Деница Златева: Остана усещането, че европредседателството бе превърнато в ПР акция на премиера и ГЕРБ

БСП работи изключително активно по един от основните приоритети - Западните Балкани, твърди тя

Обратно в новината

Коментари - Деница Златева: Остана усещането, че европредседателството бе превърнато в ПР акция на премиера и ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бла-бла-бла... Тюфлек!

да не се изказва за европредседателството. Ако го била е подготвила, както се пише, е само защото след победата на Радев , некой си беше въобразил, че комунистите ще спечелят и парламентарните избори.

Е и какво от това ,важното е ,че се представихме добре ! това ли е най-важният въпрос пред опозицията ,орезилването ни и оплюването ни ,но нали са с руско самосъзнание ,просто нищо ново под слънцето ,заяждане на дребно ,прът в колелата и клеветене ,тази сган не са българи !

Тази част българи ли са дето не вземат никакви мерки относно бедноста ,смъртноста и изпезването на българите.Три пъти съм гласувал с надежда,че не са комунисти и ,,уж,,да подобрят но,а какво се оказа,че са същите като отрепките комунистите.Та не обвинявайте и обиждайте на ,,комунисти,,

Кво ти усещане------точно ПР на бою симитлията си беще!:)))))))))) ....цецоуууу не мога да насмогне!;)))))

Измислени политически понятия.Нещо като нищото.

Ами явно, че такава е била целта- ГЕРБ казва- ГЕРБ първо- нали така се научи Цветанов на молитвената си закуска зад големият гьол.

ТАКИВА БРЪЩОЛЕВИЦИ, МОГАТ ДА РОДЯТ САМО ОБЪРНАТИ КОФИ, ВЪРХУ РАМЕНЕТЕ НА ЧЕРВЕНИ ИДИОТИ(ки) !!!

Ти, дядка имаш вече старческо оглупяване, мълчи си по-добре...

По всякакъв начин,ежедневно,ежеминутно Боко и медииите ,които му пригласяха в хор до втръсване се надпреварваха да квичат колко бате е велик политик и пр.глупости-то не бяха целувки,милувки,мотаха се разни изкрейзали перушани и какво в крайна сметка получи народа-дългото лозе с двата ореха...това е тъжната равносметка...много шум,пари и грухтене...

Едно магаре ако не са разреве на сватба,та кога?Та така и ГРОП и лидера им "доктор на науките".

толупясалите т.нар. управляващи продължават да се и да занимават обществото със себе си. а, бе, неграмотни олигофрени, случили на търпелив скотски и дебилен народ, тези същите 80% и останалите 20 са ви работодатели. кога ще свършите нещо и ще отчетете индикатори по темите на деня като заетост, доходи, правосъдие, антициганизация и така още до 100 поне. иначе тлъстата калинка е права, но кликата на мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла, безкрайната и безценната му резервна скамейка поне от ПиАр разбира, а социалнистите-милионери, които всъщност, начело с некадърния сергей докараха на власт боко сингъл бук суджук джендъров и оттогава квичат, въпреки че имаха един път цялата власт при катерицата беатрис. няма какво да се коментира. приятен ден.

минусите говорят, че 80-те % вероятно са поне 95%. гласувайте за малоумника от банкя и цвъко кауня и кабинета "прост чиляк 4", има още за крадене и онождане на скотовете чалгаризирани.

Курнито да не активира заместничката си.Жалко за тази млада жена,как е използвана.Може би е имала качества ,щом Бойко я предложи за министър,а сега се занимава това момиче със сплетни,интриги и злославяне.Жалко за младостта,кариерата и способностите и.Хората около Курни отиват на бунището.Сама се погубваш ,моме.Да знаеш от един 82 год. старец.Мисля,че съм независим и еднакво критикувам всички политици в България които работят против обществото.

Тая нагрухтяната деница мнение дава... Да се погледне в огледалото първо!

Тя е ерудиран, възпитан, компетентен млад чове, роден в София, говори 4 езика, много педантично и акуратно подготви председателството, тихо, скромно, за да може сега Лиляно моме да се фука колко добре се е справила....

Да, PR акция беше. Не много успешна :D

акцията в такива случаи е задължителна и щеше да е престъпление ако не се случи.

А бе, тия комунисти не спират да квичат ! Моите прасета по-малко шум правят и са по-интелигентни от тази на снимката.

Само не разбрах, кои точно "комунисти" имаш предвид, тези от ГЕРБ ли?!

когато ви поканиха да водите председателството защо не приехте? За да свършите по-добра работата. В името на България.

ли се интересува от усещанията на госпожата

Не е останало такова усещане госпожо Златева. Просто Вие непрестанно го насаждате!

