Денков: Имаме споразумение с подписи, не затваряме централи

Синдикатите в мините не са подписали документа, който съдържа 7 точки и ще бъде гласуван от парламента

Обратно в новината

Коментари - Денков: Имаме споразумение с подписи, не затваряме централи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Денков. На. Нито. Една. Дума. Не. Ти. Вярвам. Лъжеш. Като. Държавна. Циганин. Че. И. Отгоре

Гласовете дадени на пп отидоха на вятъра заради този академик следващия път ще гласуваме за други

И да не подаде оставка, мандатът му изтича. Нали ще се редуват с Габриел?

Да подава оставка още сега, щото на всички е ясно, че това споразумение е "мижи да те лажем".

И какво ни топли това?!

И този път капана на българомразните ни управляващи хлопна моля следващите който надигат глас??!!!! СЕГА идва рвд на бг конституцията че по бързо да заробим българския народ и продадем България че време няма война идва действай те БОГАТ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ ДЕМОКРАТИЧНО КРАДЕТЕ ПРОДАВАТЕ БЯГАЙТЕ ТЕРЗАЙТЕ БЪЛГАРОМРАЗЦИ

В началото се правеше на голямата работа но бил въздух под налягане титла по документи без практика

На сглобката, вън фашистите от НС.

Тоя втори път вече се поддава на искания на “терористи”. Що така, бе плъх?

Ревете копейчици незначителни и прости, като магарета ревете, видяхме ви колко сте, една шепа нещастници хахахаха

А вие няма да има и с какво да реветелщота скоро празните ви глави ще паднат в прахоляка отрязани от кадировците и ще играем с тях футбол на малки вратички за купата на Кадиров. За окончателно решение на "демократичния" проблем у нас. И не си мислете че сне излъгали миньорите. Насилието срещух"демокрацията" у нас тепърва започва и посолството няма да ви помогне.

Една. Шепа. Са. Пп. Дб. Виж. Коло. Процента. Имат. За. Нс

Американската подлога (Изпър)денков и шайката ПП-измамници измамиха и миньорите, както преди това измамиха и зърнарите. С такива продажни и подли капути като (Изпър)денков, всички ганьовци 18-60 да чакат честитки април 2024г. За новата поредна перемога. Включително и зърнарите, и краварите, и овчарите и миньорите, и енергетиците. И с конските вагони франко Усрайната. Яко!

Затваряте, само ги правите да работят 3 месеца. Ще стане като в туризма, няма кой да работи, ако ги закриете. Управляващите вие не мислите с главите си и за последиците. Слушате Пеевски, който заповяда да се отвори Руската църква, но нещо много замълча. Глас не му се чува. Оставка. Това споразумение е като плана. Само са сложени някакви дати, но не искат да има точка за оставка. Те са за оставка само заради това, че вече месец ще стане предизвиква протести. И те няма да спра. Тепърва ще има още такива поводи

надявай много Мишок.

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами... ------ https://min.lc/medbg

Опитах го надървих се ела да ти го набутам до топките да ти го разпоря и да спреш да спамиш.

Тия ако искат да прецакат сглобката да направят едно масово напускане на всички до един, като обявят 36-те заплати. На Кокорчо , ще му излочат зъркелите на секундата, ще трябва да се бръкнат за близо милиард за обезщетения, няма да има подготвени хора да консервират тецовете, ще останем без базова мощност, ще минем на режим на тока и народа ще ги линчува всичките 240 за назидание на следващите.

Не само 240 но и всички "демократи" и не да ги линчува а рязане на празни глави и хвърляне м прахоляка след което мощна гавра с тях. Никога повече "демокрация" в България!

Преврата няма да успее понеже сме в НАТО

Преврат няма да има а ще има избори . А след изборите е възможно да има преврат

Това че няма да успее от Козяк ли ти го казаха сънува ли го или звездите ти го говорят? Ще успее а вие ще висите от колесниците. Ако успеете навреме. Ако не-празните ви отрязани глави ще се търкалят в прахоляка и ще ги разнасят за ушите и носа бездомни кучета и чакали. Това е най малката разплата за "демокрацията" у нас.

Този. Преврат. Няма. Със. Кого. Да. Го. Направиш. Воените. Ни. Са. Путки

Съдбата на топлоцентралите ще бъде същата като съдбата на 4-те малки ядрени реактори, които бяха спрени, като условие за приемане в ЕС но още не е построена мощност която да ги замести

Ние с Ердо строим реактори. Та ще купувате ток от нас произведен с руски реактори.

Може да е плъхпе , но е по - добър лъжец и от киро тъпото.

Едно, че не е верно, ама ако се наруши подписа Ко става. Малко чиляче си и голям пидарас!

ОСТАВКА

Закономерно...,Левски предаден, Ботев предаден, Търново предадено и т.н. и така предателствата продължават. Купиха няколко човека, сигурно няма да мине и година и ще затворят тецовете по подобие на всичко друго в България както се случи в последните 30 години и после защо сме на този хал?! Кирчо прави самопризнание какво ще се случи, прокуратурата мълчи, гражданите мълчат а днес министъра на правосъдието в словакия подава оставка защото го хванали с 0,33 промила алкохол зад волана! И после някой ни е виновен, че си продаваме гласовете за 50 лева. Заслужаваме си съдбата!

