Денков е в Киев, показаха му разрушенията в Соломянския район (снимки)

В българската делегация е началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов

Обратно в новината

Коментари - Денков е в Киев, показаха му разрушенията в Соломянския район (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бЕха му показали и осквернения паметник на хан Кубрат!!!!!!

Стиска юмручета - сигурно може и да ритка с крачета

Денкоффффф... продажна мижитурка !

Човекът с лице на плъх и маниер на опитомена котка го ритнаха от Америка понеже адски много дразни с огинажи си хората са казали ще правиш каквото искаме ама покрай тебе направо пада ми от мазнотия неприятно затова ходих Украйна да излизаш украинските подметки че бая са се изпотили задниците там и им е нужно така малко солидарност подкрепа от Европа макар и джуджето на Европа всяко едно отношение. Задръжте го тоя боклук там дано не се върне на България ще ѝ е по-добре

Така ще стане и в България ако сте тъпаци , като нас

Им отговори че ако е нужно и майка си ще продаде само и само да слуша и изпълнява заръките на големия брат

тоя денко да не е еврин ... дава боебрипаси да се избиват православни

То тук в България, много неща са приблизително еднакви. Тънката нишка на манафската менстуация е поразила сглобено-управляващият елит и то поражението е в много тежка форма. Нещо, къ'т да е дошло от полито-сефилисо. Заболеване което си го предават един на друг при различните форми на демократично х'ортуване в дебрите на разни посолски джамборета. Хоро им играят, юредико-праводидните структори както се забелязва и полит-икономо-проводиднита разврат да е в своята цялост, то там в кюпа има много "Главни" при това гладни. Разврата в римската империя е като едно голямо нищо, спрямо тук демонстрираното в последните години. А и сега на сцената се изтъркаля и нов полит-турист с дълбоки джобове и плосък мозък, да видим какво ще ни поднесе следващото действие и дали антрактите на тази грозна картина, няма да са по плодотворни и впечатляващи? Особенно ако народа вземе и го осъзнае и да се сети да ги дезинфикцира и обезпаразити един път завинаги и да ги дари с 100% политическо безплодия - завинаги!!!!!

Прасето Денко …..образец на БГ-елементарна гъзолизащина.

На българската политическа елементарна частица.

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай! Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, терористите от хамас и хусистите , да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

Ще ти оцветят те и кучката ти и кученцата, само гледай сеир! И ако ти капе това-онова, все едно откъде, то ще да е от зор, да не ти пука. Запомни тези думо-прибавяници и си представи че е хубаво стихотворение, повтаряй си го и току виж ти станало по-леко. Мисли за цветовете на дъгата, помисли за дълбочината на реката, ей тъй за хубави глупости мисли, току виж и ти помогнало.

А ти, изглежда имаш много знания по темата? Да не разказваш лични преживявания, така да си запознат с материята? И то така задълбочено в стихотворна форма, явно.....си се подготвял предварително! Браво!

Бай, Денко... земи меча на кан Кубрат ли беше на Аспарух ли беше ... нема значение .. па сечи па сечи !

Задръжте го там господа, той обича Украйна и би направил много неща за Вас. А в ако ли пък не, то той не е голям на ръст и не пречи много-много, послушан е, а и все ще Ви свърши някаква работа, дали академична, дали емпирична, само от паметници го дръжте далеч, че от тях малко се, как да кажа....се изтърва с грешни усещания - за дълго!

и в украйна има цирей

на православни

тоа плъшок, тръгнал укрокал да гази, а нашата е оставил ние да си я газим....

на зелнски у гъза

,,,,

Да беше разходил до Донбас преди 5 години примерно :-). Лицемер!!

Нови изтекли документи описват подробно как Кремъл работи, за да гарантира изборната победа на Путин, създавайки национална пропагандна мрежа и механизъм за интернет цензура за информационна война и интегрирайки окупираните украински територии. Общият планиран бюджет за три основни категории - президентски избори, информационна война и окупирани територии в Украйна - достига 1,1 млрд. евро Според документите най-голямата част от него, до 631 млн. евро, е била предназначена за информационна война. Набор от документи потвърждава, че Путин е изградил мрачна тоталитарна държава в Русия по образа на 1984 г. на Джордж Оруел. А робите на путлер да обикалят кофите за боклук…

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай! Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, терористите от хамас и хусистите , да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

РУСОФИЛА НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА МИСЛИ. ТАКОВА МЕКОТЕЛО МОЖЕ ДА ПОВТАРЯ САМО ОПОРКИТЕ НА КРЕМЪЛ. По принцип русофила е с айфон и немска кола

Да се разходи в България да види каква разруха е по нашите така наречени главни пътища.

