Денков обеща: Няма да има внос на украински слънчоглед докато не договорим квота

По думите му дискусията е била тежка и напрегната, но всички участници са се обединили около желанието да търсят решения по петте наболели за земеделието проблеми

Обратно в новината

Коментари - Денков обеща: Няма да има внос на украински слънчоглед докато не договорим квота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Maybach без съмнение е най-престижното име в портфолиото на Mercedes, като вече се появяват слухове, че звеното се готви да стигне още по-далеч, фокусирайки се върху ултралуксозния сегмент. Гамата на Maybach в момента включва версиите от висок клас на S-Class, EQS и GLS, а в близко бъдеще тя ще се разшири с допълнителни модели в лицето на Myth и Legend. Тези специални модели представляват или много скъпи автомобили с лимитирани серии, или дори по-ексклузивни еднократни варианти, поръчани от богати колекционери. Българските зърнари явно ще успеят да се оборудват с тези нови модели!

За зърното трябва квотен принцип! Вдигнат ли цените, увеличаваме квотите и т н Вдигнат ли цените, Удряй през ръцете! Иначе няма оправия с местните велможи!!!

1. Денков обеща на Полша, Ръмъния, Унгария и СЛовения, че за поддържа забраната за внос на украински стоки в България. 2. Денков обеща на ЕС, че ще прекрати забраната за внос на украински стоки в България. 3. Денков обеща на Украйна, че ще има внос на украински стоки в България, но за слънчогледа нямало да има внос, докато не се договорят някакви квоти за количества, които ще са ПО-ГОЛЕМИ от количествата, внасяни до сега. 4. Денков обеща на зърнопроизводителите, че няма да има внос на слънчоглед, докато не се договорят ПО-ВИСОКИТЕ квоти (което ще стане след като протестите престанат). 5. Денков обеща да даде компенсации за зърнопроизводителите, в рамките на планираните до сега. Не ви ли се струва, че това прилича на широко разпространения израз "Татко обеща да ми купи колело, друг път"! Нищо не се казва за вноса на другите стоки от Украйна, за които настояваха протестиращите? Време е да изхвърлим боклука!

Абе тоя какви квоти ще договаря с украинците, какви разрешения чака от Брюксел и Посолството ? Ние имаме ли правителство, което може само да реши вътрешен въпрос ? Не може ли само да забрани украинския внос, та чака инструкции и благоволения отвън ? Денков, фърляй кърпата !

Квотата за украински продукти трябва да е 0! Нали тези продукти бяха за Африка? Там хората умират от глад. Мама му стара и ппдб-или, а тези синдикати са абсолюти смотаняци. Айде оставка!

И накрая ще клекнем пред зърнената мафия ли

Не, ти ще клекнеш заради фауст, после ще се наведеш.

Смях в залата, всичко от Украйна до сега влизаше като молдовски, занапред пак ще е така видимо

Не по-различна е ролята и на нашите либерали, които стриктно следват икономическата политика на ЕС. Тя не разрешава държавно участие в икономиката, като развитието ѝ трябва да се базира само на инвестиции отвън. Това е гарантирана икономическа зависимост на страната, гарантирано изоставане на науката и икономиката и гарантирано бетониране бедността на преобладаващата част от населението.

Бил съм много пъти в Украйна и съм пазарувал от техните хранителни магазини. Тук в България само може да мечтаем за качеството на техните селскостопански продукти. Какви ГМО-та, какви радиации. То ако е така, значи след няколко години няма да остане нито един украинец. По-добри ли са продуктите които внасяме от Европейските страни, пълни с ГМО - та? Всичко е медийна пропаганда платена от зрънчарите, забогатели на наш гръб.

В минали време. Тази година, ако не знаеш, руснаците удариха склад с боеприпаси с обеднен уран в Хмелницки. Тук и на Запад си траят за това. Но си спомни 1999, когато американците сипеха бомби с обеднен уран в Сърбия и как се увеличи броят на онко болните там и у нас. И затова си траят западняците. За това никой не желае у нас каквато и да е украинска продукция

Обаче защо си пропуснал да споменеш, че това се е случило преди да "изгрее звездата" на зеленото наркоманче с тлъста банкова сметка, знаещо единствено да иска да му се дава още и още и още, ама и още бре! А споменах ли, че иска пак и още, и още, щото това вече не му е достатъчно?

Вън от България на Българските Предатели !!!!

БОКЛУЦИ !!!!

“Не преговарям с терористи!” Смешник…

Добре че са тракторите като танкове да тръгнат щото танкове няма

Ще ни продават и тровят от всеки магазин докато всеки казва на другия айде ставайте и ги иметете и така няма кой за стане а само се подканва другия и така още сто години тровене идва

Денков все пак преговаря с 'терористите'.

Терористите преговаряха с фермерите

Абе какъв слънчоглед тук се говори за ГМО жито и още 20 различни продукта които ни тровят бавно Какво се прави на разсеян Денков..

Какво стана бе Денков пъчеше се като шекерен петел пред Терористите но бързо омдкна защото се отиваш значи не мислиш за хората а за себе си

Абе това започва да прилича малки на иняжсуц за циганската сватба. Дето този дарява едно, друг друго. И Манго пита луна. Абе всичко това дето се обещава дава ли се. Не, ще се дава после. Ами тогава от мен каруца с два коня, вика Манго. Та и тая работа май на такова му прилича. Ще видят кои протестират и после ще видят какви субсидии ще им дават. Инмай пак дребните собственици ще го отнесат. Щото, ония, едрите чорбаджии ги няма на протестите. Те само подкокоросват наемните работници, плащат масрафа, ама те самите ни лук яли, ни лук мирисали. Тъй че другари земеделци, гответе се за проверки. А парите....тях после. Като на циганската сватба. Лошото е че вие ще бъдете булката. А какво се случва с булката всички знаем. На първата брачна нощ в циганския катун, кой а хване, той я коландрисва.

