Денков: Ветото на президента за БТР-ите за Украйна ще бъде преодоляно

Мария Габриел изрази съжаление за решението на президента. Денков е на посещение в Шумен, където обеща, че ще съдейства за решаването на важните за града инфраструктурни проекти, сред които са ремонтът на градския стадион, хиподрумът и изграждането на новия басейн

Обратно в новината

Коментари - Денков: Ветото на президента за БТР-ите за Украйна ще бъде преодоляно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам защо Радев се дърпа от Закупуването на БТРи Страйкър модел от 90 години, за 2-3 милиарда? Явно иска по модерни машини от сегашната епоха? Каква му е ползата?

Този академик е пьлен кратен!!!Нима ветото е важно ?Оставихте Бьлгария без без АЕЦ без армия без селско стопанство!!! Вьн не от парламента а от Бьлгария !!!

Тоз алхимик, търси философския камък, Но през този мандат, няма да успее

Гаргамелка, Гаргамелка - проста и куха кат фуражомелка. Ви серем на всички от Сглобката мазно фостата! Курви американски!

То добре ще го преодолеят, но ние сме най-бедните, а даваме, даваме и даваме, а как политиците ни са така щедри с парите на всички и веднъж не поискаха от тези по-богатите, като даваме нещо, което ни убеждавате, че не е нужно (пак такива, като вас са ни накарали да го платим, купим или произведем), но не ги казвате кои са тия, а и не искате от по-богатите, които само ни ограничават за Шенген, че, сме бедни, че не се справяме ... защо г-да политици не поискахте нещо поне веднъж в замяна на "даваното". Нямаме линейки, нямаме медицинска апаратура, нямаме хеликоптери за борба с пожари, няма коли за Гранична полиция, патрулки за полицаите, пожарни коли ... при цялото ни нямане, как веднъж не поискахте да дадем на Украйна, но да получим в замяна. И ако твърдите, че сме бедни, защото производителността ни е ниска, то защо вашите заплати не са така ниски, увеличават се, а вашата, вашата производителност каква е.

Не разбирам защо Радев се дърпа от Закупуването на БТРи Страйкър модел от 90 години, за 2-3 милиарда? Явно иска по модерни машини от сегашната епоха? Каква му е ползата?

е налегнала сглоблата, а НЕвденков е идиот.

но постепенно ми се изяснява, че трябва да гласувам за г-н Гешев на изборите!!! Той ще е моя Човек!!!

Сапунения Академик Денков се дуе като петел на плет с Ветото за БТР-рите .Ветото ще го преодолеете с ДПС ,ГЕРБ и ППДБ ,но българите още повече ще ви намразят симпатизирайки на Русия.С неадекватните си действия сглобката работи срещу себе си НАТО,Украйна и ЕС.Вашите действия изцяло са контрапродуктивни за България.

Той остана единствения с висш държавен пост не забравящ България и българите. Тия чешити на власт драпат да овладеят всичли постове за лична употреба и за лапане на държавни и европейски пари. ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО!

Браво на президента. Срам и позор за правителството начело с Денков, Габриелка и Тогарев.

Господин Денков, има ли държава от ЕС , в която пенсионерите няма да получат малък подарък за коледа, символичен ,но от държавата ? Да се знае, че и "пука "за тях! А Вие ,който сте избран с гласовете на роднините си , се вземате много на сериозно и говорите от наше име ! Позор сте !

А на всяка украинка ще дадем за Коледа по 1 джип да си го джитка на плажа. Няма лято-няма зима, важното да има.(За българките не се отнася)

Народът не уважаема госпожице или госпожо плъх е гласувал тези хора да управляват държавата. И второ тези БТР са закупени за да бъдат използвани срещу народа ако сте толкова тъпа и не сте разбрали досега. Или може би на вас са ви необходими за да ги използвате срещу народа?

пък ти си плъха, Денков.

пиесата "Академик Стихийно бедствие" от Бранислав Нушич ли беше или от Добри Войников?

давате да не забравте да ги дадете заедно с Мунчо и Курна :)))

заедно с тебе, с тебе, да се радва Зелката.

За нас академиците колегата Пърденков е най-голямата гордост на Слънчевата система. Извинете, закашлях се...

Май вече им мина гаранционният срок......Дали да не почнем ганкиното?

Ей,плъх продажен, тези БТР са на народа, а не на баща ти!

Абе Нищожество ? Защо раздавате на Сульо и Пульо Българското , а за Българите станахте МАЩЕХА ? Дори едни Коледни добавки на Пенсионерите не дадохте ? Да пукнеш в нищета като Куче Денков , като Куче !

Ние знаем че ще бъде преодоляно ! Но поне ще видим кои са против Българския НАРОД !

И ще ги запомним поименно!!!

Как да се преодолеят хилядите глупости, които се вършат в страната. То нищо не остана в страната.

