Денков вика шефа на ДАНС след командировката, подкрепя Атанасов за поисканата оставка

Ще имаме разговор с Пламен Тончев, като се върне от чужбина, казах му, че е неприемливо да прави декларации, заяви премиерът

Обратно в новината

Коментари - Денков вика шефа на ДАНС след командировката, подкрепя Атанасов за поисканата оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези окончателно ни вкараха във война ,да видим къде ще се скрият тези продажни мишки.

Тоя нещасник и ко ще си платят няко ден ,надявам се.

А американските агенти

много руски тролове реват по-надолу....

Денков,ти си идиот и мекотело,при това тъпо и неграмотно.с генерал Гном нещастник без да има хабер от работата на службите,който се опитва да надскочи боя си,ама все се препъва в някоя прецедура,в някой закон и с незнанието си става за смях.Съвет:не тръгвай с бръмбар работа да вършиш.Както е казал по този повод умният български народ,тръгнеш ли подир бръмбар,все до л...но ще те докара.А то,както вече си разбрал то много цапа и много мирише.А в сглобката дето я ръководиш бръмбари многоооло!

Ем той коментирал след закуска в американското посолство, а сега кажете кой е шпионин и къде трябва да се търси????????

Шефа на ДАНС трябва не да гони руски свещеници а да влезе в НС и МС там са най големите шпиони който всеотдайно работят за унищожението на България.

Че не го прави трябва да ти говори достатъчно.

Интересно тея са малоумни до няма и къде шпионин се съди и във затвора за да имат за обмен око хванат тяхен шпионин.нон грата е само за посолствата и ъея говеда получават пари от нас данъкоплатците .доказателства че са били шпиони както разбрах нямат така че е пълен провал това правителство е за сняна моммета ще ви разкатаят фамилиите тея нещастници

Бойко. Трябваше. Да. Оставят. Рашков. Да. Ти. Разкаже. Играта. Мръсен. Предател. Към. Политиците. Във. България. Не. Забравяйте. Какво. Стана. Със. Николае. Чаушеску.

Кои. Си. Ти. Че. Да. Искаш. Оставката. На. Шефа. На. Данс. Искате. Да. Сложите. Ваш. Човек. .за. да. Прави. Това. Което. Вие. Искате. Боклуци. Продажни. Това. Нещо. Го. Направихте. И. Със. Мяр. Като. Сложите. Ваш. Човек. За. Министър. На. Вътрешните. Работи. И. Той. Ва. Случка. Иначе. Дузпа

Тоя така наречен академик си нема.мапредстава какво може да му се случи ако се заяжда със службите . Такива компромати могат да му врътнат че после свет ще му се извие и на него и на.пасмимата на Киро Асан и всички от ПП .

Всичко е подарено на щатите!!!! Така и не доказахте защо изгонихте руските попове?ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКАТА ПУМИЯ СТАВА ВСЕ ПО-НАГЛА И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА!!! ВЪН ОТ ТЕЗИ ФАШИСТИ ГНУСНИ ЕС ЛГБТИ БАРДАК!

Денков,как мина закуската с американските партньори?Дадоха ли указанието,написано,за да продължиш да съсипваш интересите на България?

Да, дадоха указания да разпорят пърдухала на майка ти, Руснак.

Едно по едно нещата от записите се случват, а шефовете на службите са овце и ще се оставят мастията киро да ги удуши. Страшни служби имаме… двама педали им разказаха играта.

Този мишок вече почна да разбира от всичко ПРОДАЖНА МЪРША

Както навремето Вътрешния министър Румен Петков освети агента Алексей Петров,сега ген Атанасов да е провалил акцията на ДАНС,по следенето на чуждите агенти и заради това Атанасов си подаде оставка от поста в Парламента.Има го и тоя вариант.Пък сега Денков използва случая да замаже положението и да извърши чистка в Службите по нареждането на Кирил Петков от записа.

Джуджи защо още се кичи със званието генерал, с което се сдоби докато беше в деполитизираните структури? И не само той. Влезлите в политиката не могат да са с военни звания. Или това им подхранва ореола на политическото номадство?

С цялата си академичност този Денков съвсем заприлича на Плевнелиев.

Плевелите. Е. Хиляда. Пъти. По. Голям. Боклук. И. Гъзоблизец

Продължава да набира сила Смениха Главния секретар на МВР,сега е ред на шефа на ДАНС.Целта е овладяване и поставяне на наши хора на възловите места.После защо народа не вярва на никого и не иска да излиза да гласува.Ами пред очите му се разиграват тия шашми и как да вярваш на политиците,особено в България.