РУСОРОБИ, АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА ДА ЖИВЕЕТЕ В СВОБОДНА, ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА, КОЯТО Е В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И В НАТО , то чупката : ЧЕМОДАН, ВОКЗАЛ – Масква – с еднопосочен билет в путинското блато… ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ РУСОФИЛА Е ДА МУ РЕЗНЕШ ТИКВАТА Червените фашистки тролове бълват змии и гущери. От друга страна им влизам в положението - изнервени са горките. Всеки ден лоши новини за червената кочина.

Русороби - изцеденото кисело мляко, което гоце, курнина и другите мутанти червени фашисти от бкп са ви шприцовали в кухите кратуни! КУПУВАМ НА ВСИЧКИ РУСОФИЛИ БЕЗПЛАТНИ еднопосочни билети до педерашка.

Колкото повече тъпи русофили има в една страна, толкова стандарта и на живот е по - нисък. Хубаво е когато руските тролове разкривате безпределната си простотия.

НЯКОЙ ВИДЯЛ ЛИ Е АДЕКВАТНО И ПОДКРЕПЕНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПУБЛИКАЦИЯТА НА КРЕМЪЛСКИТЕ ИДИОТИ ТУК - НЕ. Всички ли са забелязали какво драскат русо-робите- ? Къси , пубертетско съчинени изречения. Без никакъв смисъл. ПАПАГАЛИ. - БЕЗ СНИМКА. БЕЗ линкове - НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА. - САМО ПЪЛНА ЛЪЖА. . Доказателствата са за хората, но на руснаците доказателства не им трябват... . Те пишат кратки необмислени фрази от своите куратори... . ИЛИ ПОВТАРЯ ЕДИН И СЪЩ СПАМ СТОТИЦИ ПЪТИ – ИДИОТ БЕЗ МОЗЪК...

тарикат, я дай ти нкой линк ,че да прочетем и ние нещо а не само украинската"правда"

Този льольо пък кому го дърви там??

Що да не гласуват? Тъкмо да има кой да ходи да воюва срещу Русия. Няма да ходят унгарците я?!

Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, терористите от хамас и хусистите , да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение. ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ РУСОФИЛА Е ДА МУ РЕЗНЕШ ТИКВАТА

Отлчино, юнак! Добро куче, отлично лаеш! За награда получаваш паничка с кучешки гранулки "Педигрий Пал", а като бонус - усмивка по радиото от Радио "Гласът на Америка"!

А ти ебеш ли се? ...За един приятел, бе....

Мисирко, толкова е икономически изостанала, че вече 2 години 30 държави и 120млд $ не могат да я помръднат.

кво ти пречи православието ?

Европейският парламент отвори офис в Киев Решението, одобрено в понеделник вечерта, има за цел да улесни отношенията с украинския парламент, по-специално комуникацията му със съответните комисии на Европейския парламент, както и да облекчи административната работа. УКРАЙНА ЩЕ Е В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО И парашка бързо се пързаля в АДА.

Ще,...ще.

Украйна ще получи ракети, достигащи до Московска област Какво се знае. Доставката на изтребители Ф-16 в Украйна, която западните страни договориха със САЩ, обещава ново главоболие за руския Генерален щаб. Изтребителите, които Дания, Холандия, Норвегия и Белгия се договориха да доставят, ще бъдат оборудвани с ракети с обсег до 500 км, каза в понеделник командващият на Обединените сили на украинските въоръжени сили Сергей Наев. Най-вероятно става въпрос за ракети АГМ-158ЖАССМ, които се произвеждат от американския концерн ЛОКХИИД МАРТИН насочват се от сателитна навигация, а освен това имат оптико-електронна система, която им позволява точно да поразяват целта. Обхватът на действие на тези ракети ще им позволи да достигнат Тула (разстояние 453 км) при изстрелване от границите на Харковска област. А изстрелването от границите на Сумска област ще обхване и покрайнините на Москва, включително магистралата Рублево-Успенско, където се намират селските къщи на руския елит и президентската резиденция Ново-Огарево (490 км).

