Денков пред посланиците на ЕС и САЩ: Кабинетът работи за политическа стабилност

Липсата на стабилност през последните над две години е основна пречка за по-голяма активност както на европейския, така и на американския бизнес, стана ясно по време на разговорите

Обратно в новината

Коментари - Денков пред посланиците на ЕС и САЩ: Кабинетът работи за политическа стабилност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бе академико Сорос Денков , кабинетът ти работи за посолството и това го виждат вече и слепците.

От известно време Академик звучи ГАДНО!!!!

Да, доскоро Академик звучеше ГОРДО, но днес звучи ГАДНО!!!

ДЕНКОВ; 'Новото редовно правителство работи за политическа стабилност в България, която да осигури добри условия за инвестиции и да повиши жизнения стандарт на хората.' ДенкоФФ, ти си маниакален лъжец, като ПростоКиро, а си дребен като МОЛЕЦ, По-дребен от тебе е само женерал Гном, а по-гаден е само МАГАРОВ!!!!

Бравос! След седмица ни кабинет, ни стабилност. Голям цирк, много клоуни. Поне не ни пращат на фронта като клоуна Зеленски. Засега.

една жалка картинка-един доносник-предател дава отчет пред една маргинална хомо дружинка от напълно банкрутирали и скопени представители на страни джуджета пуснати по пързалката. Много късно за народа ни е този отчет на една феодална колония пред главните феодали.

Сега ще има едно мазнене,едно навеждане,все неща,които Денков умее най много

Щял да работи академика по политическата стабилност! А инкономическата и социалната....те не са приоритет, нали Денков?! Ама важното е че Тагарев ще праща за Украйна нежива сила от лекари и санитари. Другият аспект в " политическата стабилност " на академичният премиер е факта че Шиши и Буци бяха изпрани и сега единият се ежи как нямало да си даде имунитета, а другия щял да пише новата Конституция в която задължително няма да има главен прокурор!

Важно е да се представим добре пред еврогейците

НОВОДОМЕЦА КАТ ГО ВИДЯ МЕ КАРА КЪМ ОБЛЕКЧАВАНЕ ! НА СТОМАХА ДЕ...КАК СПЕСТИ 300 000 лв за ЗА ТОЗИ ПАЛАТ БЕ МОЛЕЦ ?? И НЕ КРЪСТОСВАЙ ТАКА МАЛКИТЕ СИ КРАДЛИВИ РЪЧИЧКИ !!ПРИЗНАК НА КАКВО Е –ЩЕ ПРОЧЕТЕШ !!

Аааа, попва да се отчита академичното момче, на килимчето..... Влезна си в задълженията

Денкоглу, един достолепен храненик на дядо Дьорд Шорощ от 30 години насам, дава отчет пред своите колониални началници за добре свършената работа по успешното разграбване на колониалния протектора и пълното заличаване на местното туземно население. Bravo and well done! Parfait, c'est simplement magnifique!

Вие не работите за България вие сте предателите на България.

Оремирът и вицепремиерът обясняват какво вършат на посланници?!? Абе вие съвсем полудяхте бе другари. Тези не са ви от ранга дори за 5 минути да се видите!

Започна процедурата за импийчмънт на Байдън!

И каква ясно разписана рамка има това правителство за да подобри живота на хората. Ние видяхме една рамка която е подкрепа на Украйна, оръжия за Украйна, Еврозона и Шенген, смяна на главния прокурор и някакви закони за главния прокурор и КПКОМПИ които са неща които не касаят нормалните хора а са неща само за политиците.

а бе денков, ония хора знаят кой какъв е в държавата ни, включително и ти! знаят кой кого къде е набутал и защо, включително и тебе!! знаят какво е било преди , и защо, знаят какво ще стане и сега, и кога! бе що не си се лъжете един друг както си можете, а се пънете да лъжете ония дето знаят кое какво е???

