Коментари - Денков: "Бай Ганьо прави избори" още е актуално, да изберем правилно - будителите или Андрешко | Днес.dir.bg

Денков: "Бай Ганьо прави избори" още е актуално, да изберем правилно - будителите или Андрешко

Премиерът обвърза в коментара си празника и скандала с отмяната на машините на първия тур от местния вот

Обратно в новината

Коментари - Денков: "Бай Ганьо прави избори" още е актуално, да изберем правилно - будителите или Андрешко | Днес.dir.bg

Коментари

Бай Плъшок, прави избори с "Наше МВР".......

и на Бай Ганьо и на Андрешко им е било писнало от такива като тебе!

Прав си. Няма да гласувам за Бай Ганю Терзиев и Бай Ганю Петков и Бай Ганю Иванов и другите знайни и незнайни Бай Ганювци.

Само не разбрах, тоя и пасмината на ППДБ.... за будители ли се имат ???

В България от 1944 насам будители почти няма.

Кавкво е България без бай Ганьовци и Андрешковци,не мога да си представя!Те са като баницата,бозата,паркираните коли на тротоара,улиците със дупки кал,сметища по горите,поляните и реките,фасофе ,боклуци петна от масла по асфалта от автомобили!

Премиерът, който следи и има всички лостове да контролира изборите се възмущава, че бай Ганьо прави избори. Те така се възмущават, че Пеевски е зад тях, но им харесва да им шепне на ушенце.

Да угодиш на всички е изкуство,което никой не го може!

Днешните бай ганьвци и андрешковци са тарикатите русофили от БКП и КПСС ерата свикнали на вечни,предимства .првилегии и облаги,авторитет!Но всички обичат еврата ,доларите златата и имотите! Бай Ганьо не иска да се променя за добро за да си запази облагите!И без бой осъдени няма да се предаде!

А може би гейовете

Представтелите на бай Ганьо и Андрешко са най очебийните и очевадните хора,виждат се по паркираните нагло и нахално всякакъв вид автомобли по тротоарите,пред къщите,на пътя от лек автомобл,микробус,трактор,камион,по богатите имоти със пет метра дувари на местните феодали на държавна и местна власт усвоящи евро фондове !Бай Ганьо и Анрешко са типични характерни за българското народонаселене и култура,даже може и да ядеш бой на пътя от някоя богата българска и яка мутра със джип ако му препречш пътя,даже и българските народни избранници се движат със котрежи от охрана!

Не мога да си представя България без андрешковците и бай ганьовците от БКП и КПСС ерата,свикнал съм БЪлгария да се автентична дълбокопровинциална селско тарикатска провинция във континента Европа!

Симплиций Симплицисимус коментира Ганьо и Андрешко...

И как това недоразумение е станало академик!

Който сее омраза, жъне бури, господин Денков.

Това което ни се случва е Робство! Гадно Евро Атлантическо робство от ЕСАЩ ,чрез мръсните гадни лапи на Сглобката на САЩ: ПП+ДПС+ДБ+ГЕРБ

Тояно. Бай Ганьоците от сглобката правят избори. И като ги гледам си мисля "Егати будителите". А Вие господин Дендов прочетете внимателно разказа на Елин Пелин.

ПростоПринтер.

ТОЧНО! Браво!

Тоя като го покажат сутрин рано по телевизията и детето както спи изведнъж скача уплашено и почва да пищи "Тате,тате плъх в къщи и даже е с очила"! Едвам успявам да го успокоя, че това е зрителна измама...

си..!

Смешник и гейзер. Циал свят ни се смее колко си жалък

Смееше се на прадишните... Тиквата..Оня Гълъба ..срам и резил Ама на някои селяни интелигентен човек не ви изнася нали? А и нещо схемите по-трудно вървят и им се вижда края.. Така ,че плъховете по дупките!

Кви предишни бе. Тоя си е баш параван. Тикви и шишита си управляват задкулисно. Даже им е по-добре така. Никъде не пише, че те са отговорни, а става каквото те кажат. Така ли не го виждате ....

