Денков отрече да делят поравно министри с ГЕРБ, нямало да им дадат и МВР

ПП-ДБ търсят подкрепа от ДПС по отношение на конституционната реформа и регулаторите, но няма разговори за подкрепа на кабинет

Обратно в новината

Коментари - Денков отрече да делят поравно министри с ГЕРБ, нямало да им дадат и МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да кажа, че е цирк, защото циркът е сериозно и уважавано изкуство

Този Денкоглу ефенди е личния хрантутник на Сорос вече повече от 20 години - лапа грантове с кеф и апетит та чак ушите му плющят! Вкусно ли ти е, сладко ли ти е да папаш от копанята на дедо Сорос, бе, Денкоглу?? Денкоглу - съвременното превъплъщение на Рачко Пръдлето и Киряк Стефчов!

Пазарлъка на "демократите" с мафията продължава. Въпросът е що за човек си когато правиш бизнес с мафията.

Шайката и шарлатаните как се разбраха да крадат заедно.Ще видим при подялбата кой е откраднал повече

очаквам да бъдат изтеглени още заеми с цел уж подпомагане, а всъщност усвояване. И после БГ ще плаща зяаеми поколения наред, а хитрите хора ще изчезнат бързо както се появиха и ще си харчат парите на някой остров

Вие срам нямате ли, поне пред избирателите ???

От 7% на 24% са фалшифицирали изборния си резултата ППДБ и то не го казвам аз, а оня странен куролотпр куру путков!!!! Къде е Гешев бе!?? Как ще им позволи да управляват, да се класират изборите и да се повторят....

Касиране на изборите

Спокойно бе, ще ти стане лошо.

"Нямали, да им дадат МВР" ...??? МВР ...Частно ли е ...на Търг ли го Разиграват..?? Гнусен мишок ,....Но пък БИЛ ...Академик !?;)

Това пред камерите, а зад камерите - всички за техния общ вожд на разбойниците - тиквата!!!

От вашата преситена при дадените условия властова амбиция, като химик знаете, че неминуемо ще изкристализира една мътна, с неприятен мирис утайка, която само допълнително ще съсипе и икономиката и репутацията на България !След вашия безмислен опит държавата ще трябва да замине в канала, за съжаление!

Пфу! Язък че си академик, продажна твар! Дано не всички академици са национални предатели като теб! Да гориш в ада и да се къпеш в "народната любов" продажнико!

Димитров от КНСБ снощи каза: цели отрасли чакат редовното правителство ... и хайде на протест. ПП да се оправя.

умния човек ако опитва да полети ,застава на земята, а тия от ПП искат да полетят от ръба на пропастта.

Народа идва пред НС, ако тия идиоти си мислят, че някой ще ги трае, много грешат ! И ПП и Герб са политически трупове, дано Каскета излее злобата си и се разшава , докато има правомощията !

Денков, не им давай нито едно министерство! Те пак ще подкрепят кабинета ти. За съжаление, това ще означава дефакто кушуване на управленски комфорт и ще намали имиджа на упралението драматично. Но ако курдисаш там гербери моинистри ще бъде много много по-зле.

Хардвардските Измамници вън от България...

Бог да ни е на помощ, ако Кокорчо управлява финансите на държавата. Нали точно той за 6 месеца изхарчи всички пари. Какво му е най-доброто?

Кое му е доброто? Зависи от гледната точка....твоята гледна точка е една, гледната точка на ония, които получават изхарчените от Асена пари, както и на самата Асена - е мааалко по-различна.

Няма проблем акад. Денков , но за финансов министър да сложиш човек , който за нула времр изтегли големи заеми от които похарчи 9 млд лв за 9 дни и доведе страната до сегашното положение , е срамно! Какво като разбира от бюджета , нали заради него се теглиха големи заеми и се влагаха много средства в социалната сфера , което доведе до дупка в бюджета на НОИ от 8 млд лв!

Напротив, Денков е голям проблем. От една страна, защото през целия си живот се е занимавал с научна дейност, т.е. няма никаква представа от реалните управленски практики. И на второ място, защото цялата, ама ЦЯЛАТА научна общност го псува, защото е смотаняк, който си е повярвал, че е много велик.

Охх радеви тролчетааа

Щом Борисов се е сгънал до степен да се унижава явно има някаква директива от шефовете в чужбина... Знаем, че той е много изпълнителен и затова го уважават.

Натискът от Евро комисията е много голям. Щом чак свой човек изпратиха да прави правителство. Защото Габриел е човек на Брюкселското началство... Явно предстоят някакви сериозни действия в бъдеще и се търсят безкрупулни изпълнители. Дано не е свързано с войната в Украйна.

С каквото и да е свързано, важно е да се мачка рашата и троловете гадни, дето са плъзнали като хлебарки!

Ходи и мачкай бре, кой те спира? Ама такива като теб не искат да мачкат, искат други да накиснат в кървавата кал.

.......Абе дедо пич,...отдалеч си личи че си с окончание,...ичица,....така че не напъвай едноклетъчното си мозаче на путлериска гнида да мисли, не ти се получава,написал си някаква шизофрения,....е любимият ти блядистан ще продължи да се разпада, да сме живи и здрави ще го видим а бункерният изрод путлер ще го обесят изгладнелите и оскотели блядове,...така че споко не се напъвай много, че току виж едноклетъчното ти мозъче даде фира!!!

