Денков след визитата на Зеленски: Няма как да направя капан на президента Радев

Мария Габриел заяви, че визитата на Зеленски - това са важни моменти, които не остават незабелязани в ЕС

Обратно в новината

Коментари - Денков след визитата на Зеленски: Няма как да направя капан на президента Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Академик Денков ме възмути много Мислех като учен може да направи нещо за българите ,но съм жестоко разочарована от действията му Вече няма да гласувам за такива евроатлантици Видяхме колко са честни ,щом предлагат за кмет на София Васил Терзиев Срам и позор Как е създал тази фирма и откъде тези милиони Срам е за Демократична България ,защото те непрекъснато говореха да няма такива назначения ,а пък за кмет за София ми е трудно да повярвам Този човек Терзиев да се оттегли а да не подкупва хората

Денков и целия парламент доказаха чеса политически Отпадак . Българския народ е възмотен от неадекватни решения . Само Зеленски наркомана взема подобни решения зададени от запада. Това доказва колко сме зле с тоя политически боклук

Това, което разбрах от Върховния главнокомандващ на въоръжените сили на моята Родина е, че ако чужда държава проведе "специална военна операция" на територията на България, като превземе източната част на страната, изстрелва безброй бомби, ракети и дронове върху главите ни, убива хиляди българи, затворниците й изнасилват жените и децата ни и ограбват имуществото ни, той няма да се отбранява, нито ще търси помощ от съюзници и партньори с общи ценности, а ще преговаря за мирно разрешаване на "конфликта". България заслужава по-добър главнокомандващ.

идиотски коментар! Първо - кажи какво си направил, че си поканил някой да те чука? Педал ли си, гей ли си, евродебил ли си.... Това, което става в Украйна, украинците сами си го предизвикаха! Терор над собственото си население в продължение на 8 години, подкрепяни в тишина от информационните евролиберални медии! Така, че единствено не трябва да се дразни Чичо САМ! Той нахлува навсякъде, където си поиска и без да е канен от никого! У нас управляват - така, че засега сме спокойни. Чукат ни както си искат и без да ревем!

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИДЯ ДЕНКОВ, ЧЕ ТИ УСТРОИ КАПАН НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ. ЧЯК ПЪК ТАКИВА БАЛЪЦИ НЕ СМЕ - ДА ВИДИМ С ОЧИТЕ СИ И ДА ЧУЕМЕ С УШИТЕ СИ, ТОВА КОЕТО ТИ НАПРАВИ И ТИ КАЗВАШ, ЧЕ НЕ Е ИСТИНА, ПО ЦИНИЗЪМ ТЕ ПРИРАВНЯВАМ КЪМ БОЦИ, КИРО-ПРО100ТО И ВСИЧКИ, КОИТО ПРОДАВАТЕ БЪЛГАРИЯ.

Не само че Путин е военнопрестъпник но тези които го защитават и убиват украинци също са престъпници. Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ. Българите сме с Украйна

От академик за три месеца като премиер,Денков се превърна в първа политическа проститутка и слуга на т.н. ,,евроатлантици “ от коалицията ПП,ГЕРБ и ДБ .Тези ,,евроатлантици” по биографии са бивши потомствени комунисти или техните деца и внуци клели се във вярност на БКП- КПСС .Днес те се калнът във вярност на НАТО и САЩ.Дали утре няма да се калнат на китайците? Времето ще покаже кой крив кой прав.

Значи всички в един глас сте подкрепяли Посрайна, а нито един глас за подкрепа на България. Да не говори, че какво мислят и искат избиратели/данъкоплатци пък ИЗОБЩО и ВЪОБЩЕ не ви интересува. . Това е разликата ви с президента. Не си и чувала, че "добрите" намерения понякога водят към Ада...

Е как няма как да му направите капан-ние всички видяхме как успяхте. Дано вие сте прави, а не той! Бъдещето ще покаже.

ДАНО ГОСПОД НИКОГА ДА НЕ ПРОСТИ, НА ПРОДАЖНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ! МОМЕНТА ДОЙДЕ ДА СЕ СРАМУВАМЕ, ЧЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ОТ ПОСОЛСТВО, ЧРЕЗ МАРИОНЕТКИ, АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ И КРАЖБА!

така е .. всички путлерофашисти в България и предатели командвани от руското посолство ще ги бесим!! Русия превърна стара фабрика в Санкт Петербург във фабрика за тролове, за да разпространява дезинформация и да се насочва срещу критиците на Кремъл, включително срещу световните лидери. Това показва публикувано днес проучване, финансирано от правителството на Обединеното кралство. Твърди се, че сайтът в руския град се използва за "разпространение на лъжи" в социалните медии и в секции за коментари на популярни уебсайтове, заяви британското външно министерство в изявление, в което се описва подробно това, което то нарече "болна" операция. Министерството твърди, че е установило, че платените служители на фабриката за тролове са насочени към политици, както и към музиканти и групи в редица страни, включително Великобритания, Южна Африка и Индия. Те използват онлайн платформи, за да набират и координират нови симпатизанти, които след това се насочват към профилите в социалните медии срещу критиците на Кремъл, като изпращат коментари в подкрепа на руския президент Владимир Путин и войната в Украйна.