"...министър-председателят....участва в бизнес закуска, организирана от АМЕРИКАНСКАТА търговска камара и оттам отиде да участва в НАЦИОНАЛНОТО съвещание на МВР." "АМЕРИКА за България" е ПРАВИТЕЛСТВОТО на България.

Ами, оттам ще отиде на "бизнес" обяд, който от своя стране ще премине във вечеря и така... им преминава деня на тези индивиди. А що се отнася до народът, който ги е избрал, е... "...като нямат хляб, да ядат пасти..." казала една френска кралица, дни преди главата и да падне на гилотината. Това няма да се случи с нашите политици де -- ние живеем в демокрация. Да не заподозре ДАНС, че подстрекавам към такива действия. Само цитирам малко история.

Този а-кадеми(я)к определено е сложен там само като ретранслатор. И засега съвестно си изпълнява задълженията. До кога ли?

е цар на вСички служби, на президент и премиер и те требва да му се подчиняват безпрекословно. Особено ако заповедта идва от СМагкедонja или от Посрайна. Ама-ха!

Мисля че единият с глупостта си, а другия с жаждата си за власт и носталгия по службите са провалили една добра разработка на ДАНС.......

Требе да са изфащат сички руски кавали

Знаем че обичаш да правиш кавали. По това си приличаме, искаш ли да се наденем?

Търсиш си мъж ли рашко "адашче" , мутрафонова вече не ти стига ?

Ние от отворено отзад общество, вече сме те намерили. Муци.

Ами ела ме хвани....

Как ти фана неговия ли вата ? Мечтай си :)

Бат Ради ни обади как е свирил на кавали.

Искам да призная, че имам нужда от мъжки ласки. Сорос ни съкрати щата и сега си омръзнахме. Дори вече се возим по двама на една тротинетка. Положението е тежко. Мен горивата не ме интересуват. Готов съм да плюя по всичко и по всеки, само да ми дадат пари. Надявам се на оферти. Добър съм и с френския, обичам да карам на задна скорост. Моите приятели имат и венерически проблеми, а имаме нужда от лекарства, пък те са скъпи! Помогнете на един изпаднал соросоид! Ваш Павел!

За теб рашко "адашче" знаем , все педерашки в педеРассия са като теб !

Знаеш от личен опит. Та знаем че знаеш.

Верно ли ватнишки посерко ? Обаче Тони гея ти лепне перфектно !

Лепне както прашки, на гей събор, организиран от отворено отзад общество. Демек, като прашките ти в момента, така лепне, e и не само.

Денкоф и продажните мижитурки около него скоро ще бъдат навряни на майките си в задниците.

Как навряха рашките хибридки като теб ли рашко "адашче" ? Мечтай си :)

Искам да призная, че си падам по мъжка любов, обичам да ми завират долари. Готов съм за пари да направя всичко, мога да бъда руски, китайски, севернокорейски трол… за момента съм в отворено общество, трябваше да си дам дирника, но си струваше. Вече карам тротинетка.

За теб рашко "адашче" знаем , все педерашки в педеРассия са като теб !

Искам да призная, че имам нужда от мъжки ласки. Сорос ни съкрати щата и сега си омръзнахме. Дори вече се возим по двама на една тротинетка. Положението е тежко. Мен горивата не ме интересуват. Готов съм да плюя по всичко и по всеки, само да ми дадат пари. Надявам се на оферти. Добър съм и с френския, обичам да карам на задна скорост. Моите приятели имат и венерически проблеми, а имаме нужда от лекарства, пък те са слъпи! Помогнете на един изпаднал соросоид! Ваш Павел!

Разбрахме рашко "адашче" , нали си педерашка от педеРассия ?

Като гаджето и баща ти!

Коцеееее...нали си имаш Цончо бре

Който ги пляска врели некипели да се иска оставката на шефа на ДАНС.Ами ако тези попове нищо незаконно не са направили в България,как ДАНС да иска те да бъдат изгонени.Това,че нещо са правили в Македония,Ние не сме длъжни да ги следим по целия свят където пътуват и да знаем всичко за тях.Така,че Денков от практическа гледна точка не е добре да се хваща на тая въдица и за щяло и нещяло да гони шефове на ДАНС.

