Денков и Тагарев категорични и пред депутатите: Не обсъждаме изпращане на войски в Украйна

Премиерът и министърът на отбраната повториха и в парламента тезата, която многократно изразиха и пред журналисти в последните два дни

Обратно в новината

Коментари - Денков и Тагарев категорични и пред депутатите: Не обсъждаме изпращане на войски в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой войски, от кухнята ли муухаха

Има ли наистина такива идиоти да ходят да се бият за Усрайна или Росите.... Живейте си живота Бугаре ХАХА За това ни взеха в НАТО, за да ни трепат на първа линия, докато плащаме по 2.5%, а Немция и Африканция плащат по 1.5%..

Даже казват истината - нареди ли американския господар да хвърлят нашите момчета курбан в Украйна, тия двамата предатели ще ги пратят без да се замислят. Обсъждане в случая не се предвижда.

Единствената утеха е че от сегашните млади българи войници не стават.

и това каква утеха е? по бързо ще ги избият ли и няма много да се мъчат

На тия продажни копилета им немам вера.

Е, още не сте получили заповед. Като я получите нашите пишман войници вече ще са в усрайна.

Това ми напомня виц от татово време: На междунаредна среща Брежнев звучно пръднал и веднага казал на Живков: -Тодоре, излез ! Това възмутило участниците, но Брежнев пояснил: -В такива случаи Тодор се насира !

по собствените му думи, след него може, защото е подписал двустранно споразумение за изпращане и на хора под някаква форма. Честито!

аз изкам да се направи мобилизация и да ни раздадът калашниците

..аз предлагам да ни раздадат "калашниците" /за неслужилите пояснявам ,че не става въпрос за водката / и.... тогава да се опитат да ни мобилизират..

mitko_vski1@

Има украински клип в който двама с повиквателни "благодарят" с тухла по главата, на връчилият им повиквателни за моГилизация.

се оказва истина. А като изпратят войски в Украйна нашите момчета ще мрат за чужди интереси, а не за свободата на украинците

Има ли наистина такива идиоти да ходят да се бият за Усрайна или Росите.... Живейте си живота Бугаре :о За това ни взеха в НАТО, за да ни трепат на първа линия, докато плащаме по 2.5%, а Немция и Африканция плащат по 1.5%..

не трябва да бъдат псувани трябва да бъдат публично бити

Денков и Тагарев категорични и пред депутатите: Не обсъждаме изпращане на войски в Украйна - защото вече е решено !!!

нищо не отговориха за съседни държави

Необсъждат, като вече са договорили изпращане на жива сила в Украйна! Двама лъжци! Защо Желязков и в качеството си на какъв също подиисва договорки, които са в ущърб на България Защо Славов беше в украйна? Каква работа има там? Защо не дава отчет за тази екскурзия? Всички са за Народен съд!

Мерзавци долни, продажници

Този път не лъжат. Не се обсъжда, става с нареждане...

Няма ли някоя журналистка да подложи "без да иска" крак на поне един от тези двамата по време на интервю в Народното събрание. Ама ей така лекичко да се пльснат на пода и някой да ги снима как вият като ощипана мома та и ние да се посмеем малко. Особено Денков.

Това да не е подобно на старата лъжа "не пращаме оръжия"? Много бързо ми изтрихте въпроса - да не сте под специално наблюдение?

Глупости! Това трябва да се гледа. "Докато съм мин.-председател" и "Днес". Тагаренко беше с треперещи ръце.

В продължение на десетилетия, България изкопа много нови дънна. Пращането на български военни в Украйна, ще е просто още едно дъно! Искам да напомня на всички, че няма ЕДНО РЕШЕНИЕ на западните "партньори", което България да не е изпълнила! Ако някой се сеща за такова, моля да ме поправи. Денков и Тагарев говорят така решително, защото западните им господари не са решили че това ще стане! Ако решат, кой в България ще може да има каже НЕ?

Денков ще е на този пост още 6 дена, да разбирам ли, че след това може да пратим?

Тия двамата са вредни за държавата ! По-продажно и антинародно правителство не сме имали !

Тия пък изпълнявали национална позиция !? А знаят ли, че близо 80% от народа не одобрява изпращането на военно оборудване в Украйна ? Защо не изпълняват волята на народа ?

Верно кротуват чиляците... не се обсъжда, щото вече е решено... Айде сите борци за еврогейски ценности, най-вече другарите с многото Буквички, на влака и бегом да трепете орки... Слава Кокайне...

Да се разбира че няма да ги пращаме на фронта, но в Украйна гаранция ще се пратят войски па било то и медици или някакви инструктори. И при всяко положение са легитимна цел.

Национални предатели!

А военни медици?

Перемогата е близо! Трябва да се изпрати само една малка военна част на НАТО, която да работи по натовските стандарти - готвачи, инженери, пилоти на дронове, джавелинисти, наземен персонал за Ф-16. Слава Україні! Героям слава!

Айде, мойто момченце, стягай чемоданите и на вокзаля. Франко Киев. Оттам - в Авдеевка, Бахмут или на майка ти вгз, да защитаваш Родината.

И двамата лъжат като "брадати цигани"! Обсъждат ,и още как! Най-напред ще има набиране на доброволци, а после ще пращат и "доброзорно" ! За това и приеха , че военно служещите не могат да отказват задгранични мисии....

Реторичен въпрос към Денков и Тагарев: "Какво Ви пречи да обсъждате изпращането на войска в УКРАЙНА?!

Никой не вярва на слуховете, докато не бъдат официално опровергани.

Два трупа още нямат идея къде ще бъдат обесени и линчувани.