Денков отхвърли съмнения за избора на Сарафов: Не знам откъде Радев вади тези заключения

Премиерът е поискал две номинации за еврокомисар - една от ПП-ДБ и една от ГЕРБ-СДС, още няма имена

Обратно в новината

Коментари - Денков отхвърли съмнения за избора на Сарафов: Не знам откъде Радев вади тези заключения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Академик, а не знае ;-)

За спасяване кожата на Бойко Борисов и по заповед на Амбасадата, стават и ще продължават да стават стотици золуми. От правото си на Първа политическа сила, спечелена на избори, той се отказа доброволно да състави кабинет в полза на вторите, с които уж бяха смъртни врагове, демек антагонисти. Не стига че им направи този подарък, той отказа да даде дори и един свой човек за МИНИСТЪР в този кабинет, с цел да ги остави да пътуват към дъното сами, въпреки че неговите хора са не по-малко корумпирани и жадни за власт от тези на ПП-ДБ. За да не бъде свален имунитетът на Светиня му Баце от Банкя, съден и вкаран в затвора, беше свален Главния прокурор на Републиката и закрита завинаги неговата длъжност. За мястото на неговата Габриелова в Брюксел е предложен не кой да е, а еврейчето Лорер от ПП-ДБ, с цел максимално да се доближим до разораната картофена нива, наричана Украина, в която вече и картофи не останаха, щото са опоскани от Перемогата. И така, Бойко е недостижим, дори неподсъдим в градения от него с години ВАСАЛИТЕТ или ФЕДЕРАТ на Нагло-американците. За целта той им приведе милиарди народни пари за «Трай коньо за зелена трева» и сега те си го пазят! До кога – докато им е удобен. Навремето президентът на САЩ - Ричард Никсън беше казал за Президента на Никарагуа, също генерал - Анастасио Сомоса: «Ние знаем, че Сомоса е свиня, но е наша свиня!», но на 17 септември 1980 г. колата на избягалия в Асунсион, Парагвай диктатор е обстрелван с гранатомет, след което довършен с автомати от същите тези Сикрет Сървис на САЩ, които доскоро го пазеха. Ето така безславно си отива всеки ненужен на «Империята на световнот зло» БОКЛУК!!!

Шушумига ! За тези които не знаят какво е това, да се вгледат в Денков !

''украйна нападната от съседна страна''....Николай Dенков, добре че бше тази съседна страна, че такива като теб с актива на двама покойници да получават доживотна пенсия като академик. Къде е собственият ти принос на науката, благодарение на която имаш и абонамент за научни проекти. Справедливост и аз очаквам. Kато например прокурорска проверка на Бан за международен трафик на проституция и източване на международен бюджет за наука. освен ако не намираш нормално с 30 публикации да се асимилират над 1 милион евро държавни средства? Нормално е за теб, нали?

Още един коментар: В тази съседна страна не произвеждат генерали и доценти от полковници директно, както и ставането на академик там е със солидни международно признати патенти. Същият РАС, който БАН копирате имат международни патенти продадени на западни фирми. В моята (но не твоя област.) Къде са твоите патенти и новаторства, Денков? Колко пари си докарал на Университета и БАН по твой патенти и разработки?

Да беше само денков. БАН е чернс дупка за милиони само за нвколко човека . Но кого го интетесува за одит и проверка

SirBob

Абе Денков, да вземете да се синхронизирате в коалицията, а? Че Славов нещо иска смяна на Сарафов? Не ставате за чеп за зеле.

Абе молец, от небето ли падаш?!

Денков ама ти си бил много заблуден наистина Учен ама забучен

махни онези две пед-алчета от финансите на България!

президентът говори това, което мислим ние, защото е мажоритарен избор, а самоназначилият се "академик" е резултат на случайността

Интересно от къде ли

Гугълчето и по примера на ПП има усещане за съмнителни комбинации

Дали неговите хора- на денков де, смотаха и скриха онова дело за авансовите милиони дадени уж да се строи АМ Хемус или забравихте? Нали един беше признал как той и схемата с признати от него кухи фирми теглила милиони от банки- в торби, без предварителна заявка? Кой потурчи делото и къде, както и защо?Премиера, президента, на НС имат правото да ползват информацията на спец службите,които получавали заплата за да работят срещу корупцията в съдебната система...... като ни будалкаха да ги създадат обещаваха,че те щели да издигнат стена между корупцията и държавата! Де е стената, кой открадна парите с торби и защо всички си траят?

