Коментари - Денков покани Борисов на дебат, за да няма сърдити за плаката | Днес.dir.bg

Денков покани Борисов на дебат, за да няма сърдити за плаката

"Готов съм да говоря за всичко", обяснява във видео бившият премиер и призовава лидера на ГЕРБ на дискусия в някоя от телевизиите

Обратно в новината

Коментари - Денков покани Борисов на дебат, за да няма сърдити за плаката | Днес.dir.bg

Коментари

Е циганин. При това от долните гадни цигани. Скоро отива в ада, да се пържи до края на времето!

много е ясно премиерът е Бойко, клоуни не ща и никой друг не става това е ясно и на тези които го мразят :))))

Ми, то по-скоро ще има дебат ако Денков отиде в гората да говори с дърветата, отколкото в някое тв студио с един освинен мутроидиот.

Ludiamaus

Много сте ми интересни. Свалена ПараПеткова дава Учиндолският Славей на съд за една песен. В същото време твърди че ползването на снимки на опоненти не били обидни, и те се обиждали от своите лица. Аз да питам обидно ли е за Свалена ПараПеткова това че генетично е с брада и мустаци „а като гледам в двойката Про100 -ПараПеткова вероятно тя е мъжа

Не знам какво е посланието зад този "хитроумен" плакат но на него аз виждам един лабораторен плъх и два шопара.

Баце Аз по дебати не хода, ако имаш нещо да ми казваш ела да те повозим с джипа из Витоша

хахаххха лойко мишката да участва в публичен дебат срещу академик - ей ся.

Този дебат ако стане в Прогерберската телевия БТВ със водещи Мери Цънцарова и Златомир, Денков може и да е академик но ще загуби !!!

когато пуснат скучния сапунджия Ники денков в Атака става Гнусно.

пак пръдна и умириса заведението. Той плъха искал дебат с Борисов държавника. Ха ха ха! Тя и баба ти ако беше мъжка щеше да има дръжка, безотговорна мутро!

Ludiamaus

Пък казваш че ако била с краката нагое щяла да бъде и спестовна касичка

Отработва си парите акодемика - след като изпра имиджа на двете магнитски партии и дори уреди среща на лидера на ДПС със Зеленски, сега им урежда и изборна победа.

"Готов съм да говоря за всичко", обяснява във видео бившият премиер. А пък аз мисля, че в това е проблема. Говори се много, а се прави малко.

барабар петко с мъжете! какъв дебат след като не е никакъв лидер и не става за комуникации с хора. когато ховори чувам само едно мън,мън,мън,мън......., придружено със сарказъм,жлъчни обиди , общо взето егоцентрик с комплекси

За какво му е на Тиквуна да се занимава със Сапуна?

Алхимик станал политик, но всъщност е комик !!!

"Разбрах, че Борисов се е разсърдил за един плакат. Защо, не знам." и тия боклуци възпитани от баклуци се чудят какво не е наред да намериш най гадната снимка в интернет на опонента си да я пуснеш през фотошопа и да вземеш най добрата своя снимка и нея през фотошопа да пуснеш и да сложиш плакат на околовръстното. елементарно чувство за справедливост и приличие това липсва ... тъпанар

Докато болшинството от народа не разбере, че по голям политик и държавник от г-н Бойко Борисов НЯМА държавата няма да се оправи.

Хубавото на демокрацията е, че изборът не се свежда само до тях.

Денков, Плевнелиев и Паси - Светата Троица

И Мравояда, и Шиши и Боко доказаха, че не работят за Майка България. Време е за истинска промяна.

г-н Борисов не се среща с плъхове.

Примата Лойко борисов не участва в дебати. Неговия интелект е като на шимпанзе, но си има верни избиратели, които са на хранилката и са се навели много. Дават и пари за наколенки. Затова тази държава е наизчезване. Интелекта отсъства при повечето "граждани". Примитивен народ

А вас с конкурс ли ви избират все така злобни и късогледи?

Какви са тези пици с кристали? Някаква хранителна добавка ли е, декорация ли е, съставка на тестото ли е? Да не са нещо Сваровски като да са декорирали кутиите на пиците? Щото пишете за пици с кристали и понеже търсих в ГЛОВО коя точно пицария ги прави - не намерих

Провери ли в пекарната на Линда Простокирова?