ДЕНКОВ, НАДАЛИ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ДА ИМА ПО СВИ...НСКА ИЗМАМА ОТ ТВОЯТА СПРЯМО ПРЕЗИДЕНТА! ТОВА СЕ НАРИЧА: ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ! ТОВА СЪТВОРИХТЕ ВИЕ, ГЕРБ, ДПС, ПП-ДБ, СПРЯМО ПРЕЗИДЕНТА! ЗА ГЕРБ И ДПС Е ПРОСТЕНО - ПРЕСТЪПНИ ПАРТИИ, КОИТО И ВИЕ ЩЯХТЕ ДА ИЗЧЕГЪРТАТЕ, САМО, ЧЕ ЛАКОМИЯТА ВИ ЗА ВЛАСТ И КРАЖБИ, ВИ НАКАРА ДА СЕ ПРЕГЪРНЕТЕ С ТЯ И ДА ЗАБРАВИТЕ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ВИ СЪЗДАДЕ КАТО ПАРТИЯ И ДА ТРЪГНЕТЕ БАРАБАР С ПРЕС..ТЪ..ПНИЦИТЕ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА. Е, ТОВА АКО НЕ ЦИ..НИЗ..ЪМ И ПРЕ..СТЪ..ПЛЕНИЕ ОТ ТВОЯ И СТРАНА И ПП, КАКВО Е, ПИТАМ? НЕДЕЙ ЛЪГА! ПРЕЗИДЕНТА СИ ПРЕДУПРЕДИЛ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ. ЧЕТИ ИНТЕРВЮТО НА НИНОВА ПО ТОЗИ ВЪПРОС, ТО ГО ИМА ВЪВ ВСИЧКИ МЕДИИ, А ТЯ НЕ Е В ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ С ПРЕЗИДЕНТА, А ТЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГО ЗНАЕ И ТВЪРДИ, ЧЕ ТОВА Е ТВОЙ НОМЕР, ЗА ДА УНИЖИШ ПРЕЗИДЕНТА! НЩО..ЖЕСТ..ВО!

БОКЛУК. К

Мунчо. Българите сме с Украйна.

Пази боже сляпо да прогледа мъжка черница да ни управлява

много тъпо! плъх да први капани!. Той самия плъхът Денков е вече в капана.

ДЕНКОВ ИЗЛЕЗЕ ПО-ГОЛЯМА КУ-Р-ВА И ОТ БОРИСОВ!НЕ ТОЙ ТРЯБВА ДА КАНИ ЗЕЛЕНСКИ,А ПЕЗИДЕНТА АКО ИМА ЖЕЛАНИЕ И НУЖДА Е РЕДНО ДА ГО НАПРАВИ И НЕ ТОЙ ДА МУ ГО НАТРИСА. МЕСЕЦИ СА ОРГАНИЗИРАЛИ ТАЗИ СРЕЩА,А НА ПРЕЗИДЕНТА СА ГО СЕРВИРАЛИ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ,КРИЛИ СА. БОРИСОВ И ПЕТКОВ СА ПЪТУВАЛИ ДО УКРАЙНА ДА ГО ДОКАРАТ,МЕДИИТЕ СЪЩО ЗНАЯТ,НО МЪЛЧАТ? НА СРЕЩАТА НА НАТО ВЪВ ВИЛНЮС ЩЕ ХОДЯТ ГЛАВНОКОМАНДВАЩИТЕ НА СТРАНИТЕ ОТ АЛИАНСА,ПРЕЗИДЕНТА Е НАШИЯ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ, ТОГАВА ЗАЩО ДЕНКОВ ЩЕ ХОДИ,ЗАЩОТО ПРИ НАС СЕ РЕШАВА ОТ МС И ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ С ВЛАСТ. КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА? ЧЕТЕТЕ ИНТЕРВЮТО НА НИНОВА, КОЯТО НЕ Е В ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ С ПРЕЗИДЕНТА, ТЯ СЪЩО ЗАЯВЯВА, ЧЕ ТОВА СА НОМЕРАТА НА ГЕРБ, ПП-ДП И ДПС СПРЯМО РАДЕВ, ЧЕ СА ИСКАЛИ ДА ГО УНИЖАТ!

му е казал,, че ще идва, ако иска да се срещнат. Никой не му е виновен на чорапа, че е некадърник.

