Денков обвини ГЕРБ-СДС, че бавят плащането по ПВУ с неприети в комисии законодателни актове

Миналата седмица депутатите решиха за времето от откриване на предизборната кампания до свикване на новоизбраното НС да не се провеждат редовни пленарни заседания и заседания на комисиите

Обратно в новината

Коментари - Денков обвини ГЕРБ-СДС, че бавят плащането по ПВУ с неприети в комисии законодателни актове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя денков се оказа най-големия плужек в съвременната политика. Конкуренция са му само духащия кокорест и олигофрена кирчо/имената са с малки букви по презумция/.

"Денков посочи, че Министерският съвет е свършил всичко, което е зависило от него, и следва да се осигури мнозинство в пленарна зала." Денков откри Америка! Осигуряването на мнозинство в пленарна зала, което да приеме изработените и предложените законопроекти от министерски съвет му е майката бе, Денков! Ако нямаш собствено мнозинство, съобразяваш предложените законопроекти с тези, заедно с които имаш мнозинство! Те не са ви длъжни да ви подкрепят, защото сте много готини, те ще подкрепят законопроектите, защото те самите ги одобряват! Спечелете доверието на хората, да ви дадат цялата власт и тогава ще можете сами да си приемате законопроектите, без да се съобразявате с другите!

Интересно как докато управляваха девет месеца не намериха време за промените необходими за изплащането по ПВУ, докато без проблеми прокарваха каквото им падне по Конституцията и държавните дружества!? И по-интересното как им дойде на акъла баш сега да искат да се прокарат тези промени? И промените да не са нещо малко? Ама от ПП не мислят какво правят и само бързат като на конвейер да прокарват каквото им падне без да мислят или да се съобразяват, дали това което променят може да се прилага правилно и дали ще върши работата поради което е въведено! То вярно че НС вече може да работи и по времето на служебният кабинет ама при това положение за какво ни са избори и редовен кабинет като всичко ще може да се гласува и прилага, когато на депотатите им скимне? Отделно не се ли силно подкопават основите на демо ..... , а вярно на никой не му дреме за това. "и Пътната карта за климатична неутралност" Според пътната карта на ЕП до 2030 всички трябва да сме напълно климатично неутрални, въпреки че в момента няма и една нация в съюза която и на 5% да е неутрална. Само дето условието се промени за големите нации в централна Европа които си отложиха датата за 2052 г. поради връщането към въглищата. А ние с нашето темпо и до 2100 г. няма да смогнем. Да не говорим какво ще значи това! Всички коли да станат електрически, всички бензиностанции да са само за ел. коли, цялата електропреносна система да се обнови за новите По-големи мощности, да се направят нови мощности които не само да заменят всички настоящи на изкопаеми горива но и да удвоят сегашното. Отделно Топлофикацията ще трябва да бъде закрита след като не желаят да правят каквито и да било промени защото разчитат на държавата да ги спасява всеки път. Та хайде и някаква огромна инвестиция за пълното им преобразяване и пари за всичко останало! Дългът не милиарди, а трилион ще стане за всичко това.

Хайде стига с глупостите - никой от управляващите през последните 33 години не заслужава да му слушаме глупостите. Хората са бедни, отчаяни, озлобени и без път и ясно бъдеще, държавата е за посмешище в Европа, а вече и в доскоро много по-изостанали държави, демографски изчезваме. Всички вие НЕУВАЖАЕМИ СТЕ ВИНОВНИ!!!! Борисов, Пеевски, Нинова, Кирчовците /те друго наименование не заслужават/, преди тях царе, тройни коалиции и прочие, още по-рано Костов, Димитров, Паси..... и още хиляди идиоти ни унищожиха като Държава и Народ от лакейство на силните на деня и желание за лично обогатяване без никаква мисъл за хората. Не забравяйте, че всеки си плаща.

И аз които гласувах за вас вече не ви вярвам и няма да гласувам повече за вас.