Всеки, който не е гледал в YouTube Бай Ганьо от Гррб Прави Избори е пропуснал. А за Андрешко, добре е да познаваш историята за да видиш кои са будителите. Кой е баща на Любен Каравелов... Точно Бирника! Той и Петко са синове на сабирач на данъци на османската империя. Май не можем да разберем, че бедния Андрешко може само да лъже и да краде ако е на власт, а промяната идва от образованите и богатите..обикновено синове на Чорбаджии и изедници. Или някой от вас мисли че в богатите копривщенски къщи на нашите революционери е живял Андрешковия род.

Какъв е този жалък въшлъо, който обижда народа си?

Що се обиждаш...за тъп ли се самоопрделеляш? Ако си като Тиквата аналога на Бай Ганьо..да за теб се отнася !

я влез в дира, да видиш какво ти мисли Андрешко.

Всички други но не Денков замесник министър на Украйна.

За Андрещко. Значи положителните герои не изпълняват поетите ангажименти, а отрицателните ги изпълняват!

Ще си подадеш оставката, бе отрепко.

Не знам защо този прикачи Андрешко към бай Ганьо. Андрешко е герой на Елин Пелин и няма никаква връзка с избори. Той оставя в блатото бирника за да предупреди съселяните си за идването му.

Денков си мисли, че е хванал Господ за шлифера. Всички докопали се до високи позиции си мислят, че са нещо повече от останалите

че е актуално - актуално е, но само за София.

Гус'ин "академик", научи българския език! ""През 1895 г. един друг будител - Алеко Константинов, написва, за съжаление, своята все още актуална творба, "Бай Ганьо прави избори" означава, че ти съжаляваш, че Алеко е написал своята творба! Ако не е така, то словоредът в това изречение трябваше да бъде: "През 1895 г. един друг будител - Алеко Константинов, написва своята, за съжаление, все още актуална творба, "Бай Ганьо прави избори Анадънмо, мишок?!?!?!?!?!

Това е невероятно ,голяма работа ,че са разместени две думи

Народа ли обиждаш бе помияр гнусен?!

Цитат от Андрешко съдията изпълнител се обръща към селяните: Ей, хлапе… говедо… канибал… вол… дръвник! Ела! Избави ме!… Смили се бе! Животно… селяндур… шоп! Ах-ах!… Помощ, помощ! Чети бе академикко!

Акад. Денков, кога за последен път сте чели разказа на Елин Пелин "Андрешко"? Знаете ли ,че Андрешко не е измамник? Той изоставя бирника, защото е съпричастен с неволята на бедния съселянин. Научните Ви титли ВИ задължават да бъдете по-прецизен в изказванията си.

Андрешко беше положителен герой по друго време, когато уж бяхме равни. Има много спорове и дискусии по темата Андрешко. Четете!

От кога ДС е будител?

Денков уж академик но явно е забравил какво е учил навремето по български език и литература.... Андрешко кара в раздрънкана каруца и два дръгливи коня дебел и надут съдия-изпълнител който идва в селото за да вземе и последното жито в хамбара на един бедняк който не си бил платил данъците - неизвестно какви... съшият този съдия-изпълнител нарича самия Андрешко с такива мили думи като "говедо" и т.н. В един момент Андрешко вкарва каруцата в една тиня и под предлог че един кон се е отвързал отива да го търси с другия кон... целта му е всъшност да предупреди онзи който е застрашен да остане без жито а съдията изпълнител остава в каруцата и креши по адрес на Адрешко каквото му дойде на ума... в годините на "демокрацията" обаче Андрешко беше демонизиран като символ на тъмните антидържавни елементи които уж били против плащането на данъци... няма значение дали държавата мисли да те остави да умреш от глад - ти си ѝ длъжен, това е новия прочит... и т.нар, "академик" го подкрепя разбира се...