А, ЧУВАЛ ЛИ СИ ЗА ДИПЛОМАТИЧЕСКИ СКАНДАЛ ИЛИ НЕ? ЗА ПО УМЕН ОТ ПРЕЗИДЕНТА ЛИ СЕ ИМАШ?

За какво му е на Радев да кани Зеленски! Няма какво да му каже или обещае! Той го каза-не подкрепя даването на оръжия на Украйна и отслабване на отбранителната способност на България! На заканитена лудия Медведев, че ще взриви атомните централи в източна Европа-е съвсем разумно да си запазим С-200 и С-300 комплексите за защита на АЕЦ Козлодуй! Колкото и да не харесвам Радев и никога да не съм гласувал за него-трябва да призная рче за момента е прав!

чорапеско беше насран и сега му е кофти.Скрил се е като плъх.

Към българския народ! Новата директива спусната от Спас Русев по нареждане на Боци, ПП-ДБ, ДПС е : Бой по Радев и Гешев във БТВ, ТВ НОВА и останалите медии, във всички публицистични предавания, за да се внуши, че Гешев е книжен тигър и няма електорален потенциал и да се внуши, че рейтинга на президента непрекъснато пада. И това е доказуемо – случайно ли са социологичните изследвания по медиите, без да сме пред избори –НЕ? Случайно ли е организираното плюене от платени „журналисти“, от 10 дни по президента? ХОРА ПАЗЕТЕ ПРЕЗИДЕНТА, ПРЕС…ТЪ..ПНИ…ЦИТЕ МУ КРОЯТ НОМЕР НА НЕГО И НА НАС, да не допуснем да ни употребят!

Селяндурина с лампази да си направи сепуко или харикири, защото се изра публично за пореден път.

Интелигентните българи се гнусят от креатурата - резидент, тази гнида разрушава всичко постигнато с труд и пот преди него. Лепи черни петна на българската държава и предизвиква погнуса и отвращение в цивилизования свят. По голям простак не може да се роди, а ако случайно се роди - не може да се очува, както казват българите от старо време.

SirBob

Нормалните българи се гнусят от продажни гнусни наведени дебили като тези от кликата ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС, които по нареждане от САЩ биха продали и майките си. Боклуци!!!!

ви вчера "нормалните" на похода за руски мир. Толкова бяхте малко, че ви беше срам да застанете пред парламента, че тоя път фотографите и откъм задника да ви снимат пак щеше да се види, че сте един автобус палячовци.

SirBob

Нещо мнооого си се объркал. Много хора са на почивка, сещаш ли се?

Идиота резидент е тъп като руска балалайка, той не знае, че няма право да исказва собственото си мнение пред официален представител на чужда държава, ако то противоречи на мнението на изпълнителната и законодателна власт. Този чукундур си е внушил, че е българския путкин и се държи нагло, нахално, дебелашки и просташки като тъп фатмак.

Вече няколко дни Мунчо се крие, говори си сам и спори със себе си. Луд Гидия го направи Зеленски, луд. Голям кур-капан му спретнаха.

Мунчо прави тази сутрин строева подготовка на дебелосерковците от кохортата. Били го предали пред зеленски защото мълчали като ебани гъзове на срещата.

Вече няколко дни Мунчо се крие, говори си сам и спори със себе си. Луд Гидия го направи Зеленски, луд. Голям кур-капан му спретнаха.

КАК КУПИ АПАРТАМЕНТ ЗА 300 000лв. с 4 ЗАПЛАТИ МОЛЕЦА ?? ИНАЧЕ НИ ПРАВЯТ НА ПУК !! НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ЗАПЛАТИТЕ ИМ...В СЪБРАНИЕТО САМО ЛЕНТЯЙ !!! ПЕДИТО ЩЯЛ ДА ГЪРЧИ ФИРМИ ?? А ВЪПРОСА С ПРОГРЕСИВНОТО ПОДОХОДНО ОБЛАГАНЕ Е ТЕМА ТАБУ ?? СРЕДНАТА КЛАСА И БЕДНИТЕ ЩЕ ГО ОТНАСЯТ ДО ЖИВОТ !! 34 ГОДИНИ ГЛАСУВАМЕ ЗА СЛУЧАЙНИ ЖАЛКАРИ !! ЗАТОВА И КОСТАДИНОВ Е КОШМАРА В СЪНИЩАТА ИМ !! НО И ТОВА ЩЕ СТАНЕ !!

Божее какъв Мухльо

Има излъчване на Педиатър

На педи :)

Какво си гнусно шорошко изчадие ти!

на тия тъпаци украйна и нато ли им плаща заплатите

На армията и то от 8 години!

може само да му направите и ти и кабинета ти по една свирка!