би си помислил абсолютно същото като президента, при положение, че е документирано, че Сарафов е имал топли "бизнес" отношения с Пепи еврото! А относно помощта за Украйна, да, има прието решение на НС, но то е за оказване на логистична и хуманитарна помощ, и нищо повече - така че нека не се правят на луди и да не опитват и нас да ни правят на такива!

Михлюз долен, какво се правиш на луд след целия цирк от който и децата видяха,че у нас няма , не е имало и няма да има независима съдебна власт .

празни човече,защо ти трябваше тази роля? За пари,нищо друго. Цял живот ще те плюят хората по улиците.Ти си само за гардеробната на някой селски театър. Питай Герджиков колко е ,,напреднал" след изборите.

плъхът Денков пак се изявява неподготвен и лъже този нищожен престъпник и подлога на чужди интереси докога народа Български ще търпи и страда заради такива паразити като това джудже дето си мисли че е голям чопек.

Може би щото вие неистово пищяхте за свалянето на Гешев ..... все пак вие сте промяната , ето я идва с пълна сила и дъга даже.

Ако имаше начин за украинопитеците да изнасяме само фекалии ... /б.а. разбирайте - лайна/ Нищо друго не заслужават тези идиоти....

Решението на парламента има една условност,ако имаме възможност. За избора на Сарафов е една пародия и беззаконие и в нарушение на Конституцията. Трябва да има и указ на Президента,а предложението до него се прави от Пленума на ВСС. Никой не казва има ли указ за назначевие? Този корумпиран тип е сложен от Борисов,за да прикрие някои документи срещу Борисов,които има в прокуратурата.

Най-чистите и смели политици на света - Кирчо и Асен не виждат нищо смущаващо в това няколко джуджета да станат Главен прокурор:))))) Не виждам тълпи пикаещи по жълтите павета, бай Петко, бащата на Слънцето, също мълчи:)))) Протестите били спонтанни, викате......:))))))) Против Статуквото?:))))))))

Чака 4 внучка. Тази бременна особа да направи ДНК тест и да разберем чие е детето, а не да определя кой къде трябва и не трябва да бъде назначен. Пример назначенията в МВР стават с нейно съгласие.

Академик ДеНКОВ, Откривате на по-невнимателните читатели, че президент Радев едва днес е прозрял за намесата на партиите кой да е главен прокурор. Че не искат Иван Гешев кохортата на Христо Бойкикев Иванов се знае отдавна. Ако си припомните откриването на това нелегитимно народно събрание Иван Гешев не беше приветстван заедно с управителя на БНБ; този последният е с изтекъл мандат, така се отнесоха и към Гешев. Цял свят разбра, че у нас право се дава само на Генерал Столитров, за това ни бюджетът ни е като бюджет, нито демокрацията ни като демокрация. Нека и аз да опресня твоята памет малко. Преди, през ония 45 години, гласуваше се с 99,99 на сто. И тъй като върнахме стоя назад на ниво 1848 година, за да има избран президент посочен от бившето СДС Конституционният съд постанови решение, според което даже трима да отидеха да гласуват от трите парти на власт, пак ще имаме избрани 240 депутати. И се тръгна по наклонена плоскост. Тека те попитам: защо ти е за си министър-председател на такава безразбория; с какво ще помогнеш на Дружеството Novae за изпадането му в нокаут още от 1985 година? Искаме обезщетение за болките нанесени ни със закон от 1933 година, закон от времето на монархофашизма, умело провеждан у нас от БКП енд бсп?! На първо време настояваме всеки бивш член на БКП да си подаде оставката…няма защо Румен Христов от сининикаквите да протестира че не проведоха истинска на партийни паразити и агенти на ДС. Приятен ден.