Скандални видеа показващи груби манипулации на изборните бюлетини правещи ги невалидни, извършени от членове на изборните комисии във Враца, Монтана, и др. Във Видин е извършен побой в изборното помещение!!! - пребит е член на изборната комисия -побоят е извършен от 5 роми! https://www.youtube.com/watch?v=5RrQPjRIgQY&t=2884s Студио Хъ, 30 октомври 2023 г. https://www.youtube.com/watch?v=biGZ31aKAno Пламен Пасков Няма лъжа, няма измама...има недействителни бюлетини! Това са груби престъпления срещу институциите, срещу държавата! И въпреки, че живеем в информационен век се сблъскваме с оглушителното мълчание на ВСИЧКИ медии!? Сблъскваме се с бездеиствие или вяла намвса на полицията, с оглушките на прокуратурата, която здраво си е запушила ушите и си затваря очите срещу флагрантни нарушения на конституционния ред, на изборното законодателство, на престъпленията срещу институциите, отваряйки политически чадър над престъпниците добрали се до най високите постове в управлението на държавата !!! Виждаме, че се прави очевадещ преврат в държавата и всички институции буквално СПЯТ!!! Свидетели сме, че ПРЕВРАТА на ШАРЛАТАНИТЕ обявен във скандалното видео с АЛА-БАЛАТА се реализира точно както беше обявено във въпросното видео, но службите не реагираха нито тогава, нито сега!!! Едно от обясненията е, че открито се видя, че в "играта" е замесен и президента, който въпреки изнесеното официално им даде мандата подкрепяйки по този начин извършването на преврата в държавата! Е, сега когато цялата истина лъсна и е повече от ясно откъде идва огромното количество недействителни бюлетини - 600000 сега и 400000 при предишните избори и се разбра каква е технологията за подмяната на вота на избирателите - защо не виждаме да се задейства нито една институция, а казионните продажни медии мълчат? Поредния бисер на наглостта е, че финансовия министър на държавата няма регистрирано постоянно местоживеенс, адрес в България!!!??? Алооооо, къде спите? Оказва це, че ЦИК е само един параван, чрез който се узаконяват измамите на изборния процес и зад който се крият ШАРЛАТАНИТЕ! Не може да се обявяват резултати в 20,00 ч. при положение, че изборния процес приключва в 21,00 ч. и урните все още са запечатани! Кой кого лъже? Изборен фарс! Не мога да повярвам, че българите са чак такива мазохисти - да изберат шарлатаните, изчегъртаните и националните предатели от "сглобката". Това нещо не се връзва, нама логика и СМЪРДИ! Призовавам при такова огромно количество недействителни бюлетини да се касират АНУЛИРАТ изборите и да не се провеждат нови избори докато не с приемат съответните законодателни промени, регламенрираши селекцията на членовете на избирателните комисии, възнаграждението, ако има такова, формите на наблюдение, организацията и начина на работа на избирателните комисии по кметства, райони, села и градове, както и санкциите и наказателната отговорност на нарушителите!

Заради този грандиозен скандал, който засяга пряко изборните права на българите и е пряка отговорност на правителството ръководено от Денков, то да подаде оставка.

вика дръжте крадеца

Това което ни се случва е Робство! Гадно Евро Атлантическо робство от ЕСАЩ ,чрез мръсните гадни лапи на Сглобката на САЩ: ПП+ДПС+ДБ+ГЕРБ

Аз съм като Будилник.Ставам рано и ви дрънкам глупости.

Ти кога ще направиш правилният избор ?! ОСТАВКА !

Че има мноооооого дебили, неразбрали какъв герой е Андрешко, има! Но не очаквах, че и премиерът - академик е дин от тях!

с тия сглобени тиквеници бе

Алоу Денкоглу,ти за будител ли се имаш бряг академиче Мрънколай?! Смотаняк такъв,не чиниш 5 пари бряг галфон с галфона ти!! Щял да закрива Мариците!? Бе къде се намираш ти бре галфон!?!?

Андрешко е символ на отношението на българина към такива бирници като вас бе Денков!

Мишленцето на повод от амбасадата се опитва да наглее. Оставка соросоидна отрепко с фалшива диплома!

... Плъх, безродник...

"Денков: "Бай Ганьо прави избори" още е актуално". Хе-хе - Бай Ганьо говори за "Бай Ганьо".

"...Елин-Пелиновия герой Андрешко, станал нарицателно за надхитряне на държавата и погазване на правилата..." И дЕНКОВ и списувателят трябва да се върнат в началното училище, в четенето на текст с разбиране... Няма да се оправи тази държава, докато не разберете какво точно е казал Елин Пелин в "Андрешко"...

Точно Подмяната трябва да си траят - то не беше записа за посолствата, 'ала-бала' и не знам още колко примера за пълния им фалш

Будители... търкалям се по земята от смях!

Само че вече, вместо само Дочоолу и Гочоолу, имаме и Денкоолу...

О НЕРАЗУМНИ И ЮРОДЕ!

