Денков: Не искам поста на външен министър, а гласът на ПП-ДБ да се чува в чужбина

"Какво е значението на този спор - то е свързано с това кой и как ще обясни в чужбина какво се случва в България", обясни премиерът

Обратно в новината

Коментари - Денков: Не искам поста на външен министър, а гласът на ПП-ДБ да се чува в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Денков е настоящ премиер на България, но това явно няма особено значение. Денков искал гласът на една партия, на неговата ПП-ДБ да се чува в чужбина и затова му трябвяа министерство на външните работи. Денков изглежда не осъзнава какво говори. Такова изказване е безотговорно и недопустимо. И предизвиква отвращение. Жалко за титлата академик. Но има всякакви хора с титли. Титлите днес не задължават за нищо и не са гаранция за почтеност и отговорност.

Шарлатаните на следващите избори ще им бъде пусната водата на тоалетното казанче и ще отпътуват в мръсният канал на историята за какви международни контакти се натискат?

А ние искаме да се чува гласът на България. Гласът на ПП е интересен само за ПП. Този човек премиер на ПП ли е. Тогава е на грешното място.

Ако тоя cапyнджия ще е външен министър, по-добре ще е да се чува гласа на ППДБ отколкото на България. Стил резил!

XA, Xa..

Искаш да си лижете задниците с Пеевски

Гласът на ППДБ да се чува в Европа, това бил искал академикът. Всичко което са казвали другарите от ППДБ посшедните години, или само това което политкоректно днес, питам аз? Премиерът и/ или външният министър трябва да транслират гласа на държавата на която служат, а не на една политическа партия. Що за неадекватен човек може да иска да бъде външен министър, само за да транслира гласа на една политическа партия, още повече че тя самата далеч няма мнозинство? Да, партия ( коалиция) без мнозинство, без минало има пълната власт, това е реалността, достигната благодарение на манталитета на политическия елит в България.

...........

Трябва да се чува гласът на България, а не на ПП, ДБ и т.н., и това ми било министър председател на България!

нагъл мравояд , оставка , спечели изборите май забрави ,че сте ВТОРИ

Заплатаджия нищожество

Този молец се е взел на сериозно . Не ставаш , човече! Отивай да си гледаш химията и не ни занимавай с политическите си напъни . Къш !

Искат да се обясняват и отчитат постоянно.

мишок, ти можеш да бъдеш министър само на сапуна!

Бегай да обясняваш на Паситу и Лорер как се правят мехурчета в сапуна ве :)

Никой в чужбина не е чувал гласа на ПП-ДБ, нито знае как звучи.

Бегай да обясняваш на Паситу и Лорер как се правят мехурчета в сапуна ве :)

Кроят обир по Харвардски Фондация на Кирил Петков и Николай Денков със 100 лева учредителен капитал, финансирана от “Америка за България” и рекламирана във вестник “Капитал”, се готви да източи милиони от Фонда на фондовете Значими постове в правителството на Радев и в структурите на държавата получават и всички харвардски лектори от фондацията на Кирил Петков и Николай Денков Видно от търговския регистър на 16 февруари 2018 г. със 100 лв. се учредява фондация “Център за приложни изследвания и иновации”. Учредители на фондацията са Кирил Петков Петков и Николай Денков Денков, които стават и членове на настоятелството є и действителни собственици. Представляващ директор е Кирил Петков. Дейността на фондацията e насочена към стимулиране развитието на биотехнологиите и приложната химия и утвърждаването на тяхната роля в икономическото развитие. Фондацията е създадена с основното партньорство Фондация “Америка за България” и Софийския университет, а през същата година се рекламира шумно във вестник “Капитал”. На 16 октомври 2018 г. вестник “Капитал” пише, че идеята за създаването на фондацията и центъра е на завършилия в Харвард сериен предприемач Кирил Петков, чиято фирма Proviotic продава продукти на основата на Lactobacillus bulgaricus на четири континента. Инвестицията в центъра била 800 хил. лв., от които 500 хил. лв. са дарение от компанията на Петков, а 300 хил. лв. - от фондация “Америка за България”. Проверка във финансовите отчети на фондацията обаче сочи, че през 2018 г. единствените приходи са точно 300 хил. лв. и никъде не се вижда допълнителна инвестиция от Петков, освен внесените от него 50 лв. при учредяването. Видно от интернет страницата на фондацията лектори в центъра освен учредителите Кирил Петков и Николай Денков, са Асен Василев, Евгени Ангелов, Лена Бориславова и Даниел Лорер. От публикуваните в търговския регистър финансови отчети за 2018 и 2019 г. не се вижда осъществяването на никаква дейност освен дарението от фондация “Америка за България”, което веднага е похарчено в някаква посока под формата на “друго плащане”.

