Денков: Инфлацията е най-ниската от 2 години насам, доходите я изпреварват

Ротационният премиер направи обръщение към нацията по повод половин година от встъпването на правителството в длъжност

Обратно в новината

Коментари - Денков: Инфлацията е най-ниската от 2 години насам, доходите я изпреварват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Върза ли се някой на тези глупости ? Важното е, че той си вярва.

Тоз па са му дали нещо грешно да чете..

Това лазещо по пода безгръбначно да беше признало, че е укриващ се на Земята член на извънземна организирана престъпна група, повече бих склонил да му повярвам. За национално предателство има само едно наказание.

Помислете какво са донесли ПРОФЕСОРИТЕ-ПРЕМИЕРИ на България - Александър Цанков,наричан, "кръволок" и от леви, и от десни,по чиито заповеди от 1923 г. до 1925 г." българите бяха клани, както турчин не ги е клал".Законноизбраият премиер Ал,Стамбоийски е РЯЗАН ЖИВ НА ПАРЧЕТА , а десетки са горени живи в пещите на парното на Дирекция на полицията . - Богдан Филов - качеството си на министър-председател Филов на 1 март 1941 г. подписва в двореца „Белведере“ във Виена присъединяването на България към Тристранния пакт, вносител на Закона за защита на нацията, приет на 24 декември 1940 г. и съдържащ дискриминационни мерки срещу евреите. Малко по-късно към правителството е създадено Комисарство по еврейските въпроси, което има за цел „окончателното решение на еврейския въпрос“. Към края на мандата му като министър-председател в Германия са депортирани над 11 хиляди евреи от освободените български области Македония и Западна Тракия, повечето от които загиват. ТРЕТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. - Сега въпросът е - КАКВИ ЩЕ ГИ ЗАБЪРКА професорът по сапуни и перилни препарти ?

"Инфлацията е най-ниската от 2 години насам, доходите я изпреварват". Имаш предвид своите доходи и тези на хорара около теб?

Не са разбрали чиляка. Той говори за растежа на неговите и компанията доходи. А другите да го .......

Денков да не е получил като ранен коледен подарък от белото на зеления кийвски клоун? В замяна на ограбената от българската армия военна техника? Вече и той започна да приказва небивалици...

Бюджетниците са сигурни гласоподаватели.

Здравето от първа необходимост ли е? Инфлацията там за година е над 50% - реални примери - лекарство, което преди година струваше 22-23 лв сега е 36-38 лв по аптеките. Платен преглед при очен лекар в края на миналата година бе 50 лв., сега е 80 лв. Посещение на възрастен в домашни условия от рехабилитатор от 50 лв. на 80 лв. Та как е инфлацията в сектор "здравеопазване"? Или мерим само парите от НЗОК и поскъпването на "пътеките", които държавата плаща?

Седенков, смени дилъра, че нещо не ти действа добре. Иначе на всички е ясно, сега ще манипулирате стъкмистиката, за да ни вкарате в Еврозоната, та да ни вземат и последния лев който имаме.

Какви доходи, та чак изпреварващи инфлацията, като тя е най-висока у нас и ние сме най-бедни в ЕС, ... то за това не ни искат, но не е прилично да ни го кажат директно от ЕС, ... никой не иска просяци!

По-нагъл, най-нагъл...Денков

Тези наистина ни мислят за малоумни. И сигурно сме такива, след като все още ги търпим. Време е за “ танковете”

Те затова гледат да дарят квото могат, че само с брадви и мотики да ги гоним...

Сутрешна полюция

Добро утро Гьоринг.

Ха Ха Ха. Доходите на кого изпреварват инфлацията? Вашите със сигурност. Но на по-голямата част от хората едва ли. Повечето от основните стоки поскъпнаха с повече от 50 % през последните 2 години. Не съм чувал на някой да му са вдигнали заплатата с толкова, говоря за частния сектор естествено. То останалите не допринасят с нищо

Твойте доходи сигурно,малоумник!