Както е тръгнало, и Академик ще стане нарицателно, за Плъх!

Утре Мрънколай подава оставка!! Академичето напълни гащите

Блокадата остава и колкото Делян да крещи няма споразумение!:)))

Доста бесен беше тлъстия, просто за момент си представи, че губи 4 млрд за " прехода" . Справедливия

този плъх наречен Денков трябва да бъде ебан публично

Много хубаво ще бъде;)))

Много сте жалостиви. Смърт смърт и смърт заслужават всички гнусни "демократи" и козяшки тролове. По най жестокия начин.

Шило

Видеото кърти: Говорителят на Пеевски и самия Пеевски-реалния премиер!

Не знам колко трябва за си тъп, жълтопаветен или и двете за да му вярваш на това безгръбначно

Денков е лъжец!!! Да се маха заедно с всички останали крадци. Съд за тези НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.

Денков е велик !

Книжен плъх

Банкера ти предлага ..35 .заплати ..имали сделка...

Сглобката да се маха. На тях им е по мила укрия и еврогеите в Германия, Франция, Англия и подобни бивши колониални държави.

Лъже и ще се изметне,само и само да си запазят сглобката за крадене на пари .народоостъпници

Поредните безполезни хартийки плана вече е изпратен в ЕУ

Не бързайте да подписвате

Нещастници ще дават по 150 000 лв на напуснал Миньор от държавния бюджет тоест от нашите пари защото държавният бюджет се пълни от 20% ДДС които плащаме При всяка една покупка всички българи а данъкът на бизнес са за печалбата е 10% да живее идиотския капитализъм

Това не касае само работещите, но и техните деца и тяхната заетост. Ще обезлюдяваме ли България? Да се скитат мили недраги. Вън продажници, и тия преди тях, защото, ако сега не се реши следващите поколение ще берат плодовете.

Не, не, нямате споразумение. Пеевски има споразумение, а Денков го кодифицира на листчето. Куролация.

Ей боклук за какво споразумение говориш след предателството? Изпратили “решението” на МС до ЕС в последната минута. За да нама време никой да реагира! Без да са преценили енергийните интереси на България, на работещи и специалисти! Да не загубили едни големи пари от ЕС, които след като получат ще разпределят на приятелски фирми за разни “дейности”. Е по големи национални предатели от тези на “промяната” не сме имали !!!! Нагли крадци! За затвора сте !!!!

Никаква пари България няма да получи. Всичко е обещано на укро Рейха. Баламосват ни. Държавата България, ако още малко продължи с тази еврогейска политика, ще е само история.

Лъже, маже

Гледах по телевизията мишока, абсолютно неадекватен университетски играч който не е наясно с живите хора !

И какво е това споразумение ? Че някои ще вземат някакви милиони, но всичко си остава по старому ? Ха ! И второ, защо Академика не вземе решение на Министерския съвет, а прехвърля топката на Народното събрание ? Ами ако НС не приеме това споразумение, за какво споразумение въобще говорим ?

Ги сезонни, кой ще е този луд, който ще чака да работи 4 или 4 месеца. Просто ще си тръгнат и после следващите след тях ще трябва да внасят талибани . Ще стане като в туризма. Оставка

Да ви сера на спорузомението всичко е фалш

За какво ревът тия..всяка, 2 Ра ,фирма ..във Стара Загора .набутана във тецовете...смучат държавни пари та пушек се вдига...лошото е зад всяка от тия фирми стой по една Софийска която си взема големият пай...навремето АТЗ Стара Загора ..4000..работника . 99.г .ще го разграбват..всички фирми от региона там ,,..наливат бетони,боядисват ,климатици за щяло и нещяло..във същото време работните със 7..заплати ,назад..преди Коледа влиза,Племенницата на Костов ..за 2 .г всичко на скраб..да не ви казвам какви работи се нарязаха..за милиарди ..само платината беше милиони..

Защо на Орбан нищо не правят???? А академик книжен???

Такова споразумение трябваше да постигне правителството и със зърнопроизводителите - внос на украинска продукция, колкото може повече, зърнопоризводителите си произвеждат колкото си искат и си го продават където си искат, а държавата спира да им дава каквито и да било субсидии. Ама те май са по-тарикати от миньорите....

Има сделка !

ЕДНА част СПИРА протестите; ВТОРА част ОБЕЩАЛА да ги спре; ТРЕТА част ИЗЧАКВА / МИСЛИ.; РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ! .... Миньорите от протеста казаха, че В плановете са предвидени 700 МЛН. ЕВРО за АМЕРИКАНСКИТЕ централи; За ДЪРЖАВНАТА централа - НУ-ЛА. Държавата ДОТИРАШЕ СКЪПИЯ ток на АМЕРИКАНСКИТЕ централи; Сега ЩЕ СМУЧАТ от Европата. Разбрахте ли защо АМЕРИКАНСКИТЕ централи НЕ СТАЧКУВАТ?!

Документ без никаква правна стойност или възможност за реализация при наличието на териториалните планове, които са вече внесени в ЕС. Илюзии за наивници!