Академика се набира за премиерски пост и успоредно с това да го направят генерал. така ще взема три пенсии и ще стане първият човек у на станал милионер не от заплата а от пенсиия.

със сигурност не искаме такава мека китка, гейтак и интерсчия като гнома Денков и всичките шарлатани покрай него. Нека горното не се разбира като подкрепа към други партии, просто от тея умно - красивите вече на всички им се драйфа!

Академикът поканил доктора на науките на дебат. Драго да му стане на човек, че такива интелектуалци ни управляваха досега и пак се готвят да ни управляват. "И двамата сме били премиери, и двамата сега сме кандидати. Нека да минем през темите, които интересуват хората" "Бях 11 месеца с него, не искам да съм повече с него. Не искам да съм с него... Кой си те, бе? За тебе сме г-н Борисов и г-н Пеевски, ние сме те направили премиер"

Бате Бойко, на 9 юни всички за ГЕРБ-СДС !!!!! Да изгоним харвардските мастии !!!!! ПОБЕДААААА

Съзнателно нарушава закона -> следват последствия и после вика "Готов съм да говоря за всичко" Ем сгафил, ем нагъл

предлагам една примерна тема - до колко е допустимо от хигиена гледна томка някой да се само провъзгласи за академик? Денков като специалист по сапуните би следвало да може поне по тази тема да говори ... )))

Бойко Борисов ще е

Те им дават 3-4-5то място. Откъде накъде ще дебатират с тебе. Летят в облаците след пиците с кристали и пачките.

Денков, що за "академик" си ти?! Най-вероятно номенклатурен произведен по червени заслуги в НРБ. Действително ли не разбираш проблема и в случай, че е така то за теб много, много съжалявам. Като премиер беше кръгла нула, но властта и екскурзиите са сладки, нали? Спри да се излагаш с инфантилното си поведение и мрънкане. За премиер има много какво да се желае от теб: нямаш визия, политическа позиция, израз на мнение, срам си за държавата. Знаеш ли какво е това съвест и отговорност и значението на едно "съжалявам и се извинявам за поредния си груб гаф"? Позор!

Нито един от тримата на плаката. Да е някой друг.

За Кирчовците закони не важат. Те са над това. Ама виновен е който им позволява.

МОЖЕ ДА ИМА ПО 2 ПЪТИ НА ГОДИНА ИЗБОРИ ЗА КРАДЦИ В ПАРЛАМЕНТА , А ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НЯМА ОФИЦИАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ЗА НИЩО В ТАЯ УЖ ДЕМОКРАЦИЯ !!!!!!!

Не че го харесвам Денков ама Боко ако иска да му викат господин Борисов, би трябвало да използва академик Денков като говори с него. Иначе тази предизборна кампания е мръсна от самото начало, ,и тези болбордове с тяхното внушение не правят изключение.и една хипотетична ситуация, ако Шиши стане премиер, ще е интересно какви отношения бихме имали със САЩ , които са му сложили санкции по Магнитски.

Може и генерал Борисов, че преди президентът Първанов го направи генерал.

така е, ама самия Борисов не се сеща да иска да му викат " генерал Борисов,"

Аз може и да не съм прав, но дебат без участието на Пеевски не одобрявам ! Все пак и тримата лочиха от една копанка !

Ееее... то ще стане седянка... ще се сипе по едно мазно кафе... ще го обърнат на пазарлъци

Стига сте плюли по Борисов и ГЕРБ-СДС! Кой в новата ни история е бил Министър.председател 3 пъти! Да не говорим, че след "протестите" 2020 г. и съюза на всички останали партии, независимо от политическите си различия, от 6 избора, 3 избора печели ГЕРБ-СДС!

Свобода на словото. А Борисов е с криминално минало (неясно настояще) и зависим. Дето по негови думи ходил "сряда, петък и понеделник" в едно посолство. Кривне ли - в Магнитски. Държат го като куче на каишка и няма повече собствена воля. А Мария Габриел обясняваше, как ходила по посолства на САЩ и ЕС да пита за избори тук. Те ли решават? Освен другите "одобрени от посолството" и Денков обясняващ, как ще помага на чужда държава, дори да вреди на България. Престъпници! Заслужават 5-15 години затвор по НК.

Ако гласуваш за един от на плаката, получаваш другите двама. Мо-та-мо предното правителство.

