Коментари - Денков отговори на Радев: Нямам ментори, може би това е проблемът на президента | Днес.dir.bg

Денков отговори на Радев: Нямам ментори, може би това е проблемът на президента

Премиерът коментира и жестоката катастрофа в София, както и постиженията на правителството в областта на висшето образование

Обратно в новината

Коментари - Денков отговори на Радев: Нямам ментори, може би това е проблемът на президента | Днес.dir.bg

Коментари

уж "академика" се оказа пълен нещастник!!!! Нищо НЕ знае и НИЩО от него НЕЗАВИСИ!!!!! Той е само едно мюре !

Очевидно твоите ментори са от отвъдното. Отвъд океана!

има господари.... а съвременното "образование" -"гола вода".......добре,,че някои родители и деца са все още с някаква пробългарска ценностна система. А ,че обяздват "24-май" за конюктурни цели отдавна и в ЕК и "сглабката" в България имаше индикации.

Що не се видите с Президента по мъжки и да си ги премерите, че ниписна от вашите постановки. Войната между институциите само ни води надолу, обеднваме, вие си пълните дожобовете, а ние кредитните досиета. Спрете се вече и работете за нас, за тези, които ви избраха, за тези, които разчитат на по-добър живот. Вкарахте ни в клоаката на Европа и само ревете. Но идва Видов ден, идват избори и тогава, сами сте си виновни. Няма да подушите дори въздуха около Народното събрание. Съединението правело слиата, като сте тръгнали дасменяте национални презници, сменете и девиза на Събранието - разединението пълни джобове. Мошеници.

Нямаш ментори защото за да имаш ментори трябва да имаш и нещо в главата. Ти си просто кукла на конци...

Боже, хлебарката му с хлебарка. Т.е. признава си че е природно тъп родоотстъпник? Ами да пробва на сергия на Женския пазар тпгава. За друго не става, въпреки академизма му. Идиот сбъркан!!!

Съмнява се защото външния вид подсказва

Когато егото на човека стане по голямо от самия човек човека изчезва.

Имам въпрос: ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ ТОЯ ПЛАЗМОДИЙ???? И НЕГОВИТЕ МЕНТОРИ??? ДОКОГА??????

https://dnes.dir.bg/svyat/sasht-odobri-eventualnata-prodazhba-na-bronirani-mashini-straykar-na-balgariya

Но щом ти е гот, радвай се!!! Надявам се още малко!

Едно магаре цвили.. като плевньо едно време..с той на комсомолец. Баси помиярите

Ти ли нямаш ментори бе ПЛЪХ НЕЩАСТЕН - по жалък премиер България не е имала. Ти си политически труп още от зачеването на това недоразумение което вие наричате правителство - моли се освен политически да не станеш физически труп

Денков: "Нямам ментори" Ми това ти е проблема драги Денков! Дори Божието слово говори, че в множеството съветници има избавление. А ти бедния без съветници си на път такава да я втасаш, че цял народ да те споменава, и роднините ти в това число.

Проблемът ТИ е, че си идиот!

а твоят проблем е че си жив и дишаш

Ба нямаш ментори я отивай на пързалката о време и стига сте съсипвали държавата

.

Вечно ще сте на дъното на Европа. Щом ви пречат изявените учени, а не неграмотните пожарникари ще слезете и под Албания.

Той пък един учен ... и като спомена това по коя специалност е учен - политика или нещо друго?

Тоя говори и лъже записа за посолството го забрави за седмици....

Като ги гледам управляващите започвам да харесвам Славчо Учиндолски.. Пфу, все на ..йна попадаме

На 6-ти септември да ги махнем тези продажници

срама няма! Не са минали и 24 часа откакто поредното пияно говедо уби 15-годишно дете на пешеходна пътека, тоя продажник нещастен седнал да ми обяснява как действали наказанията на ужким българското правителство срещу престъпниците по пътищата! Смири се бе, говедо академично! Пред душата на детето се смири!

И кой ви създаде и поредното пияно говедо, и останалите говеда като теб, бе тъпак? Денков ли?

СТИГА С ТОЗИ ТЕАТЪР ! КОЙ ВИ ПУСНА ЗА ВТОРИ ПЪТ ДА ГРАБИТЕ ??? ГЕРБ -СДС И ПП-ДБ = МАФИЯ !