Естествено, щом е за Покрайна....де така да бяхте загрижени за България и българите....

Денко, проститутче мамино, каква Усрайна, какви БТР-и? Усрайна не съществува вече бре - продадена е, а голяма част от земята й е отровена. Продаде я зеления наркоман. Явно тука се опитвате да направите същото с местната наркоманска шайка - Баце Кокаина и Киро Синтетиката.

вервайте му! Гледам го на снимката.....Какво нищожество.....

От къде толкова фашизъм у комунистите от сглобката.

Пеевски е една торба лаина товар гомновоз боклук

Скритият интерес към подаряването на БТР-ите не е Украйна, а закупуването на Страйкърите, което се оправдава с липсата на такава техника за армията и доокомплектоването. Като подаряваш нещо, ще трябва да се доокомплектоваш със закупуване на подобно на тройна цена от "партньорите", които имат изгода и интерес за това и подхвърлят комисионни във формата на 30 сребърника на вземащите решенията.

А кво да купиме бе? Руски пляски отново? Друг път!

неуважаеми, ако беше малко по грамотен, и четеше повечко, щеше да знаеш, че единствения народ, който все още ни уважава в тоя свят, а именно-евреите, ни предлагаха да закупим, на много изгодна цена, най добрите машини от този вид в момента! същите тези машини, се ползвот и от тяхната армия в момента в конфликта в Газа! второ-драги ми неграмотнико! българин, от години, живеещ и работещ в сащ, изработва същите тези изделия, от най висок клас, ни предложи, тази техника, срещу разрешение за производството им и в България! какъв е резултата? едно голямо НИЩО! просто трябва да купим, американските боклуци, доказали своята непригодност в афганистан, ирак, и къде ли още не, заради гъзолизството на някакви "борци" за правдини! както стана и с картинките на самолетите! "пенчо, бре, чети..."

Ганьо е мнителен както винаги :)

Отишъл моля ви се , в Шумен да говори за ремонт на стадион , хиподрум и басейн и между другото за ветото на Президента.....Ало-о-о-о-о, балоните! Дръжте се нормално,защото скоро ще си търсите местоживеене и работа!

Ясно е, че със сплотените си редици ""сглобката"" може да преодолее ветото на президента ! За мен като българин е по-важно да се каже дали има логика в дадените от президента аргументи. На мен те ми звучат логично.

Някой може ли да ми обясни с какво ще помогнат на Украйна 20 БТР на по 40 години? Ще бъдат унижожени за нула време и ще останат купчина желязо. Тук поне като стане бедствие, ги ползват за разчистване или да закарат някоя родилка до болницата.

И малко помощ е по-добре от нищо!

Ами изпрати им пари от джоба себе, Ятак

Няма ли сила ,която да го спре най-поле този руснак?

Един само снеговалеж хвърли страната ни в хаос! Затъваха снегорини и тирове, автомобили стояха затрупани, с дни нямаше ток по селищата, хората останаха без храна, без топло и светло, нямаше как да им се доставят лекарства, защото подготвяха БТР-те за предаване на Украйна.Тези машини с които всяка година са спасявани хора блокирани от навявания, евакуирани са родилки и болни да хемодиализа......Вие действително ли сте толкова задръстени,че не виждане крещящата ни нужда от тези БТР-и, които като са толкова стари и демодирани за какво са им на украинците.Срам за денков и останалите ,които го подкрепят.Позор е да загърбиш нуждите на народа си само и само да те потупат по гърба онези,които уважават и признават единствено и само интересите на народа и държавата си!Голям резил!

Денков ,преди да отговаряш е добре да се замислиш чии интереси защитавате .Продажници ! И чакам отговор от президента от къде ги изкопа тези ?

По-лош президент от Радев не сме имали досега. Както винаги доказа, че не е нищо друго освен една руска подлога. Срам ме е, че в 21-ви век ме управлява човек като него.

ей айде хапчетата

Сглобка (правителство)създадена от терористична държава (фащ) е изключително вредна за България .това са най-долните НАРОДООСТЪПНИЦИ

Всички знаем много добре,че вие сглобкаджиите можете да се обедините единствено в полза на Украйна!

Нито Радев нито останалите щяха да имат нещо против.

Ние няма да поръчваме БТР. Ще поръчваме БМП с многократно по-добри характеристики.

Непригодни за съвременните бойни действия. А ще получим бойни машини. Обаче би ли ми обяснил ти и останалите радевски клакьори- Как така тези машини никога не са били необходими от деня на тяхното за купуване пък сега изведнъж станаха изключително ценни и необходими за държавата????

Досега не се е водила война, в която има реални шансове да бъдем замесени. Сега положението е доста динамично и току виж войната достигне и до нас. Тогава да те питам, с какво ще защитаваме България? Или мисленето за няколко месеца или години напред е непосилно за умните и красивите?

Праскайте пореден токат на проруската ушанка и продължавайте напред.