Денков най-вероятно е премиер на някоя друга държава....

Академика първо да обясни чия е и кой е определил вярната посока...

Денков по прякор "академика" и премиер с извинение.

Един измислен академик, един измислен министър председател в едно измислено правителство....

В една измислена държава .

тоя жече надминава и Зеленски по наглост и лъжи

Ако този го настанят в Карлуково, ще му е като награда.

Тоя лъже повече от Баце!

Може ли Денков да обясни как така доходите нарастват, защото в бюджета му е заложен ръст от 11%. Колко хора в България получават доходите си от бюджета? Или такива като мен, които държавата не хрантути, сме малцинство вече?

ЛЪЖЕЦ! Всички сте обикновени мошеници.

Ей Денков ли си Някакъв шут ли си Но всеки средно иърлигентен човек е на ясно че сития на главния не вятва и обратната Е явно много под средното интелектуално ниво Срам ме е от вас Уж учени хора с дипломи и звания Параван за некадърност и некомпетентност Радвам се че не съм от вас

Денков лъже народа си: 1. Доходите нарастват, защото нараства средния доход като статистическа величина - поради отпадането на много хора с най-ниски доходи от статистиката. Това покачва цифрата на средния доход, но не и реалния доход на хората. Реалният доход всъщност спада. Това е политическа игра със статистически фокуси. 2. Инфлацията е ниска поради стагнация в покупателната способност. Което означава блокаж на пазара. И изобщо не е причина за радост. Т.е. Денков е един мошеник, както са предателската групичка ПП. Така сбирщина, която да удовлетворява чужди интереси не сме имали от социализма насам. С една разлика, че СССР ограничаваха развитието ни, но ни даваха евтини суровини. А сега ограничават развитието ни и ни отрязвт изгодните суровини, вместо това ни набутват тройно по-скъп газ от САЩ, чиято цена постепенно вкарват в повишение на потребителската цена. Понеже първо изкарват газа, който е поцени като на резервите, а сега идва ред на вносния газ, с който захранваме САЩ, а изгребваме европейската икономика. При това опитват да вкарват неофашизъм - да няма право никой да казва какво се случва. Медиите са в окови. Неофашизъм.

Вън! Нагъл лъжец

Този не знае на кой свят е !

Изпреварват я само във вашите тикви...а и във портфейлите на шепа разбойници ...та както беше казал един професор...гледам те и не вярвам на ушите си...

Пич на страшни субстанции си! В авиационният бранш, сектор финанси, заплатите не са мръднали от 2017г. Или пак ги смятаме средноаритметично, но ако шефа си поръча две пържоли, а аз порция боб излиза, че се пада по една пържола и половин боб ама реално кой какво е ял не е важно.

Статистики, числа, манипулации, фалшификации, демагогия, противоконституционализъм, пошлост, лакомия, службогонство, имитация, нищонеправене, ароганция, грозотия, никакъвщина, бездушие, гьонсуратлък, безнаказаност, безпътица, плиткоумие, човеконенавистничество...

Тази от сглобката влизал ли е скоро , примерно в хранителен магазин или други магазини за да види че цените не растат плавно, а направо скачат с всеки изминал ден. Какво ще стане когато със освобождаване на цените на тока ,не ми се мисли. Както винаги заспалият и малодушен български народ си го заслужава....

Денков , ти вярваш ли си като говориш! Каквабиска инфлация и какви високи доходи след като цените растат! А като добавим увеличението на данъци , такси , вода и други какво се получава? Стига сте лъгали , слезте долу при обокновените хора и тигава говорете!

Тоя Академик и за ЧЕП за Зеле не Става, след като Не е връзумял че ИНФЛАЦИЯТА ударно ИЗГАРЯ Спестяванията на Бедния ни Народ а с тези изпреварващи увеличения на възнагражденията на Държавните Служители изобщо нямат някакво положително влияние на тях!

