Деница Златева: Остана усещането, че европредседателството бе превърнато в ПР акция на премиера и ГЕРБ

БСП работи изключително активно по един от основните приоритети - Западните Балкани, твърди тя

Обратно в новината

Коментари - Деница Златева: Остана усещането, че европредседателството бе превърнато в ПР акция на премиера и ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък в мен остана усещането, че на БСП никак не им е приятно от пълната изолация, в която бяха. Добавете и фактът, че в последните 10 години са управлявали само 1.6 години и ще разберете мъката им.

То от толкова самохвалене , каква да е ? Малко по скромно , а не всяка втора дума на Винету да е тупане в гърди и аз,аз,аз .

Едните работят за себе си, другите - за Западните Балкани. А някой за България дъл няма да поработи малко така - от кумова срама?

... ами Деница, гроздето е кисело казала лисицата...!?! А да се сравняваш с дяланият камък Лилито Павлова, просто е нелепо...!?! Твоят и моят министър председател Борисов преди дни бе избран за лидер на ЕС за 2018 година - каква по висока оценка...!!!!!! Та няма да очакваме оценките на некадърниците дето сте се събрали в партията мафия БСП я...!?!?!? ГРАНДИОЗЕН УСПЕХ ЗА БЪЛГАРИЯ, А И ЗА ТЕБ И ВСИЧКИ ДЕБИЛИТЕ ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИ НА ПАРТИЯТА ТИ БСП/БКП - ТОВА Е ИСТИНАТА...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Подражателите на цирка знаят само пъчене и евтини номера

Ай стига с това "европреЦедателство", бе! То мина и замина, а проблемите в страната се задълбочават с всеки изминат ден. Ако толкова държите да сте свястна опозиция, подхванете правителството и оня, дето му е преЦедател, че на хоризонта се задават черни облаци покрай тези увеличения на цени и твърде е възможно народния "порой" да ви отнесе в канала и онез и вас...

С усещането и двете партий сте ,,като две капки вода,,никаква разлика.Азвиждате ,че в момента са те.Вие също сте се подготвяли за зап.балкани да лаете.А ЗАЩО И ДВЕТЕ ПАРТИЙ НЕ РАБОТИТЕ ЗА НАШИТЕ ПРОБЛЕМИ.И двете сте престъпни организаций и мислите само как да се облагодетелствате от нашето нещастие,че сме се родили в тази тдритирия вечно управлявана от алчни ,ненаситни олигофрени

А резултата от останалите 8.4 години ги виждаме...се у розово...

Дебела Лили не е дялан, а надгробен камък на 13 вековна държава съсипана с магистрални кражби и от нея.

Мегалит.

Я дай обяснение защо 2001-2009 раждаемостта расте, а след 2009та пада. Само при Орешарски има 1 година подобрение - що пък тъй. Дай обяснение гнидо долна мутренска. Кажи защо в София с уж 1.5 милиона младо население вместо 20 000 наесен ще има само 12 000 първолака. Де са децата. Какво направихте гробарите с 13 вековна държава кажи мутро келява.

президента и БСП. После някой да каже, че Радев е надпартиен обединител на нацията и президент на всички българи. Друг път. Пък и са тъпи и повтарят като папагали едни и същи глупости. БСП втръснаха на всички.

И едните, и другите все в едно гърне п.рдите...

Зависи кой го казва. Щом казаното е вярно, нормално е президентът и някоя от парламентарните партии да са на едно мнение. Класата на БСП е по- висока - факт!

Защо, да питам аз, акцентът беше сложен върху Западните балкани, а не върху България!? Нищо против комшиите, ама ние си имаме доста вътрешни проблеми да решаваме, че да мислим за проблемите на другите.

Орашарски така ни опъна всичките с тези 4 милиарда за КТБ и спреният Южен поток, че съвсем нормално да родим!

Ясно беше, че европредседателството ще е уйдурма и надувка. Зап, балкани имат по-високи пенсии и заплати от нас. Защо ме триете? Какво сега - оправихме ги - ще им смъкнем заплатите и пенсиите до нашите ли? Симеон Велики не ги е оправил, а Боко можа - така ли? Прочетете малко неофициална история - там живеят хора с достойнство, няколко пъти сърби и хървати са разбивали малки български армии пратени от Симеон Велики да ги оправят, защото просто имат достойнство и не щат ние да ги оправяме. Как така ще оправяме по-богати от нас. Ще ги обедняваме ли?

Да не забравяме, че Л. Павлова е партизанска внучка. От 1944 г.насам те винаги са в първите редици.

Ха ха ха...."класа" на тия убиийци ли казваш?

Ха-ха-ха-ха.Защото сме "социалисти".

"Остана усещането, че европредседателството бе превърнато в ПР акция на премиера и ГЕРБ" Товаааа, ние много добре го знаем! Ако на власт бяха БСП, щеше да е тяхна ПР акция. Лошото е, че всички гонят само личните изгоди и облаги, а народа, него кучета го яли. Алеко Константинов: „… Да ти кажа ли правичката? - И едните, и другите са маскари!…"

Страхотна стиковка в позициите на дондуковското паВе и шумкарите от посерано 20, мяученето им от дъното само и единствено разсмива.

Гледам подлупа всички, но с това плюене ми омръзнахте. Направете критика, но първо кажете положителните неща. Елементарен подход за всеки мениджър, камо ли от високите нива, а в случая на многоооо високо.