Титлата "Академик" пред името на това недоразумение е обида за цялата научна общност в България.

Безполезно вллечуго с изцъклен поглед,бръщолеви само незмислици.Денкпв за нищо не ставаш и добре го знаеш

Денков, ти не можеш да пръднеш без разрешение бе цървул академичен.

За крив у.. не ставаш.

Мунчо трябва моментално да бъде импийчмънт, защото е опасен за народа и държавата. Ако остане, не само ще дрънка простотии и лъжи, но и ще ни натика в сИбир и аФганистан, накъдето е запътил обрулената ни държавица.

Клепоухият пингвин седнал да говори за ментори, а самият той е най продажната твар която продава България за шепа рубли. Едвам се научи да говори за пет години. Прост зелен чорап, с празна тиква в която има само военни команди. Руснаците обикновено издигат на ръководни постове най простите и продажни българи и затова България е на това положение след десетилетия негативна селекция.

Четох пост на негов състудент - пълно покритие с настоящия му нрав -интригант, продажен, злобен, завистлив, отмъстителен. Освен туй е бил и доносник на ВКР-то - вооенните тайни служби.

Чел си ми дедовия.

Къв студент бе педерас, той е бил курсант във военно училище????

Денков, верно е че нямаш ментори, но на главата ти седи дядо Сорос. При свалени номера хванаха пияния да еправлява същия автомобил, голям напредък е това, само че не знам дали това което хортуваш си го вярваш. За образованието и ремонта на общежитиата няма да говоря, защото ремонтите ще рефлектират в таксите.

И какво му е на Сорос, знаеш ли нещо?

ще отмъкнат 2/3 от парите за ремонти! Сега се краде и за ппдб, отделно герб и дпс! А после таксите нагоре, да!

Не съм съсел, нямам ментори, най-съм си мъпет посолствен

Нямал Денков ментори?! Той повтаря едно към едно опорките на про100Киро и Асен, тръгнал да се оправдава. Денков да не си мисли, че като си присвои титлата академик е най-умният в България и че цял един народ е прост като него. Ами да се погледне отстрани Денков колко е жалък и да си затвори устата, че колкото повече я отваря, толкова по-жалък и отвратителен става.

Да ви има вид на академик, важно е какъв си

А стига бе! Бива ли да ди толкова дърт,а така тъп!!!! Като зашумолят банкноти и барнеш власт явно се оглупява и те гепи синдромът на власт имащият . После ве питайте защо сме подобие на държава още от Освобождението

Явно живеем в различни държави с премиера, не е наясно с нищо май!

Денк-офф

"хора, които нямат значение"... Този образ се е взел много на сериозно и всеки ден джавка по Президента. Ами ако президента няма значение, тогава кой бе шмокльо? Само мутрите и посолството ли? Той народът скоро ще оцени по достойнство "премиера" и бързо, бързо ще го забрави и изпрати в боклука на историята. Като гледам отношението на нормалните българи към това жуже, все си мисля, че това е най-жалкия пример за "управленец" в тази територия. Е след първенеца плевню, естествено. Аз си мислех, че онова нещо е ненадминато, ама вече започвам и в това да се съмнявам Да му дадем още малко време за завоюване на първото място и химика.

Слава!

от страна на Президента! Той всъщност имаше предвид "тези, които ти дърпат конците". С други думи казано - куловодите ти... Само че от тях ти няма как да се "еманципираш", понеже да се еманципира може човек (жена), на когото му е дадена все пак някаква свобода на действие и на избора... При тебе няма как да стане, понеже си се срастнал, или по-скоро си израстнал от там...

Проблема е от менторите на президента!

След упорити съдебни битки, най после съдия в Мичиган разрешава да се изземат машини на компанията „Доминион“, организирала машинния вот, за специализиран одит. Установява се, че логовете, където трябва да се съхраняват машинните операции, са изтрити на следващия ден след изборите. Одитът разкрива, че машините на „Доминион“ допускат 68 процента грешка при отчитането на резултатите, като допустимата по закон е стотни от процента или дори по-малко. Открита е връзка с интернет и комуникация с Тайван и Германия по време на вота. Самото ръководство на машините посочва, че съществува функция “претеглен глас” с която например един глас за Байдън може да се брои за 1,3 гласа, а един на Тръмп за 0,7 гласа. За какво е нужна такава функция, след като се броят единични бюлетини? Добре, ще кажете вие, но какво общо има компанията „Доминион“, провела машинния вот в Америка, с компанията „Смартматик“, провела машинния вот у нас? Много общо има, на практика, „Доминион“ е филиал на „Смартматик“. Шефът на Доминион е шеф и на Отворено общество на Джордж Сорос. Изводите всеки сам да си прави. Препоръчвам да гласуваме с бюлетини.