Този гном напълно изплиска легена с глупостите и лъжите си!!!

Е как не, доходите я изпреварват! Кои доходи бе Денков? Вашите, ако са критерий, сметките са ви грешни! На 99 % от обкръжението ми доходите не на мръднали от две години насам, а цените са със сто процента нагоре! Айде да те върнем в шести клас да се научиш да смяташ проценти и съотношение. Да се преписва от Кокорчо е за двойка!!! Или единица по мое време!

Доходите още дълго време трябва да изпреварват инфлацията за да стигнем нормалните държави.

Някакъв глупак генерира 81-84 минуса на всеки коментар Колкото и да герира Денков си е кретен...

Не могла да разбера на кой от дира му е залепнал пръста на 80, независимо + или -... Като се събуди, пише за "руско възраждане", каквото си баба знае.

Инфлацията е ниска, доходите са увеличават , цените падат и вървим с уверени крачки към светлото бъдеше. Всички са станаха богати за има няма няколко седмици откакто новите управници са на власт. Айде стига сте ги критикували!

Денков, Денков ... в Северна Корея е по-добре отколкото при теб!

Що не емигрираш там, на "хубавото" бе копейко ? хахахахаха

Време е всичките тия американски зловредни, злокачествени тумори и гнойни циреи, всички ТЕ, заедно обозначени като политически боклук, да бъдат здраво изрязани до дъно! Нещата могат да станат много бързо само за няколко часа, максимум 1 денонощие и готово. И след това идва ред и на циреите спекуланти, гешефтари, прекупвачи, печалбари, търгаши, мутри, мутроченгета, "предприемачи", мутрокапиталисти, чужди окупатори и всякаква подобна мръсна паразитна сган. Българските прости и страхливи мишки трябва да го разберат веднъж завинаги - в БГ-колонията инфлация няма - има дивашка, чудовищна спекула!!! От какво да дойде тази "инфлация"? В България война няма - войната е на 1200км от нашите граници!

Първия абзац добре, ама на втория издишаш. Инфлацията идва от дефицита в бюджета на нашите некадърни управници!

Идиот

Това с инфлацията е според някакви техни си изчисления които са им много удобни, как не ги е срам? Кои доходи са се вдигнали на фона на цените??? Преди просто не ги харесвах, но след подобни изказвания на фона на нещата които направиха са изгонване с камъни!!!

Да, Денков лъже народа си: 1. Доходите нарастват, защото нараства средния доход като статистическа величина - поради отпадането на много хора с най-ниски доходи от статистиката. Това покачва цифрата на средния доход, но не и реалния доход на хората. Реалният доход всъщност спада. Това е политическа игра със статистически фокуси. 2. Инфлацията е ниска поради стагнация в покупателната способност. Което означава блокаж на пазара. И изобщо не е причина за радост. Т.е. Денков е един мошеник, както са предателската групичка ПП. Така сбирщина, която да удовлетворява чужди интереси не сме имали от социализма насам. С една разлика, че СССР ограничаваха развитието ни, но ни даваха евтини суровини. А сега ограничават развитието ни и ни отрязвт изгодните суровини, вместо това ни набутват тройно по-скъп газ от САЩ, чиято цена постепенно вкарват в повишение на потребителската цена. Понеже първо изкарват газа, който е поцени като на резервите, а сега идва ред на вносния газ, с който захранваме САЩ, а изгребваме европейската икономика. При това опитват да вкарват неофашизъм - да няма право никой да казва какво се случва. Медиите са в окови. Неофашизъм.

Ама по татово време бозата беше 6 стотинки!

за увеличение на депутатските заплати. За бедните е ясно - да го ду...

Той за коя държава говори? Няма и представа от положението на народа! Или - има, защото вечно е обграден от пазачи, пазещи го от народната любов..... Той просто ни гони от България..

Тези проценти са пълна измишльотина. Денков как не те е срам! Всички стоки и услуги са с 50% нагоре.