Поведението на ПП и Денков е нагло и все едно имат 45% от гласовете. ГЕРБ и ДБ са от едната страна - ПП от другата. ПП искали да носят цялата отговорност, а други да гласуват. Ще видим до какво ще доведе това.

Като гледам какви уйдурми правят, и втория мандат утече! Третия няма какво да го коментираме въобще - там ще се коалират никой с никой! Ама какво им пука за народа - да го духат бедните! Наесен - с песен! Ако ПП въобще влезнат в парламента! Че имам някакво Дежа Вю какво стана с ИТН

"Обсъждат се различни имена" Капалъ-чарши!

Няма да дадете МВР щото ако полицията не е на жълтопаветните идиоти ще имате само 7 % на изборите ли ?

7% преди записът да изтече,сега процентът ще 2

Висшият човешки грях се казва алчност, но от него се пораждат и други, не по-малки грехове като властолюбие, гордост до инат и други. Това лице е болно, в него бушуват всички тези стихии и е готово на всичко, защото вече не е човек.

еми да, Кокорчно нали иска да прави изборите с "тяхно МВР"

Абе, Денков, абе момче, като си толкова умен, толкова гениален учен, как може да допуснеш да те използват за бушон на Киро, бе майна?! В момента схващаш ли, че целият ти имидж на водещ световен учен излиза през прозореца и в очите на хората си кученцето на Киро... Е, как може да се поставиш сам в тая позиция бе, човек?! На 60 години си, имаш още 5 години до пенсия, гледай си там лекциите ли ще са, химията ли ще е, някакви научни проекти ли ще правиш... да си идеш с достойнство, а не като лакеят на Киро... Ама... то лакомията е голямо нещо, нали?

Па и не мога да повярвам, че толкова без пари си останал бе да му се не види... Имаш толкова патенти, участваш в не знам си какви разработки... Е, да му се не види и беден не си...

PEYTSCH

Народът в България се разрева от радост за ПП-кабинета. Тържествата ще продължат още седмица. Народната любов е нещо много силно. Петков и Василев ще го опитат....

България днес е ФЕДЕРАТ на САЩ! Федерат е държава на варварски народ, на който е ПОЗВОЛЕНО да живее в покрайнините на Империята с цел да пази гърба на Империята от другите варвари. Например, България и Сърбия в определени периоди са били договорни федерати на Византийската империя, а Картаген на Римската империя. Днес ние сме свидетели на това, как два клона (ПП и ГЕРБ) в един и същи Федерат (България) се борят кой да обсеби властта в своя изгода и употреба. На това, аз му викам „мише топуркане“. Тези, които са живели в стари селски къщи с гредоред ще ме разберат, понеже нощем, когато е тихо, а мишките търчат по тавана и търкалят или изтърват орехи, се чува едно много досадно тропане, което не ти дава да мира да заспиш. Ето днес нашите мишки не ни дават да заспим със своето мише топуркане и борба за власт по телевизиите. Но .... сюзеренът им е казал, че трябва да формират стабилно правителство, което да защитава напълно интересите му в региона и да предостави всичките си налични и бъдещи ресурси в негово разположение. Ако това не се случи, ще има САНКЦИИ, понеже господарят много обича да санкционира непокорните – било то Русия или Косово – все тая! Днес сме свидетели на това, как сюзеренът „набива канчето“ на косоварите, понеже не са изпълнили точ в точ повелите „отгоре“! Какво ще се случи у нас – само Господ знае, но ако народът продържи да бъде търпелив/апатичен нищо добро не ни чака, защото българите са навикнали да робуват! Но номерата на янките не минават навсякъде, дори напротив. С тази си колониална политика те направиха така, че Русия и Китай да станат толкова близки, колкото никога досега не са били. Около тях се формира един сериозен пръстен от поддръжници в лицето на Пакистан, Иран и Северна Корея – все ядрени държави – както и Турция, Саудитска Арабия, Бразилия, ЮАР, Индонезия и др. Иран и Сев. Корея уж нямат ядрена бомба, но както беше казала навремето Голда Меир: „Израел не разполага с ядрено оръжие, но при необходимост ще го използва!“ Индия и Виетнам са също готови да се присъединят. Така че днес, ние сме свидетели на бавния саморазпад на САЩ, казвам бавният, понеже на Римската империя са ѝ били необходими 300 години да се разпадне, а за Византиската само 200 години са били необходими на османлиите за да и видят сметката. Ако ни е съдено да живеем като „Слонските костенурки“ от Галапагоските острови, можем да доживеем да видим този крах!

Професор Цанков = Професор Денков!!!

Денков бушона дрънка глупости докато КЕВР вдига цените на ток и парно днес. Инфлацията и обедняването са в пълен ход.

Тоя скопец може да е гарант единствено, че някоя студентка няма да забременее...

В интересна позиция са педалите, хем са нагъзени, хем нямало да дадат ?!

10% ще ви управляват еднолично. Колко красиво за лгбт и продажните чужди агенти в ПП&ДБ сбирката... Хак да ви е