Златева, това за Европредседателството ,което в останалите държави от ЕС си е било чисто и просто председател на събрание с дневен ред в България управляващите начело с Борисов и Цветанов ни го натрапват за историческо успешно.Жалко и смешно .Та пиар акцията Златева и Гьобелсовата герберска пропаганда не остава само усещане, а е голата истина за пропагандно мероприятие на хора комплексари във власта начело с ,,бащата слънце"на Герб , бившият комунист ,а днес виден комунодоид Борисов.

Това не е просто усещане, а факт. ПР акцията не е толкова за ГЕРБ колкото за БОЙКО, но това си е едно и също (когато се говори за ГЕРБ става дума за Бойко и обратно), което не е нормално. В нормалните държави (днешно време) партията и лидера и са две различни неща които си взаимно си оказват влияние и когато се каже партията се има предвид именно нея, а когато се говори за лидера и става дума само за него, партията не е лидера и лидера не е партията (или поне така би трябвало да бъде.)

Въпреки всичко и въпреки БСП и техните непрекъснати 24/7 саботажи и черен ПР, европредседателството мина сравнително спокойно

Това не е просто усещане, а факт. ПР акцията не е толкова за ГЕРБ колкото за БОЙКО, но това си е едно и също (когато се говори за ГЕРБ става дума за Бойко и обратно), което не е нормално. В нормалните държави (днешно време) партията и лидера и са две различни неща които си взаимно си оказват влияние и когато се каже партията се има предвид именно нея, а когато се говори за лидера и става дума само за него, партията не е лидера и лидера не е партията (или поне така би трябвало да бъде.)

Златева нали беше поканена да ръководи европредседателството. Ако беше приела би могла да прокара поне част от темите, които тя смята че са пропуснати. Лесно е да критикуваш защо не е свършено това или онова,съвсем е друго да загърби партийната си дисциплина и да работи съвместно с ГЕРБ за общото благо. Какво излиза-ако не сме ние БСП ,кучета я яли България. Това ли иска да каже Златева? Малко цинично ми звучи цялото и изказване -и за протестите и за пиара-ами сега с това изказване на кого точно прави пиар? Когато я калесваха да беше намерила сили да се опълчи на Нинова и да каже-аз първо съм българка ,милея за достойното представянее на България и чак тогава съм БСПарка.. Ама пусти мерак за високи позиции в лявата партия, защо да рискува,пък било то само за доброто на България. Хората навремето главите си слагаха за Родината а тая жена мисли само за партийната си кариера. Та и сега като ехо повтаря глупостите на президента че това не било свършено, па еди си какво за военни съюзи не било обсъдено-все неща извъневропредседателството. И има очи да говори че било пиар акция! Поне тя няма никакво право да говори това. Това нейно изказване си е живо нахалство Ако Нинова беше казала това-никаква изненада, ама Златева да се изказва по темата-да ме извинява

Всеки знае, че е по-лесно да плюеш, отколкото да градиш. БСП винаги са били силно само в "по-лесната" част!

Що, бе?! Какво не им харесвате на БСП? Направиха ли всички българи милионери - направиха ги! Друг да го е правил?! Не! Тогава?!

Др. Златева !!! С. Станишев, педседател на ПЕС, даде своята положителна оценка на председателството!? Поради какви причини, оценката на президента а и вашата( на Корнелия Нинова)ще е отрицателна???

В мен остана усещането, че Нинова страшно ме прекара, като не ми даде аз да организирам председателството. Сега щях да твърдя наляво и надясно, че е било адски успешно!

1. От кога БСП е загрижена за еврозоната? 2. ПР акцията бе на БСП, да искат вот на недоверие по време на евро председателството на България. Така дадоха знак, че не са креативна, а деструктивна опозиция 3. Защо ТОЧНО по време на европредседателството БСП настояваха всяка седмица Бойко да ходи да им се отчита кога е пишкал и кога е ачкал? 4. Със сигурност, ако председателството бе при управление на БСП, щахме да гледаме къде-къде повече ПР хвалби. Само си припомнете, че влязохме в ЕС въпреки БСП, но по времето на БСП, а те все още го считат за тяхна заслуга 5. " президентът Румен Радев също отправи критики". Аз тоя кретеноид не съм го чувал да говои или прави нещо резлично от критики към правителството и раболепие пред Русия. Санким неговите порегръдки с Путин и Медведев или лицевите пред ДС патриарха свалиха цената на газа двойно и/или свършиха нещо полезно

Смешен плач и моного, много изкукали платени тролове!

"....този тежък труд, лежеше на плещите на професионалните дипломати, служителите в МВР, НСО, НДК...". Тая яко се издъни, нищо не спомена за Лилето ( защото тя не е дипломат, тя не е полицай, тя не е охранител, тя не е хигиенист, тя е просто герберист - добре развит) , а нея лично Юнкер и даде отлична оценка (6+)...БСП-то - поне да я бяхте споменали като бивш член на ДКМС, едни идеи сте защитавали миналия век.