Заслужавате си го това чучело драги са народници заслужавате се да бъдете с най-ниски заплати, да нямате здравеопазване, да нямате пътища да живеете като аборигени и като орки да нямате институции. Благодарение на този, който ще си преизберете, който ви манипулира от сутрин довечера с дебелия Делян Пеевски престъпници на Световно ниво заслужават ли си ги заслужавате си ги. И пак казвам живеете в най-ужасното място което човек може да си представи

Този начин на говорене не работи с българите:)))) Нито е толкова зле, нито е толкова страшно;)))) Ти да не живееш на Марс:))))))))))))))))Много хора в България живеят прекрасно и се чувстват удобно. Пътуват, харчат, отглеждат децата си разумно, те учат в чужбина и хич не е апокалипсис. И в огромната си част, това са честни хора и имат честни пари. тези черни картинки са за централна африка. тук всяко нещо е с времето си и като си го изработиш. С плашила отдавна не става работата:)) И с картинки от Апокалипсис:))))

Абе, трябва някой психиатри да си влезат в ролята и да изпоприберат тоя дебилитет от ППДБЛГТб по лудниците. Кой си късаше ризите да променя конституцията, че да работел парламента по време на предизборна кампания??? И после кой пак христоиванов гласува парламента да излезе във ваканция, че да не прави кампания??? Тоя са тотални дебили

Академик пърденков , стига ни занимава с глупости и измислици ! Видяхме колко струваш академик пърденков и 5 ст не струваш !

През последните няколко години кой управлява уеее? И пак ГЕРБ виновни, за дебили ни взимате? Изчагъртахте ги, всичко променихте, дори и конституцията и пак същия, та даже и по-гнусен. Тия не мога да ги трая вече, станаха в пъти по-досадни от Боко, всеки ден от глупост до по-голяма глупост. Силно се надявам до една година да ги няма, изключителни некадърници и бил академик..... АБеее

PEYTSCH

Помнители кой е тоя Денков и от къде се пръкна ?

На 9.6.24г панахида за България, водена лично от Магнитски и слугата му от герп

Панахидата е за смешниците от ПП ДБ:))))) И знам, че много боли:))) България оцеля и от тези некадърници:))))

Значи, няма да работят в предизборния период, но ще получават заплати !? Бравос !

Не са виновни от ГЕРБ, не са виновни и от ПП. Виновни сме ние че не сме извадили тоягите и не сме ги почнали

Денков, с какво право служебни министри изцяло пренаписват НПВУ изработен от редовно правителство? Вие или ваши близки по-пълноценно ли се облагодетелствате от вашата версия на Плана, която беше в крайна сметка изпратена за одобрение с 1.5 г закъснение докато успеете да си наместите личните интереси вътре?

Няма плащане = няма комисионни, ужост !

В моята класация Денков се озова,на първо място по некадърност и неефективност на премиер министри.

Не обиждай просто Киро!

Чиба! Климатична неутралност - по-голяма глупост не можаха ли да измислят.

Горките депутати да ги ужалиш. Сега 1 месец ще се веят по страната и заплатата си върви, включително и парите за комисии, а те цял месец нищо няма да правят. Но иначе са царе на пресконференции където някой нещо им е виновен и само за пари и газ говорят, но реално за хората и бизнеса нищо не споменават.

Върви и на Прецедента колко стана заплатата? Миналата година бе 10 000. Карто сложим и нерегламентираните от Азия и Турция колко станаха?

