Денков за записите: Активно мероприятие в опит за блокиране на правителството

Радостин Василев се похвалил, че с него има институции и хора от криминалния контингент, заинтересовани от провал на редовен кабинет, твърди съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ

Обратно в новината

Коментари - Денков за записите: Активно мероприятие в опит за блокиране на правителството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се махаш ,гнидо соросоидна,не ти щем правителството . Наглец. Не си спечелил изборите,че да управляваш сам. Като си взел тая брюкселска зелка дето няма хабер от дипломация да не мислиш,че ще ни баламосаш. Да ти ЕПМ изчезвай,да не хванем тоягите.

Денков-Сорос е нагло дребно,но алчно същество

Палячо! На всички е ясно, че ти си активното мероприятие....

това нищожество много му се иска

От националния съвет на ПП - "По предложение на министър-председателя парламентът ще избере шефовете на ДАНС, ДАТО, главен секретар на МВР, НСО, военно контраразузнаване. Това ще са хора, одобрени от посолството", обяснява бившият финансов министър"

Хем на всичко готови от ПП за кабинет, пък преди час два започнаха заканите за прекратяването на кабинета заради предложените правни промени на герб. хахах Така като ИТН се откъснаха от коалицията с Кирчо и кабинета се разпадна, Кирчо тръгна наляво и надясно да разправя врели некипели. За пред американските медии заяви как кабинета му се разпадна поради руско влияние. За пред нашите медии мафията била виновна. А реално защото с ИТН не водиха дипломация. хахахаха Истината е че всички са луди за връзване в ПП, то не че от ИТН бяха по нормални ама лудостта на Кирчо е силно заразна.

Сглобки...глупости...

Значи ония са активните, а вие пасивните. Склонен съм да ти повярвам.

какво искате от предател? Той е завинаги предател вчера предал Славиту, днес просто Киро утре някой друг...

Още ли селяндурите ще гласуват за чалгарите Това политици ли са

било "Активно мероприятие"?! По точно е пасивно мероприятие, понеже Киру проявил пасивност и не записал Гелчето като министър. Да ама момчето било умно, а не просто като Киро и отдалеко им записвало фекалните подробности. А после Руди щял да правипартия ИП "Истинска Промяна" и да помете ПП "Парапетна Промяна". Ха-ха-ха...

ПП и ДБ са чисти, Космосът им пречи да помогнат на България! Кълна се!

Това чучело е върха на всичко закривай държавата

Академик бил тоя хахаха Що не си гледаш науката? Ами щото си един посредствен боклук, изтривалка за бандити. В училище сигурно си бъл същия мухльо и са те спуквали от бой

Това е положението - най-лесно се става академик и профисор в коридорите на политиката, Физикохимията е за асистентите.

Уж академик се оказа по прост от еднокнижника Боци !

Липсата на лустрация е фундаментален проблем на България.

Те всички са минали през всички бои. Ако има лустразия ще трябва да се опразни парламента.

Денкоов,всички сте маскари и сте за в дранголника Денков !!! Нали ми следиш мисълта !?!

Не знам, ама Радостин Василев вече спокойно може да се пенсионира. Даже не му трябва и трудов стаж.

Защо все академик Денков е пред обектива, госпожа Габриел няма ли и тя мнение по въпроса? Нека още от сега се ротират, да свикват, а ние също. Странно, жената върна мандата и се "изгуби" някъде.

По-добре да не се появява, че простоК. ще ни се види цвете

Дигиталнити Марче, иновативното Марче, фейк-нюс Марче, ...,

Как всички знаят какво има на записите, ама чакали да ги чуят, но били сигурно, че е сглобка от разговори. Явно си знаят много добре какво са говорили.

А аз мисля, че не е активно мероприятие, просто един човек е правил записи, защото е видял как всички са лъжци и лицемери и продажници за чужди интереси и много пари. Но сега всички ще се оправдават, че службите са виновни, президента, криминалния контингент, прокуратурата и др. Очаквам скоро да обвинят и Русия и лично Путин. Но фактите са, че просто са мошенници и лъжци. Ако един човек е честен и да се скапят да го записват няма какво да изкарат.

че ако няма Путин и Торбалан какво ще правят ПП/ДБ. Като махнем Гешев и Паметника на СА какво ще прави Ристю и Сие. Ще остане КК и ще плюят.

Ако махне Гешев,ДБ ще въведе Диктатура върху свободата на Мислене даже.И нас няма да ни има.ПП ще ги подкрепят.От Герб на Тиквун -половината също ще го подкрепят.Прочети им проектозаконите.

Тоя глист нещо на зор да закрива държавата с мафията. Какво ли имат за него на Козяк. Има вид на пасивен педал.

... и извратено жесток към децата. Помним слюнчестите тестове.