Плача..

Браво путлер - НАПРАВИ НЕВЪЗМОЖНОТО!!! За няколко седмици Путин успя да: -Въоръжи Украйна като помощ, за която тя НЯМА ДА ПЛАЩА НИЩО -Въоръжи Украйна, както никой не би могъл да си представи -Въоръжи Украйна с най-модерните оръжия, каквито няма в много страни по света. -Обедини Европа, както никой не би могъл да си представи -Да стартира процесите на европейската енергийна сигурност и нейната независимост от руски въглеводороди, което никой не можеше да си представи преди месец - Напълно да се маргинализира. „Геният“ на Путин е просто невероятен! Съгласете се, че постигането на такива доставки, които САЩ не искаха да приемат дори след анексирането на Крим, избухването на войната в Донбас и дори свалянето на гражданския Боинг, изисква специални способности.

Ма, сериозно ли? ...Е, то това е ташак работа.

Зеленски е Евреин, Израелски ШПИОНИН...Руснаците са били СЪЮЗНИЦИ и приятели ПОНЯКОГА. Но арабите- ЕВРЕИ и ислямистите са ВРАГ на БЪлгария от създаването на България. Евреите, още от 670 година ( когато нападат БЪлгария на хан Кубрат), а ислямистите- от 718 г. В писмо от 950-960 година, Еврейския хазарски цар (бег) Йосиф пише до Ислямския халиф в Кордоба ( това е била- Испания под Ислямско РОбство): . "" В ЕВРЕЙСКАТА литература, Имам запис, че въпреки че бащите ни бяха малко на брой, те водят война след война с много нации, които бяха по-мощни и многобройни от тях. Земята [покрай река Волга], в която сега живея, е била преди това е била на българите. Нашите предци, хазарите, дойдоха и ги избиха. Макар че тези българи бяха толкова много, колкото пясъците по бреговете на морето, те не можаха да издържат на хазарите. Така те напуснаха страната си и избягаха, докато хазарите ги преследвали чак до река Дунав. До днес, лагера на Българите е близо до река ДУнав и са близо до Константинопол."" Всъщност, само малка част от българите идва до Река Дунав. Оснаталите изчезват и умират. Руснаците ОТМЪСТИХА за БЪлгария и изтребиха много евреи- хазари, като Зеленски, между 950 г- 1050 година.

Антифашистка коалиция СРЕЩУ ФАШИСТКА РУСИЯ - вече 54 държави (това са онези, които вчера в Рамщайн говориха за по-нататъшна демилитаризация и денацификация на Русия) 800 американски компании се съгласиха да произвеждат оръжия за Украйна 800 американски компании са представили 1300 предложения на Министерството на отбраната на САЩ относно иновативни оръжия, които могат да произвеждат за Украйна. /// Полша се включи в общата доставка на боеприпаси за Украйна Към „алианса“ вече са се присъединили 20 държави. Нека отбележим, че към „алианса“ вече са се присъединили 20 държави. Между тях: Австрия; Белгия; Хърватия; Кипър; Чехия; Естония; Финландия; Франция; Германия; Гърция; Люксембург; Малта; Холандия; Португалия; Румъния; Словакия; Швеция; Испания; Полша; Норвегия. Припомняме, че наскоро ЕС договори план за закупуване на боеприпаси за Украйна. А СТРАНАТА АГРЕСОР Е В ТРАУР

Квичете лъжливи червени подлоги. Голям кеф е как пикаете газ, но не можете да направите нищо и сте безпомощни като хлебарки. Къш в сибирската пустош и блато. Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога няма да върнете нито една държава от Европа отново под руско робство. ВАШИТЕ ОПИТИ ДА ВНУШИТЕ ЛЪЖАТА НЕ РАБОТЯТ. . -Всички поробени народи след неибежният фалит Червеният Четвъртия Райх – СССР, избраха да бъдат свободни. -Всички избраха да участват в НАТО , където е и Америка. -Всички избраха да бъдат в Европейският Съюз. -Всички избраха да скъсат с омразният поддискащ измислен и фалшив Социалиостически строй и „Светлото бъдеще“. -Всички бивши поробени държави по този начин преминаха в друго измерение на качеството на живот и с вярата че ще бъдат защитени. И не от Горна волта или Венецуела, а от агресивното диво, алкохолизирано руско племе. . Русоробската радост по форумите обикновено трае съвсем кратко, русоробските псета пускат ту някакви подмокрящи ги слухове, надъхват 6е взаимно като хиени от доволство седмица - две и после квичат на умряло като усетят пръта пак до сливиците

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай! Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, терористите от хамас и хусистите , да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение. ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ РУСОФИЛА Е ДА МУ РЕЗНЕШ ТИКВАТА

пак се появи. Няма ли кой да го гръмне е така за спорта. Вервам, че ще направи доста добра услуга на България.