Коментари - Денков: "Бай Ганьо прави избори" още е актуално, да изберем правилно - будителите или Андрешко | Днес.dir.bg

Денков: "Бай Ганьо прави избори" още е актуално, да изберем правилно - будителите или Андрешко

Премиерът обвърза в коментара си празника и скандала с отмяната на машините на първия тур от местния вот

Обратно в новината

Коментари - Денков: "Бай Ганьо прави избори" още е актуално, да изберем правилно - будителите или Андрешко | Днес.dir.bg

Коментари

Бай Плъшок, прави избори с "Наше МВР".......

и на Бай Ганьо и на Андрешко им е било писнало от такива като тебе!

Прав си. Няма да гласувам за Бай Ганю Терзиев и Бай Ганю Петков и Бай Ганю Иванов и другите знайни и незнайни Бай Ганювци.

Само не разбрах, тоя и пасмината на ППДБ.... за будители ли се имат ???

В България от 1944 насам будители почти няма.

Кавкво е България без бай Ганьовци и Андрешковци,не мога да си представя!Те са като баницата,бозата,паркираните коли на тротоара,улиците със дупки кал,сметища по горите,поляните и реките,фасофе ,боклуци петна от масла по асфалта от автомобили!

Премиерът, който следи и има всички лостове да контролира изборите се възмущава, че бай Ганьо прави избори. Те така се възмущават, че Пеевски е зад тях, но им харесва да им шепне на ушенце.

Да угодиш на всички е изкуство,което никой не го може!

Днешните бай ганьвци и андрешковци са тарикатите русофили от БКП и КПСС ерата свикнали на вечни,предимства .првилегии и облаги,авторитет!Но всички обичат еврата ,доларите златата и имотите! Бай Ганьо не иска да се променя за добро за да си запази облагите!И без бой осъдени няма да се предаде!

А може би гейовете

Представтелите на бай Ганьо и Андрешко са най очебийните и очевадните хора,виждат се по паркираните нагло и нахално всякакъв вид автомобли по тротоарите,пред къщите,на пътя от лек автомобл,микробус,трактор,камион,по богатите имоти със пет метра дувари на местните феодали на държавна и местна власт усвоящи евро фондове !Бай Ганьо и Анрешко са типични характерни за българското народонаселене и култура,даже може и да ядеш бой на пътя от някоя богата българска и яка мутра със джип ако му препречш пътя,даже и българските народни избранници се движат със котрежи от охрана!

Не мога да си представя България без андрешковците и бай ганьовците от БКП и КПСС ерата,свикнал съм БЪлгария да се автентична дълбокопровинциална селско тарикатска провинция във континента Европа!

Симплиций Симплицисимус коментира Ганьо и Андрешко...

И как това недоразумение е станало академик!

Който сее омраза, жъне бури, господин Денков.

Това което ни се случва е Робство! Гадно Евро Атлантическо робство от ЕСАЩ ,чрез мръсните гадни лапи на Сглобката на САЩ: ПП+ДПС+ДБ+ГЕРБ

Тояно. Бай Ганьоците от сглобката правят избори. И като ги гледам си мисля "Егати будителите". А Вие господин Дендов прочетете внимателно разказа на Елин Пелин.

ПростоПринтер.

ТОЧНО! Браво!

Тоя като го покажат сутрин рано по телевизията и детето както спи изведнъж скача уплашено и почва да пищи "Тате,тате плъх в къщи и даже е с очила"! Едвам успявам да го успокоя, че това е зрителна измама...

си..!

Смешник и гейзер. Циал свят ни се смее колко си жалък

Смееше се на прадишните... Тиквата..Оня Гълъба ..срам и резил Ама на някои селяни интелигентен човек не ви изнася нали? А и нещо схемите по-трудно вървят и им се вижда края.. Така ,че плъховете по дупките!

Кви предишни бе. Тоя си е баш параван. Тикви и шишита си управляват задкулисно. Даже им е по-добре така. Никъде не пише, че те са отговорни, а става каквото те кажат. Така ли не го виждате ....