Денков може да изглежда като мухльо , да не ми харесва като политик и академик , НО не е крал цял живот, а е учил и работил! Мутрите докопали се до властта окрадоха България , не Денков!

Това не е съвсем вярно. Той е ортак на Кирчо и Кокорчо в усвояването на европейски пари. Имаше цяла поредица статии в "Труд", още когато бяха служебни министри. Тези изобщо не са паднали от небето, както повечето си мислят. Тук са поне от 2015 и цоцат яко. Поредните с гръб ДС според мен. А за академик Денков буквално се назначи сам, когато влезе в политиката.

Ахам... грантовете по научната дейност, насилственото ваксиниране на учителите, при това и с ваксина, за която се доказа, че предизвиква смъртни случаи...

Ако на Денков му забранят да казва "ЩЕ" и е увехнал, като препикано мушкато.

Сапунения академик бил тесен специалист, универсалист и можел да разтяга локуми по всякакви теми (разбирай да лъже!). Ти да видиш!

SirBob

"Кой си те, бе? За тебе сме г-н Борисов и г-н Пеевски, ние сме те направили премиер", възкликна Борисов. "Извадих никому-неизвестен човек и го направих премиер, а той едно "мерси" не каза. Много моля да не се злоупотребява с нашите светли образи", " Ако това не се случваше в България, щеше да е много смешно. Фактът обаче, е че тези идиоти се упражняват на наш гръб, което е трагично.

А бе със сигурност не искам пухльо като денков

Демков, Денков. Цяла година се гушкахте с Борисов и Пеевски, пиехте мазни турски кафета и сега изведнъж - дебати. Ние сме проЗди но не чак толкова. Нямало вече да има коалиция с ГЕРБ. Ами то и преди нямаше, а беше НЕкоалиция и сглобка. Този път много малко хора ще ислъжете с ПП-ДБ.

Е все пак Борисов си го каза преди: - Вие сте прости и аз съм прост и затова се разбираме ... и гласувате за мен! Упс без последното. И пред камера се прави на хрисим, а на записи без камери за половин минута псува 3 пъти на сексуален акт.

ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ КАЗВА КАКВО ЩЕ ПРАВИ КОНКРЕТНО , ДАЖЕ НЯМА ОБЕЩАНИЯ , САМО ЛОЗУНГИ И ТЕАТРАЛНО ПЛЮЕНЕ !!!!

Напротив, всички ще гласуваме против Борисов и Пеевски! Масовото гласуване не е в тяхна полза, партии бол , гласувайте за когото си искате !

МОЖЕ ДА ИМА ПО 2 ПЪТИ НА ГОДИНА ИЗБОРИ ЗА КРАДЦИ В ПАРЛАМЕНТА , А ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НЯМА ОФИЦИАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ЗА НИЩО В ТАЯ УЖ ДЕМОКРАЦИЯ !!!!!!!

Борете се бе, то без борба не става ! Ти лично какво направи в тази посока ?

Плаката точно изразява това което се случи на предните избори. Анти ГЕРб и ДПС риторика и обратното, но резултата е гласуваш за ПП-ДП, получаваш ГЕРБ и ДПС. Показва много ясна връзка плаката. Как предадоха собствените си избиратели. Освен че всичките предадоха народа на България, обслужвайки чужди интереси. А иначе разни от ПП-ДБ не за първи път правят престъпления. На кметските избори предната нощ имаше боксов мач на Фюри. В денят на изборите отивам в Ютубето да гледам репортаж от мача и ми излиза поприкрита реклама на ПП-ДБ с такъв като кмета сниман в гръб говорещи за София. Разни в главите си са престъпници!

За да няма сърдити свалете билборда. Нека тези които искат да са новото спасение да се държат по-различно от предишните.

Без лустрация само празни ДС кратуни управляват България 35 години вече!

Бойко се оплакваше, как е репресиран, че не го избрали по първото му желание в МВР, а именно ДС. И говореше какво пишело в учебника на ДС. Не знам дали има такъв, че са събрани различни служби. ПП-ДБ предлагаха нов похлупак на службите - ДС 2.0 .

Този пък, за кой се мисли!? Не е председател на партия измисления академик! Нахалник! С едни и същи трудове става професор и академик, при това по време когато е на власт!

Баце ,недей да ходиш на дебат с Денков, защото Академика ще те такова с 200!

Кажи Ники къде искаш да пътуваш?

При любовницата ти в Барцилона !

