата си получава 1700 лв.,които циганинът изпива в кръчмата.Децата са видимо здрави и тичат из село а на училище само се водят че посещават.Едното е епилептик,второто астматик,а третото "с нещо в главата".Вината е на личния лекар и след това на комисията.Така ще получават пари цял живот и никой няма да ги прегледа и отново освидетелства.

Тя схемата вече е ясна и на врабчетата! Врабчетата обаче не упражняват властта! Властта я упражнява към момента една коалиция, а депутатът на снимката е част от нея и току-що откри топлата вода - имало било и деца инвалиди и вземали много сериозни пенсии, а част от тях били фалшиви и не им се полагали;) Е, добрутро - от години се знае, че има цели маали, села и големи гета "поразени" от една и съща болест!;) А на депутата и останалите 239 като него работата им е не да правят очевадни констатации, а да пишат и гласуват законите така, че вратичките да се затварят пред тарикатите и да са в полза на реално нуждаещите се!

Той този депутат е лекар поне така пише и не е зле да види своя район. Да направи една приемна и да гарантира конфиденциалност, хората сами ще му обадят.

За 10 години управление на ГЕРБ 90% от циганите са с ТЕЛК.Благодарим ти партийо любима.Пак ще гласуваме за теб.

"Според него големият проблем идва и в детските пенсии, където децата са между 30 и 40 000 души" От тях 50 000 са циганета.

Прав си.Още преди повече от 5 години имаше репортаж по темата, по една от националните телевизии.Ама...нищо.

"Ние сме много либерални в този модел законодателство. В Германия, хората в работоспособното население, които получават инвалидни пенсии, не работят, а тези, които работят, не получават инвалидни пенсии".ЕТО ТОВА Е ИСТИНАТА !

Добре, бе, " доктор Калин Поповски, депутат от ВМРО, заместник-председател на Социалната комисия в НС и член на Здравната комисия ", последния да затвори вратата;) Ами действайте , бе!!! Нали имахте програма, нали всичко това беше заложено И в предизборната ви кампания! Преди две години си "повдигнал въпроса", сега го повдигаш пак - пита се в задачата през тези две години какви РЕАЛНИ мерки сте предприели?! Мандата все пак е само 4 г., нали? И няма как през половината от тях само да дрънкате какво ЩЕ направите, а през оставащите две - пак ЩЕ правите! А кога ГО правите, всъщност?!

Всичките им действия досега пострадаха хората без връзки които останаха без подкрепа, която им е нужна да се лекуват.

Инвалидните пенсии са от 2 до 3 г след което отново се кандидатства. Значи герб за 10 г са подновили фалшивите пенсии между 3 и 5 пъти! На едни и същи хора и не са взели никакви мерки. Но какво очаквате от някакви си шайка? Да ви решат проблемите? Тя е проблема на България и то в такива мащаби, че и БОГ не може да ни спаси от тях....

Стигнало е до там ,че бяла българка не може да взема детски защото няма свой човек в Социалните,а циганките се приемат с предимство и даже им пишат молбите на компютър съответно за 16лв.

Прав е. По селата турци, цигани и помаци са масово на "инвалидни" пенсии.

Ми не работят инвалидите в Германия, защото инвалидната пенсия им стига. Като вземат да се подгаврят с инвалидите тези чиновници... Да си оправят системата и да дават на истински нуждаещи се толкова, че да живеят, а не да ги раздават на търтеи. Ама то вече не се трае това малоумие. Застанал там и плещи - либерален бил. Престъпници!

Надявам се ,господа управляващи, че това не го чувате за първи път ! Самата истина, стегнете се и анулирате всички фалшиви телкове, за да има пари за истинските инвалиди!Незабавни проверки и в Плевен и селата,няма време!!!

Валерката Симеонов подхвърли, че има доста фалшиви ТЕЛК-ове ама всички скокнаха срещу него. Сега пак се повдигна темата. На КОГО ще искате оставката сега?

Всяко циганско семейство задължително си прави пълен комплект соц.кражби-инвалидности за децата,за бабите и т.н.НО ТЕ НЕ ПРАВЯТ НИЩО САМИ,А С ДОБРОЖЕЛАТЕЛНИ АДВОКАТИ И АДВОКАТКИ,които съответно им движат документите в ТЕЛК и т.н. И по възможност се правят тези операции на по два три адреса без да броим регистрациите в Германия и Белгия.ЦИГАНСКАТА МАФИЯ В СЪЮЗ С АДВОКАТСКАТА МАФИЯ ОБЕЗКОСТЯВА РАЗЛАГАЩИЯТ СЕ ТРУП НА БЪЛГАРИЯ!

"Тук става въпрос, че се промъкват през тези комисии деца, на които родителите, през посредници..." Не разбирам авторът ли е пропуснал нещо или интервюто е спряло, но на мен ми се губи завършека на изречението.

Дофтурке, на детито на Айшето си дала астма,ма.Дай и на мойто дети астма.На ти идна пиндара от наниза ми от сбатбата,да та споменавам цял живот.

Всяко второ чаве се води с астма...

тия с фалшименто телкове не са деца а джавета

Ти кажа има и пораснали български деца здрави и прави с четирицифрена подкрепа от която се обогатило цялото семейство царски си живее направо позор.