Денков: Има опити Черно море да бъде превърнато в "руско езеро"

Единственият начин да се противопоставим е, че на сила се отговаря със сила, категоричен е премиерът

Обратно в новината

Коментари - Денков: Има опити Черно море да бъде превърнато в "руско езеро" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами какво още чакате пращайте кораби и катери да гонят рашките чак до Крим и отвъд а турците като не пускат кораби от Босфора защо НАТО не изпрати малки военни кораби по дунава аз ли да ви подскажа

Чий интереси стоят зад изсичането на "Природен парк Странджа".

Кой изсечен торите в Странджа г-н Прецедент? И защо продължава безразборната сеч?

Пита се в задачата американците какво търсят в Черно море да се прибира всяка армия в държавата си и няма да има проблеми за човечеството

Този е за разтрел

Каква сила бе глистав пинчер ,един САРМАТ и ни няма бе

Войната я започната с оранжевата революция 2004. Продължена е с преврат през 2014. Не се изпълниха Мински споразумения от Украйна и 8 години нацистките азовци и сектори убиваха и изгаряха живи руското население в Украйна. Ти си долен лъжец и помияр!

А имаше ли опит Асанчо да ти го завре отзад? Долна кукло на конци.

Няма да му е за първи път на Асанчо, тоя е свикнал

Що триете коментари бе евроджендърни либералдемократи? Много мразите липсата на цензура. Без нея не ви се живее, свободни, НЕЗАВИСИМИ журналисти

Кога ще си подадеш оставката Денков !

И какво лошо има в това Черно Море да е под Руско влияние. Нали досега така си беше. Развиваме туризъм и всичко е Ок. А сега, с новите американски окупатори завладели България политически и чрез 4 военни бази, на нас българите какво е отредено - нищо друго освен Пушечно Месо в предстоящата разширяващата се война, която неминуемо ще завлече и България с реални бойни действия. Какви са тези идиотски изказвания на МунчоНеделкин(НикоЛай си Денков) Тази безлична Мижитурка мънкаща под носа си според агенциите има само 7% одобрение от народа и трябва незабавно да подава оставка и да си ходи. Този мишок незнае ли че Русия е единствената и Главна Защитница и Закрилница на православните Държави и Православието като цяло. Пъкления План на Новите Хитлеристи - Байдън и Зеленски за разгром на Русия няма да успее. Да живее България.

да попитам за закона за държавния служител, действащ при общините: защо работата еобвързана с броя на населението, след като големите общини си имат кметства и на моменти работата им е по-малко и по-лесна от тези на малките. В малките едно лице изпълнява няколко длъжности и отговаря за няколко направления-транспорт,търтовия,туризъм,чистота,екология... Колко заплати трябва да му се изплатят. Второ: Черно море вече се е превърнало в бащиния за Зеленски. Той разпорежда коя държава да си предостави безплатно морското пространство за неговите кораби...безплатно! НАТО са превърнали хубавото ни море в зона за бази и заплаха са държавата ни... Трето: този отчет Денков да си го гледа и да му се радва. Сляп и глух за проблемите, които стовариха и ще стоварят на българите... ама не е луд, който яде баницата....

Аййй стига бе америкофили споко бе управници българския народ когато не иска нещо никой не може да го накара насила този народ е свикнал да търпи и да си прави каквото си иска избира и сваля управници не му пука кой ще е така беше с турците така беше с фашагите така беше с соца така е с ЕС НАТО и най вече с ВАКСИНИТЕ C сега продадохте България но рано или късно тя пак ще бъде на Българите

денкофф, ако трябва да бъдем сериозни с нова АЕЦ и не можем да работим с руснаците, тогава най-добрият избор са корейците. Американските реактори са добри но адски скъпи. Иначе колко ще са тия дълги години? Русия не е Северна Кореа за да я изолираш. Европа е беден континент откъм ресурси и сегашната скъпотия ще доведе до колапс. Айде да видим кое предпочитат повече хората, да мизерстват или да търгуват с руснаците, но да имат приличен стандарт на живот. Такива като тебе не трябва да ги питат, защото за вас винаги има достатъчно хранилка. Все пак паричните потоци минават през вас и вашите фирмички

Прочетох частта за Черно море и ме е срам, че съм българка . Не за ситуацията, за сигурността нс България , но за начина, по който Денков говори: ,, оплакахме се" в НАТО, "на сила се отговаря със сила". Прилича ми на "моля, другарко, Иванчо се бие" или на широко използваното тук ,, аз ще ти е.а на тебе майката" . И пак се чудя как е станал академук.

