Денков покани експерти от Нидерландия, Австрия и Германия на българо-турската граница

Поканите са отправени лично към федералните канцлери на Германия Олаф Шолц и на Австрия Карл Нехамер, както и към министър-председателя на Нидерландия Марк Рюте

Обратно в новината

Коментари - Денков покани експерти от Нидерландия, Австрия и Германия на българо-турската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Денков, скоро в Шенген !

Хора, не разбрахте ли, че всичко е за пари? Холандия няма да ни пусне в Шенген, защото увяхва. Китай строят в Солун пристанище, където техните кораби ще разтоварват. В този случай пристанищата в Ротердам и Амстердам хлопват кепенците. Айде сега да видим дали ще ни пуснат в Шенген? Ами няма.

Добра гледна точка, но не мисля, че е заради това. Така или иначе пристанището ще го построят, няма какво да направят. Не е и заради границата, не знам за какво ги канят там. Всичко е заради корупцията в България и единствено Холандия не си затварят очите и чного добре правят. Поне аз мисля така

Каква корупция?!? Баш пък холандците да се правят на улави за корупция! През техните пристанища минава 90% от наркотикът внесен в Европа. Там корупцията е повсеместна. Да не си мислите, че това става без подкупи. хахах

Най-важната информация са я оставили за последния абзац на статията. Хубаво е че поне са повторили позицията на Радев. Щеше да е излагация да противоречат на президентството по време на среща на това ниво.

Бойко Борисов още преди почти 10 години покани "прителя Дейвид" Камерън и го разходи с въртолет по границата, за да го убеди колко сме готови за Шенген. Десет години по-късно, след сапуна, академикът ще открива топлата вода.

Скоро Денков ще покани и да ни управляват .Не че сега не го правят.България е колония.

Както Тодор Живков искаше 2 пъти да продаде и предаде и формалния ни суверенитет на Москва, най-висшата форма на национално предателство!!! - ли, бе:) И нали спорен вас, тъпите тролове и плачът ви те вече ни управлявали - тогава защо тепърва да ги кани:)

Добре де хем те дразни че Живков щял да предава националния суверенитет, хем защитаваш васални политици които съвсем наскоро предадоха националния интерес по отношение на Македония. Ако действително си патриот за какъвто претендираш западните васали би трябвало да те дразнят колкото московските васали. Май си просто лицемер.

В дупарата и остата на туя мърши???? ??? Какво има да гледате граница. При бай тошо каквото се построй тъпо, гадно... още го крадете. Границате се пазеше. .... сага само меки китки граничари на хаппчера и антидепресанти е цялата полиция, не искат да ги тестват с дрегерите че заминаха.....

Как се пръкват човекоподобни като теб? Питам най-чистосърдечно и искрено. И как се отглеждат?

по бай тошово време границата се пазеше не за да не дойде някой а за да не излезе някой от България тъпак смотан

Нас на времето ни приеха в ЕС абсолютно неподготвени, по геополитически съображения, но ние все пак го заслужавахме - като народ! Не е виновен народът че Бъргария бе под диктатура 3/4 века - 45 години открита и призната и със закон, сред кървав геноцид на Сталин и Москва над цялата ни автентична интелигенция (за който светът широко все още не знае и затова Москва открадна и още крие тоновете ни български архиви…) Така че - подготвени, неподготвени - вътре сме и това само сега се брои!!! Така стои въпросът и с Шенген! Ако имаме този късмет да ни приемат бързо и в Шенген, това ще е смъртоносен удар на мафията в България с московски генезис (и някои нейни корумпирани или държани от нея лица и кръгове на Запад…) и ние ще станем най-после нормална европейска държана, и най-важното - за бъдещето на децата ни!!! И само това в крайна сметка има (ще има) значение!!!

Приемането ни в Шенген няма да е смъртоносен удар за мафията. Напротив по-хлабавия контрол на вътрешните граници ще отвори нови възможности.