Всеки, който не е гледал в YouTube Бай Ганьо от Гррб Прави Избори е пропуснал. А за Андрешко, добре е да познаваш историята за да видиш кои са будителите. Кой е баща на Любен Каравелов... Точно Бирника! Той и Петко са синове на сабирач на данъци на османската империя. Май не можем да разберем, че бедния Андрешко може само да лъже и да краде ако е на власт, а промяната идва от образованите и богатите..обикновено синове на Чорбаджии и изедници. Или някой от вас мисли че в богатите копривщенски къщи на нашите революционери е живял Андрешковия род.

Какъв е този жалък въшлъо, който обижда народа си?

Що се обиждаш...за тъп ли се самоопрделеляш? Ако си като Тиквата аналога на Бай Ганьо..да за теб се отнася !

я влез в дира, да видиш какво ти мисли Андрешко.

Всички други но не Денков замесник министър на Украйна.

За Андрещко. Значи положителните герои не изпълняват поетите ангажименти, а отрицателните ги изпълняват!

Ще си подадеш оставката, бе отрепко.

Не знам защо този прикачи Андрешко към бай Ганьо. Андрешко е герой на Елин Пелин и няма никаква връзка с избори. Той оставя в блатото бирника за да предупреди съселяните си за идването му.

Денков си мисли, че е хванал Господ за шлифера. Всички докопали се до високи позиции си мислят, че са нещо повече от останалите

че е актуално - актуално е, но само за София.

Гус'ин "академик", научи българския език! ""През 1895 г. един друг будител - Алеко Константинов, написва, за съжаление, своята все още актуална творба, "Бай Ганьо прави избори" означава, че ти съжаляваш, че Алеко е написал своята творба! Ако не е така, то словоредът в това изречение трябваше да бъде: "През 1895 г. един друг будител - Алеко Константинов, написва своята, за съжаление, все още актуална творба, "Бай Ганьо прави избори Анадънмо, мишок?!?!?!?!?!

Това е невероятно ,голяма работа ,че са разместени две думи

Народа ли обиждаш бе помияр гнусен?!

Цитат от Андрешко съдията изпълнител се обръща към селяните: Ей, хлапе… говедо… канибал… вол… дръвник! Ела! Избави ме!… Смили се бе! Животно… селяндур… шоп! Ах-ах!… Помощ, помощ! Чети бе академикко!

Акад. Денков, кога за последен път сте чели разказа на Елин Пелин "Андрешко"? Знаете ли ,че Андрешко не е измамник? Той изоставя бирника, защото е съпричастен с неволята на бедния съселянин. Научните Ви титли ВИ задължават да бъдете по-прецизен в изказванията си.

Андрешко беше положителен герой по друго време, когато уж бяхме равни. Има много спорове и дискусии по темата Андрешко. Четете!

От кога ДС е будител?

Денков уж академик но явно е забравил какво е учил навремето по български език и литература.... Андрешко кара в раздрънкана каруца и два дръгливи коня дебел и надут съдия-изпълнител който идва в селото за да вземе и последното жито в хамбара на един бедняк който не си бил платил данъците - неизвестно какви... съшият този съдия-изпълнител нарича самия Андрешко с такива мили думи като "говедо" и т.н. В един момент Андрешко вкарва каруцата в една тиня и под предлог че един кон се е отвързал отива да го търси с другия кон... целта му е всъшност да предупреди онзи който е застрашен да остане без жито а съдията изпълнител остава в каруцата и креши по адрес на Адрешко каквото му дойде на ума... в годините на "демокрацията" обаче Андрешко беше демонизиран като символ на тъмните антидържавни елементи които уж били против плащането на данъци... няма значение дали държавата мисли да те остави да умреш от глад - ти си ѝ длъжен, това е новия прочит... и т.нар, "академик" го подкрепя разбира се...