Ти чакай някой да те оправи.. и все оправен ще си ходиш! Зле ни научи соц-а - "някой да се грижи за нас"..

Това е председателство на Европа. Темите трябва да са извън държавата-председател. Най-близкото до личния ни интерес бяха Балканите. Отделно - да си кажем правичката - на кой му пука за нас? С какво сме ценни?

Със сигурност класата на БСП е много висока! От милионер - нагоре.

Потресаваща наглост. Два вота - за добро утро и за добра вечер, непрекъснато скандални БСП изяви, отказ на предложение да се заеме с европредседателството...

Какво усещане, то е като смърдяща гнус, която постоянно ти бутат в носа. Да се лекува тоя нарцис, че вече трудно понасяме присъствието му и на снимка.

Имам усещането, че тази лелка си мислеше, че е единствената на планетата Земя, която ги разбира тези работи. Оказа се че може и без нея: ЕДИНСТВЕНАТА И НЕПОВТОРИМАТА. Леле какъв смех ми правят тези в лево.

че в Пъкала действително няма нужда от дявол при българския казан.

Остана усещането, че БСП-арите газ пропикаха, защото Бойко се прегръща с Меркел и сие, а леля Курни само с бабичките на Бузлуджа. То не бяха палатки, не бяха майки, да не говорим за измислени вотове на недоверие. Президентина пък взе, че похвали ГЕРБ за Европредседателството, след което Курни надлежно му скръцна със зъби и той немедленно даде отбой...

Деница, Деница..... зависта е типична БГ черта. Има усещането, че ще се пръснете по шевовете от завист.

По-голяма глупост не бях чел. Забрави ли, че Деница я искаше самият Б.Б., защото е много компетентна и ерудирана, но тя отказа..... Защо я искаше - питаш ли се ?

Нещо си в грешка, Деница е в пъти по-компетентна и ерудирана от Лилето, затова Б.Б. я искаше в неговото правителство, но тя отказа...... А на Лилето само и търсят място къде да я наредят.

Вярваш ли си, че за милиардите заеми и КТБ е виновен Орешарски? Не беше възможно даже и защото герб не влизаха в зала и НС не работеше. Помним! Типичен опит за манипулация.

В мен остана едно усещане.. че нещо не съм се наяла достатъчно.. И малко ме е яд, че Шефката Нинова не ми даде на мен да обера всички точки, като организирам Председателството. Няма да й го простя, ама "ако се обърнете срещу БСП - тежко ви!".

То е от казан няма нужда бе! И без него се горим и топим сами! В капка вода!

по канал 3 гледах предаването ОФАНЗИВА на 7 т.м.Поканена беше Валерия Велева и въпреки това се загледах. Поздравлявам водещ ия журналист не му знам името, по прическа и стайлинг се отличава от другите, но интервюто беше върха. Дори и Велева не можеше да не коментира изявленията на президента, който се изказваше извън България различно ама коренно различно, отколкото по същия повод у нас. Навън беше доволен от представянето ни като домакини, а у нас - огън и жупел. Просто не е искал да се излага навън както у нас.

А как няма да е "усещането, че европредседателството бе превърнато в ПР акция на Премиера и на ГЕРБ". Нали, ако това не се каже от бсп-ето, все едно е, че всичко е ОК? А сега вече, при тази така "аргументирана" квалификация, къде, къде е съвсем друго. Още повече и ако се приемат доводите на някои капацитети, че българските поданници са най-обикновенно простолюдие и нямат и понятие за внушения, манипулация и др. и др.

Не правиш разлика между нашите, вътрешни проблеми и тези на ниво ЕС. Докато Б.Б. се прегръщаше с Меркел, майките с болните деца стояха на палатков лагер и покрай тях минаваха депутати - все едно, че ги няма. Кое е по-важно - нашите майки, или Меркел ?

На нито един от кадрите на герб просто няма за какво да му се завижда.

Само ти си ученикът,нали??И как ти и партизанското именце??Позивната бе!!Курнела две или кутия кутито

С Фидосова ,Цецка ,Лилито ще са четирите прасенца.

Колкото си по-глупав, толкова си по-самоуверен...

Напълно нормално поведение на добър политик! Чувал ли си репликата на П. Каравелов, пребит в полицията, когато чужд журналист го питал вярно ли е? Той отговорил " В България таквиз неща не стават!" Така се пази достойнство.

хем некомпетентни, хем със самочувствие. Абе аиоил това председателство не се прави, за лични облаги. Не само не е прието, но е забранено да се ползва за собствени облаги. Браво на Бойко, който чрез западните Балкани успя да защити интересите ни.

Какви интереси ти защити, че не се сещам ? Ей така си говориш, колкото да не заспиш...

И като как ги защити ? Както в Солун развитието на гръцките пристанища за сметка на българските ли. Тъпанари, дай Бог в този герб - хахахаах

Самият Б.Б. зададе този негативен тон на разговори с БСП , като каза че ГЕРБ се е справил прекрасно с председателството и всички са ги хвалили - забележете ГЕРБ СЕ Е СПРАВИЛ, а БСП завиждали на успехите им. Б.Б. винаги говори от първо лице, все едно не работи за държавата, а за личния си рейтинг.

знам за отговора на П.Каравелов, но поводът е коренно различен, освен това е смешно да се сравнява сегашният ни льотчик с П.Каравелов. Честно - повръщаше ми се когато гледах на екран изписаните и четени от журналиста думи на президента и в двата случая по един повод. Коренно различни. То бива бива лъжец, как да му вярваме на този президент.