Коментари - Денков покани Борисов на дебат, за да няма сърдити за плаката | Днес.dir.bg

Денков покани Борисов на дебат, за да няма сърдити за плаката

"Готов съм да говоря за всичко", обяснява във видео бившият премиер и призовава лидера на ГЕРБ на дискусия в някоя от телевизиите

Обратно в новината

Коментари - Денков покани Борисов на дебат, за да няма сърдити за плаката | Днес.dir.bg

Коментари

Е циганин. При това от долните гадни цигани. Скоро отива в ада, да се пържи до края на времето!

много е ясно премиерът е Бойко, клоуни не ща и никой друг не става това е ясно и на тези които го мразят :))))

Ми, то по-скоро ще има дебат ако Денков отиде в гората да говори с дърветата, отколкото в някое тв студио с един освинен мутроидиот.

Ludiamaus

Много сте ми интересни. Свалена ПараПеткова дава Учиндолският Славей на съд за една песен. В същото време твърди че ползването на снимки на опоненти не били обидни, и те се обиждали от своите лица. Аз да питам обидно ли е за Свалена ПараПеткова това че генетично е с брада и мустаци „а като гледам в двойката Про100 -ПараПеткова вероятно тя е мъжа

Не знам какво е посланието зад този "хитроумен" плакат но на него аз виждам един лабораторен плъх и два шопара.

Баце Аз по дебати не хода, ако имаш нещо да ми казваш ела да те повозим с джипа из Витоша

хахаххха лойко мишката да участва в публичен дебат срещу академик - ей ся.

Този дебат ако стане в Прогерберската телевия БТВ със водещи Мери Цънцарова и Златомир, Денков може и да е академик но ще загуби !!!

когато пуснат скучния сапунджия Ники денков в Атака става Гнусно.

пак пръдна и умириса заведението. Той плъха искал дебат с Борисов държавника. Ха ха ха! Тя и баба ти ако беше мъжка щеше да има дръжка, безотговорна мутро!

Ludiamaus

Пък казваш че ако била с краката нагое щяла да бъде и спестовна касичка

Отработва си парите акодемика - след като изпра имиджа на двете магнитски партии и дори уреди среща на лидера на ДПС със Зеленски, сега им урежда и изборна победа.

"Готов съм да говоря за всичко", обяснява във видео бившият премиер. А пък аз мисля, че в това е проблема. Говори се много, а се прави малко.

барабар петко с мъжете! какъв дебат след като не е никакъв лидер и не става за комуникации с хора. когато ховори чувам само едно мън,мън,мън,мън......., придружено със сарказъм,жлъчни обиди , общо взето егоцентрик с комплекси

За какво му е на Тиквуна да се занимава със Сапуна?

Алхимик станал политик, но всъщност е комик !!!

"Разбрах, че Борисов се е разсърдил за един плакат. Защо, не знам." и тия боклуци възпитани от баклуци се чудят какво не е наред да намериш най гадната снимка в интернет на опонента си да я пуснеш през фотошопа и да вземеш най добрата своя снимка и нея през фотошопа да пуснеш и да сложиш плакат на околовръстното. елементарно чувство за справедливост и приличие това липсва ... тъпанар

Докато болшинството от народа не разбере, че по голям политик и държавник от г-н Бойко Борисов НЯМА държавата няма да се оправи.

Хубавото на демокрацията е, че изборът не се свежда само до тях.

Денков, Плевнелиев и Паси - Светата Троица

И Мравояда, и Шиши и Боко доказаха, че не работят за Майка България. Време е за истинска промяна.

г-н Борисов не се среща с плъхове.

Примата Лойко борисов не участва в дебати. Неговия интелект е като на шимпанзе, но си има верни избиратели, които са на хранилката и са се навели много. Дават и пари за наколенки. Затова тази държава е наизчезване. Интелекта отсъства при повечето "граждани". Примитивен народ

А вас с конкурс ли ви избират все така злобни и късогледи?

Какви са тези пици с кристали? Някаква хранителна добавка ли е, декорация ли е, съставка на тестото ли е? Да не са нещо Сваровски като да са декорирали кутиите на пиците? Щото пишете за пици с кристали и понеже търсих в ГЛОВО коя точно пицария ги прави - не намерих

Провери ли в пекарната на Линда Простокирова?