Къв външен министър, кви 5 лева, кви глупости?! Съвсем скоро след последното заседание на бъдещия Народен съд 2.0 сапунджията денков ще бъде назначен на "поста" секс-играчка за Ставрито, Мюмюна, Алито, Митю Лудия и Пешо Коня в ЦСЗ по цял ден да му обгрижват и сапунисват дупарата. Да му я правят голяма, широка и дълбока като тунела под Ламанша. Защото никое робство и никоя тирания не са продължили вечно - включително и американската тирания и робство! Няма вечни неща на този свят, няма и вечни пачаври и изтривалки!

А защо министър ще бъде гласът на пп вместо да е гласът на България, пък киро да бъде гласът на пп. Академик, пък не вдява елементарни неща кого представлява в каществото си на министър. Все едно да каже, ще иска гласът на академиците да се чува. Хахаха.

ТОЗИ ПЛЪХ И МАГАРЕТО ЩЕ НИ ПОГУБЯТ. ПЛУЖЕКА И ФАШЛАГА СА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ И НАКАЗАНИЕ

навънка да се чува 'глас', избран с няма и 7-8% ?

Защо триете коментарите? Мисирка прес

Иван Бакалов: Най-голямото бедствие, което се случи на България, се казва Бойко Борисов 07.02.2024 Най-голямото бедствие, което се случи на България, се казва Бойко Борисов. Няма никакво преувеличение. Според преброяването на населението 2021 г., в сравнение с преброяването 2011 г., България е намаляла с 840 хил. души. Реално е намаляла поне с 1 млн. за тия 10 години, защото много от преброилите се тук, всъщност работят в чужбина през повечето време на годината. Не става дума за 1990-1995 г., след като отвориха границите, закриха селското стопанство, спряха заводи и предприятия. Тогава много хора тръгнаха да търсят препитание в чужбина. Сега българите емигрираха 20-30 години след падането на комунизма, когато България вече беше член на ЕС, след период на икономически ръст и рекордни чужди инвестиции 2001-2009 г. И какво дойде след това, че изгони 1 млн. българи? Дойдоха калинките. Дойдоха Цецо и Цецка, Деси и Барни Рабъл. Дойде подслушването, рекетът над бизнеса, над партии. Овладените медии, дъното по свобода на словото. Милиционерите от Симеоново. Рекордно ниски чужди инвестиции. Дойде "ти си го избра", "Валентин Василиевич", "братиньо", "Мишо Бирата ми се обади сега пак", "на прост човек к.р се набива", "ще помагаш"... Дойде Борисов, който обяви всичко преди него за катастрофа, обвини предишните във всички грехове и се самообяви за исторически герой, издигнал България до отличник на Европа. Все едно не става дума за най-бедната и най-корумпирана страна в ЕС. И след него пак настъпила катастрофа, обяви той... Успешното управление на Борисов най-точно го е оценило преброяването – 1 милион избягали от страната. Заради прекрасни условия за бизнес, за работа, за гледане на деца, заради справедливата съдебна система, която уж наказва престъпници и въздава „справедливост“, и обслужва „когото трябва“, и т. н. Това изкара България от недрата си, това си сложи начело. Иван Бакалов

Помияри! За съжаление обиждам кучетата…

Партия с вот колкото населението на Пловдив ли да се чува в Евроопа, мишок? Толкова си дребен и незначителен, че в чаша вода те къпят, смотан. Радваш се като ти подхвърлят трохички и те тупат по мишия гръб, докато ти изнасят боклуци, некачествени стоки, коли 14та употреба и те ползват като евтина дестинация за услуги. Мизерника му с мизерник.

с това показваш, че не си БЪЛГАРСКИ ПРЕМИЕР. А си премиерин на ПуПу и ДъБъ.. И колкото да си спец по надуването на сапунените меУрчета.. Пукна са досущ кат тях..

Един министър следва да представлява целия народ, а не една миризлива корумпирана клика с вот около 500к души-заблудени. Партията в този смисъл работа в министерството няма. Ама откъде да знае академичната мишка. Горко на този народ. Жал ми е като ги гледам тия негодници

да се чуе гласа на президента на България, НО държите да се чуе гласа на втората по резултат на изборите партия, и особено на човек непрофесионалист в дипломацията.

Седянков, аре махай се че да те забравим след 1 ден! Да - толкова незначителен си, мушице малка!

Нямате доверие на гласа на Габриел?