Ще видим! Но ако сме в Шенген българската мафия става категорично и европейски проблем и няма как повече да се игнорира и толерира

А що се касае до Радев и цялата тази пасмина - мафия, дето си го подбра и лансира за президент и с тинк танковете си му нареди да се направи на демократ и натовец и да подкрепи протестите, да излезе с вдигнат юмрук и да извика “Мутри вън”, за да заблудят пак пората… цялата тактика и стратегия на Радев и тези кремълски подлоги се базираше на твърдото им убеждение, че Путин много цързо ще превземе цяла Украйна а ще наложи в Киев свое марионетно правителство (както Сталин направи на 9 септември 1944 г. в България) и отново ще остави света пред свършен факт (както стана с Крим 2014 г.) Но този път планът му (им) зрелищно се провали и затова сега тези са като препикани мушкати:) Аз затова още в първият ден на войната на Путин ИМ писах - и то категорично - че Путин започва война, която не може да спечели, както и да си представя и да представя такава хипотетично победа! И че Путин губи тази война още в момента, в който я започна!!!… И че им разката фамилията на петите си колони извън Русия, особено в България, като ги принуди да се покажат и афишират!

Факт е че Радев е единствения политик в момента който се държи с достойнство. Всички други се държат като васали каквито са. За теб това може да няма значение, но за такива като мен е важно. Ако винаги се влачиш по корем и целуваш крака партньорите ти няма да те вземат на сериозно. Да не говорим че македонския въпрос касае пряко и националната ни сигурност.

А мръсникът Радев направи всичко възможно и дори показа злобата и простащината си, за да го няма това правителство, да няма редовно правителство! След като този негодник оглави атаката по свалянето и на предното правителство?!?! И ангажира дори и службите!!! Това си е чисто национално предателство и само защото нямаме прокуратура и главен прокурор, и независим ВСС този още е президент!!!

Няма нищо странно и сложно. Европейските и световни лидери очакват България да се държи като васална страна. Денков е платен васал и се държи точно както очакват. Радев се държи с достойнство и поставя националните интереси над всичко, за това ги дразни. Русия няма нищо общо с това. Не може да извиняваш всякаква мерзост и предателство с омразата си към Русия.

Особено е впечатляваща - на фона на очевидно много задушния прием и уважение на партньорите ни и европейските и световни лидери към академик Денков - пълната изолация на негодника и путинова подлога Радев с корумпираните му съветници като Копринков и Узунов! Контрастът е потресаващ! Нико, Радев може да опита да компенсира като още по-усърдно лиже задника на МутроФанова и руската пета колона у нас (като Гергов и останалите “библиотекари” и “масони”…)

Защо толкава те дразни че Радев не иска да предаде националния интерес по македонския въпрос? Един единствен политик имаме който има нужния кураж. От къде идва тази злоба?

Срам! Чуждолизец!

Те за това Господ го е назал с къса пишка варненския мангал Костадинив.

Ами :Ти изглежда си я пробвал и ти е харесало.Продължавай да си го поемаш,няма нищо лошо.Само халката малко зее,ама с малко възелин всичко ще е наред

Подкрепата за правителството гони 60%. Мунчо е в канала.

Раздава тенекета и си прави селфита Мунята.

Ако изобщо имаме някакъв реален шанс за Шенген сега, това е световно известният ни много умен, свестен, почтен и мотивиран умен Академик Денков, с Денков и чрез Денков! И в това е шансът на България! А че глупак и тъпак (неграмотен) на умен и учен; и бандит на свестен не вярва и не уважава (и разбира) е всеизвестно! А глупаци, тъпаци и бандити Бог дал по тези земи - на България! Пазете си правителството от боклуците - този път! За да сте добре и вие, и децата ви, и не се връзвайте на боклуците, тъпаците и простаците и троловете им, които имат интерес вие да сте зле, за да са те добре!!!

Не забравяй че Денков принадлежи към политическа формация предала грубо националния интерес и подписал унизителното "френско предложение". Всеки член на тази партия който не се разграничи е от това предателско решение е компрометиран.

Ама той като Баце ги разхожда по границата, бе?! Смеехте му се навремето, а? Ама сега, нали сте умни и красиви, друго не успяхте да измислите?

Значи прегледът на границата е патент на Мутрата според теб, а тъпанар:) С него ти започва и свършва светът, а:) Ами дай и да не дишаме тогава, щото и той диша, а кретен! Що за инфантил и идиот си, бе!

че ония ще ги източат всичките

Академик Денков е не само най-добрия педерас “находка” и безспорно най-добрият български премиер лъжец и крадец и шушумига за един век предател гъзолизец

Мунчо го отбягваха и напъждаха като чумав, а Денков за два дни се срещна с всички.