Да бе езерото в което се вливат ЛАЙНАТА и всичките боклуци на черноморските народи сега пък дойдоха и чуждозени лайна да го цапат дори и двойното дъно не може да го изчисти вече това любимо ЧЕРНО МОРЕ в морето дупка а на плажа две???!!!

Интересно колко американци летуват на нашето черноморие и колко руснаци правят същото? Аз предлагам Академика да отиде и да ги преброи лично, вместо да се губи в министър-претседателстване. Да осмисли резултата и да го поднесе пред широката публика с академично обяснение. Мисля, че така ще успее да изтрие срамът от министерското си битуване.

То да преброим и колко българи летуват у нас е хубаво. Сравнението хич не е на място. Пука ми за руснаците къде ще се напиват, за руснаци по морето плачат само хотелиерчетата, че парата им намалява.

Може да се окаже че има проблем с броенето.не се знае как е взел титлите

Какъв кеф е само да чете човек, как стене руската/иZрожденска мърша !!! Слава на САЩ, нашите освободители от гнусното руско робство !!! Вечна слава !!!

Опасности всякакви! Може да се подхлъзнеш в банята или ..... да те наплюят на улицата. Да те попържат или да умреш безпричинно. Но се замислих за друго, този като ученик, дали е бил отличник? Струва ми се че бил и много е слушал другарката. И сега като е пораснал....до академик!!!, то пак си учи уроците и слуша пол. другарки/другари. Пред медиите рецитира правилно наученото и може да бъде избран за американско другарче/ европейско чевдарче.

Поне със сапуните няма да закъсаме,с такъв добър академик

Отдавн сме закъсали. Произвежда ли България изибщо сапуни? НЕ! И какво ли произвежда, освен ненужни академици като Денков

Наистина ли това е единствената подходяща личност за премиер. Горко ни

А на дебил като тебе се отговаря с шамар.... такива като тебе от друго не разбират...

Празен човек!

И какво лошо има в това Черно Море да е под Руско влияние. Нали досега така си беше. Развиваме туризъм и всичко е Ок. А сега, с новите американски окупатори завладели България политически и чрез 4 военни бази, на нас българите какво е отредено - нищо друго освен Пушечно Месо в предстоящата разширяващата се война, която неминуемо ще завлече и България с реални бойни действия. Какви са тези идиотски изказвания на МунчоНеделкин(НикоЛай си Денков) Тази безлична Мижитурка мънкаща под носа си според агенциите има само 7% одобрение от народа и трябва незабавно да подава оставка и да си ходи. Този мишок незнае ли че Русия е единствената и Главна Защитница и Закрилница на православните Държави и Православието като цяло. Пъкления План на Новите Хитлеристи - Байдън и Зеленски за разгром на Русия няма да успее. Да живее България.

Болшетата ще духат шнорхела под вода и ще си плащат за услугата

Хем щели да разформироват Лукойл, щели да приватизират пристанища за да имало контрол над цените и опаа - нямали били власт над регионалния пазар. Мха ха ха.. Гърция има, Румъния има.. ние нямаме. Ако Лукойл яко ни клеца с цени, отваряш достъпа за румънски, чешки, словашки горива. Иран е на 3000км. Цистерни с готово гориво да пълним, ще е закупено на 0.03лв на литър. Продавай на 1.20лв след всички мита и данъци и си готов.. Разбира се,че не. И не лукойла толкова е проблема, а миндилите по веригата са много. За енергетиката да не говорим. Там е страшно!! И разбира се, контрол няма, защото най-големите феодали държащи държавата имат пръст там. Колкото до руското езеро, това няма да стане е никога не е предстояло да бъде на масата. Но чисто хипотетично, да попитам министъра, какво ще стане ако руски военни кораби започнат да обикалят около Флорида или в кубинския залив? Или нека щом в Черно Море са амеликанци и нато, да са руснаци и китайци... Ей тъй да помислим над проблема..