Молеца колкото е гърчав и жалък, толкова е и нагъл!!!! А "гласът на шарлатаните от ПП-ДБ" е досаден като бръмченето на муха-лайнарка! И всички знаем кво се прави с тези мухи - шат и прас с мухоловката!

толкоз невзрачен горкия, по нисък от мишок. Толкова нелицеприятен, толкова отблъскващ, бездетен уж живеещ с жена - и нейните чавета от друг. Не че има достойни управляващи след 44 та и 89та ама този не е просто жалък този е повече от нищо - отрицателна величина толкова никакъв че нямам думи. Ти си нищо денков - голямо нищо раболепен е предезвекващ отвращение слуга на некви други слуги на кравароеврегииската по долу от животни група която еизбрана от 10% заслепени прости булгаристанци получаващи трошици безморални тъпунгери. Нека да мине заедно с другите парламентарни слугинчета - сред българите да видиме как 90% ще го заплюят като един от най големите господин никой носещ по някаква причина титлата МП на БЪЛГАРИЯ.

Толкова е жалка сглобката , че в чужбина дори не не ги броят за хора.....

Гласът на ПП/ДБ е Галя от Посолството.

Смърдели, измислени академици и професори, а за мара жирафа нямам думи, тая си носи простотията в корените. Идиоти такива, изпирате най-голямото нещастие за България от последните 35 години, тоя идиот борисов, който сега си върти дебелия гъз в указаната посока, само и само да оцелее, а вие го плакнете с топла вода. А пееФски е феномен и главен защитник на законността, нъл тъй? Идиоти!

От ПП няма нито един адекватен човек. Цялата партия е от млади хора, които имат някакъв финансов гръб и той ги прави изключително високомерни и нагли. Налагат мислейки, че са каймака на обществото, а отвътре са абсолютно кухи. Стойностното в тях е само на приказки.

Какъв легален финансов гръб чак толкова имат?!?

Намат. Wannabe-та са. Човека явно е имал предвид, че искат да имат финансов гръб. Трябва да имат затворнически гръб обаче.

Разкарай се, бре мишок

ПП и ДБ е гласъ на Посолството! Анатема

Най-добре за всички ще е, ако отидеш в затвора! Там ти е мястото! Гнусна подлога!

Значи искал гласа да се чувал в чужбина., а тук да им гледаме посраните задници.Нагли некадърници.Само като му погледнеш смачканата мутра и ти идва да се изплюеш на нея.

"Добре е да има паритет, за да се чуе по-пълно какво е развитието". A за останалото?

Ти си болест ти си тумор Денков в наща държава и трябва да се изреже и да се изгори за да не се появява отново същото се отнася и за предателя Тегаренко

Направо не ми се мисли, онуй неориентираното като стане МП какви ще ги плещи.... Вие сте сигурни, че този молец е зле ..... изчакайте облещеното извънземно Габриел да яхне коня...

Ами побликувай записът със Съгласувано е със посолството Ши избийш Рибата

Кой и как ще обясни В ЧУЖБИНА какво се случва в България?! ОТЧИТАЙТЕ се на БЪЛГАРСКИЯ народ бе, дупедавци!

Точно така, пред българския народ трябва да се отчитате! Денков е ясен, той е човек на Герб, справка зам. министър при Борисов. Сега е продал българските интереси като е уредил децата си я в Харвард , я в Принстън със стипендия. Като цяло ПП и другите политици играят опасната игра: "ние сме много умни, в САЩ и Великобритания ни казаха, че българския народ е разделен и не може да се обедини". Затова правим каквото си искаме.

Никога не сме имали такова недоразумение за МП !!! Но сигурно ще се появи още по-голямо !!!

в този ред на академични мисли, ЗАЩО ГЛАСА НА ПАРТИЯ С 5 % ПОДКРЕПА ТРЯБВ АДА СЕ ЧУВА В ЧУЖБИНА? Възраждане са 15 % Техния глас тежи 3 пъти повече, защо да не се чува той? вашта ма ца лицеметрна!

Народа не го иска нито Пеперасите а той се обяснява?!

Гласът на на най-верния прислужник на САЩ да се чува ясно и без заобикалки, това иска ПП/ДБ.

Нагъл пепераст бе!!!

"Успехите" на ПП зам-кмета на Илинден, София - Радослав Колев нарече протестиращите "копе---ца". Кмета на Илинден не се е вясвал с месеци, не отговаря на запитвания в приемного време, а си е пуснал само за няколко дена отпуск В район Възраждане има протест срещу начина по който им налагат зелената зона. Денков, който "оправи" образованието се е прицелил във външно.