Академика се набира за премиерски пост и успоредно с това да го направят генерал. така ще взема три пенсии и ще стане първият човек у на станал милионер не от заплата а от пенсиия.

със сигурност не искаме такава мека китка, гейтак и интерсчия като гнома Денков и всичките шарлатани покрай него. Нека горното не се разбира като подкрепа към други партии, просто от тея умно - красивите вече на всички им се драйфа!

Академикът поканил доктора на науките на дебат. Драго да му стане на човек, че такива интелектуалци ни управляваха досега и пак се готвят да ни управляват. "И двамата сме били премиери, и двамата сега сме кандидати. Нека да минем през темите, които интересуват хората" "Бях 11 месеца с него, не искам да съм повече с него. Не искам да съм с него... Кой си те, бе? За тебе сме г-н Борисов и г-н Пеевски, ние сме те направили премиер"

Бате Бойко, на 9 юни всички за ГЕРБ-СДС !!!!! Да изгоним харвардските мастии !!!!! ПОБЕДААААА

Съзнателно нарушава закона -> следват последствия и после вика "Готов съм да говоря за всичко" Ем сгафил, ем нагъл

предлагам една примерна тема - до колко е допустимо от хигиена гледна томка някой да се само провъзгласи за академик? Денков като специалист по сапуните би следвало да може поне по тази тема да говори ... )))

Бойко Борисов ще е

Те им дават 3-4-5то място. Откъде накъде ще дебатират с тебе. Летят в облаците след пиците с кристали и пачките.

Денков, що за "академик" си ти?! Най-вероятно номенклатурен произведен по червени заслуги в НРБ. Действително ли не разбираш проблема и в случай, че е така то за теб много, много съжалявам. Като премиер беше кръгла нула, но властта и екскурзиите са сладки, нали? Спри да се излагаш с инфантилното си поведение и мрънкане. За премиер има много какво да се желае от теб: нямаш визия, политическа позиция, израз на мнение, срам си за държавата. Знаеш ли какво е това съвест и отговорност и значението на едно "съжалявам и се извинявам за поредния си груб гаф"? Позор!

Нито един от тримата на плаката. Да е някой друг.

За Кирчовците закони не важат. Те са над това. Ама виновен е който им позволява.

МОЖЕ ДА ИМА ПО 2 ПЪТИ НА ГОДИНА ИЗБОРИ ЗА КРАДЦИ В ПАРЛАМЕНТА , А ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НЯМА ОФИЦИАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ЗА НИЩО В ТАЯ УЖ ДЕМОКРАЦИЯ !!!!!!!

Не че го харесвам Денков ама Боко ако иска да му викат господин Борисов, би трябвало да използва академик Денков като говори с него. Иначе тази предизборна кампания е мръсна от самото начало, ,и тези болбордове с тяхното внушение не правят изключение.и една хипотетична ситуация, ако Шиши стане премиер, ще е интересно какви отношения бихме имали със САЩ , които са му сложили санкции по Магнитски.

Може и генерал Борисов, че преди президентът Първанов го направи генерал.

така е, ама самия Борисов не се сеща да иска да му викат " генерал Борисов,"

Аз може и да не съм прав, но дебат без участието на Пеевски не одобрявам ! Все пак и тримата лочиха от една копанка !

Ееее... то ще стане седянка... ще се сипе по едно мазно кафе... ще го обърнат на пазарлъци

Стига сте плюли по Борисов и ГЕРБ-СДС! Кой в новата ни история е бил Министър.председател 3 пъти! Да не говорим, че след "протестите" 2020 г. и съюза на всички останали партии, независимо от политическите си различия, от 6 избора, 3 избора печели ГЕРБ-СДС!

Свобода на словото. А Борисов е с криминално минало (неясно настояще) и зависим. Дето по негови думи ходил "сряда, петък и понеделник" в едно посолство. Кривне ли - в Магнитски. Държат го като куче на каишка и няма повече собствена воля. А Мария Габриел обясняваше, как ходила по посолства на САЩ и ЕС да пита за избори тук. Те ли решават? Освен другите "одобрени от посолството" и Денков обясняващ, как ще помага на чужда държава, дори да вреди на България. Престъпници! Заслужават 5-15 години затвор по НК.

Ако гласуваш за един от на плаката, получаваш другите двама. Мо-та-мо предното правителство.

