Коментари - Денков за подранилата с ден оставка: Спазен ангажимент, феърплей и покана за преговори с ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бившият вече премиер Николай Денков е заминал за чужбина след като е разбрал че има вероятност в Парламента да му бъде свален Депутатския Имунитет и да бъде съден по бързата процедура за Национално Предателство подписвайки договор с Брюксел за превръщането на България в Гето/Концлагер за всички Нелегални Имигранти достигнали до Западна Европа които да бъдат репатрирани и заселвани в България. Денков днес е излетял/отпътувал за чужбина за да търси Закрила от чужди държави. Наш Киро Петков-Канадеца му е предложил да го приюти в Канада където може да остане колкото си поиска за да избегне Правосъдието в България.

Добре че се махате най-накрая. Нереализирани учени, спецове , магьосници.. Така я объркаьте че по-добре да не бяхте идвали Срам голям

Ще се спогодят! Амбасадорът няма да позволи нови избори! Той е отчаян, сломен и бесен на Галя, като разбра че е бил лъган и мамен. След толкова много труд и хвърлени пари на вятъра, народът е с Русия и не храни никаква любов към САЩ и НАТО. Галя го е подвела за любовта на България към Америка и ненавистта на българите към руснаците !!! Какви бази на НАТО, какви евроатлантически съюзници се е надявал да прави от българите, след като душата на този НАРОД Е С РУСИЯ ? Сега се чуди при такива ненадеждни партньори, какви бази на НАТО и САЩ ще прави в България. Ми те българите ще му резнат кабелите както янките взривиха Северните Потоци. Кеф, кеф, кеф и вън !!!!

Ники ще пътува ли? Отговор: За топлите страни.

Кога ще бъде подадена а кога ще бъде приета. Съвсем в реда на нещата е ако искаме да е факт на 8 да се подаде на 7 , въпроса е да се работи бързо и качествено да не остава държавата без правителство

Я го знам бе. Молеееееееец!

Плъх, след като изложи България навсякъде, където можеше, го скрийте в министерството на образованието и не го показвайте повече. Той е напълно необразован, така че ще си намери точното място, а и няма нищо за крадене там. Нищожество.

Оставка и на съд продажници

Денков е недоразумение..... Тепърва ще се отчете......

Номера от селски вечеринки!!!

Браво Денков! Засмян до уши в абсолютно всички медии, явно доволен, че успя да хвърли горещия картоф на травестита-малоумната “иноваторка” от Брюксел. Нямам търпение да видя тази папагалка как ще се провали като премиер още в първия месец. Има да ни залива със шизофренични брътвежи от екрана и словоблудство от несвързани и безсмислени думи без какъвто и да е практически резултат. Дано и се размине, ама е много вероятно скоро да усети хорския гняв.

Тоя смотаняк с какво ще го запомня - докара имигранти които са завинаги. Скоро трябва съд за всички

За Сапунчо е важно да е на пост, който да му дава възможност да пътува.

Имахме кон, съсел, сокол, няколко шопара, гълъб, мравояд, лабораторен плъх. Какво ли животно ще е следващия лидер на окаяната ни държава?

Ох забравих, имахме още бяла златка, биволица и чалга глист. И те се водят представители на животинското царство.

Не разбират какво значи джентълменско споразумение. Браво Денков.

Ново правителство. Че оставка на премиера е оставка на цялото правителство.

Е най-нормалния и адекватен министър председател за последните години. Жалко, че си тръгва.

буахахахахаахаааа...

А венчавки не се правят тази година от 18.03 до 07.05. Така че осиротя ни момата денковица...

ники нали трябвало да пътува… предлагам 2 дестинация - централния софийски затвор или фрнта в осрайна… все топ дестинации. Да избира.

Гнусния и мръсен плъх гризач, опитва да говори за феърплей?!?!

Закъсняла оставка с 61,5 години.

какъв феърплай и какви спазени ангажименти, бре пацул съсухрен???… вие предадохте малоумните си избиратели… с ГРОБ и шиши ще ми борят корупцията… паснахте на статуквото като дялан камък, идиоти продажни.

Денков - един чудесен и стойностен човек и отличен министър-председател!!! И затова всички смрадливи тролове на статуквото са насъскани сега да го плюят.

Ааааааааа , чакайте малко : Талибаниър които ни докара , са още по-стойностни !