Услади му се премиерският пост, затова иска външно министерство, та да продължава да си подхранва комплексарщината.

Квичете лъжливи червени подлоги. Голям кеф е как пикаете газ, но не можете да направите нищо и сте безпомощни като хлебарки. Къш в сибирската пустош и блато. Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога няма да върнете нито една държава от Европа отново под руско робство. ВАШИТЕ ОПИТИ ДА ВНУШИТЕ ЛЪЖАТА НЕ РАБОТЯТ. . -Всички поробени народи след неибежният фалит Червеният Четвъртия Райх – СССР, избраха да бъдат свободни. -Всички избраха да участват в НАТО , където е и Америка. -Всички избраха да бъдат в Европейският Съюз. -Всички избраха да скъсат с омразният поддискащ измислен и фалшив Социалиостически строй и „Светлото бъдеще“. -Всички бивши поробени държави по този начин преминаха в друго измерение на качеството на живот и с вярата че ще бъдат защитени. И не от Горна волта или Венецуела, а от агресивното диво, алкохолизирано руско племе. . Русоробската радост по форумите обикновено трае съвсем кратко, русоробските псета пускат ту някакви подмокрящи ги слухове, надъхват 6е взаимно като хиени от доволство седмица - две и после квичат на умряло като усетят пръта пак до сливиците

Дай Боже да не се върнат?

Сега да отиде в Донбас, да види и там, какво са направили нациските му приятели.

А, това там не е ли сексоложката Олеся?

Увеличава се делът на българите, които предпочитат съюз с НАТО и ЕС пред съюз с Русия и Беларус Две години след началото на руската инвазия в Украйна приблизително два пъти повече българи биха предпочели страната да бъде в съюз с НАТО и ЕС, отколкото са тези, които биха избрали съюз с Русия.

Като гледам отношението на плюсове и минуси на твоя пост (а и на всички) май си в дълбоко заблуждение !

А пацула Денков да е посетил селищата, където имаше наводнения да засвидетелства подкрепа за населението?

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай! Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, терористите от хамас и хусистите , да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение. ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ РУСОФИЛА Е ДА МУ РЕЗНЕШ ТИКВАТА

Хм, не е ли малко игра с огъня, висш военен от страна-членка на НАТО, в униформа с пълна инсигния на терена на войната? Ако, недай Боже, някой реши да се случи нещо на влака, това си отива направо на чл. 5.

Показали са му разрушенията да види кво ни чака, ако продължаваме да се зъбим на братушките.

Както е тръгнал по забележителности, да вземе да отиде и до Газа да разгледа разрушенията! :-) А там и с бодигарди може да не се опази от израелци, тръгнали да търсят хамасци! Онези бутат цели сгради, не си играят само да ги ожулят! И не питат има ли хора в тях!

Какво ще е времето на 3-ти март тази година на Шипка? Ще има ли сняг, соросоиди ще присъстват ли на върха, славоукраинстващи? Кирчо? Шиши, Бокича?

Каквото и да направи това човече , все сапунен сериал се получава. Лошото е , че си падаме по сапунки...

Освен да рипат и плюят, на задунайските ибрици на бункерния ботоксен шебек нищо друго не им остава, ...а освен също, чат пат да плашат кучето със салам. Бита карта са. Видя се, че Късопишко с ортаците му от кварталаспаруховия катун не могат и два файтона хора да съберат. Роят се по-бързо и от войводите и потъват в миманса с много по-голяма скорост. Затова и само ще си останат с воят и кракането тук, въртейки една и съща латерна за соросоиди, козяк и прочее простотии. :-)))))))

Тоя зад денков- черния трикрилен гледа свирепо да не би някой от местните да нападне акадамика.