Денков може да изглежда като мухльо , да не ми харесва като политик и академик , НО не е крал цял живот, а е учил и работил! Мутрите докопали се до властта окрадоха България , не Денков!

Това не е съвсем вярно. Той е ортак на Кирчо и Кокорчо в усвояването на европейски пари. Имаше цяла поредица статии в "Труд", още когато бяха служебни министри. Тези изобщо не са паднали от небето, както повечето си мислят. Тук са поне от 2015 и цоцат яко. Поредните с гръб ДС според мен. А за академик Денков буквално се назначи сам, когато влезе в политиката.

Ахам... грантовете по научната дейност, насилственото ваксиниране на учителите, при това и с ваксина, за която се доказа, че предизвиква смъртни случаи...

Ако на Денков му забранят да казва "ЩЕ" и е увехнал, като препикано мушкато.

Сапунения академик бил тесен специалист, универсалист и можел да разтяга локуми по всякакви теми (разбирай да лъже!). Ти да видиш!

SirBob

"Кой си те, бе? За тебе сме г-н Борисов и г-н Пеевски, ние сме те направили премиер", възкликна Борисов. "Извадих никому-неизвестен човек и го направих премиер, а той едно "мерси" не каза. Много моля да не се злоупотребява с нашите светли образи", " Ако това не се случваше в България, щеше да е много смешно. Фактът обаче, е че тези идиоти се упражняват на наш гръб, което е трагично.

А бе със сигурност не искам пухльо като денков

Демков, Денков. Цяла година се гушкахте с Борисов и Пеевски, пиехте мазни турски кафета и сега изведнъж - дебати. Ние сме проЗди но не чак толкова. Нямало вече да има коалиция с ГЕРБ. Ами то и преди нямаше, а беше НЕкоалиция и сглобка. Този път много малко хора ще ислъжете с ПП-ДБ.

Е все пак Борисов си го каза преди: - Вие сте прости и аз съм прост и затова се разбираме ... и гласувате за мен! Упс без последното. И пред камера се прави на хрисим, а на записи без камери за половин минута псува 3 пъти на сексуален акт.

ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ КАЗВА КАКВО ЩЕ ПРАВИ КОНКРЕТНО , ДАЖЕ НЯМА ОБЕЩАНИЯ , САМО ЛОЗУНГИ И ТЕАТРАЛНО ПЛЮЕНЕ !!!!

Напротив, всички ще гласуваме против Борисов и Пеевски! Масовото гласуване не е в тяхна полза, партии бол , гласувайте за когото си искате !

МОЖЕ ДА ИМА ПО 2 ПЪТИ НА ГОДИНА ИЗБОРИ ЗА КРАДЦИ В ПАРЛАМЕНТА , А ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НЯМА ОФИЦИАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ЗА НИЩО В ТАЯ УЖ ДЕМОКРАЦИЯ !!!!!!!

Борете се бе, то без борба не става ! Ти лично какво направи в тази посока ?

Плаката точно изразява това което се случи на предните избори. Анти ГЕРб и ДПС риторика и обратното, но резултата е гласуваш за ПП-ДП, получаваш ГЕРБ и ДПС. Показва много ясна връзка плаката. Как предадоха собствените си избиратели. Освен че всичките предадоха народа на България, обслужвайки чужди интереси. А иначе разни от ПП-ДБ не за първи път правят престъпления. На кметските избори предната нощ имаше боксов мач на Фюри. В денят на изборите отивам в Ютубето да гледам репортаж от мача и ми излиза поприкрита реклама на ПП-ДБ с такъв като кмета сниман в гръб говорещи за София. Разни в главите си са престъпници!

За да няма сърдити свалете билборда. Нека тези които искат да са новото спасение да се държат по-различно от предишните.

Без лустрация само празни ДС кратуни управляват България 35 години вече!

Бойко се оплакваше, как е репресиран, че не го избрали по първото му желание в МВР, а именно ДС. И говореше какво пишело в учебника на ДС. Не знам дали има такъв, че са събрани различни служби. ПП-ДБ предлагаха нов похлупак на службите - ДС 2.0 .

Този пък, за кой се мисли!? Не е председател на партия измисления академик! Нахалник! С едни и същи трудове става професор и академик, при това по време когато е на власт!

Баце ,недей да ходиш на дебат с Денков, защото Академика ще те такова с 200!

Кажи Ники къде искаш да пътуваш?

При любовницата ти в Барцилона !