Аман от взаимните обвинения на сглобкаджиите. На изборите ще гласуваме за партии, които социолозите умишлено крият ! Аман и от агитация и пропаганда на удобни медии. А за пълнота на изложението на ДИР, ето и извадки от отговора на ББ: „Не мога да повярвам, че ПП-ДБ са казали, че сме саботирали правосъдната реформа. Сега, когато сме в предизборна кампания, след три години бездействие да кажеш, че ГЕРБ са ти виновни, е несериозно”. "Преди три години ГЕРБ вкара България в Европейския банков съюз, в чакалнята на Еврозоната и остави напълно готов ПВУ. Три години те бяха премиери, над 20 закона сме приели по ПВУ” "Не може да има сглобка, с хора, които не си дават реална представа за това какво са сътворили, какво може да се направи, а само търсят да си прехвърлят собствените вини на някой друг” Аре

Не се ли молеха на ГЕРБ да продължат "сглобката"? Ако са имали претенции към тях, какво правиха 9 месеца, та и искаха още? Случайници, които живеят в балона на измисления си свят и нямат ни най-малка представа за пълната си некадърност. Жалко, че всички плащаме за това.

за една секунда- 7 одобрения. Аре стига бе! На ГЕРБ не са се молили. За какво им е да работят с намагнитения им вожд. Бъра-бъра

Изкарали са да лае втория ешелон на ПП ДБ:))) Първия се пази, че малко срам.....Ицко пише реч за да обясни необяснимото, Кирчо обикаля студията да лъже, Асен малко с прокуратурата..такова:))))) Някоя партия напусна ли днес ПП ДБ, че всеки ден се махат оттам?:)))))

Кои се махат бе. Да видим.......кърлежите се махата, тези които отидоха там не за добро. Ами добре се махат.

И като са ги знаели, че са кърлежи за облаги, защо са ги приели? А Настимирчо не се маха само защото се надява на евродепутатство....

Нагли престъпници ! Никой няма да ви даде пари на ВАС !

Престъпници сте вие. Измет, паразити за майка България. Първо ограбихте държатавата през 1989, сега ви се иска да крадете като Путлер. Вън- паразитите от тази страна. Ходете в Сибир!

Искаме постната пица на Бойко !

Тази година е много кът откъм опорки;))) Плахи вопли само:))))) Вече стана съвсем необяснимо и дори лозугче не може да се роди:))))) Суша пълна:)))))))))))))))))))

Прости, защото ги лъжат. За някои сайтове знаем. Иабраните от Путлер управляват тази страна. А простия народец слуша и куфее.

Не искат да работят ......ами айде да си ходят обратно по селата от където са изпълзели , заплати за хрантутници няма да плащаме !

у Банкя и Росенец ходете вие. Там ви е мястото, а после...знаете.

Не е много ясно, как обвиняваш някого, на когото се молиш, за да упраляваш;)))) Шизофрения е това:))) Патета в калчища:)))))))))))

Барабар плъхчо с мъжете

Плъхи от много надуване и зор, да изкара най-много някое аки :)

Не можаха да разделят парАта от ПВУ и се разпадна некоалицията, сглобката и не се завъртя ротацията. Споко бе, Шорош Денков, Ще има избори след месец, Герб и ДПС ще имат мнозинство, ще приемат екстревно необходимите закони и парите от ПВУ ще постъпят, но не във вашите джобове. Аз съм за да ти отпуснат и екранно време в Неделя по няколко минути да нънкаш жално, жално и да гледаш с тези влажни телешки очи в ТЕЛЕвизора.

И къде викаш ще потънат парите от плана за възстановяване- пак в чекмеджетата на баце:)

Еми да, мен к'во ме бърка къде ще потънат? Най-добре е изобщо да не идват, обаче европейците са същите корумпирани боклуци, само се правят на честни и префинени. Иначе куфарчетата много елегантно ги взимат.

Пари по ПВУ няма, но жена му е на първа линия за получаване на 1.5 млн и си ги получава, въпреки че средствата ги няма, т.е. от заеми на гърба на българските данъкоплатци. Тези хора, променаджиите, се оказаха с най-ниската социално политическа хигиена досега. И особено алчни и нагли.

2012 не можаха да захлебят, Боката ги изрита бързо. Гладни са от 20 години, а в герб не могат вече да се доредят от акули. Обаче са толкова нефелни, че даже и не могат да крадат.