Денков за земеделския протест: Няма да ги каня, докато не кажат - готови сме да се видим

Премиерът заяви, че има разнобой между зърнопроизводители и животновъди, като последните приветствали отпадането на забраната за украинския внос

Обратно в новината

Коментари - Денков за земеделския протест: Няма да ги каня, докато не кажат - готови сме да се видим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поставеното лице, на чуждо посолство, чужди интереси, и имащо се за премиер на колониалната ни и вече, профашистка държавна машина, се опитва да вбие клин между различни браншове от земеделското ни производство. Типично за колониалната практика: Разделяй и владей.

тоя си мисли, че бърка манджа от молекули в епруветка и им говори като на роби ма манджата не става соли с американска сол ма са пресича буламача.

Позор за българското общество е това безгръбначно !!!

Така и не проумява че това не са плахи студенти за подпис в книжката! Това са отрудени хора , които си искарват хляба сами, а не с неговото благоволение! Оставка!

Нямало да кани... Нали с терористи нямаше да преговаряш, бе гнусен сопол смрадлив!?

Денков, такива като тебе само ме карат да се радвам, че така и не изкарах више образование! Явно е, че който учи нещо в университет става просто един много тесен специалист в нещо си и нищо не вижда отвъд него... Това е случая с тебе Денков... Не знам там какво си учил, ама много насериозно си се взел и това си личи... Може да си образован, но не си интелигентен... Както впрочем, всички останали, които се мислите, че сте нещо повече, само и само защото имате някакво образование...

Няма нужда никого да каниш. Те ИДВАТ.

Денков, не си цар! Назначен си. И когато хората не са доволни от теб се махаш! Не си позиция да поставяш етикети и да извиваш ръце!

вади,да не се окаже мек!

Ма трябваше първо да говорите със земеделците, а тогава да решите дали да сваляте забраната или не. А така - след дъжд качулка, коньо вече ойде у ряката!

...

Ге'ерал Годжи се урЕди в монопола.

Молецът още си мисли, че той кара влака! За тази цел си има машинисти бе, оу! И скоро кондукторът ще те изхвърли през някоя от страничните врати!

Тоя плешо закво козирува на Денков? Нито е президент (т.е. върховен главнокомандващ), нито е някакъв военен?

тоя плешо с очилата кво прави там ве? той нали беше по вирусите?

Като се разпадне ЕС,кой ще ни подслони бе фалшив академик,Румъния със Франция,Чехия и Словакия със Германия,Унгария със Австрия,с Русия сме смъртни врагове-БРИКС,ще го гледаме през крив макарон,Турците няма да хранят останалите в територията гяури остава Незалежная,каквото остане от нея

ние сме винаги с германия - стар царски принцип

Денков ми прилича на Яценюк . Ще го возят на трактора към Странджа !

Ще го возят ли!? Ще го разкарват в клетка, като панаирджийски изрод.

продажници отивайте си с мир, че иначе ще ви изметат и нито Сорос нито Урсула ще ви спасят

България и другите членки на ЕС ще плащат лихвите по еврозаеми на Украйна За България сумата ще възлиза на максимум 13 670 648 евро за целия период. Това са 26 737 463.48 лв. или по 6 684 365.87 лв. годишно до 2027 г. ... Бравос на правителството "Украйна за България"!

Дени хващай Тагаренко под ръка и обявете война на Русия.Време е да приключите с България.Все пак затова ви плащат рептил с рептил!

На тоз аджамия няма ли кой да му каже,че на празна глава не се козирува !!! Да вземат да му връчат и един устав да чете !!! Клоуни безподобни !!! Хвани единия ,че удари другия !!!

Украинското зърно всъщност е собственост на американски концерни, които изкупиха земята, за да произвеждат зърно без ограниченията на ЕС. Но искат да продават в ЕС. Затова е целия напън от посолството и затова Денков е толкова важен, защото знае, че те ще го спасяват, когато се налага. ОСТАВКА, ПРОДАЖНИ МАРИОНЕТКИ!!!