Тая марионетка колкото по-малко приказва, толкова по-малко ще се излага. И с мълчание може и да подлъже някой неук, че наистина е академик.

в г з

добавете и другите дето съм пропуснал .....

,.

Чудя се, защо просташка пРоссия все още не е ударена с тактическо ядрено оръжие ?! На кого ще му липсва гнусна клоака, душегубка за народи и племена ?!

чуди се оше

.

Час по скоро, дивашка пРоссия трябва да бъде заличеена от лицето на днешната човешка цивилизация. Гнусна пРоссия няма място сред народите на днешната планета Земя. На кого му е свят с пРоссия ?!

Младеж, вече мина лимита за платени постове, не се хаби.

Безплатно храня гладна руска мърша, все пак рублата доста се обезцени и е въпрос на време да избухнат гладни бунтове в пРоссия .

Е така и разпровяха - руснаците щели да умрат от глад, нямали чипове, нямало храна и само санкциите щели да доведат до сваляне на Путин... Пич, спри малко с пропагандата. Магазините са им добре заредени, вече добре насмогват с производството на боеприпаси. Доста по-бързо от Украйна. Да, рублата се обезценява, но не така драстично. За Европа с надутите лихви, потоците бежанци и милиарди напечатани хартийки за Украйна също не я чака цветущо бъдеще.. Всички икономически експерти предвиждат нова 2008-а с още повече последици и сривове. PIGS (Portugal, Italy, Spain, Greece) е групата на големите длъжници в еврозоната и са със над 100% дълг към БВП и задълбочават.. Както и Германия, която бавничко си потъва.

Празните глави на гнусните "деократи" и козяшки тролове трябва да бъдат отрязани и хвърлени в прахоляка да се гаврим с тях. Смърт на "демокрацията" свобода на народа !

Може да ви приличам на Ал Бънди, но не съм чак толкова умен като него.

Тоя льольо с физиономия на щраус май е по-зле и от Простото Киро!

Вечна слава на САЩ, за това че освободиха нас Българите от гнусното руско робство! Благодарим Ви братя Освободители, благодарим ти Америка, благодарим ти г-н Президент Рейгън !!!

е ходи на gofundme.com

Благодарим и за ковид-19, който уби 100 000 българи. Благодарит ми САЩ.

Ку-ку!

аре керемавера америка е мичка си паичйна

ама се е порстт и недоклатен джендерин

Има опити една мишка да е премиер.

Какъв кеф е само да чете човек, как стене руската/иZрожденска мърша !!! Слава на САЩ, нашите освободители от гнусното руско робство !!! Вечна слава !!!

толко ли за билет нямаш

слава на нато

А бе топ американското посолство го назначи. Ако е така те да му плащат заплатата и масрафите

разберете бре ...не мога без дрога

този очилат червей защо не си испрати децата да бранят черно море или украйна кат толкова милее?

Това докато го пишеше, травестит мУтрофанова беше ли ти нанизала дебелия "пластмасов с колана" ....

престих си го в другия крачол ... кой е този денко oFF

ей, хора , идиоти ни управляват!!

Айде когато и ти станеш академик, тогава се изказвай .... Сега те чака кенефа на 6-та кабина на автогарата .... Прелива - направи нещо !

Това блато пРоссия, за щастие на цялата човешка цивилизация, съвсем скоро ще бъде "пресушено" ... Ще си отдъхнат народите, ще се успокои планетата ... Руската мърша ще слугува на бялата раса най малко 100 години ...

Е тъй де, ама не Русия е на ръба на гражданска война... Янките са на път много яко да настъпят мотиката..

н

.

По-добре руско езеро отколкото американски дроги и джендъри да го мърсят с гнусните си малоумни мутри

...ама ние безмозъчните ... викме да ДА ИМ ЕБА МАЙКАТА ПРОДАЖНА

Само дето скоро няма да има пРоссия и пРоссийска кочина ....

...скоро ще ходиш на орлов мост да ги посрещаш руснаците ... щото такива , като теб ще ги докарат