Към редник Денков ПРЕЗИДЕНТА, се изрази меко, каза ментори, да се разбира командващи, или направляващи.

Защо този човек не си гледа преките задължения....Какво казал или не казал президента е второстепенен въпрос. Или може би си мисли, че да се дърли на президента е основната му функция?

Откъде го изровиха този очилат и гнусен червей.....отврат, гнус ме е дори да го гледам, а какво оства да е в леглото ми!

Николай Денков ще бъде по-добър президент от румбата радеф, да не говорим за роската. Отсега заяявам, че ще гласувам за Денков на следващите президентски избори.

го връткаш ако искаш.....може и да му хареШе

Проблемът на др.Радев е, че подаръчните торбички имат друг адресат.

Кой би повярвпл на ндин жалък очилат плужек? От няколко дни само слушаме нескопосани оправдания за некадърността си в управлението.

Денков: "Нямам ментори" Ми това ти е проблема драги Денков! Дори Божието слово говори, че в множеството съветници има избавление. А ти бедния без съветници си на път такава да я втасаш, че цял народ да те споменава, и роднините ти в това число.

Да прав е, Радев не му е ментор! Менторите му са в посолството на ул. Козяк!

Абе тоз до имане ментор още трябва да поработи! Сега е директно на конци, а до сдобиване с ментор ще трябва да се потруди!

КАК ДА НЯМАШ БЕ ОХЛЮВ СТАРОЗАГОРСКИ,ТАНТИ И В ТОАЛЕТНАТА НЕ АМЕЕШ ДА ОТИДЕШ АКО НЕ ПИТАШ ПОСОЛСТВОТО

Коментари - Денков отговори на Радев: Нямам ментори, може би това е проблемът на президента | Днес.dir.bg

Денков отговори на Радев: Нямам ментори, може би това е проблемът на президента

Премиерът коментира и жестоката катастрофа в София, както и постиженията на правителството в областта на висшето образование

Обратно в новината

Коментари - Денков отговори на Радев: Нямам ментори, може би това е проблемът на президента | Днес.dir.bg

Коментари

уж "академика" се оказа пълен нещастник!!!! Нищо НЕ знае и НИЩО от него НЕЗАВИСИ!!!!! Той е само едно мюре !

Очевидно твоите ментори са от отвъдното. Отвъд океана!

има господари.... а съвременното "образование" -"гола вода".......добре,,че някои родители и деца са все още с някаква пробългарска ценностна система. А ,че обяздват "24-май" за конюктурни цели отдавна и в ЕК и "сглабката" в България имаше индикации.

Що не се видите с Президента по мъжки и да си ги премерите, че ниписна от вашите постановки. Войната между институциите само ни води надолу, обеднваме, вие си пълните дожобовете, а ние кредитните досиета. Спрете се вече и работете за нас, за тези, които ви избраха, за тези, които разчитат на по-добър живот. Вкарахте ни в клоаката на Европа и само ревете. Но идва Видов ден, идват избори и тогава, сами сте си виновни. Няма да подушите дори въздуха около Народното събрание. Съединението правело слиата, като сте тръгнали дасменяте национални презници, сменете и девиза на Събранието - разединението пълни джобове. Мошеници.

Нямаш ментори защото за да имаш ментори трябва да имаш и нещо в главата. Ти си просто кукла на конци...

Боже, хлебарката му с хлебарка. Т.е. признава си че е природно тъп родоотстъпник? Ами да пробва на сергия на Женския пазар тпгава. За друго не става, въпреки академизма му. Идиот сбъркан!!!

Съмнява се защото външния вид подсказва

Когато егото на човека стане по голямо от самия човек човека изчезва.