Лилето като строеше магистралите, можеше само да подава ножичката на Б.Б., за да реже лентичките. А сега европредседателството го подготви Деница, и Б.Б. и предложи да остане в екипа, но тя отказа.

Единственият реален успех на нашето европредседателство е този, че то премина без организационни гафове от наша страна. Останалото са празни приказки без реален резултат, да не говорим за нещо свършено, което е от полза на нашите национални интереси. можем да добавим и минутката слава за премиера. Но всичко тече и отминава, а след него остана едно голямо нищо. В същото време част от изявленията на Златева дават основателна причина да се твърди, че БСП е само квазиопозиция, защото по основните стратегически линии, позицията им не е много по-различна от тази на ГРОБ. Затова и БСП не може да привлече нови избиратели, а огромна част от хората просто не гласуват, той като не виждат реална алтернатива и перспектива в лицето на една истинска патриотична и социална опозиция.

Което е не малък успех на фона на организираните саботажи от страна на българските цоциалисти!

Дребните хора с ограничен мироглед и манталитет се задоволяват с дребни цели и постигнати дребни резултати. Щом това ти стига, радвай се!

Корнелий

БСП се задоволява да отправя критики за европредседателството постфактум. Без ни едно предложение, само саботажи. И най-накрая се задоволоха с мижаво изказване: "Ми пък не беше успешно, щото тъй!"

Редно е политиците да спрат тази тема "евро председателство". Колкото повече се коментира толкова повече ще изглежда като ПИАР. До сега може да се каже, че е просто КОМЕНТАР.

понеже е извън темата, но само питам и съветвам и журналистите да попитат дали продължава да дава по 600 лв. Кунелия от заплатата си на бедните?

Бойко победи бедността, на кого да ги дава?

600 лева - това са 30 цигански гласа за БСП. Какви бедни?! Защо да пилее така парите на партията..?!

Нинова дава тези пари от заплатата си, не са партийни.

НЕ е ПИАР, щото не се получи. Даже Винету изпадна повече

много е трудно , дори бих казал почти невъзможно е, да кажеш нищо с толкова много думи! това си е огромен принос в науката за нищоказване! хвала на тази дрОгарка, справила се е чудесно!!

знам за отговора на П.Каравелов, но поводът е коренно различен, освен това е смешно да се сравнява сегашният ни льотчик с П.Каравелов. Честно - повръщаше ми се когато гледах на екран изписаните и четени от журналиста думи на президента и в двата случая по един повод. Коренно различни. То бива бива лъжец, как да му вярваме на този президент.

Самият Б.Б. зададе този негативен тон на разговори с БСП , като каза че ГЕРБ се е справил прекрасно с председателството и всички са ги хвалили - забележете ГЕРБ СЕ Е СПРАВИЛ, а БСП завиждали на успехите им. Б.Б. винаги говори от първо лице, все едно не работи за държавата, а за личния си рейтинг.

хем некомпетентни, хем със самочувствие. Абе аиоил това председателство не се прави, за лични облаги. Не само не е прието, но е забранено да се ползва за собствени облаги. Браво на Бойко, който чрез западните Балкани успя да защити интересите ни.

Какви интереси ти защити, че не се сещам ? Ей така си говориш, колкото да не заспиш...

И като как ги защити ? Както в Солун развитието на гръцките пристанища за сметка на българските ли. Тъпанари, дай Бог в този герб - хахахаах

Пристанището в Солун е на Китай. Не само сте прости, но и пълна липса на обща култура..

А как няма да е "усещането, че европредседателството бе превърнато в ПР акция на Премиера и на ГЕРБ". Нали, ако това не се каже от бсп-ето, все едно е, че всичко е ОК? А сега вече, при тази така "аргументирана" квалификация, къде, къде е съвсем друго. Още повече и ако се приемат доводите на някои капацитети, че българските поданници са най-обикновенно простолюдие и нямат и понятие за внушения, манипулация и др. и др.

по канал 3 гледах предаването ОФАНЗИВА на 7 т.м.Поканена беше Валерия Велева и въпреки това се загледах. Поздравлявам водещ ия журналист не му знам името, по прическа и стайлинг се отличава от другите, но интервюто беше върха. Дори и Велева не можеше да не коментира изявленията на президента, който се изказваше извън България различно ама коренно различно, отколкото по същия повод у нас. Навън беше доволен от представянето ни като домакини, а у нас - огън и жупел. Просто не е искал да се излага навън както у нас.

Напълно нормално поведение на добър политик! Чувал ли си репликата на П. Каравелов, пребит в полицията, когато чужд журналист го питал вярно ли е? Той отговорил " В България таквиз неща не стават!" Така се пази достойнство.

Я пак, че нещо се обърка...