я да видим сега #КОЙ е статуквото. Боко?? Шиши?? А те не са ли първи дружки на денкофския малоумен идиот???

Пълен помияр

ОБИКНОВЕНО ЗОМБИ СЪМ!

Ей, тюфлек, за какво уважение към гражданите става дума ? Вие ги излъгахте преди изборите, че няма да правите коалиция с ГЕРБ , а сега говориш за феърплей с тях !? Мошеници !

Кой го бръсне този за слива че пълните медии с него?

На задна прашка

Сума време се лъзга сапуна денкофф! Най сетне се изми в канала на Историята …

ОФФ махай се червей съсухрен ,аман от такъв мин,дупедател!

Да видим утре колко по-смехотворни ще са "официалните" мотиви, които нар. събрание ще обсъжда. Пълна подигравка и изнасилване на конституцията.

Наистина беше разнообразие да имаме нормален и образован премиер. Бях забравил какво е. До сега само крадци и хора, лапащимрушвета. Кой строи на Путин ТУРСКИ ПОТОК с наши пари за да може да нападне Украйна и да доставя газ на Унгария и Сърбия, Гълъбче ни задължи за няколко милярда на Турската Боташ за внос на газ, Друг ни продаде авиокомпанията или пък някой ни вкара в хиперинфлация. Царската особа си върна имотите и заграби горите ни, някой откраднаха Белене 2 пъти и дори ни купиха Реактор без централа. И от нас да мине и 6 самолета платени в Аванс, но още ги няма но рушвета стигна за къща в Барселона. А пък някой симпростойха язовири, други уж ги ремлнтираха за държавните милиони. Абе този беше глътка свеж въздух. Човека и оставката по-рано си подаде и не ни посрами никъде. Недю добута шанген по суша, но с този разграден двор и аз нямаше дамога:) :) Един нормален премиер. Беше наистина странно.

Абе важното е да пътува.... и че се направи сам академик... и че си даде на фондацията офисче... и че мънка кат' илитерат на пресконференциите.... и че слушаше г-н Пеевски и си записваше... и че повече няма да е премиер

Пише се милиард, а не милярд

БИВШИЯТ м-р на ОБРАЗОВАНИЕТО ФЕЪРПЛЕЙНИЧИ?! Човече БЕЗ САМОЧУВСТВИЕ.

Хайде Денков да си ходи в университета и да не се прави на политик и месия. Аман от боклуци, дори и да са сапуни.

в какъв университе ще ходи тоя?? освен в затворническия университет в друг не трябва да стъпва.

Тъпнико свиден!

А стига с този сапунджия вече.

Сапунджията изпърденков - една от безбройните американски пачаври в Сглобката.

Денков се държа достойно и не падна до нивото на повечето политици.

да, падна по-долу и от най-долните утрепки

Ако не отидем на нови избои, и ако не разкараме ДПС,ППДБ И ГЕРБ, така че да имаме различно правителство без тези три партии, България ще стане участник във военни действия с Български войници. За сега да не изпратихме, но се чака заповед от НАТО в близко бъдеще , както каза МАКРОН , Трудно ми е да повярвам ,че ГЕРБ И ППДБ ще откажат да участваме пряко....

Денков и ГЕРБ веднага на фронта. Да защитават евроатлантизма.

Оставка и веднага на съд.

Денков Президент!

майтапа!

Айде, подаде оставка. Сега трябва да са доволни хората. Боко се завръща - най-обичаният политик с най-силната българска партия - ГЕРБ!

Велик е Бойко. Изпрати им преговорен екип само от жени...

Сапунения вече изтече е канализацията и слава богу!!!

Споразумението вече е написано. Трябва само Галя да го преведе, за да може и Борисов да го разбере...

Защо Денков все още не си е подал оставката в Президенството?

Или го друсат с дрогата на зеления клоун!

Свят видя Никито и чужди езици проговори.

Някои дори и езици не успяват да проговорят ))Дайте му кредит малко де;)))

За Бойко не е вярно.Знае конграчулейшън.

Не е само Бойко, Бойко горкия е на пангара, щото е най-шумен измежду останалите михлюзи..

Сапун, на кого ни оставяш? Осиротяхме без теб, академика!

Kalin

Това което виждате на горната снимка е помията на България-Най срамната некоалционна но супер арогантна и крадлива сгробка.Изеалния вариант да се отървем от тях са нови избори.Само така има шанс да спасим страната всичко друго у пагубно за народ и Родина!