От цяла Европа ти ли си най-големия балък? Колко хора ще вкараш в онкологиите???? Как спиш изобщо?

А бе Коцето с Късата Пиш ка що не се изкаже...

Раздава яко пачки. Щом тоя глист недоубит се прави на "герой" на Давоският фашизъм. Друг извод няма. От народа си зависи дали тия ще го занулят икономически и доколко. Знаейки нивото на Българина, не храня особени надежди да прогледне и да стане срещу Посолствата.

Полша, Чехия и Словакия отказват да се подчиняват на еврочиновниците за внос на зърно от Украйна. Румъния също се ослушва. Само нашите неизбрани, а назначени управници са се навели и предават и продават народа си. Докога ще търпим подобни предатели на власт не ми е ясно.

Ква квота бе тъпанар спирайте вноса и си защитете българското производство!

Какво става бе, молец? Нали с терористи не преговаряше? Да не те посипаха с нафталин? Ще има още много бой да ядеш по малката си кратунка, да знаеш!

Денков и ДъБъ трябваше да конфискуват тракторите на зърнопроизводителите и да ги пратят в Украйна. Украинците и без това изглежда се справят с трактори по-добре от с танкове!

Какви квоти бе Кретенски. Никакво Украино американско зърно тука. И Кокаински на съд.

.

И че няма да може да ги погнат по селата с полиция защо имат градинка с домати.

Не вярвам че ЕК или който и да е има право да ни задължава да внасяме каквато и да е стока и то извън ЕС, а още повече да ни глобяват. Това е пълна глупост.

Абе молец ти пак си знаеш твото бря,никакви квоти няма да договаряш продажник за радиоктивно ГМО техническо зърно .Баси нахалника..................

Ако за да се вземе що годе смислено решение на правителството са необходими стачки и шествия, да ти еб…м и правителството

Се знае , а колко още не знаем и не са популярни

а вие вервайте ...

Какви квоти бе? Какви са тия заебавки???? Пълна забрана!!! Тия зърнари се оказаха много големи балъци……как може да се договаряш с доказания измамник Асен….. А народът защо кротува???? Какво чакате още???

Квотите които се договарят винаги вървят с комисионни. Кой ще ги получи е въпроса тук?

Страх тресе кочината. На този подлец и продагник не вярвайте. Да изметем боклука всички заедно.

Бойко не крадеше но поне не предаваше Булгарските интереси толкова лесно.От известно време обаче имаме дупедавци в правителството.В преносен и буквален смисъл.

Бойко е най-честният и най-набожният комунист на света!!! Дори правителство сглоби в женският манастир, защото когато е на друго място го снимат как се е разплул гол напреки на леглото, а там не може да се случи за манастирските дувари и под напращелите лози.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ------- https://marketl.ink/biocom

съветите ги дръж за прайда..

май щеха да го бъхтят у подлезо..

Беше се насрал.

тракторите в Народното Събрание и изгонете тая измет от там. Почистете.

Гледам педала в дясно на снимката нещо се опулил. Май яко са го опънали отзад.....

Пак ще има ала-бала за сметка на България и потребителя.

ЕС построи комунизъма и е редно съответно да се разпадне също като него. Произвежда предимно субсидирани стоки. По Тошово време на субсидията и викаха дотация. Философ- икономисти се опитваха много пъти да ми доказват , че между двете има разлика, обаче никой не успя.

Разлики няма. Пазар, капитализъм, паламанде болшевизъм.

Много поздрави на всички от Коцето с Късата Пиш ка.

и от безпишковия Манолчо

Основните опасния са зарадивноса на жито, а не на слънчоглед.

Само Митрофанова липсваше на протеста на зърнарите орки, ама утре може и да се появи.

ко каза,ко....

И макя ти мое да дойде.

Какво е пържена цаца без гранясало украинско олио? Разваля се идилията!

Обявените цели на протестите нямат нищо общо с истинските им цели затова и въобще не ги интересуват поканите за преговори от страна на правителството. Хубавото е, че и по заблудените хора започват да разбират за какво иде реч. Това си е анти европейски протест организиран и провеждан от оркофилите които искат да хвърли страната в хаос и в ръцете на пРезиденто. Просто правителсвото трябва да прояви твърдост и търпение.

Гъз, който е решил да се прави на твърд , накрая свършва като тотално разпран.

Европедерастият и неонацисткото поклонничество добива заплашителни размери в България!

Аз като съм американски гражданин имам ли право да харесвам единственият разумен политик в България, нейният законно еднолично избран Президент или според теб трябва да си връщам паспорта и пенсията при Галя?

Като си американски гражданин си стой в америката и не се меси, дето не ти е работа! Че аман от чужденци, дето ни оправят

Избрал съм Гърция за летният сезон (Май до средата на Ноември), зимата се прибирам на топло обратно в Америка и малко за риба из Карибите. Пенсионерски живот! Порното в България е твърде хард и трябва да се следи изкъсо.

Централният съвет на галактическите Рептили е изключил Денков от асоциацията им заради уронване на престижа на редовия рептил. Информацията е цензурирана от масовите медии.