"Всеки с политическа дейност има право да изказва мнения и критики. Орбатното, със сигурност ръководството на ДАНС няма право да изказва мнение за политиците", каза Денков. О, значи, според псевдоакадемика Конституцията на България може да не се спазва?! Щото в нея пише: "Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността." Отделно - очевидно е, че Денков не познава Закона за ДАНС. Вярно, в него пише, че право да бъде председател на ДАНС имат лицата, които " не членуват в политически партии или коалиции или организации с политически цели". Това е всичко. Нищо не забранява на ръководството на ДАНС да изказва собствено мнение по действията и думите на който и да било политик. Нито пък ограничава конституционните права на служителите й - от портиера и чистачката та до председателя на ДАНС. Още повече, че в изявлението на ДАНС просто се защитава достойнството и авторитета на служителите и самата ДАНС. А това, че Денков и Ко не искат да спазват Конституцията и законите, не е нито нещо нова, нито пък е за учудване. В управляващата хунта това е всекидневие и основен начин на действие.

Господи! Дано студентите в юридическия не са с твоите познания по право че не ми се мисли

Пламен Тончев са го извикали в Русия,за да му набият канчето...задето се осмелява да гони руските агенти. Може и да не го върнат жив. Помниме по соца,ако някой от политбюро го викнеха в Масква или не се връщаше или си идваше неизлечимо болен

Ние от дъ ембаси не обичаме тия от посоля. И да допълня че си търся мъжка любов, от 120 кила нагоре

Ти тотално откачи.

Пробвай с Мутрафонова...

Верно ли рашко "адашче " , подчертаваш , че си педерашка от педеРассия ?

Значи политиците могат да плюят някого че ужким не си е свършил работата а обратната страна няма право да се защити? Това братче ако не е тоталитаризъм здраве му кажи

Гледам от пасоль са активирали нискотарифните си хибридки да плюят по България во имя раZZия ?

Трол!

В огледалото ли го видя педерашке ?

В отворено отзад общество, където си член. Пълен член.

Хаити решили да изпратят малко хуманитарна помощ за БиДжито, от благодарност , че вече са свободни. Е, с трън да завъртите, няма какво да закачите в Хаити, но пък са свободни

За да е аполитична трябва да е към кснс и президента, а не към високоумното партийно правителство (стоящо до телефона)

Академика е прост като киро

ТОЙ му бил казал ! Аве, ей, лабораторния, ти не си му шеф, бе! Върни веднага свещенниците, дето Кико ги изгони, щото хората ги искат! А на Макетата им дай десен бутон и игнор.

И кои "хора" ги искат бе ватник вмирисан ?

Теб нали те моГилизираха в рашка говняшка и твая мать гордо жди белата си лада вата , кво ти бърка ?

Важното е, че Сглобката ни е гласувала ЗА подаряването на C300 на укр.

Трябва да го махнат, за да изманипулират машините за изборите.

Денков е една кукла на конци !!!

Шило

Май нещо нещата не се случват така, както са в записа? Бързат, до изборите има малко време, няма как изборите да се правят с "нашите" служби! Изнервени ми се виждат тези, от сглобката!!!!

Тегав е жизнь на русороба в Европейска и НАТОвска България , а шиленце ?

Ех подлоги подлоги...

Ти като рашка подлога ги разбираш тия работи , а българофобе ?

Като се върне от командировка шефа на ДАНС трябва да арестува амебата Денков за национално предателство.

Той да не е рашкая сволоч като теб та да извършва национално предателство към наZzистка раZZия бе гнидо рашистка ?

Женков, Лайнарев,Гноманасов, Простокиров, Кукорев...всички сте боклуци

За сметка на това избирателите имат право да изказват мнение за политиците. Денков, гнидо мръсна, Оставка!

Джобният уж генерал, Мрази във управлението на България, Да има лица, не свързани с бившето ДС!

Да се върнем години назад:"за съда всичко е ясно,да влезе убития"......

Денков, амебо недодялана, в Руската църква служеха 4 свещеници - 1 руски свещеник, 2 белоруски и 1 Украински свещеник! Първите трима свещеници ги експулсирахте, защото уж били шпиони, а украинския свещеник що го оставихте? Ако онези са шпиони, нима той не е шпионин и не е работил срещу националната ни сигурност? Нима години наред не е работил с тях в колектив и в комбина? Или експулсирахте едните само заради националността им, на база недодялани политически игри? Какво всъщност е управлението ви - недодялано! П.п. Дир.бг, защото трите неудобната истина? Играете го политкоректни, като цензурирате истината ли? Цялата християнска общност, знае, че в тази църква служеше украински свещеник, който не е експулсиран. И е възмутена за набъркването на политиката в православния свят и за двойния аршин!

Лошо е прост човек да се изказва по важни неща

А ти защо се изказвал тогава

Плевньо и Женков да не са сестри?

Денков не ставаш за политик! Отивай при жена си да джуркате caпунчета....