Имам въпрос: ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ ТОЯ ПЛАЗМОДИЙ???? И НЕГОВИТЕ МЕНТОРИ??? ДОКОГА??????

https://dnes.dir.bg/svyat/sasht-odobri-eventualnata-prodazhba-na-bronirani-mashini-straykar-na-balgariya

Но щом ти е гот, радвай се!!! Надявам се още малко!

Едно магаре цвили.. като плевньо едно време..с той на комсомолец. Баси помиярите

Ти ли нямаш ментори бе ПЛЪХ НЕЩАСТЕН - по жалък премиер България не е имала. Ти си политически труп още от зачеването на това недоразумение което вие наричате правителство - моли се освен политически да не станеш физически труп

Денков: "Нямам ментори" Ми това ти е проблема драги Денков! Дори Божието слово говори, че в множеството съветници има избавление. А ти бедния без съветници си на път такава да я втасаш, че цял народ да те споменава, и роднините ти в това число.

Проблемът ТИ е, че си идиот!

а твоят проблем е че си жив и дишаш

Ба нямаш ментори я отивай на пързалката о време и стига сте съсипвали държавата

.

Вечно ще сте на дъното на Европа. Щом ви пречат изявените учени, а не неграмотните пожарникари ще слезете и под Албания.

Той пък един учен ... и като спомена това по коя специалност е учен - политика или нещо друго?

Тоя говори и лъже записа за посолството го забрави за седмици....

Като ги гледам управляващите започвам да харесвам Славчо Учиндолски.. Пфу, все на ..йна попадаме

На 6-ти септември да ги махнем тези продажници

срама няма! Не са минали и 24 часа откакто поредното пияно говедо уби 15-годишно дете на пешеходна пътека, тоя продажник нещастен седнал да ми обяснява как действали наказанията на ужким българското правителство срещу престъпниците по пътищата! Смири се бе, говедо академично! Пред душата на детето се смири!

И кой ви създаде и поредното пияно говедо, и останалите говеда като теб, бе тъпак? Денков ли?

СТИГА С ТОЗИ ТЕАТЪР ! КОЙ ВИ ПУСНА ЗА ВТОРИ ПЪТ ДА ГРАБИТЕ ??? ГЕРБ -СДС И ПП-ДБ = МАФИЯ !

Титлата "Академик" пред името на това недоразумение е обида за цялата научна общност в България.

Безполезно вллечуго с изцъклен поглед,бръщолеви само незмислици.Денкпв за нищо не ставаш и добре го знаеш

Денков, ти не можеш да пръднеш без разрешение бе цървул академичен.

За крив у.. не ставаш.

Мунчо трябва моментално да бъде импийчмънт, защото е опасен за народа и държавата. Ако остане, не само ще дрънка простотии и лъжи, но и ще ни натика в сИбир и аФганистан, накъдето е запътил обрулената ни държавица.

Клепоухият пингвин седнал да говори за ментори, а самият той е най продажната твар която продава България за шепа рубли. Едвам се научи да говори за пет години. Прост зелен чорап, с празна тиква в която има само военни команди. Руснаците обикновено издигат на ръководни постове най простите и продажни българи и затова България е на това положение след десетилетия негативна селекция.

Четох пост на негов състудент - пълно покритие с настоящия му нрав -интригант, продажен, злобен, завистлив, отмъстителен. Освен туй е бил и доносник на ВКР-то - вооенните тайни служби.

Чел си ми дедовия.

Къв студент бе педерас, той е бил курсант във военно училище????

Денков, верно е че нямаш ментори, но на главата ти седи дядо Сорос. При свалени номера хванаха пияния да еправлява същия автомобил, голям напредък е това, само че не знам дали това което хортуваш си го вярваш. За образованието и ремонта на общежитиата няма да говоря, защото ремонтите ще рефлектират в таксите.

И какво му е на Сорос, знаеш ли нещо?

ще отмъкнат 2/3 от парите за ремонти! Сега се краде и за ппдб, отделно герб и дпс! А после таксите нагоре, да!

Не съм съсел, нямам ментори, най-съм си мъпет посолствен

Нямал Денков ментори?! Той повтаря едно към едно опорките на про100Киро и Асен, тръгнал да се оправдава. Денков да не си мисли, че като си присвои титлата академик е най-умният в България и че цял един народ е прост като него. Ами да се погледне отстрани Денков колко е жалък и да си затвори устата, че колкото повече я отваря, толкова по-жалък и отвратителен става.