Sm3hurk0

Тоя катил уж професор бил, а се прави на катил и не помнел.... Тоя не помни и изнесените записи, които втрещиха цяла България.... Тоя не става и за свидетел с тази краткосрочна памет... - помни като маймуните, по 5 минути ! Аман от малоумни управляващи, в случая - министър :)))

Как прозира липсата на уважение между политиците. Президентът е "Радев". Покурорът е "господин Гешев", а лявата му ръка е "господин Борисов".

Прави впечатление, че силно намаляха гербочистачите в дир:)))))))))))))))) Ужасно е да си в коалиция с неизчегъртана партия и да смениш Гешев със Сарафов:)))))))) Предполагам има огромен срам, вероятно пикаещите по паветата си мислят, че сънуват:))) Преди няколко месеца никой не вярваше, че Кенет идва с правителство и ще размаже крякането. Ми, размаза го:))))) Като муха с вестник:)))))))

Боби Сарафов е всичко за което мечтаеха тези, които опикаха жълтите павета преди две години:)))))) Коалицията с ГЕРБ - също:))))

Не виждам смисъл да чета какво казал този или онзи, при положение, че всичко се диктува в прав текст от посолството, по добре да питаме тях......!!!!!!!!

как ще знаеш ти си същия никой не ме иска но ще топля столчето Получавам пари

Явно България съвсем е изгубила своята независимост, независимо че Президентът се помъчи д опази малкото останало достойнство на Нацията относно вземане на решения, които биха имали негативни последици за нея във всякакъв аспект. Такъв отявлен слугинаж пред бюрократите от Брюксел САЩ и някои европейски държави дори и Баце не си е позволявал. Вие драги "политици" от ППДБ сте срам за България. За това никога няма да гласувам са вас "продажници" на майка България.

Ако не знаеш откъде Радев вади тези заключения, значи или: 1. си една невинна и чиста душица, която не трябва да бъде осквернявана в политиката; 2. си нямаш и бегла представа какво се случва зад гърба ти и веднага трябва да се откажеш от идеята да си министър-председател; 3. се правиш на ни лук ял, ни лук мирисАл. Аз си мисля, че е третото, няма как да си толкова наивен като за първите две. Между другото - не съм видял човек, който да не споделя мнението на Радев за Сарафов. Независимо дали са му фенове (на Радев) и дали са гласували за него.

Според мен го играе : Ни лук ял .... Не може да е толкова прост!?!?

от къде Академика знаеше кой ще Главен , още преди да бяха махнали Каскета???? иначе как така сложиха Сарафов още след полунощ? академика да не се прави на ощипана невеста.

Денков, като не знаеш, значи не си за този пост, на който трябва да знаеш всичко, което и както става в държавата. Имаш цялата изпълнителна власт и въпреки това, не знаеш, или се правиш, че не знаеш неща, които се виждат от всеки непредубеден. Ясно е, че позицията, на която те сложиха, е доста по-висока от възможностите ти. А може би това беше и целта на кукловодите.

Стига сте разигравали този цирк, човек на Бойко е от системата…., на следващите избори сте аут.

И защото имате доверие на третата власт,което прави искате оставката на Сарафов.

PEYTSCH

ПП е Продължаваме Подмяната. Да виждате еуфория сред протестърите от 2020 година насам след като с 38 депутата (!) налапаха властта и смъкнаха Гешев ? Аз не виждам промяна за народа. Лигавите никаквци не се усещат че нямат памперси и каквото се осират изтича между краката им ! Позор !

са най-лигавите боклуци след 1989. Тия мизерници и от Ада ще ги изритат.

абе д е н к о в, я кажи как стана академик докато беше служебен министър на радев?

И за благодарност към БАН, че го избраха за академик, им "отряза" 20 млн. лв. от бюджета. Няма такъв смешко.

Като не е удобен коментара възникват грешки.

А тоз от къде го извадиха?

Радев: Някой пръдна... Денков: От къде такова заключение? И да знаете, не съм аз!