Скандални видеа показващи груби манипулации на изборните бюлетини правещи ги невалидни, извършени от членове на изборните комисии във Враца, Монтана, и др. Във Видин е извършен побой в изборното помещение!!! - пребит е член на изборната комисия -побоят е извършен от 5 роми! https://www.youtube.com/watch?v=5RrQPjRIgQY&t=2884s Студио Хъ, 30 октомври 2023 г. https://www.youtube.com/watch?v=biGZ31aKAno Пламен Пасков Няма лъжа, няма измама...има недействителни бюлетини! Това са груби престъпления срещу институциите, срещу държавата! И въпреки, че живеем в информационен век се сблъскваме с оглушителното мълчание на ВСИЧКИ медии!? Сблъскваме се с бездеиствие или вяла намвса на полицията, с оглушките на прокуратурата, която здраво си е запушила ушите и си затваря очите срещу флагрантни нарушения на конституционния ред, на изборното законодателство, на престъпленията срещу институциите, отваряйки политически чадър над престъпниците добрали се до най високите постове в управлението на държавата !!! Виждаме, че се прави очевадещ преврат в държавата и всички институции буквално СПЯТ!!! Свидетели сме, че ПРЕВРАТА на ШАРЛАТАНИТЕ обявен във скандалното видео с АЛА-БАЛАТА се реализира точно както беше обявено във въпросното видео, но службите не реагираха нито тогава, нито сега!!! Едно от обясненията е, че открито се видя, че в "играта" е замесен и президента, който въпреки изнесеното официално им даде мандата подкрепяйки по този начин извършването на преврата в държавата! Е, сега когато цялата истина лъсна и е повече от ясно откъде идва огромното количество недействителни бюлетини - 600000 сега и 400000 при предишните избори и се разбра каква е технологията за подмяната на вота на избирателите - защо не виждаме да се задейства нито една институция, а казионните продажни медии мълчат? Поредния бисер на наглостта е, че финансовия министър на държавата няма регистрирано постоянно местоживеенс, адрес в България!!!??? Алооооо, къде спите? Оказва це, че ЦИК е само един параван, чрез който се узаконяват измамите на изборния процес и зад който се крият ШАРЛАТАНИТЕ! Не може да се обявяват резултати в 20,00 ч. при положение, че изборния процес приключва в 21,00 ч. и урните все още са запечатани! Кой кого лъже? Изборен фарс! Не мога да повярвам, че българите са чак такива мазохисти - да изберат шарлатаните, изчегъртаните и националните предатели от "сглобката". Това нещо не се връзва, нама логика и СМЪРДИ! Призовавам при такова огромно количество недействителни бюлетини да се касират АНУЛИРАТ изборите и да не се провеждат нови избори докато не с приемат съответните законодателни промени, регламенрираши селекцията на членовете на избирателните комисии, възнаграждението, ако има такова, формите на наблюдение, организацията и начина на работа на избирателните комисии по кметства, райони, села и градове, както и санкциите и наказателната отговорност на нарушителите!

Заради този грандиозен скандал, който засяга пряко изборните права на българите и е пряка отговорност на правителството ръководено от Денков, то да подаде оставка.

вика дръжте крадеца

Това което ни се случва е Робство! Гадно Евро Атлантическо робство от ЕСАЩ ,чрез мръсните гадни лапи на Сглобката на САЩ: ПП+ДПС+ДБ+ГЕРБ

Аз съм като Будилник.Ставам рано и ви дрънкам глупости.

Ти кога ще направиш правилният избор ?! ОСТАВКА !

Че има мноооооого дебили, неразбрали какъв герой е Андрешко, има! Но не очаквах, че и премиерът - академик е дин от тях!

с тия сглобени тиквеници бе

Алоу Денкоглу,ти за будител ли се имаш бряг академиче Мрънколай?! Смотаняк такъв,не чиниш 5 пари бряг галфон с галфона ти!! Щял да закрива Мариците!? Бе къде се намираш ти бре галфон!?!?

Андрешко е символ на отношението на българина към такива бирници като вас бе Денков!

Мишленцето на повод от амбасадата се опитва да наглее. Оставка соросоидна отрепко с фалшива диплома!

... Плъх, безродник...

"Денков: "Бай Ганьо прави избори" още е актуално". Хе-хе - Бай Ганьо говори за "Бай Ганьо".

"...Елин-Пелиновия герой Андрешко, станал нарицателно за надхитряне на държавата и погазване на правилата..." И дЕНКОВ и списувателят трябва да се върнат в началното училище, в четенето на текст с разбиране... Няма да се оправи тази държава, докато не разберете какво точно е казал Елин Пелин в "Андрешко"...

Точно Подмяната трябва да си траят - то не беше записа за посолствата, 'ала-бала' и не знам още колко примера за пълния им фалш

Будители... търкалям се по земята от смях!

Само че вече, вместо само Дочоолу и Гочоолу, имаме и Денкоолу...

О НЕРАЗУМНИ И ЮРОДЕ!