ЕПРУВЕТКАДЖИЯГА, дава гръб на КОЛЕЖКАТА си от вчераштите "120 минути" на БТВ,а ??? Това е то - ВРЪЗКИ !!!

Лошото е, че и в затвора ще харчите от нашите данъци.

Да ги пратим в любимата им Русия. И там няма да ги искат

Глупаво прасе. Да се запознае, че след Унгария, Швеция и Холандия спират помощта за Украйна. Столтенберг каза да се готвят за "неприятни новини" за Украйна. Само тук свинката квичи, а мулеца жужи.

Интересно ти какво печелиш освен заплащането от турското посолство от спирането на помощта на някоя държава за Украйна?????

Ще разбереш на пролет. Като се окаже, че Украйна я няма. Европа храни изпаднали германци. Еврото не струва и не можеш да си купиш хляб. Еко електрическият автомобил стои и се ползва за батерия, че режима на тока ще е като през комунизма.

България

Значи, сега ще дадем тези БТР-и, а после ще си поръчаме други на десеторно завишена цена от нашите американски приятели, така ли?

БТР ите са от 70 те години на миналия век и са бракувани. Украиниците ще ги ползват за части. Четете малко.

Денков ти не си премиер, ти си марионетка на червени комунисти, облучуни като либурали. Оставка

Ще ти се смешнико. Като си толкова загрижен за укрите, отивай там

Държава сме били имали...

НАГЛОСТНА НА ОЛИГАРХИЯТА НИ И БЕЗПОМОЩНОСТТА НА ДЪРЖАВАТА Малко факти от статистиката и от земеделския министър Кирил Вътев . ✔ През 2022 г. са подпомогнати финансово от държавата фермери с 160 442 броя говеда, отглеждани у нас. През тази година техният брой, който се подпомага, е скочил над 2.5 пъти - 409 000. ✔ Биволите миналата година са били 3000, а през 2023 г. - 14 000. Абсолютен рекорд на тяхна раждаемост в света, понеже внос на живи биволи не е отчетен. (При най-висока раждаемост бройката трябваше да нарасне с 2000 и да стане 5000) ✔ Миналата година фермерите-животновъди са били 3000, тази година също са скочили двойно - 6000. ✔ По държавни субсидии за селското стопанство спрямо продукцията сме втори в ЕС след Полша. По абсолютен размер на помощите Франция е на първо място. ✔ Ето как се субсидира например млякото: в Румъния - 338 евро, България - 220 евро, Франция – 60 евро, Гърция - 0 евро ✔ Румъния дава 110 евро на глава млечна крава, България – 246 евро, Франция – 0 евро. ✔ За хектар оранжерия се полагат у нас 8 184 евро, във Франция – 0 евро ✔ През 2022 г. България е произвела при тези европейски помощи 700 000 тона селскостопанска продукция. Съседката Гърция е произвела 3 милиона това. ✔ На този фон: България обработва общо 44.7 милиона декара земя, а Гърция – практтически също толкова – 45.5 милиона декара. И т.н., и т.н. . Димитър Зоров (съпредседател е на Националния съюз на говедовъдите, възпитаник на школата на МВР в Симеоново, собственик на фермите и марката„Пършевица“), както и неговите колеги от др. такива асоциация и съюзи, настояват таванът на помощите да падне. За България техният допустим максимален размзер за едно стопанство е до 280 000 евро. Друг такъв в Европа няма - българският е най-високият! . На фона на тези факти и милиционерската ни олигархия не се чудете, че у нас селскостопанската продукция е по-скъпа, отколкото в съседните ни държави и производството й е с пъти по-малко при съпостави площи и брой добитък. Много по-лесното е да организираш внос (значима част контрабандно), отколкото да гледаш говеда, овощни и зеленчукови градини, каквото и да посочват отчетите. Защото колкото повече бройки добитък и площ култури си посочил, толкова повече ще налапаш евросубсидии от ЕС. И толкова повече комисион ще заделиш за когото трябва по веригата, простираща се до върховете на партии и управления. Крайно време е да се сложи край на тази наглост на олигарсите и на скръстените ръце на държавата. Григор Лилов

Всички в сглобката са синове и дъщери на комунисти, израснали при управлението на Тодор Живков, били са охрана даже, градили са "нАучна" кариера от типа копи-пейст от западни списания, самопровъзгласявали са се генерали, академици и т.н. После са крали заедно, а сега "управляват" в противоконституционна сглобка и искат нещо да правяр с Конституцията. Няма да стане момчета и момичета на другарите тати и мама. С над 80% неодобрение сте за никъде, освен за островите, или ще изкарате хората на улиците рано или късно. ОСТАВКА!!!

БТР те са само финансова тежест за държавата и даже е добре че Украйна се нави да ги вземе тея боклуци.

Ако даде и такива като тебе, съвсем ще се оправи бюджетът.