Денков, да беше поръчал на външния ни министър да привика оная , сексоложката, специалист по бижута и скъпоценни камъни, замесена в корупционен скандал и настояща посланичка на Украйна, която нападна шефката на СЕМ, че възразявала срещу излъчване на новините по БНТ на украински език ! А ти се снимаш с нея !? Жалка история !

Мижитурка - "Думата произлиза от мижав. Смисълът на думата е олицетворение на нищетата на някого, като на пример човек с дребна душица, който се страхува да се изправи горд."

Превод - изпълняваме всяка ваша прищявка! Без ропот и в разрез с националния ни интерес! богдан филов в нов вариант ...

Обикновени марионетки....

На Академичното Мекотело му берем и плпдовете от работата => Вижте резултатите от матурите !!!! Марш от България Плужек Поодажен !!!

Слугинаж.

Всичко това е много хубаво, много мило, но кой ще инвестира в страна, която се готви да става фронтова държава ?

Троловете много подскачат като им кажеш , че ПРАВИТЕЛСТВОТО Е МАРИОНЕТНО!!! Явно е....

Сорос Денков се отчита пред работодалетите си, пардон господарите - Посолството и посолствата.

Навремето Бай Тошо всяка година водеше Дипломатическия корпус на различни места - напои ги, нахрани ги, пусне им курви и они захапят въдицата. Сега не е по-различно с тези баламурници!

Мноооооогоо по различно е! Да не кажа, че са пълни противоположности!

Обяснява се на някакви си прости посланици като някоя ученичка за какво били работели. Толкова е унизително. Какво ли си мислят прадедите ни, ако ни гледат в момента?

"В кратки срокове България ще изпрати в Съединените щати поне две търговски аташета," Съответно В кратки срокове САЩ ще изпрати в България поне две хиляди търговски аташета, напълно въоръжени и готови да водят война , за да защитат търговията между РБ и САЩ.

По време на Бай Тошо ние викахме: "те ни лъжат, че ни плащат, а ние ги лъжем, че им работим!" Сега ги лъжем по същия начин, щото нямат хабер от андрешковски номера!!!!Бай Тошо казваше за Перестройката на Горбачов: "Да се снишим, да мине бурята"!

ТОВА Е МАРИОНЕТНО ПРАВИТЕЛСТВО....

Защото не е проруско ли?

Джендър, пак си прекалил с тревата !?

Защото кляка на всички от запада. Не може да пръдне без да му заповядат какво да прави.

"политическа стабилност"! По-скоро политическа нестабилност, още със съставянето на този кабинет! Язък ти за титлите, Денков!

Прави ли ви впечатление,как всичкото евро-елит е от сбърканяци-пияници;педали;бездетни;геронтофили;внуци на фашисти....Подбират се функционери,само с тежки зависимости

Защото точно такива ти трябват, на които можеш лесно да дърпаш конците. Това са супер тъпи, алчни и продажни индивиди. Онзи изкуфял дядо отвъд океана, който постоянно се спъва, пърди и говори глупости, нали за това още го държат. Трюдо чували ли сте го как говори? Наш Кирчо е досущ малоумник от същаткюа школа. Две изречения не може да върже на кръст.

Денков ги лъже, като и говори това, което искат да чуят, а всъщност правителството се раздира от противотечия и фактически пред РАЗПАД. Крепи се единствено благодарение на Амбасадата. Но те нямат представа колко е двуличен Баце като селски тарикат, колко е безскрупулен Асен и колко е подъл Киро!!!

Искам нашите Андрешковци да го начукат яко на Амбасадора за да разбере по-добре кой уби навремето цвета на фландърското рицарство - кралят на Константинопол – БАЛДУИН Фландърски!!

КАБИНЕТА РАБОТИ ЕДИНСТВЕНО ЗА СОБСТВЕНАТА ВИ ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ! НО ПОМНЕТЕ, ИМА ГОСПОД! НАЛИ ВИДЯХТЕ ОНЕЗИ ИЗЕДНИЦИ С БАТИСКАФА КАКВО ИМ СЕ СЛУЧИ?

Ники мишлето и Мара лешояда. Каква двойка.