за президента, че е постъпил така. Какво значи всъщност президент? До известна степен, той изпълнява функциите на цар на един народ. Като такъв където и да е по света пред които и други народи да е или техните представители, ДОРИ и приятелски народи, каквито са в ЕС, няма право, не бива да пренася каквито и да са кавгии и неразбирателства на народа си - навън. Всеки един уважаван западен водител на нацията си постъпва така. Единствен Костофф и дружинка и някои от днешните разнасят боклука навън...

В мен остана едно усещане.. че нещо не съм се наяла достатъчно.. И малко ме е яд, че Шефката Нинова не ми даде на мен да обера всички точки, като организирам Председателството. Няма да й го простя, ама "ако се обърнете срещу БСП - тежко ви!".

Нещо си в грешка, Деница е в пъти по-компетентна и ерудирана от Лилето, затова Б.Б. я искаше в неговото правителство, но тя отказа...... А на Лилето само и търсят място къде да я наредят.

..по-компетентна в какво..?

Говори 4 езика, учила е корпоративен мениджмънд, политология, тя подготви началото на европредседателството, затова и самият Б.Б. я искаше в екипа си

Но това не изключва да е злобна и завистлива

Деница, Деница..... зависта е типична БГ черта. Има усещането, че ще се пръснете по шевовете от завист.

На нито един от кадрите на герб просто няма за какво да му се завижда.

Колкото си по-глупав, толкова си по-самоуверен...

Видя ли, не го разбра, а репликираш...

Остана усещането, че БСП-арите газ пропикаха, защото Бойко се прегръща с Меркел и сие, а леля Курни само с бабичките на Бузлуджа. То не бяха палатки, не бяха майки, да не говорим за измислени вотове на недоверие. Президентина пък взе, че похвали ГЕРБ за Европредседателството, след което Курни надлежно му скръцна със зъби и той немедленно даде отбой...

Не правиш разлика между нашите, вътрешни проблеми и тези на ниво ЕС. Докато Б.Б. се прегръщаше с Меркел, майките с болните деца стояха на палатков лагер и покрай тях минаваха депутати - все едно, че ги няма. Кое е по-важно - нашите майки, или Меркел ?

че в Пъкала действително няма нужда от дявол при българския казан.

То е от казан няма нужда бе! И без него се горим и топим сами! В капка вода!

Имам усещането, че тази лелка си мислеше, че е единствената на планетата Земя, която ги разбира тези работи. Оказа се че може и без нея: ЕДИНСТВЕНАТА И НЕПОВТОРИМАТА. Леле какъв смех ми правят тези в лево.

Какво усещане, то е като смърдяща гнус, която постоянно ти бутат в носа. Да се лекува тоя нарцис, че вече трудно понасяме присъствието му и на снимка.

Потресаваща наглост. Два вота - за добро утро и за добра вечер, непрекъснато скандални БСП изяви, отказ на предложение да се заеме с европредседателството...

Страхотна стиковка в позициите на дондуковското паВе и шумкарите от посерано 20, мяученето им от дъното само и единствено разсмива.

"Остана усещането, че европредседателството бе превърнато в ПР акция на премиера и ГЕРБ" Товаааа, ние много добре го знаем! Ако на власт бяха БСП, щеше да е тяхна ПР акция. Лошото е, че всички гонят само личните изгоди и облаги, а народа, него кучета го яли. Алеко Константинов: „… Да ти кажа ли правичката? - И едните, и другите са маскари!…"

Ти чакай някой да те оправи.. и все оправен ще си ходиш! Зле ни научи соц-а - "някой да се грижи за нас"..

Само ти си ученикът,нали??И как ти и партизанското именце??Позивната бе!!Курнела две или кутия кутито

Ха-ха-ха-ха.Защото сме "социалисти".

Ясно беше, че европредседателството ще е уйдурма и надувка. Зап, балкани имат по-високи пенсии и заплати от нас. Защо ме триете? Какво сега - оправихме ги - ще им смъкнем заплатите и пенсиите до нашите ли? Симеон Велики не ги е оправил, а Боко можа - така ли? Прочетете малко неофициална история - там живеят хора с достойнство, няколко пъти сърби и хървати са разбивали малки български армии пратени от Симеон Велики да ги оправят, защото просто имат достойнство и не щат ние да ги оправяме. Как така ще оправяме по-богати от нас. Ще ги обедняваме ли?

Защо, да питам аз, акцентът беше сложен върху Западните балкани, а не върху България!? Нищо против комшиите, ама ние си имаме доста вътрешни проблеми да решаваме, че да мислим за проблемите на другите.

Това е председателство на Европа. Темите трябва да са извън държавата-председател. Най-близкото до личния ни интерес бяха Балканите. Отделно - да си кажем правичката - на кой му пука за нас? С какво сме ценни?

И едните, и другите все в едно гърне п.рдите...