Целта им е да заграбят земята и да дупчат за шистов газ

Явно унищожават и нашето земеделие, за да изкупят българската земя на безценица! За тях сме като индианците в Америка! Оставка!

Гледам не одобрявате Денков, ама почакайте да дойде Габриел, да видите тогава "шоу".

Тези от снимката са престъпници !!!

Като блокират държавата и най-вече София,ще видим колко ще е важен.Утре и енергетиците и миньорите отиват в София на протест

Не само няма да ги каниш, ами като дойде време да търсят помирение да отидат да се редят на опашка за прием при най-ниския бюрократ. И пратете някоя чистачка да ги напсува докато чакат.

Абе що не ходите в Украйна, като се чувствате по-украинци отколкото българи?

Тъпанар безподобен е тоя Денков.

Искам тази есен да имаме първия обесен политик

Ще е чудесно!

Не знам как си станал АКАДЕМИК, но отстрани изглеждаш като пълен И...Т, абсолютна кукла на конци! Трябваше да оставите забраната до края на годината, за да могат земеделците да продадат спокойно продукцията си и януари 2024 да пуснете зърното от Украйна, за да не се вдигнат цените! Така би направил един интелигентен човек, мислещ за държавата и народа. Вие политиците или сте много Т.ПИ или много КОРУМПИРАНИ или и двете!

Сам се провъзгласих, как иначе ?

Няма пък, няма пък, те не са ми другарчета!

Тоя плъх,ще гризне украинското зърно.

Е за какво да те гледат :)

Този с лампазите да не е от американската армия?Няма шапка и козирува на цивилен!

В подлеза ,в подлеза ...

Та долното момче опитало да вика "вълк" няколко пъти , но когато вълкът дошел хората не повярвали за майкакво бше.

Нали не преговаряше с терористи ,бре серсам.

Те каним да си подадеш оставката

Ей,те на това му се вика наглост и безочие. Абе,некадърен и продажен денкоф,не виждаш ли,че 99% от народа не те иска. Нито теб,нито жалките ти кукловоди и ментори.

Да праща танковете и самолетите. Да громят терористите. Или го е страх че ще думнат него.

добре бе само Денков ли е политик в тая държава, къде е Борисов, Петков, Доган?

Като ни управляваше Бойко ,той винаги беше виновен и нито веднъж не каза,нали има и други политици .сега изведнъж се сети и за други .хайде тази сглобка бързо при трактора на инструктаж

Абе мишок - Борисов 10-години все със Станишев се оправдаваше.

“ Премиерът заяви, че има разнобой между зърнопроизводители и животновъди, като последните приветствали отпадането на забраната за украинския внос” ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ е тоя!!!! ДОЛЕН!!! Ето истината: Освен зърнопроизводители, в протеста участваме животновъди, зеленчукопроизводители, оризопроизводители, производители на мед и пчелни продукти и други сектори от бранша, коментира Дарина Шишкова от Обединени български животновъди.

Ми да те бракуваме тогава! Негодник арогантен!

Най-добре да разглобим сглобката!

Оставка,простако с титла.

Абсолютно неадекватен случайник.

Денков, сбъркан човек си. Недоправен човек. Може да си образован но като Човек си объркан. От тук от там хващаш Нещо и накрая - нищо. Отивай си в академичните среди и повече не си Помисляй за реалния живот. И по Скоро. Ще Объркаш много неща.

Довиждане, другарю Денков!

Денков, ти си пълен боклук!

Ти си политически труп бе, соросоден мишок, но си прекалено тъп за да го осъзнаеш.

Затова земеделието трябва да се субсидира и то с много. Иначе ще ядем хляб по 10 лв и домати за 7

Ли бе галош... Ще внасяме от там и пак няма да е по толкова.

Протести докато не се преместят в ПОСОЛСТВОТО и да освободят МС за българи, които ще защитават националните интереси!!!