Да ви има вид на академик, важно е какъв си

А стига бе! Бива ли да ди толкова дърт,а така тъп!!!! Като зашумолят банкноти и барнеш власт явно се оглупява и те гепи синдромът на власт имащият . После ве питайте защо сме подобие на държава още от Освобождението

Явно живеем в различни държави с премиера, не е наясно с нищо май!

Денк-офф

"хора, които нямат значение"... Този образ се е взел много на сериозно и всеки ден джавка по Президента. Ами ако президента няма значение, тогава кой бе шмокльо? Само мутрите и посолството ли? Той народът скоро ще оцени по достойнство "премиера" и бързо, бързо ще го забрави и изпрати в боклука на историята. Като гледам отношението на нормалните българи към това жуже, все си мисля, че това е най-жалкия пример за "управленец" в тази територия. Е след първенеца плевню, естествено. Аз си мислех, че онова нещо е ненадминато, ама вече започвам и в това да се съмнявам Да му дадем още малко време за завоюване на първото място и химика.

Слава!

от страна на Президента! Той всъщност имаше предвид "тези, които ти дърпат конците". С други думи казано - куловодите ти... Само че от тях ти няма как да се "еманципираш", понеже да се еманципира може човек (жена), на когото му е дадена все пак някаква свобода на действие и на избора... При тебе няма как да стане, понеже си се срастнал, или по-скоро си израстнал от там...

Проблема е от менторите на президента!

След упорити съдебни битки, най после съдия в Мичиган разрешава да се изземат машини на компанията „Доминион“, организирала машинния вот, за специализиран одит. Установява се, че логовете, където трябва да се съхраняват машинните операции, са изтрити на следващия ден след изборите. Одитът разкрива, че машините на „Доминион“ допускат 68 процента грешка при отчитането на резултатите, като допустимата по закон е стотни от процента или дори по-малко. Открита е връзка с интернет и комуникация с Тайван и Германия по време на вота. Самото ръководство на машините посочва, че съществува функция “претеглен глас” с която например един глас за Байдън може да се брои за 1,3 гласа, а един на Тръмп за 0,7 гласа. За какво е нужна такава функция, след като се броят единични бюлетини? Добре, ще кажете вие, но какво общо има компанията „Доминион“, провела машинния вот в Америка, с компанията „Смартматик“, провела машинния вот у нас? Много общо има, на практика, „Доминион“ е филиал на „Смартматик“. Шефът на Доминион е шеф и на Отворено общество на Джордж Сорос. Изводите всеки сам да си прави. Препоръчвам да гласуваме с бюлетини.

Към редник Денков ПРЕЗИДЕНТА, се изрази меко, каза ментори, да се разбира командващи, или направляващи.

Защо този човек не си гледа преките задължения....Какво казал или не казал президента е второстепенен въпрос. Или може би си мисли, че да се дърли на президента е основната му функция?

Откъде го изровиха този очилат и гнусен червей.....отврат, гнус ме е дори да го гледам, а какво оства да е в леглото ми!

Николай Денков ще бъде по-добър президент от румбата радеф, да не говорим за роската. Отсега заяявам, че ще гласувам за Денков на следващите президентски избори.

го връткаш ако искаш.....може и да му хареШе

Проблемът на др.Радев е, че подаръчните торбички имат друг адресат.

Кой би повярвпл на ндин жалък очилат плужек? От няколко дни само слушаме нескопосани оправдания за некадърността си в управлението.

Денков: "Нямам ментори" Ми това ти е проблема драги Денков! Дори Божието слово говори, че в множеството съветници има избавление. А ти бедния без съветници си на път такава да я втасаш, че цял народ да те споменава, и роднините ти в това число.

Да прав е, Радев не му е ментор! Менторите му са в посолството на ул. Козяк!

Абе тоз до имане ментор още трябва да поработи! Сега е директно на конци, а до сдобиване с ментор ще трябва да се потруди!

КАК ДА НЯМАШ БЕ ОХЛЮВ СТАРОЗАГОРСКИ,ТАНТИ И В ТОАЛЕТНАТА НЕ АМЕЕШ ДА ОТИДЕШ АКО НЕ ПИТАШ ПОСОЛСТВОТО