Педеругите се надушват

Оше Меркел беше казала на Борисов: "Ние можем да помогнем много, но вие трябва да поискате." Браво Денков. Така вече нещата могат да потръгнат. Но не збравяй и нещо много важно - Митрофанова на вакзала, поезда към Масква, циганина Костадинов при набора Ставри.

Няма да ти се получи, всички педали и предатели ще сте в Белене да трошите камъни

Не се знае знае ли се. Нагъзят ли жужето, спукана ви е работата.

АМИ НАЛИ ИМА ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ БЕ МОЛЕЦ ?? ИЗКАРАЙ МАЛКО ВОЛНОНАЕМНИ ТЪРБУСИ НА ПОЛОСАТА !! НАЛИ ЗА ТОВА ВЗЕМАТ ПО ТРИ БОНА ЗАПЛАТА !! ПО ЦЯЛ ДЕН ЦАКАТ БЕЛОТ ПО ПОДЕЛЕНИЯТА !!

Подкрепям правителството

Смях в залата!

Те лудите само се смеят за щяло и не щяло.

Мекотелото е говото ВЕДНАГА ДА СЕ ПОДМАЖЕ НА КОЙТО МУ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ !

Двамата се хилят като след фелацио, да познаем дали германеца е духал

Дупедавците на сгляда с манафите!!!

Динко да ги заведе да видят как влизат безпрепятствено мангали от цял свят

Да ги покани и да им устрои един преглед на македонския печат, телевизия и социални мрежи, като завърши със среща с българи от РСМ, които да им разкажат за прекрасното демократично отношение към тях.

Сега и Германия ли трябва да убеждаваме? Всяка статия свързана с Шенген винаги добавя по някоя нова пречка. Крайно неясно е кой е за и кой е против в момента!

Затова да им теглим една майна и да се махаме от шибания гейропейски съюз и нато

Прав ти път. Аз не искам да излизам от ЕС. Имам бизнес в Европа, печаля добре. Ти като си неудачник, не пречи на тия които могат.

Академик Денков е не само най-добрата “находка” и безспорно най-добрият български премиер за последния 1 век, но и според сред най-добрите премиери в света и това е огромен шанс за България и българите и бъдещето им. (А неграмотнште, тъпанарите и троловете и онези, които по една или друга причина не искат и България да стане добро вясто за живеене или имат интерес са сме зле и зависими, или просто не им пука - да го духат!) “Денков покани експерти от Нидерландия, Австрия и Германия на българо-турската граница” Но смятам, че в благородните си и високо патриотични усилия Академик Денков трябва да продължи да привлича максимална помощ от ЕС и Америка - с техни експерти, съветници и наблюдатели и в жизнено необходимите реформи а в правораздавателната система начело с прокуратурата, в МВР и службите, за да си върнем пленената от мафията държава! Очевидно не може да се предприеме Антимафия програма и законодателство официално, но тя някак си трябва да се осъществи, пък дори и по-дискретно и умно!

Това сам ли го измисли или си пазиш жокерите от АОНСУ?

Като споменаваш АОНСУ (явно си наясно и с тия БОКЛУЦИ) имах доста интересен … “идеологически сблъсък” - по тяхна квалификация (бил съм “неблагонадежден” :)) с тези “капацитети”, когато веднъж им обясних, че са много измислени и им го … доказах. Спорът беше за т.н. политическа икономия на социализма и наукоподобна тя им глупости - като например, че транспортните услуги не влизане (не формирали) цената на стоката(продукта, стоката), и други простотии! И тогава получих директно обвинение (донос), че “аз ако се случели събития като в Мехия “не се знаело на коя страна съм щял да застана”… Стигна се дотам, че на един от тия доносници му заших един шамар (когато го конфронтирах за доноса му срещу мен). Баща ми ми каза, че трябва да се кротна, защото ако не бил той отдавна съм щял да съм в затвора:) Нищо не знаеш, тъпанар

Смях в залата!

Както за Бай Тошо садяха латинки за една нощ така и за тея ще е всичко супер за ден два. После всичко по старо му, 5000 евро в час по джобовете. Защо не ги покани на Росенец като е толкова голям пичага?

Докарайте направо и немски полицаи тук да въдворят ред, че с нашите перекендета сме за никъде!

И кои ще са немските... като във вица: "Ахмед, ела да видиш какво странно име. Ханс Мюлер"

и да ги кани и да не ги кани - все тая - няма да ни пуснат в Шенген , по икономически причини . На тях не им пречат мигрантите .- на времето Меркел ги покани да идат в Германия.