Откъде Радев вади това заключение.Само на тебе не ти е ясно.Не слушаш ли собствения си министър на Правосъдието Славов,че и той изказва съмнения за легитимността на избора на Сарафов за главен прокурор.Но явно сте настроени на друга радиостанция да слушат само нея.

Този зашеметен и мънкащ индивид, така и до края на мандата си като премиер няма да разбере на кой свят се намира.

да те закарат си оставяш психопат и шарлатанин...

Прав е академика Денков за Сарафов. Съмнението за милиционера Сарафов е,че това не е избор да бъде и.д. гл.прокурор а назначение от бившия член на БКП и колега от Магнаурската школа в школата на МВР в Симеоново Бойко Борисов.Така стана и с Гешев ,защото Бойко го избра за гл. прокурор и Бойко си го уволни чрез хората си от прокуроската колегия и във ВСС.Всичко във съдебната ни система и политиката ни е смрад ,като от септична яма.

Навремето имахме един президент. Плевнелиев му беше името. И той много говореше, че президентът трябвало да бъде обединител на нацията. И наистина той беше обединител на нацията. Цялата нация се обедини, че ни трябва по-добър президент. Не знам защо, но този смачканичък професор нещо ми напомня за онзи президент - обединителя. Изобщо не ми изглежда като волеви човек, като водач. Водачът, които да води държавата (дори и за 6 месеца или година) през един много напрегнат период за света, а оттам и за държавата. Не ми изглежда като водач. Но много изглежда като воден. Въпросът е от кой и накъде. Защото сега той е капитана на кораба, а всички ние сме в същия този кораб. Може и да греша! Дано да греша! Да видим

Нещастно безгъбначно плазмодийче! Радев си вади заключенията от там, от където целия български народ наблюдава безпринципните ви решения и действия и лично твоите гъзолизачески изказвания. Какво направихте за бедния български данъкоплатец за времето, в което "управлявате"? НИЩО! Борите се да си сложите ваш гл.прокурор, който да ви пази от закона, създавате си комисийка по имунитетите със същата цел, тръгвате да пипате конституцията, за да си огигурите безнаказаност. За Украйна не правиш ли разлика между "даряване" на оръжие, купено с държавни средства и "продаване" на оръжие от частни фирми (някои на скрити дапутати, с което те спечелиха милиони). Като искаш да помагаш на Украйна, помагай с помощ на обикновените хора там, а не на тези, които се препичат в 5* СПА хотели или на производителите на оръжие в САЩ. АКо не можеш да схванеш тази разлика, жалко за купената ти титла на академик, и за начален учител не ставаш, продажнико нагъл.

как да знаеш Мишок,кат Посолството ти казва ко да правиш.

Сорос Денков и Ботур Магарев не правят разлика между продажба на снаряди и даряване на снаряди. При второто парата излиза от нашия джоб, както е ясно, че за първото пък не влиза. Така че мен ме боли фуя за Уркаина и урките, щом са решили да умират за Чичо Сам - ок, обаче аз не искам да става по-беден за комисонните и биографиите на Сорос Денков и Ботур Магарев.

Навремето имаше една такава приказка! Като не може да победим комунистите ,то можем да ги крадем!!!

Не знам защо този министър председател ми прилича толкова много, по държание, на послушния мишок Плевнелиев.

само се чудя кой му е кукловода на този , на Плевнелиев беше ясно

А се замисли! Толкова е просто да разбереш!

На мен повече ми прилича на Желев. Пълна мижитурка, все пак е одобрен от посолстовто.

Вас трябва да ви изчегъртаме всички от властта!!! Всички!!

Явно за един професор е трудно да види, че когато един защитник на началника си се обърне рязко срещу него означава, че юздите на този заместник се дърпат от друг кочияш. Но понеже и на Денков юздите са в чужди ръце няма как да не върви в посоката, указана от кочияша. Вече 30 години политиците ни са впрегатен добитък на чужда каляска.

От евроатлантическите държави нищо хубаво не взеха БГ политиците за 32 г.демокрация.По - лесно им е да прилагат лошия им политически продукт.