Молец

Ебетеси маиката продажна .

От смешния плач на путинофилите става ясно, че Дянков е трябвало да уведоми Радев за посещението на Зеленски след приключването му. Моля господин премиера да си вземе бележка за в бъдеще!

Да земе да се гръмне!

“Денков след визитата на Зеленски: Няма как да направя капан на президента Радев” Някой е направил кур капан на Радев и сега сме свидетели как цялото президентство е впрегнато да намери отговор на съдбовния въпрос: “КОЙ НИ СРА В ГАЩИТЕ!”

Браво на правителството заради визитата на ЗЕЛЕНСКИ в София! Най-сетне показахме на света,че не сме ТРОЯНСКИЯ КОН НА ПУТЛЕР В ЕС !! БРАВО !! А МОСКОВЕЦА РАДЕ..СЕ ИЗЛОЖИ КАТО КИФЛАДЖИЯ,...Стана за смях буквално пред ЗЕЛЕНСКИ !!!

Стар ергени

да ти сера на академичната диплома

Заблуденков и Гаргамела се държаха като клоуни и лакеи на кървавият клоун ! Защо не го попитаха за геноцида над нашите сънародници там ? Срам ме е от вас ! Само Попа и Президента се държаха достойно пред този сатрап ! Заблуденков теб те командва безсребреника Гривнарев , не давай неща дето не са твой !

Зеленский беше добре дошъл, но реши и наруши добрият тон. От Гундяев до Бойко все са крещяли на Радев, но далеч не стигнаха. Зеленский се държа нагло.

Той е на тежки наркотици от повече от година, разбери го. Иначе няма как да издържи на този натиск.

Трябваше да резбата зелката на Зеленски и да пратят на Украйна с бележка. Войната свърши това е последната жертва

После защо имало Белене. Ами едните германофили, другите русофили. Едните актуални един ден, другите по по актуални на другияъ ден. Еййй мекерета учете се от Орбан и сърбите.

Мръсник си щом си подлога на Посолството ! Заради Власт си готов без гащи да ходиш по центъра на София !

Войната в Украйна е американски проект, в който се наливат пари и оръжия много преди зеленски и ще се наливат дори ако утре се гътне от предозиране. Освен ако в един момент западняците не изгубят интерес към тази война. Тогава ще го изоставят като прелъстена булка, колкото и да проси от врата на врата. Вече и Байдън взе да говори за мир. Зеленски е чао.

Нациста беше поканен от посолството и съответно плужека и зловещицата им остана само да изпълняват

Ама ти не знаеш и че ще идва бе, недоразумение нещастно! Ха разберете се най-накрая кой е поканил фашиста!

Само така, мачкайте червените говеда. След простотиите на Радев, чакам простотиите на Копейкин. След това, простотиите на БСП тулупите.

Само че на всичките ви евроатлантици, пожарникари, лодкари и прочие успешни в кавички недоразумения, като им събвреш резултатите и успехите, и едвам стигат на половина на постигнатото от Радев. За съжаление...

Мачкайте тарележи с дупе.

Абе путьо,ако ти ударим един шамар 15 минути ще се чудиш къде да паднеш,усро такъв и нагаждач!

Така че за да продължим с приоритети и Шенген, еврозона на мен ми се иска най-много това - България да е партньор, който не се оправдава, а задава посока и води със себе си факти", добави тя........... Тази простотия я е възпроизвело то......по фамилия е мъж ..

Денков след визитата на Зеленски: Няма как да направя капан на президента Радев като самият аз попаднах в капан.

"Няма как да направя капан. В момента, в който разбрах, че ще идва, се обадих на президента Радев и му казах. Той каза, че ще помисли дали ще се срещнат. По-късно стана ясно, че ще се срещнат. Няма капан, просто информирах президента. Не знам защо той не е поканил Зеленски", каза Денков.- типичен курвенски капана според мен. Поставил е Радев пред свършен факт. Ама какво друго може да се очаква от такива подлеци като Денков и Габриел.

А ако направим един референдум, с едно елементарно въпросче: Одобрявате ли членството на България в НАТО? Габриел, Пасито, Денков, Тагарев, Оная с кремчето и още един бюлюк евроатлантици ще останат безработни. Слагачите и лакеите никой не ги уважава, даже и господарите им ги презират. Гореизброените са точно такива слуги на чужди интереси, назначени да обслужват американските интереси.

Ако направим такъв референдум резултатите направо ще са шокиращи според мен.

Нещо не ми харесва условното наклонение което използваш. Има ли някаква причина някой да каже че си провокатор?

Не знам да ли си давате сметка но Мария Габриел звучи буквално като комсомолски секретар.

Чумата Гаргамел - по благозвучно ли ти се вижда?